8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#7163 Dehogyis! Az én ismeretségi körömben pont a rendes fiúk nem néznek tvt. :P :D -
#7162 ja tényleg .. kicsit elkanyarodtunk a topik témájától -
#7161 "Emiatt felesleges egy szolgaltatot meg tovabb gazdagitani"
ezzel egyetértek, és nekem is csak azért van kábeltv-m mert a netszolgáltatónál ez feltétel .. azok a műsorok amiket szivesen megnézek leginkább azokon a csatornákon vannak amihez nem kell kábeltv.. -
#7160 az utóbbi 1-2 hónapban láttam pár nagyon jó filmet, igaz m2-n vagy DunaTv-n, és a Dunán reklámokat se raktak bele, és persze ezeket általában késő este,.. ritkán nézek tv-t de nem elvi megfontolásból, hanem egyszerűen van jópár dolog amire inkább áldozom az időmet.. persze azzal egyetértek hogy a legtöbb műsor felejthető, és ha nem lenne tv én sem hiányolnám, vannak más csatornák.. viszont ez is csak egy a sok közül és itt is megválaszthatod a forrást (van műsorújság pl).. -
#7159 Jómagam szintúgy. -
#7158 Nem igy akartam kifejezni magam.Nem is az a lenyeg hogy valaki nez e,avagy sem.Leginkabb hogy nem feltetlen akar beallni a birkak hosszu soraba,akiket a monika so,balazs so,baratok kozt meg ezek a szutyok musorok eltetnek.Meghatarozva az oltozkodesed,viselkedesed,alakitva az igenyeid,beszedstilusod,etc.
Anno mikor fogtam es kivagtam az ablakon a tevet a legtobben idiotanak tartottak.Azota azert oromteli valtozas latni hogy sokan jutnak el ide.
A szelekcio pedig intelligencia kerdese.Lassuk be hogy a debil,ovis,idiota musorok / ertelmes musorok aranya kb 92-8%.(bar hozzateszem ez mindenfajta mediaban hasonlo)Emiatt felesleges egy szolgaltatot meg tovabb gazdagitani.Persze ez komplexebb kerdes,oktatasugy,politika,stb.
Na off off,inkabb sirjon valaki mert kidobtak :) -
#7157 Én egy jó ideje végleg lemondtam a TV-ről. Egy-két jó műsort, filmet ugyan találtam, de a reklámok teljesen élvezhetetlenné tették.
És nem is hiányzik, de egyáltalán.
Ami kell, letöltöm magamnak, újságot olvasok, de én választom meg a forrásaimat. -
#7156 nem a tvnélküliség a lényeg szerintem.. inkább az hogy amit magadhoz veszel (információt is pl) hogyan válogatod meg, illetve amit kapsz hogyan dolgozod fel..
a tv meg-nemléte még önmagában nem "dicsőség", manapság kicsit már divat lett azt mondani hogy nem nézek tv-t, és ettől máris értelmesebbnek tűnik az illető.. a tv-ben vannak jó filmek is, beszélgetős műsorok stb, ugyanakkor könyvek, újságok, netes oldalak, beszélgetések stb is lehetnek mérhetetlenül silányak.. -
#7155 Nocsak egy tv nelkul letezni kepes,gondolkodo ember.Respect -
#7154 A vezetőink olyanok aminek hagyjuk őket. 20 éve kellett volna a belükkel fellógatni a bűnösöket, akkor nem lenne ilyen. -
Rundstedt17 #7153 Na és egy erkölcstelen nép mint mi ezt már megérdemeljük.Ugyanolyanok a vezetőink mint a magyar társadalom többsége.Itt van most már mindenki mindenkivel mindenhogy de a következményeket is viselni kell...akinek nem szabnak határt az erkölcsök a törvények sem fognak -
#7152 az még ok....de ha fordítva mondja,és azt se tudja mit beszél -
#7151 hidd el, hogy nem ők okozzák a legnagyobb bajt, akármilyen hülyék is. A gondot a darkelfek, meg az állam, és az állami cégek vezetői okozzák (sikkasztó, lopkodó ipar), meg az ország hülyéi akik tűrik szó nélkül...
Ha ők nem lennének annyi változna, hogy nem lehetne min röhögni. -
#7150 Jómagam szívesen feláldoznám eme örömöket, ha ezek az emberek nem lennének legalább az országba... De igaz. Poénosak azok a vidik. -
#7149 én régebben néztem ezeket, volt onlány játékos közösség, este volt általában játék, nappal meg irc :) azt ott ment mindig hogy "nézzétek a "balage chowt" mekkora hülye van benne már megint" és tényleg. Olyanokat lehet szakadni a röhögéstől ezeken a műsorokon... bár vannak sírós részek is, amikor már sírni lehetne milyen hülyék, mert már nem is vicces. Mondjuk tény, hogy 1 egész részt azért elég nehéz végig nézni.
De ezek nélkül a műsorok nélkül nem lenne a mein kampfos csaj, meg a vámpíros video se fenn a yútyúbon :D pedig nagyon viccesek. -
#7148 Ismertem egy csajt aki fordítva keverte. Majdnem megfulattam, mikor kijelentette hogy: "A méhecske is élő orgazmus."
Rögtön megértettem, hogy miért virágokkal és méhekkel magyarázzák a fiataloknak a dolgot. -
#7147 Én nem nézem, de mindig megtalálnak utólag a legalja jelenetek... a csúcs az volt, amikor egy igen művelt pasas következetesen organizmust mondott az orgazmus helyett.
