8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • salsoul
    nem kicsit
  • Sanyix
    begombáztál? :D
  • soulhunter
    hehe nessie :)
    látom még mindig elemedben v :)
  • soulhunter
    atya ég...
    havonta, néha 2 havonta benézek, és akkor is mindenről szo van, csak épp a semmiről...

mindig van 1 vki, aki anyázik (most pl. a kamu személyes védelmi adatbiztonságrol), a többi meg lehülyézi (megjegyzem: joggal)

aki meg nem ismeri az adatvédelmi és személyiségi jogokat, az ne a wikipédiárol + az iwiwről csacsogjon, hanem irja be 1 keresőbe a BTK jogszabályok kifejezést, és olvasson, mielőtt hülyeségeket beszél...

és a következő mondattal lezárom a témát:

ami netre kikerül, az attol a pillanattol kezdve magáncélu felhasználásra felhasználható (legyen az kép, warezjáték, akármi, a lényeg, h ne legyen belőle üzleti értelemben vett haszna az illetőnek a beszerzett informáciokbol)

a másik dolog (vélemény):
    aki nem akarja megismertetni magát, az elkerüli a publikus oldalakat, hisz előbb-utobb ugyis nyilvánosságra kerülnek az adatai
    de gondolom ehhez ész kell, hogy ezt vki megértse...

aztán végezetül:
    az sg szabályzatát ugy kell tekinteni, mint 1 konszern-szerződést...
    legjobb pl: 4 karika az efféle "belső szerződésekkel" überelheti a törvényeket a saját szájize szerint...
    ugyanez vonatkozik az sg-re, csetes oldalakra, és egyéb hasonlo gondolatmegoszto oldalakra...
    magyarul:
    az sg.nek jogában áll enyhiteni a törvényeken az oldalon belül, de ugyanakkor szigorithat is rajtuk
    továbbá az sg alján ott van, hogy semmilyen felelősséget nem vállalnak a forumlátogatokért, ergo teljesen fedhetetlenné teszik magukat :)
    a törvények meg akkor kezdenek vonatkozik az sgre, ha tényleges törvénysértés miatt ki kell adniuk vki IP-cimét
    megjegyzem, hogy ebben az országban a cyber-bünözésről nincs hivatalos álláspont, és nem is lesz még pár évig...

szoljatok, ha tévedek :)
    pár 7 mulva majd ismét benézek, addig pü-ben lehet irogatni a véleményeket :)

ja, megjegyzés igy a végére:
    a moderátorok nem a törvénybetartására vannak, arra ott vannak a rendőrök...
    a moderátorok azért vannak, hogy a belső szabályzatot betartassák a nyugodt eszmecsere érdekében

tényleg szoljatok nyugodtan, ha bármiben is tévednék :)
  • Z
    A kötelező tantárgyak közül a négyes számú egy nagy SZ*R!!! Kivéve, ha C. Ronaldo-ról van szó, mivel úgy elfogadom.

Amúgy nem rossz...
  • NessieGraf
    A rendesnek készülő fiúk számára!
  • NessieGraf
    Szia Rita! Rég láttalak.
  • salsoul
    Szentég, aki ennyire paranoid az jobb ha nem fórumozik/netezik
  • Dick Riddick
    Attól hogy nem idegesít, még nem segítem elő a folyamatot. Az online szabályozás különben is gyerekcipőben jár. De szemét dolog volt belinkelni a lapot, az biztos.
  • Toncsi333
    De törvényszegés!

Olvass vissza!

Rita sem Rita, tehát valszeg nem akarta, hogy kiderüljön a valódi neve.
    Ehhez joga van, hogy inkognitóban maradjon.
    Olvasd el a törvény még egyszer és akkor majd rájössz.
    De persze az téged is idegesít, ha a nevedre érkezik valamilyen levél, amelynek a feladójának soha nem adtad meg a személyes adataidat.

Mellesleg, ha neked ez nem promléma, akkor mi az igazi nevetek?
  • Dick Riddick
    Nem örülnék neki, de nem is kapnék dührohamot. Sajnos ez nem törvényszegés.
  • Toncsi333
    Az sg egy közösségi oldal, tehát vonatkoznak rá a törvényi szabályozások, amit kötelességük betartani.
    Ha ezt nem tartják be, akkor a tagoknak joguk van szót emelni eme törvényszegések ellen.

