Ritka rendes fiút találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
Érdekes kulturális igényed lehet ha ilyen mûsorokat nézel <#wow3><#idiota><#zavart2>
Rita79
Csaj a ma délutáni show mûsorban panaszkodik, hogy párja egész nap a számítógép elõtt ül és nem foglalkozik vele.

Miközben beszél, az aláírásban ez a szöveg állt!:

"Elment a háziorvoshoz, hogy megkérdezze, milyen vírussal lehetne megfertõzni a pasijának a gépét!"

<#hehe><#eplus2><#nyes>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

drsenorita
bár manapság már egyes emberek túlzásba esnek, de sztem az a szint amin én vagyok, az pont ideális <#guluszem1><#crazya>

norbre
jó hát.. szerintem az a hülye aki nem hülye <#nyes>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Fantomlovag
MEghiszem azt.

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

tigeroo
jó hely ez az sg mi?<#smile>
drsenorita
jó dilisnek lenni <#alien2>

minigirl
Az jó. 😊 Legalább nem vagyok egyedül ilyen "dilis". 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Molnibalage
Ó, hölgyeim! Akarom mondani, drága hölgyeim! <#vigyor2>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

chhaya

Ijesztõ, közel 100%-ig ugyanúgy gondolkodsz, mint én. o.O
Nemcsak most, a korábbi hsz-eid alapján is.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Dick Riddick
Hidd el, elõbb pakolják ki a te lakásod. Sajnos.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Sanyix
dehogynem! szétsikkasztják az országot, ellopnak mindent, de diszkréten. Sokan tudnak róla, de nem olyan durva. Csak morgás van, semmi tett. Ha viszont eljönne a birkákhoz a rendõrség vagyont elkobozni, mert az államnak kell, és kipakolnák a lakását, már felébredne mindenki 😊.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
"A médiával semmi gond nincs, és szerintem még brutálisabban kéne azt csinálnia amit csinál, hogy az EMBEREK VÉGRE FELÉBREDJENEK, ÉS GONDOLKODNI KEZDJENEK."

Erre én is gondoltam... a sok hülyét úgysem lehet máshogy befolyásolni, lehet menni tüntetni, meg anyázni, akkor is csak "szélsõjobbos fasisztáknak" meg "nácinak" fog tûnni a birkáknak. De ha úgy nagyon feltûnõen tök hülyének néznék a birkákat(annyira hogy õk is észrvegyék), lehet hogy eszükbe jutna hogy jééééé nem igaz ami onnan árad?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Akkor félreértettem ezt a kan-kanca hasonlatod.Azt hittem a szerepek felcserélõdésére céloztál, na mind1. Az biztos,hogy a média azt befolyásolja, aki hagyja. Sajnos az emberek nagyrésze hagyja.Én nem hiszem, hogy ha ennél is durvábban nyomnák, felébrednének. Teljesen a befolyálhatóság útján vannak jelenleg.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

salsoul
"Éppen ez jutott az eszembe, egyáltalán van-e alsó határ?"
Egy számmal nagyobb ostor biztosan mindig lesz... 😄
Dick Riddick
Éppen ez jutott az eszembe, egyáltalán van-e alsó határ?
A jobbágy-felkelések is akkor kezdõdtek csak el amikor már az életüket fenyegette közvetlen veszély. Addig viszont nagyon hosszú volt az út. 😄

salsoul
Ahhoz, hogy a görbe emelkedni kezdjen elõbb el kell jutnia alsó határértékéig...

Végül is abban csak reménykedni lehet hogy alulról korlátos a szisztém...
salsoul
Nem közvetlen elgondolkodtatásra gondolok.

Hasonlóan gondoltam a dogot, mint mikor pl az uraság ostorral hajtja a beszélõ termelõeszközöket, és a termelõeszközök egyszer csak ráébrednek, hogy hééé! emberek vagyunk, és se nem eszközök, se nem játékszerek...
Dick Riddick
A 90-60-90 jól hangzik, de inkább csak egy középút, egy átlag. Kis mell vagy nagy, vékony vagy molettebb, szõke vagy fekete? Nem ez a lényeg.
Ha meglátok egy botox-al kezelt harcsaszájat vagy két tökéletes természetellenesen álló szilikonmellet, mindig eszembe jut hogy az emberek mennyire ostobák.

