8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#7283 Ez egy olyan dolog, hogy pl iszlám fudamentalista terroristáknak köze nincs az Iszlámhoz és a muszlimsághoz. Mégis azt társítják hozzá, és muszlimoknak nevezik őket, meg ők saját magukat is...
Mindegy is, menj te is gyilkolászni, az a követendő.
Komolyan.
Nem a tanítás és a belátás és a bölcsesség a lényeg hanem a teljesen fölösleges vérontás.
Mert ha ez nem így lenne, akkor a népek nem fegyvert gyártanának, nem a hadakozásra menne el a nemezeti jövedelmek többsége, nem atom és interkontinetális rakéta programjuk lenne hanem ugyan ezzel az eneregiával és elszántsággal emberileg és szellemileg művelnék magukat.
És akkor elég lenne a szavak ereje.
#7278:
Lehet idióta vagyok, de ha szeretnék valamit akkor azért minden követ megmozgatok, és az álmaimat nem adom fel.
#7279:
Nekem a Bushido nem tűnik annak aminek beállítod, ahogy így körbegugliztam most gyorsan.
#7282:
Sohasem akartad.
Mert ha akartad volna nem adtad volna fel.
Most hogy lehetőség kínálkozna futamodsz. -
#7282 Kb.. Magyarországon meg nem buli honvédségi pilótának lenni, mert éppen azt nem csinálhatja eleget amit kéne. MALÉV pilótának lenni meg esélytelen. Nem is biztos, hogy akarnék most már. -
#7281 Kit érdekel a szavak jelentése? A tényke számítnak. Nézd meg a történelmet és sírj. Évszázados gyilkolászás volt ott is amíg a császárságnak nem volt hatalma. -
#7280 Vitorlázó vizsga megvan olyan 120k körül a kötelező óraszámmal, kb annyi mint egy drágább helyen gépkocsira, egy-két bukással.(Legalábbis egy éve egy pilóta barátom azt mondta még.) -
#7279 Kivéve, hogy a szamurájok hitvallása nem a budo volt, hanem a bushido, ami pedig egy elvakultan harcorientált viselkedéskódex. És nagyon messze áll a békeszeretettõl. A bushido volt a feudális földesurak eszköze arra, hogy mindenre kész, engedelmes katonákat neveljenek, ha esetleg le kellene vágni egy-két lázongó falut.
Nem lehet, hogy te nem vetted a fáradságot, hogy tájékozódj? -
#7278 Istenem, mekkora egy idióta vagy te! eszméletlen, amit ebben a topikban művelsz. méltó megkoronázása az egész agymenésednek ez a csodálatos link. -
#7277 Csak nem adtad fel igen hamar? -
#7276 Csakúgy mint ahogy az Iszlám a terroristák és a háború vallása.
Mindaddig amíg az ember nem veszi a fáradtságot, hogy tájékozódjék.
A japán budo ("harcművészet") szó első szótagjának (bu) jelentése: "megállítani a rombolás fegyvereit." Így tanítja Uesiba mester, aki azt mondja: a budo lényege a harmónia és a szeretet.
Ennyi egy szamuráj hitvallása, nem több. Nincs olyan hit, felekezet, vallás, vélemény, érdek, filozófia, párt, politika, amiért ő kardot rántana.
Egyetlen eszmány amiért az életét is odaadja: a viszálytalnság.
Ezt az eszményt először önmagában valósítja meg.
Viszály csak azokban van akik megtámadják.
Ilyenkor a szamuráj előhúzza kardját, de csakis azért, hogy mások viszályát rövidre zárja, s mielőbb helyreállítsa a harmóniát.
Ellenfelei saját viszályuknak lesznek áldozatai - ennyi történik s nem több.
Persze ez fele olyan izgalmas mint egy bombázóval egy atombombát ledobni, vagy szőnyegbombázni, vagy csében gyilkolászni. -
n3whous3 #7275 kösz :) -
#7274 Ennyi idő alatt azon is elgondolkodhattál volna, hogy hogy kerülhetnél igazi repülő közelében.
