Ritka rendes fiút találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Aki meg sok idõt tõlt el a barátnõjével az nem kocka? képtelen néküle meglenni? Az nem függõség?

Az embernek vannak hobbijai az aktuális barátnõje elõtt. Arról lehet szó, hogy kevesebb idõt töltök el vele (most is ez van), de lemondani nem fogok róla. Neki is vannak olyan dolgai amit nem értek, de attól csináljak csak, ha neki jól esik.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Szerintem gyerekességre is vall ha valaki úgyis órákat tölt a játékkal hogy közben családja vagy párja van kivéve persze ha társa is hasonló...de abból komoly gondok lesznek ha esetleg párjának nem az a élet értelme hogy headshotokat érjen el....

Dick Riddick
Úgy érzem, elég rossz tapasztalataid vannak ezen a téren. :)
Ha valaki vállalta, hogy összejön egy nõvel, legyen annyi esze hogy foglalkozzon is vele. Felnõtt ember, döntenie kell, áldozni rá az idejébõl, mert más nem teszi meg helyette (pontosabban megteszi, de akkor a csajt már fújhatja :) ).
Egyébként egyetértek Molni-val, túl sok mindenért és túl gyorsan húzzák rá valakire hogy kocka. A számítógép használók között is van sok, de nálam a kockaságnak jóval tágabb range-e van.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Rita79
Egyetértek.
Aki egyedül van és unatkozik, az üsse el az idõt a gép elõtt, ha éppen nem talál valami értelmesebb elfoglaltságot.
De akinek társa van, az találja meg az arany középutat a játék és a kapcsolatával eltöltött idõ között.

Vagy vegye feleségül a számítógépét.....

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Rita79
Még egyszer elmondom, kocka az, aki a munkáján kívûl is hosszú órákat el tud tölteni a gép elõtt játékkal és más kevésbé értelmes dolgokkal.

Hallottam már olyanról is akinek az életében több ezer!!!! eltöltött játékidõ van. A fél életét a gép elõtt töltötte, ahelyett, hogy értelmes dolgot csinált volna.
Engem is leköt egy-egy játék, de max fél-egy órára, mert utána megunom. Elvesztegetett idõnek tartom.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Molnibalage
És aki éppen sérült, nincs barátnõje és tél van az mit tud csinálni? Hétvégén sörözés és társasjáték a cimbikkel. Már ha itthon vannak. Én kb. 70%-ban a gép elõtt ülök hétköznap és télen. Ha bármi más adódik azonnal felállók, de ha nincs más?

Hétvégén most bartánõ prgoram az már mindig van vagy éppen más lesz. Tavasszal már könnyû lesz kimozdulni. Bringázás, evezés és végre tudok röpladbázni is.

Nyáron 1 hétre szoktam túrázni menni. Se TV, se újság, se rádió. Nagyon ritkán hiányzik arra az 1 hétre a gép vagy bármi. Tehát képes vagyok elszakadni tõleg simán, de egy átlagos napon miért tenném? Az összes hobbim azon ûzhetõ. A hobbi kapcsolattartást kíván meg CSAK külföldi emberekkel. Magyarán marad a net. A hobbi is számítógépen megy. Ha kell hozzá valami anyag az is neten van nagyrészt vagy ott beszélek a szakértõkkel. Az 1,5 évben alig játszottam már valamit a géppel...

Akkor én kocka vagyok? Nekem csak egy eszköz. Viszont sokat kell használnom.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Jah ebben egyetértek.akinek barátnõje van vele törõdjön ne a wow elõtt kockuljon napi minimum négy órát...

norbre
szerintem néha szükség van arra hogy a dolgokat pusztán csak élvezzük, az agyunk kapjon egy kis kimenõt, sõt ez néha hasznos is tud lenni.. egy egy "agyszünet" után néha más színben lát az ember dolgokat..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Rita79
A kockulás az, amikor a szabadidõd 70%-át már a gép elõtt töltöd.
Nekem például nem egyszer volt már olyan, hogy az otthoni gépemet napokig még csak be sem kapcsoltam esténként.
Kit érdekel?