Dick Riddick
A média és az elgondolkodtatás? És még brutálisabban?
Fura egy képed van a médiáról, az biztos.
Fõleg hogy az Amerikában népszerû "bele a pofádba" stílus megy itt is.
A csatornák pénzre hajtanak, és párt-közeliek. Nincs kivétel.

Dick Riddick
Az alacsonyabb csajok tényleg defektesek, az afro-amerikaiak buták, és az indiánok is csak egyszerû tolvajok voltak. Sztereotípia az egész.
Én személy szerint kedvelem az alacsonyabb és a magasabb nõket is.
A magasság nem határoz meg semmit, a 160 cm teljesen normális. És hány-de hány alacsony szép és szexis nõt láttam már, kevés férfi nem fordulna meg utánuk.
Én 180 fölött vagyok, de simán belefér egy nálam jóval alacsonyabb csaj. Egyszerûen nem a magasság határozza meg a vele való viszonyomat.
A chat-es gyereknek pedig jár egy koki. 😊

drsenorita
Goromannak ment a hozzászólás....

drsenorita
igazad van,de engem akkor sem érdekelnek a külsõsõgek, nem a pénz irányít és még sorolhatnám..... illetve ezt a külsõség dolgot hadd magyarázzam meg: igenis van egy fajta srác,akire azt mondom,hogy hû és az esetem, de nem az a kigyúrt alak (kizárt....). DE mindennél fontosabb, hogy elõtte megismerjem az illetõt és ha belsõleg egy nulla, nincs agya, vagy bunkóként viselkedik, elõítéletes stb...akkor szóba sem jöheet, akármennyire is jól néz ki....... ha nincsenek belsõ értékei, nem ér semmit az egész. lehet,hogy ez most sablonosan hangzik,hisz bárki mondhatja ezt,csak hogy jobb színben tûnjön fel,közben meg tök mást gondol....de én akkor is azt mondom,hogy az ember azért jó vagy rossz,amit tesz, nem pedig a pénze vagy a külseje miatt.....

salsoul
#7114:
"párkapcsolatok 95% a vizuális mérlegelésen múlik"
Az indításnál lehet... de hogy a vizualitás nem fog összetartani egy kapcsolatat az tutti. S ha mégis, max addig amíg elvirágzásnak nem indulnak a tagok...

A médiával semmi gond nincs, és szerintem még brutálisabban kéne azt csinálnia amit csinál, hogy az EMBEREK VÉGRE FELÉBREDJENEK, ÉS GONDOLKODNI KEZDJENEK.

#7115:
A kereslet határozza meg a kínálatot.
Jelenleg a keresletnek (kanoknak) kancára van szükségük.
Hogy a hímnemûekbõl férfi helyett miért csak kanok lesznek... az azért van mert "elhanyagolják a bölcsesség csarnokait".

#7118:
Nem illúzió.
Szimplán nem élnek vele az emberek.
És pont emiatt van az hogy ma senki nem tesz semmit, csaka a saját érdekében.
Régen az embert a tettei alpján tették példaképpé, ma pedig a pénze és a külseje határozza meg, hogy sztár lesz-e.
Mert ha belegondolsz, a szabadságunk illúzió! Minden cselekedetünk meg van határozva,szabályozva mégha mi azt is hisszük, hogy mi döntöttünk akkor is irányított döntést hozol. És ez igaz a párkapcsolatokra is.
drsenorita
hát ez meg mér érdekel téged?

drsenorita
igen,ez így van......

Nem inkább fordítva?

#7112: Az hát, inkább nem mondom, mi a savanyú...

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Szerintem mindenki foglalkozzon a saját és más külsejével, mert akárki akármit mond, a párkapcsolatok 95% a vizuális mérlegelésen múlik. De a média sajnos nagyon magasra emeli ezt mércét azzal hogy egy szétplasztikázott cicababát tök normál szépségnek tart, egy teljesen elnõiesített csávót pedig adonisznak!
Molnibalage
Az alacsonyabb nõk is lehetnek igen vonzóak szerintem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

salsoul
Nem lehet egyébként, hogy csak savanyú a szõlõ Retsu?<#eplus2>
salsoul
pl tizen x év korkülönbségkor, 60 cm magasságkülönbségkor sat