Pilótaként? Nagyjából sehogy. Shzemüveges vagyok. Katoni és civil légiforgalom kizárva. Saját pénzen mehetne a dolog. Ahhoz meg milliomosnak kell lenni... -
#7273 Egyébként nem akarlak megsérteni de általában azok az egyik legrosszabb emberek akik azt állítják, hiszik magukról, hogy ők jó emberek.
Tehetség szintén...
A valóban tehetséges ember nem tudja, hogy tehetséges.
Számára tehetsége olyan természetes, hogy gondolkodás nélkül azt feltételezi, hogy az mindenkiben megvan és azért nem is beszél arról, hogy tehetséges vagy különleges lenne.
Soha sem tudják meggyőzni arról, hogy ő tehetséges vagy különleges lenne. -
#7272 Haditechnikailag a szamurájoktól kéne tanulni s nem a fizikusoktól és atombombát gyártani...
Haditechnikailag? Tessék? A szamurájok sem voltak szentek. Csak a filmek más képet festenek. Pont olyen elnyomók voltak sokszor, mint az európai földesurak. Olyan polgárháborúkat csináltak, hogy ehaj... -
n3whous3 #7271 Hát nem az, amit te varrtál a szövegeddel.
(legyek már én is kicsit poetikus ) -
#7270 Ezeke szerint mégis a te inged. -
n3whous3 #7269 Jó de.. na mind1 nem kötök bele egy hasonlatba, csak hülyének ne nézd az embert :D kocka kocka, négyzet négyzet -
n3whous3 #7268 Mert kocka vagyok. Programozónak tanulok, ha nem valami kinti szabad elfoglaltság van, vagy bent valami értelmes, akkor gép van. TV helyett is, mert az szar.
Amikor meg tehetem barátnőmmel vagyok, akkor meg nincs gép legalább.
És tehetségesnek is tartom magam meg jó embernek. Nem vagyok az az allja hulladék, amit te gondolsz, hogy esztelen kocka és semmire nem viszi ebben a világban. Csak mutatni akartam volna ellen példát, de most épp akkor magamat hoztam fel. -
#7267 olvasni és értelmezni akkor is tudni kell(ene) -
#7266 Nos, kinek mi nem inge.
Ha te nem az az ember vagy akiről szóltam akkor nem értem miért érzed azt, hogy mégis az vagy? -
n3whous3 #7265 "gyengébbek" -
Landor #7264 -
n3whous3 #7263 kocka = 3 dimenziós test te agytröszt. és nem négyzet -
n3whous3 #7262 már bocs, de ezzel nem ártok se magamnak se másnak. Nem megszállott időtöltés. Néhanapján még annyit se foglalkozom vele, mint ti a Barátok közttel, amit már lehetne elme rombolónak nevezni a kicsit sem tanulságos és negatív története miatt (mindenki szemét csaló és így tovább).
Inkább interaktívan kapcsolódom ki, mint hogy rá legyek kényszerítve arra, hogy azt nézzem, amit egy idióta fasznak az agya kiadott. -
#7261 A kockának legalább nyégy oldala van... tehát ahogy kérted nem kockázunk.
Tehát nézd meg legközelebb a mellette lévő szót is.
/a gyengébbek miatt írtam így akik elsőre nem tudnak külöbséget tenni a négyzet és a kocka között - lásd kockás füzet.../ -
Landor #7260 cset, na :D
20:40 dartonita: fu ti nem ismeritek ezt a topikot,szepen elhajlik a filozofia fele neha
20:40 Zinaj: :)
20:41 dartonita: nem is jarok oda gyakran :)
20:41 dartonita: meghaladja szereny kepessegeim
20:41 Landor: dart: az egyik legnagyobb fassag ilyenekrol filozofalni
20:41 Landor: nagy okossagot ugyse lehet kihozni belole :d
20:41 Landor: vagy ilyen vagy olyan valaki
20:42 Landor: hétezer elpocsékolt hsz :D
20:42 Landor: és persze mindez ríta hibája :D
20:42 dartonita: igen o kezdte!!!4
20:42 n3whous3: milyen topik ez?