Rita79
Pároddal való kikapcsolódás, utazgatás, mozi, szinház, beszélgetés, stb....
Ha nincs párod, akkor is lehet sport, barátokkal kimozdulni, stb.....

Rita79
Ott a pont!

Én azokról az emberekrõl beszélek, akik hazamennek és azonnal a gépükhöz futnak, hogy bekapcsolhassák és buherálhassák, letöltögethessenek, játszanak, chateljenek, stb.....

A házimunkát csinálja meg az asszony, a lakásban elvégzendõ mûszaki dolgok várhatnak, mert ugye nem ér rá az illetõ a rettentõ fontos gépes tennivalók miatt.

Arról ne is beszéljünk, hogy közben az asszony a másik szobában vagy a hálóban éjfélig egyedül nézi a tévét...../jobb híján/<#levele> Ezek nem tudnak a számítógépük nélkül még egy napig sem meglenni.

Fantomlovag
Na igen... Mikor fiatalabb voltam, mindenki azt mondta, hogy "A fiatalok mindíg csak a TV elõtt ülnek, nem olvasnak" És nehezményezték. Most azt hallom: "A gyerek folyton a gép elõtt ül, már a TV-t se nézi." ÉS nehezményezik... Õszinte kíváncsisággal várom a következõt.

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetõdõnek.)

chhaya
Olyanunk nincsen szerintem, nem rémlik. De tényleg kihagytam a NatGeot és a Spektrumot. :]

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Fantomlovag
Kihagytad a History chanelt. :)

chhaya
Jha, sztem is. Ha hazamegyek szüleimhez, csak akkor látok tévét, és néha ott tudok ragadni pl. Animal Planet vagy Discovery elõtt, azok jóak. :) Az ilyen Mónnikasó meg Gyõzike szintû dolgokon röhögni sem lehet. -.-

#7177: Nagyon sok minden van még a könyvolvasáson kívül, ami hasznos idõtöltésnek minõsül. Azért szokták ezt emlegetni folyton, mert ezt hanyagolják a legjobban az emberek, merthogy semmi gyakorlati haszna nincs... és ha belegondolsz tényleg nem sok kézzel fogható elõnye van, csak némi mûveltséget ad és fejlesztõ hatása is van, de a birkább emberek ezt már nem fogják fel. Régen a tévézést szidták nagyon, most a netet, de ez nyilván nem azokra vonatkozik, akik hasznosan töltik az idejüket a gép elõtt... Hanem akik egész nap játszanak, videóznak, és a legcsekélyebb mértékben sem értelmes dolgokra használják fel a hálót. Tudod, akinek nem inge... :)

Fantomlovag
Nincs. Sosem kapcsolódok ki. Ha olyat teszek ami annak tûnik, azt is csak önfejlesztésre használom. Régen úgy hívtak: "Az örökké megfeszített íj".

#7177 Szavaid nem süket fülekre találnak! Teljesen egyetértek. A technika is olyan mint bármi más. Lehet vele élni, és visszaélni. Elolvashatom a neten a legújabb sztár pletykákat, és csak idõt vesztegettem. De elolvashatom a legújabb kutatásokat gyógyszerek terén, ûrtechnikában vagy akár nyelvészetben. Kocka lennék ettõl? Vállalom! Fontos a munkámban a net. Mert ha kell valami adat, akkor 2 lehetõségem van. Beülök egy könyvtárba 2 napra, és elkezdek katalógusokat nyálazni, vagy beütöm a keresõbe, és 20 perc múlva használhatom. Ne értsetek félre, szeretek szótárazni, de mert van egyfajta bája, ettõl függetlenül a hatékonyság, ebben a felpörgött világban megköveteli hogy az ujjbegyeimnél legyen az információ.

