Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miközben beszél, az aláírásban ez a szöveg állt!:
"Elment a háziorvoshoz, hogy megkérdezze, milyen vírussal lehetne megfertõzni a pasijának a gépét!"
<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ijesztõ, közel 100%-ig ugyanúgy gondolkodsz, mint én. o.O
Nemcsak most, a korábbi hsz-eid alapján is.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Erre én is gondoltam... a sok hülyét úgysem lehet máshogy befolyásolni, lehet menni tüntetni, meg anyázni, akkor is csak "szélsõjobbos fasisztáknak" meg "nácinak" fog tûnni a birkáknak. De ha úgy nagyon feltûnõen tök hülyének néznék a birkákat(annyira hogy õk is észrvegyék), lehet hogy eszükbe jutna hogy jééééé nem igaz ami onnan árad?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Egy számmal nagyobb ostor biztosan mindig lesz... 😄
A jobbágy-felkelések is akkor kezdõdtek csak el amikor már az életüket fenyegette közvetlen veszély. Addig viszont nagyon hosszú volt az út. 😄
\"Heroes never die. They just reload.\"
Végül is abban csak reménykedni lehet hogy alulról korlátos a szisztém...
Hasonlóan gondoltam a dogot, mint mikor pl az uraság ostorral hajtja a beszélõ termelõeszközöket, és a termelõeszközök egyszer csak ráébrednek, hogy hééé! emberek vagyunk, és se nem eszközök, se nem játékszerek...
Ha meglátok egy botox-al kezelt harcsaszájat vagy két tökéletes természetellenesen álló szilikonmellet, mindig eszembe jut hogy az emberek mennyire ostobák.
Fura egy képed van a médiáról, az biztos.
Fõleg hogy az Amerikában népszerû "bele a pofádba" stílus megy itt is.
A csatornák pénzre hajtanak, és párt-közeliek. Nincs kivétel.
Én személy szerint kedvelem az alacsonyabb és a magasabb nõket is.
A magasság nem határoz meg semmit, a 160 cm teljesen normális. És hány-de hány alacsony szép és szexis nõt láttam már, kevés férfi nem fordulna meg utánuk.
Én 180 fölött vagyok, de simán belefér egy nálam jóval alacsonyabb csaj. Egyszerûen nem a magasság határozza meg a vele való viszonyomat.
A chat-es gyereknek pedig jár egy koki. 😊
"párkapcsolatok 95% a vizuális mérlegelésen múlik"
Az indításnál lehet... de hogy a vizualitás nem fog összetartani egy kapcsolatat az tutti. S ha mégis, max addig amíg elvirágzásnak nem indulnak a tagok...
A médiával semmi gond nincs, és szerintem még brutálisabban kéne azt csinálnia amit csinál, hogy az EMBEREK VÉGRE FELÉBREDJENEK, ÉS GONDOLKODNI KEZDJENEK.
#7115:
A kereslet határozza meg a kínálatot.
Jelenleg a keresletnek (kanoknak) kancára van szükségük.
Hogy a hímnemûekbõl férfi helyett miért csak kanok lesznek... az azért van mert "elhanyagolják a bölcsesség csarnokait".
#7118:
Nem illúzió.
Szimplán nem élnek vele az emberek.
#7112: Az hát, inkább nem mondom, mi a savanyú...
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
(tudom a reakciót: biztosan vannak akik 20 év kor- és 60cm magasság különbsággel is boldogan élnek <#wow3>#wow3><#merges2>#merges2>)
Meg értékek devalválásával...
Hát ha neked (melleted) nem is...<#ejnye1>#ejnye1><#nevetes1>#nevetes1>
A kétméteres társadalomnak mindenképp <#crazya>#crazya>
Itt van pl. az unokatesómék esete. Van egy egyéves kisfiuk, és mivel apuci katona, alig látja a gyerek. Ezétr karácsonykor végig le sem szállt az apuról a kölyök, még enni sem hagyta. 😊 Nagyon aranyos volt. 😊
Szóval, igen, mindenképp kell az apunak is foglalkozni a gyerekkel, mert ha nem, akkor az kiköveteli magának. 😊
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.