(tudom a reakciót: biztosan vannak akik 20 év kor- és 60cm magasság különbsággel is boldogan élnek <#wow3><#merges2>)
Szerintem a legnagyobb probléma az a mai társadalomban hogy túl sok szabadságot adnak a média minden formájának.
Hogy érted a józan ész bevonásást? Mert sokféleképp lehet.Sok jó, és sok rosz értelemben.
salsoul
Úgy jutottunk ide hogy a férfiakból kanok lettek a nõkbõl meg kancák.
Meg értékek devalválásával...
Lehetnek külsõre elvárásaik nekik is, persze. De én meg azt nem értem, hogy jutottunk idáig hogy férfiak??? is nyomják ezt a feminista dumát. Az a helyzet, hogy nagyon elszállt a nõkkel a ló a nagy szabadságban,azt hiszik csak õk válogathatnak. Azért nem kéne elfelejteni hogy ehhez kellett a birkák elfogadása is, hogy itt tartanak. Bocs a kirohanásért,nem vagyok nõgyûlölõ, de azért nem ártana elgondolkozni kicsit...

salsoul
Bizonyos korlátok közt.
Idõnként nem árt a józan észt is bevonni a mûveletbe.
Hány olyan nõ van most itt köztetek akinek nincs jelenleg párkapcsolata?
Tök mindegy, hogy egy nõ alacsony, vagy magas. Ez nem számít. Az számít, hogy meglegyen a kölcsönös vonzalom.
drsenorita
jójó,mondtam,hogy szubjektív....azt meg nem mondtam,hogy mi 160 centisek feltétlen azok vagyunk.....<#ejnye1>

salsoul
#7097-re
salsoul
"160 vagyok" ... "sztem nem igazán nõies egy két méteres csaj"

Hát ha neked (melleted) nem is...<#ejnye1><#nevetes1>

A kétméteres társadalomnak mindenképp <#crazya>
Az a legdurvább hogy maguknak lõnek ezzel öngólt...az õ elvárásaik az egekben,de õk maguk....

Na igen ebben egyetértek.Azt tartom a legszánalmasabbnak mikor egy férfi rinyál hogy a nõk azok mind ribancok mert csak az számít nekik hogy jó képû kigyúrt legyen a csávó és gazdag...Az ilyen fogyatékosoktól kirázz a hideg.Egy ilyen férfi nem tudja felfogni hogy a nõknek is lehetnek külsõre elvárásaik nemcsak a férfiaknak?Persze az ilyen férfiak agya szerint ehhez csak nekik van joguk,a nõnek nincs..ezek a tipikus hogy ha jó csajok tömegei utasítják vissza õket ribancoznak pedig azért kellene egy belátás azoknak a férfiaknak hogy én ápolatlan girnyó vagy elhízott csávó vagyok ne akarjak nagyon szép vagy szép csajokat hanem keressek a magam szintjén...de nem helyette megy ez a szánalmas duma...

minigirl
Persze, persze, persze!!! 😊
Itt van pl. az unokatesómék esete. Van egy egyéves kisfiuk, és mivel apuci katona, alig látja a gyerek. Ezétr karácsonykor végig le sem szállt az apuról a kölyök, még enni sem hagyta. 😊 Nagyon aranyos volt. 😊
Szóval, igen, mindenképp kell az apunak is foglalkozni a gyerekkel, mert ha nem, akkor az kiköveteli magának. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

drsenorita
micsoda marhaság!! egyrészt azért, mert akkor ez a valaki elõítéletes, és az ilyenek nem veszik észre saját hibájukat. másrészt, mert manapság egyre több "alacsony" lány futkorászik, nemtom miért, de így van. harmadrészt pedig relatív ez a fogalom,hogy alacsony: attól függ, kihez mérjük, hol és amúgy milyen emberek laknak arrafelé. ha egy kicsit is odafigyelt vna biosz órán, nem mondana ilyeneket...... nem okoskodásból írom, de én is 160 vagyok. régen szerettem vna magasabb lenni, de ma már úgy gondolom, teljesen normális...... ja még egy dolog, sztem nem igazán nõies egy két méteres csaj. de attól még persze lehet szép és ez szubjektív.... 😊

drsenorita
aranyosan defektes??? 😛 tetszik ez a kifejezés. asszem értem,mit értesz ezalatt..... valszeg nekem is ez lenne a véleményem,ha fiú lennék,bár ezt nem tudhatom,de a mai gondolkozásommal valószínû ....<#vigyor1>

Fantomlovag
Aha... És azt elmondta, hogy mi számít alacsonynak? Mert az én 2 méter 4 centis magasságommal, a nõk elég nagy száalékára mondhatom, hogy hozzám képest alacson...

Egyébbként tényleg no comment aki ilyet mond. 😊

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)