Nem véletlenül nincs tévénk. :D -
#7146 Én a TV-nek mondom ezt mikor olyan ilyen műsort látok.
Nem bírom nézni se... a legalja útszéli alpári műsorokat... -
#7145 Neked kuss! -
#7144 Érdekes kulturális igényed lehet ha ilyen műsorokat nézel -
#7143 Csaj a ma délutáni show műsorban panaszkodik, hogy párja egész nap a számítógép előtt ül és nem foglalkozik vele.
Miközben beszél, az aláírásban ez a szöveg állt!:
"Elment a háziorvoshoz, hogy megkérdezze, milyen vírussal lehetne megfertőzni a pasijának a gépét!"
-
#7142 bár manapság már egyes emberek túlzásba esnek, de sztem az a szint amin én vagyok, az pont ideális -
#7141 jó hát.. szerintem az a hülye aki nem hülye -
#7140 MEghiszem azt. -
#7139 jó hely ez az sg mi? -
#7138 jó dilisnek lenni -
#7137 Az jó. :) Legalább nem vagyok egyedül ilyen "dilis". :) -
#7136 Ó, hölgyeim! Akarom mondani, drága hölgyeim! -
#7135 #7086
Ijesztő, közel 100%-ig ugyanúgy gondolkodsz, mint én. o.O
Nemcsak most, a korábbi hsz-eid alapján is. -
#7134 Hidd el, előbb pakolják ki a te lakásod. Sajnos. -
#7133 dehogynem! szétsikkasztják az országot, ellopnak mindent, de diszkréten. Sokan tudnak róla, de nem olyan durva. Csak morgás van, semmi tett. Ha viszont eljönne a birkákhoz a rendőrség vagyont elkobozni, mert az államnak kell, és kipakolnák a lakását, már felébredne mindenki :). -
#7132 "A médiával semmi gond nincs, és szerintem még brutálisabban kéne azt csinálnia amit csinál, hogy az EMBEREK VÉGRE FELÉBREDJENEK, ÉS GONDOLKODNI KEZDJENEK."
Erre én is gondoltam... a sok hülyét úgysem lehet máshogy befolyásolni, lehet menni tüntetni, meg anyázni, akkor is csak "szélsőjobbos fasisztáknak" meg "nácinak" fog tűnni a birkáknak. De ha úgy nagyon feltűnően tök hülyének néznék a birkákat(annyira hogy ők is észrvegyék), lehet hogy eszükbe jutna hogy jééééé nem igaz ami onnan árad? -
Retsu #7131 Akkor félreértettem ezt a kan-kanca hasonlatod.Azt hittem a szerepek felcserélődésére céloztál, na mind1. Az biztos,hogy a média azt befolyásolja, aki hagyja. Sajnos az emberek nagyrésze hagyja.Én nem hiszem, hogy ha ennél is durvábban nyomnák, felébrednének. Teljesen a befolyálhatóság útján vannak jelenleg. -
#7130 "Éppen ez jutott az eszembe, egyáltalán van-e alsó határ?"
Egy számmal nagyobb ostor biztosan mindig lesz... :D -
#7129 Éppen ez jutott az eszembe, egyáltalán van-e alsó határ?
A jobbágy-felkelések is akkor kezdődtek csak el amikor már az életüket fenyegette közvetlen veszély. Addig viszont nagyon hosszú volt az út. :D -
#7128 Ahhoz, hogy a görbe emelkedni kezdjen előbb el kell jutnia alsó határértékéig...
Végül is abban csak reménykedni lehet hogy alulról korlátos a szisztém... -
#7127 Nem közvetlen elgondolkodtatásra gondolok.
Hasonlóan gondoltam a dogot, mint mikor pl az uraság ostorral hajtja a beszélő termelőeszközöket, és a termelőeszközök egyszer csak ráébrednek, hogy hééé! emberek vagyunk, és se nem eszközök, se nem játékszerek... -
#7126 A 90-60-90 jól hangzik, de inkább csak egy középút, egy átlag. Kis mell vagy nagy, vékony vagy molettebb, szőke vagy fekete? Nem ez a lényeg.
Ha meglátok egy botox-al kezelt harcsaszájat vagy két tökéletes természetellenesen álló szilikonmellet, mindig eszembe jut hogy az emberek mennyire ostobák. -
#7125 A média és az elgondolkodtatás? És még brutálisabban?
Fura egy képed van a médiáról, az biztos.
Főleg hogy az Amerikában népszerű "bele a pofádba" stílus megy itt is.
A csatornák pénzre hajtanak, és párt-közeliek. Nincs kivétel. -
#7124 Az alacsonyabb csajok tényleg defektesek, az afro-amerikaiak buták, és az indiánok is csak egyszerű tolvajok voltak. Sztereotípia az egész.
Én személy szerint kedvelem az alacsonyabb és a magasabb nőket is.
A magasság nem határoz meg semmit, a 160 cm teljesen normális. És hány-de hány alacsony szép és szexis nőt láttam már, kevés férfi nem fordulna meg utánuk.
Én 180 fölött vagyok, de simán belefér egy nálam jóval alacsonyabb csaj. Egyszerűen nem a magasság határozza meg a vele való viszonyomat.
A chat-es gyereknek pedig jár egy koki. :)