20:42 Landor: http://www.youtube.com/watch?v=qvzNfKvIG9s
20:42 Landor: !!
20:43 Landor: :D
20:43 Landor: :D
20:43 Landor: GYUJCSUKFEL!
20:43 Landor: _Ddd
20:43 Landor: n3w: random topik
20:43 Landor: van egy random dolog
20:43 Landor: es mindeki leirja hogy o a random melyik tipusaval talkozott es megprobalja meggyozni a masikat hogy az ove az igaz
20:44 dartonita: na varjaaa de ha talalkoztal 50randommal,es abbol van 44tok hasonlo,az mar erdekes
20:45 gfreak: hmm...de ha a sok random kozott van ismétlődő, akkor az már scriptelt xD
20:45 Landor: new: ez elmeleti sik, ide nemkellenek tények :d
20:45 dartonita: omg koztunk vannak
20:45 Landor: gsifreak: hüba a mátrikszban :D
20:45 n3whous3: nemá, pm-ben küldd el
20:46 Landor: new :D
20:46 Landor: adom a paypal accom
20:46 Landor: adj pezt
20:46 Landor: :D
20:46 n3whous3: :C
20:46 gfreak: én már nem is látok mást csak szőkéket, barnákat, vörösöket :D
20:46 n3whous3: pedig random téma érdekelne :C ::::)
20:46 Landor: :D
20:46 Landor: te kis technokrata :D
20:47 n3whous3: na pm-ben link, nao
20:47 Landor: olvas vissza n3wbie :D
20:48 Landor: ott a fejt
20:48 Landor: meg és
20:48 Landor: xD
20:48 dartonita: szalegyebkent addig nem is volt gaz amig ritu felugyelte.mentek a sutireceptek,tv musorok meg iesmi.de utana robbant a boNba!
20:48 dartonita: van kb 3ezer hsz ami csak flame :D
20:48 Landor: whois boNba?
20:48 Landor: einstein? -
#7259 Ez egy olyan történet, hogy a:
A bagós nem talál kivetni valót a dohányzásban.
A piás nem talál kivetnivalót a vedelésben.
A tolvaj nem lát kivetnivalót a lopásban.
A pc gémes nem talál kivetnivalót a gémelésben.
De a bagós talál kivetnivalót a vedelésben, lopásban, gémelésben; a tolvaj talál kivetnivalót a dohányzásban, vedelésben, gémelésben és így tovább. -
n3whous3 #7258 vagyis függ tőle, de... na azt a mondatot akkor visszavonom. -
n3whous3 #7257 Nem függ az életviteltől az IQ. Egyik kedves barátom is játszik ezzel azzal és a legnagyobb ész kb az utóbbi 4 évfolyamban. És rendes életet is él mellette. Ja és nem csak 1 ilyen ismerős van, aki emellett értelmes dolgot is csinál. -
n3whous3 #7256 A kockának legalább nyégy oldala van... tehát ahogy kérted nem kockázunk.
Hát te lehet, hogy nem vagy kocka, de neked se osztottak észt korábban -
n3whous3 #7255 Oké, csak számomra szánalmas látványt nyújtanak a dedós szintre süllyedt felnőttek, amint Mónika showt, egyéb reality showkat, idióta lövöldözős robbantós ész nélküli ZS kategóriás filmeket és kb. dedós szintű ismeretterjesztő műsorokat néznek (ala TV2 delta utánzós műsora, neve se jut az eszembe) És erre elköltenek több százezret, mert házimozi, tv meg fotel.
Vajon mi lett volna... blablabla
Szánalmas vagy hallod, nézz már körül, mindenkinek lehet egy hobbija, ami eszi a pénzt és mégse bántják esztelen a nem kockák. Téged baszogatnak, ha sokat nézed a tévét. Más embert baszogatnak, ha elmegy kurva sokszor mondjuk squasholni? Testmozgás, igen. Kell is. Aki kocka és értelmes, az is szokott mozogni, edzeni.
