8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#6963 Szerinted mért van rajtam a para??? :) -
#6962 Távkapcsolat, ebgondolat. :D -
#6961 Találtam én, csak mondom, hogy messze van. :)
Na, nem baj, majd hétvégén... :P :) -
#6960 Ha rendeset akarsz, azt bizony még keresni is kell! :D -
#6959 Nehogymár én fussak a pasik után... :D -
#6958 Az akkor a te hibád lesz... :D -
#6957 DE!!! :D
Csak nagggyon messzire vannak tőlem! :D -
#6956 Mindig a releváns dolgokat hagyod le. -
#6955 Akkor biztosan a miérteket is tudod, szóval
mi okozta a gondot?
mi volt annak gyökere?
honnan és mikor indult?
mitől vált reménytelenné? -
#6954 Azért megmosolyogtam ezt a "fecsegsz" szót. Majdnem írtam is rá valamit.
Igen, van rá példám. Egy harminc éves házasságnak vetettek véget. Beszélgettem is velük, meg is értem őket. Van hogy a helyes út a szétválás.
-
#6953 "Mély, tartalmas kapcsolatok is futnak zátonyra."
Hogy, smiként?
Biztos láttad már vala valahol, hogy ilyenről szólsz.
Hogy ment az tönkre? Mi vezet(ett) a tönremenéshez?
Vagy tán csak üresen fecsegsz, üresen replikázol?
Egy kulcsszót nem veszel figyelembe, amit még a #6933-ban írtam: kölcsönösen -
#6952 Én régen sem hittem azt... :DD -
#6951 Én aztán nem vagyok az, ne tőlem kérdezd. Én is azt hittem régen, hogy az vagyok, de már kinőttem belőle. -
#6950 Jófiúk? Hol? -
#6949 Főleg a nagyobb hibák után szoktunk rágódni valamin, ami nem is baj, ha emiatt nem fogjuk a hibát még egyszer elkövetni. De csak addig amíg feltétlenül szükséges. -
#6948 Na még mindig nem sikerált jófiúkat találni?!!? -
#6947 Nem feltétlenül old meg mindent a beszélgetés és a tenni akarás. Mély, tartalmas kapcsolatok is futnak zátonyra. Amiket írtál, azok sok hullámvölgyön átsegíthetnek egy párt /könnyen lehet hogy mindegyiken/.
De ha úgy alakul, késznek kell lenni elhagyni valakit, vagy fordított esetben elengedni. -
#6946 Túl sokat? Ezen a témán rágódni egy perc is sok! Én élni születtem, nem rágódni az életen! Akkor kell változtatni, ha nem jó és az abból kivezető út nem látszik. Ha tudjuk, miért dolgozunk, azt is tudjuk, mekkora "árat" adunk meg érte. -
#6945 Akkor hogyan lehet az a hiba "...hogy összejöttek." ???
Nyilván nem két egymást (kölcsönösen) utáló ember jön össze azért, hogy utálják egymást.
Kicsit érdekes ha van két ember, megtetszenek egymásnak, szerelmesek lesznek egymásba, szeretik egymást és aztán mikor jönnek a feladatok azt mondják: hiba volt összejünnk. Orövoár'!
Ha ez történik akkor ott fel sem merült egy mély kapcsolat...
Én pedig arról beszélek.
A dolgok beindítását (ált.) elvégzik a hormonok sat. de a fenntartás már a szereplők kemény munkáján múlik. -
#6944 Honnan tudjam? Nem rólam van szó.
A legjobb döntés a szakítás is lehet. -
#6943 A kérdés választ igényel.
Pl mik okozhatnak, olyan végkövetkeztetést hogy hiba volt összejönni?
Mi vezet ilyen végkövetkeztetéshez?
Biztos tudsz párat - gondolom nem csak vaktában rizsázol, hanem alapozol valamire.