#7178 Mel culpa mel culpa, mel maxima culpa.

Dick Riddick
Mindig vannak boszorkányüldözések. Most ez a fõ bûn.

Molnibalage
Na ez az. Miér van az, hogy csak a könyv olvasást (és szépirodalmat) tekintik hasznos idõtöltésnek? A számítógépet olyan démonnak tekintik sokan, hogy az már fáj. Pl. a tematikus fórumozás az mi? Ott a neve. Fórum. Mint a rómaiaknál. Csak akkor személyesen jelentél meg, itt meg szg-t használsz. Akkor ez miért rosszabb annál?

És aki hadtichnikát, történelmet vagy mást olvas netem ami papíron nincs is az már kocka. Ma már alig van olyan dolog amit papíron érdemes megvenni, mert elavul a dolog vagy ki sem adják soha fõleg itthon....

Mirõl van szó? Haladni kell a korral. A tevékenység ugyanaz, csak az eszköz lett más. Ja és így nem a 10 szomszéd sráccal tudok dumálni, hanem Joe-val kanadában és Juan-nal Mexikóban is.

norbre
kinek mi a kikapcsolódás.. biztos neked is van ami szórakoztat és nem a munkád az :) könyv, egy jó beszélgetés..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Fantomlovag
Nem tudom... Én alapvetõen nem vagyok kikapcsolódás párti. De tudom, ez csak én vagyok.

Ami a barátod illeti, valóban nem jó követendõ példa...

Nem baj ha az ember életében van gépezés, amíg van élete (azon kívül is).

norbre
én azt gondolom hogy kell a játék, a szórakozás, kikapcsolódás is az embernek és az hogy ezt ki, milyen formában teszi, mindenkinek a szive joga.. viszont a túlzás semmibõl sem jó általában, sem a rengeteg agyleszívó tv-zésbõl, sem az egésznap a gép elõtt ülök és játszokból..

régebben volt pár évem h én is rengeteget játszottam szgépen, társkeresést is ott próbáltam fõként stb.. aztán jóideje úgy vagyok vele hoyg a való világ sokkal érdekesebb, sokkal jobb személyesen beszélgetni, vagy elmenni ide-oda, és eljutottam odáig hogy simán le tudok mondani a virtuális dolgokról.. van egy ismerõsöm aki egész du a gép elõtt ül, a család hanyagolva.. nekem ez nem igazán követendõ példa, nem is tudnám megtenni.. dehát kinek a pap kinek a papagáj :)

Dick Riddick
Én mindig szerettem számítógépezni, kölyökkorom óta. Játszottam is, TV-ztem is. Ezek azóta elmaradtak, de a gépet sokat használom, beleértve természetesen a netet is.
Amit én értéknek tartok, az a médiának nem érték. De ez van.
Arról amit a kockulásról írtál, nem egészen értek egyet. Attól hogy valaki nem néz TV-t és nem használ netet, még nem biztos hogy értelmesen is tölti az idejét. Eleve az hogy kinek mi értelmes, nagyon relatív fogalom. Annyi-de annyi dologra rá lehet fogni hogy értelmetlen, haszontalan. Minden csak nézõpont kérdése.
Ha 2-3 napra, vagy egy hétre úgy el tudsz menni a gépedtõl hogy nem hiányzik, nincs gond.

tigeroo
hát egen... néha szoktam kimozdulni 1-1 koncertre meg bulizni a haverokkal de amúgy minimálisra próbálom csökkenteni az otthoni kimozdulásokat:D de vannak azért közös programok (pl. tegnap mentünk nyíltnapozni)
... csakhát bejárósok az osztálytársaim, nemis tudnánk találkozni hétközben, délután...

igy egyszerûbb:P
Fantomlovag
ÉS még azt hittem én vagyok itthon ülõ típus....

tigeroo
én egész délutánokat msn-ezek át a barátaimmal

de az a jó hogyha nem írnak vissza akkor tudok gitározni vagy súlyzózni közben:D vagy ugy hogy ezek között néha visszaülök és válaszolgatok szépen
Fantomlovag
Mi számít kockulásnak? A net hasznos infókkal is tele van.

dartonita
Definiald az ertelmes idotoltest pls.