Szánalom hobbi nincs, csak az, ami károsít, én úgy gondolom.
Rundstedt17: ilyen szép pontosan faszságot még nem írt le senki. Az tényleg full idióta, aki annyit költ egy gépre, de ha valaki esetleg néha játszana, akkor néha kell is újítani... És ennyit nem fog rákölteni. Én is végülis 1 játék miatt újítottam a gépemet nemrég, de megúsztam 40k-ból körülbelül, eladva a régi cuccokat, meg használt részeket is hozzávéve. És a munkához is kellett már a plusz erő. Arról nem is beszélve, hogy amúgy sincs valami sok kedvem meg néha időm se játszani, de mint látod mégis költöttem a gépre. Pedig nem favorit elfoglaltság.
Vajon mi lett volna, ha Neumann János vagy Edison is inkább csézni ült volna be...? -
Landor #7254 játszadozott felnőtt férfihoz illő játékokkal
fantáziájuk volt
ló*****-t sem tudtak volna kezdeni magukkal
ezt hivjak kiemelesnek? xD -
#7253 Edison és Neumann a laborjában játszadozott felnőtt férfihoz illő játékokkal (foglalatossággal) és letettek valamit az élet, a társadalom asztalára.
Ami nélkül ma pl aligha tudnál gémelni.
Teremtő, alkotó foglakozást folytattak. És nem meddőt amiből garantáltan semmi nem származik.
Találékonyak voltak, fantáziájuk volt, életcéluk volt, terveik, nagy álmaik voltak, meg akaratuk, kitartásuk sat.
És nem mindezek hiányában beültek a gép elé, hogy az lekösse őket mert egyébként ló*****-t sem tudtak volna kezdeni magukkal.
Nem voltak konzum-idióták.
Ma viszont kis áramszünet és kész a káosz... senki nem tud mit kezdeni magával... annyira egyoldalúak lesznek. Nincs egy napig iwiw, msn, cséé és.... jön az érfelvágás.
A kockának legalább nyégy oldala van... tehát ahogy kérted nem kockázunk. -
#7252 Ez egy jó felvetés! :) Valóban nem fontos a baráti körnek is szakadnia, legalábbis szerintem. :) Én általában szakításkor arra törekszem, hogy emberi viszont tudjak fenntartani az exszel... Eddig csak eggyel nem sikerült, vele is csak azért, mert nem volt hajlandó elfogani, hogy nincs tovább. -
Landor #7251 startrek rulez!!4 :D -
buBa0 #7250 Mért kéne a baráti körnek is szakadnia? Egyszerre nem lehetnek jóban mindkettővel attól, h már nem járnak? -
#7249 Eljön az az idő, amikor a párkapcsolatod lesz a legfontosabb az életetekben és nem a haverjaitokra fogtok koncentrálni, főleg akkor, ha már nekik is családjuk van. -
#7248 Nem, nem, félreértesz. :)
Vannak saját barátaim is, ennek ellenére jóban vagyok a barátom barátaival is, és szerencsére fordítva is így van. Tehát, valszeg, ha szakításra kerül a sor, mindenki megmarad a saját barátainál. :) ...Már amennyiben azok igazi barátok, és nem pártolnak át. :) -
#7247 Szavak helyett
Reszemrol errol ennyit,orulok azert h van aki felfogta a lenyeget.
A legjobbakat. -
#7246 Egy szónak is száz a vége, akinek párkapcsolata van, az a párjával foglalkozzon a kevés szabad idejében, hogy fenn tudják tartani az egymás közötti harmóniát.
Az, hogy egymás mellett elmennek az emberek, meg mindenki a saját kis elfoglaltságaival foglalkozik, az már az olyan kapcsolatok velejárója, ahol már nincs kölcsönös érdeklődés. -
#7245 Nem jobbak a férfiak, mások.
Általában ők azok akik több szabad teret igényelnek.
Én is ilyen vagyok. -
#7244 finoman fogalmaztál.
Szerintem te nem viseled ilyen simán a különlétet.