-
#6942 A te mondatodra reagáltam. -
#6941 Akkor nincs elképzelés? -
#6940 Költői kérdés volt. -
#6939 És mi(k) vezet(het(nek)) ilyen végkövetkeztetésre? -
#6938 Ha arra a végkövetkeztetésre jutnak hogy hiba volt összejönni. -
#6937 #6934:
vannak rövidebb, meg hosszab utak
ki-ki maga választ
az viszont igaz, hogy minden út Rómába vezet
ezért is fény valójában a legsötétebb sötétség is
bízni a legjobb tudás/belátás szerinti cselekedetben, és a legjobb tudás/belátás szerint cselekedni
közben nyitottnak lenni a revízióra, ha úgy adódik
ezt fejtsd ki plíz -
#6936 Kivéve ha a hiba az volt hogy összejöttek. -
#6935 De túl sokat sem érdemes rajta rágódni, könnyen átesik az ember a ló másik oldalára. -
#6934 Én azt mondom a helyes irányba nem egy út visz. Hogy melyikre lépünk, az rajtunk múlik, ugyanazt a célt más módon is elérhetjük. -
#6933 Párkapcsolat tekintetben pedig a felek kölcsönösen bekalkulálják, hogy bizony hibázhatnak.
És ha hibáztak akkor kölcsönösen tanulni igyekeznek, s nem pedig szakítani/válni.
Az egyéni hibára sem az öngyilkosság a legmegfelelőbb gyógyír... mert az bennt hagyja a hibát a rendszerben. -
#6932 Én mindig görcsölés nélkül teszem azt amit az adott helyzetben megfelelőnek találok.
Aztán legfeljebb kapok egy pofont, vagy kettőt.
Ha nem tanulok, még párat.
Ásztán észhez térek, és korrigálok.
A hibáink tanítanak.
A hibáink tesznek erőssé. -
Rundstedt17 #6931 ez sokszor igaz. -
#6930 Az életed jó úton halad, ha jól érzed magad benne és a saját bőrödben. Ha az a célod, hogy ezt a hangulatát megőrizd, magad és környezeted számára alkalomadtán teszel is érte, majd sikerül: szerinted van értelme azon filózni, milyen lehetett volna másképp, vagy hol rontottad el? -
#6929 uccsó sorod lol. :D
de mi van akkor, ha én meg vagyok róla győződve, hogy az életem így az igazi, holott valójában éppen most rontom el? lehetne sokkal jobb is, csak én hiszem azt, hogy ez így okés? -
#6928 Talán olyan ez mint maga az élet.
Nem lehet x életet kipróbálni mielőtt az ember elkezdené az igaz életét élni.
S talán nincs is értelme kiprobálgatásoknak és az igazi élet keresésnek, mert csak a kishitűség és a félelem, nomeg az egó - mert hátha lemerad valamiről - akarják ezt.
Vagy kétség nélküli rendíthetetlen bizalommal Igazinak tekintjük az életünket és Igaziként éljük, és kihozzuk belőle amit csak lehet, vagy meg is ette a fene az egészet...
Úgy érzem, a párkapcsolat ugyan erre húrra pendül...
[ööö, e gondolatsorom brilliánssága most engem is meglepett - hmm... - mintha nem is én írtam volna, úgy írás közben hirtelen feleszmélem, hogy aztaaaa...] -
#6927 Ezt nem vitatom. -
#6926 Pontosabban nem hazzard, csak annak tűnik. -
#6925 A pudingot gyors kipróbálod, pár óra, s legrosszabb esetben kis hasmenéssel és hányással zárul a dolog.
A párkapcsolatoknak viszont van egy fajtája amihez oda kell tenned/adnod magad egy életre. És végig kell csinálnod. Pontosabban csinálnotok.
Ez a kell most hülyén hangzik mert nem, kell hanem így alakul szabdon - ha nem futamodik meg (szarik be) az ember.
És ezt vagy bevállalod, vagy ez a puding kimarad az életedből...
És sosem tudhatod meg, hogy vajon ez volt-e az igazi puding amihez képest minden más csak olcsó utánzat.
Hazzard a dolog, de bátraké a szerencse -
#6924 najó, azt mindenesetre sikerült elérni, hogy éhes legyek.