Itt a tagok nem azért regisztrálnak nick névvel, mert szeretnék, hogy az igazi nevük kiderüljön.
    Azt hiszem ez világos.
    Valszeg ti sem örülnétek, ha a személyes adataitok már napok óta fent lenne ezen az oldalon.
  • Dick Riddick
    Az iwiw lapokat csak iwiw tagok tudják megnézni. Ha nyomott volna az oldalról egy print screen-t és azt dobta volna be, az már más tészta lenne. Úgy akarod megállítani a verekedést hogy te is beszállsz közéjük?
  • dartonita
    Es sg-re regisztralni meg aztan vegkepp nem kotelezo.De sajnos mostanaban egyre trendybb mint a szutyok iwiw.Belepsz,elfogadod a neha szubjektiv moderatori donteseket.Ennyi.
    Javasolnam ha a topikhoz nincs sok hozzafuznivalod,keress mas forumot ahol krokodilkonnyeket hullajthatsz.Tybb.
  • Toncsi333
    Ritának az iwiwen vannak meg az adatai és nem itt az sg-n.
    Tehát itt, ezen a fórumon kiadni az ő valós adatait és annak elősegítése azzal, hogy nincs törölve azonnal az adott hsz és annak belinkelője, akkor az már törvénysértés és komoly büntetést von maga után.
  • Dick Riddick
    Ne feledd el hogy az iwiw-be való belépés nem kötelező. Fel is hívják rá a figyelmed regisztráláskor. Az adataidat te magad adod meg.
  • Toncsi333
    Valszeg azért, hogy egyes moderátorok, aki Istennek képzelik magukat, talán belátják, hogy a törvényeket ők sem kerülhetik ki.
  • Dick Riddick
    Ez mind szép és jó, de akkor miért linkelsz?
  • Toncsi333
    Tök mindegy, hogy ki vagyok.

De érdemes elolvasni:http://hu.wikipedia.org/wiki/Szem%C3%A9lyes_adatok_v%C3%A9delme
  • Dick Riddick
    Én egyedülálló vagyok, mégsem vagyok féltékeny.
    Az iwiw adatok nyilvánosak ugyan /bár csak iwiw felhasználók számára/, de attól nem kell topikokba linkelni, bárki is teszi.
    Egyébként te vagy Rita, nem?
  • dartonita
    Irigykedem igen :D
    Tudod azok bizonygatjak leginkabb milyen fantasztikus eletuk van,akik a kozeleben sincsenek ennek az allapotnak.
    Egyebkent meg magasrol szarok ra hogy elsz,kivel es meddig.
  • Toncsi333
    Itt mindenki, aki magányos és társtalan, abban olyan szintű irigység van, hogy az elképesztő!

Engem nem tudsz alázni Dartonita, mert kevés vagy hozzá....

Az iwiw link meg itt az sg-n nem tíltott!
    Nem én mondtam, hanem a moderátorok és csak Ritát akarom védeni, akiről iwiw link még azóta is található az Sg-n.
  • dartonita
    Ez a poszt szinte sikit azert hogy valaki szanaszet alazzon.
    De ez ma kivetelesen nem en leszek.Nagyon boldog es onfeledt vagyok hogy ennyire kiegyensulyozott eleted van,kivanom h tartson sokaig :)
    wiw linkeket viszont tenyleg ne ide,tyvm
  • Dick Riddick
    Örülök neki meg minden, de én az iwiw linkelgetésről írtam.
  • Toncsi333
    Nekem legalább van párom, akivel szeretjük egymást és kitartunk egymás mellett bármi áron.

Gondolom nektek fogalmatok sincs róla, hogy ez milyen érzés.

A ti problémátok.
    Mi hatalmas szerelemben élünk és ez a lényeg!
  • ffxi
    Hogy hívják azt, amikor a párodat és téged kérdeznek és a végén összesítik. mennyi közös van bennetek

Tudja vki a kérdéssort Picit csalunk
  • soulhunter
    mert hülye :)
  • Dick Riddick
    Ezt sokáig akarjátok még csinálni? Az ötvenedik iwiw adatlap amit hsz-ben látok. Mi jó van ebben?
    Egyébként miért kérsz magadnak büntipontot, ha utána másik reg-el visszajössz? Nem értem.
  • Toncsi333
    Van egy ritka rendes fiú:http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9209683
  • NessieGraf
    Talán sokkal nehezebb, mint szeretni, vagy a másikat elfogadni. Legalábbis nekem ez jutott róla eszembe.
  • exyr
    ez mennyire igaz
  • NessieGraf
    Egy érdekes gondolatsor a szeretetről.
  • NessieGraf
    Egy kicsi off a nőkről
  • chhaya #7010
    danke schön.
    csak arra voltam kíváncsi, pozitív vagy negatív-é.
    de erre számítottam. :)
  • Dick Riddick
  • salsoul
  • Dick Riddick
    Nem. Ebbe most nem mennék bele.
  • salsoul
    Megkérdezhetem mi a cél?
  • Dick Riddick
    Az egyik legfontosabb.
  • salsoul
    És az általános bizalmatlanság (zárkozottság) rész az útnak/célnak?