Rita79
Én nézek tévét, igaz nem sokat, inkább filmeket.
A show mûsorokon meg jókat lehet nevetni.

Én inkább elítélem azokat az embereket, akik a fél életüket a net elõtt töltik.......
Kit érdekel, hogy valakinek nincs tévéje, ha ennek ellenére nem értelmes dolgokra fordítja az idejét, hanem kockul.

<és most nem a munkaidõben, munka miatt a gép elõtt eltöltött idõre gondoltam>

Hagyjátok már ezt a tv témát,amúgy attól senki nem lesz értelmesebb a szemebe hogy nézz e tévét vagy sem...Viszont akik ilyen mónika shows kivágásokon nevetgélnek az már azért jellzi a szellemi szintet és közben álszenten áh õ nem nézz tv-t....

norbre
hogy nem néznek tv-t? :) nem az a lényeg hogy nézel-e.. hanem hogy mit :) én nézek néha de nem prosztó mûsorokat, és annak ellenére h bár elég keveset tv-zek, mégis abba a kategóriába sorolódom akik néznek tvt :) merthogy ezexerint van aki nézi és van aki nem.. :)
mégis az az érzésem hogy az élet legtöbb területén nem tartozom a "birkák" közé :)

salsoul
S pont így lehet megtalálni a nem közönséges embereket
minigirl
Dehogyis! Az én ismeretségi körömben pont a rendes fiúk nem néznek tvt. :P :D

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

norbre
ja tényleg .. kicsit elkanyarodtunk a topik témájától <#idiota>

norbre
"Emiatt felesleges egy szolgaltatot meg tovabb gazdagitani"

ezzel egyetértek, és nekem is csak azért van kábeltv-m mert a netszolgáltatónál ez feltétel <#levele>.. azok a mûsorok amiket szivesen megnézek leginkább azokon a csatornákon vannak amihez nem kell kábeltv..

norbre
az utóbbi 1-2 hónapban láttam pár nagyon jó filmet, igaz m2-n vagy DunaTv-n, és a Dunán reklámokat se raktak bele, és persze ezeket általában késõ este,.. ritkán nézek tv-t de nem elvi megfontolásból, hanem egyszerûen van jópár dolog amire inkább áldozom az idõmet.. persze azzal egyetértek hogy a legtöbb mûsor felejthetõ, és ha nem lenne tv én sem hiányolnám, vannak más csatornák.. viszont ez is csak egy a sok közül és itt is megválaszthatod a forrást (van mûsorújság pl)..

Fantomlovag
Jómagam szintúgy.

dartonita
Nem igy akartam kifejezni magam.Nem is az a lenyeg hogy valaki nez e,avagy sem.Leginkabb hogy nem feltetlen akar beallni a birkak hosszu soraba,akiket a monika so,balazs so,baratok kozt meg ezek a szutyok musorok eltetnek.Meghatarozva az oltozkodesed,viselkedesed,alakitva az igenyeid,beszedstilusod,etc.
Anno mikor fogtam es kivagtam az ablakon a tevet a legtobben idiotanak tartottak.Azota azert oromteli valtozas latni hogy sokan jutnak el ide.
A szelekcio pedig intelligencia kerdese.Lassuk be hogy a debil,ovis,idiota musorok / ertelmes musorok aranya kb 92-8%.(bar hozzateszem ez mindenfajta mediaban hasonlo)Emiatt felesleges egy szolgaltatot meg tovabb gazdagitani.Persze ez komplexebb kerdes,oktatasugy,politika,stb.
Na off off,inkabb sirjon valaki mert kidobtak :)

Dick Riddick
Én egy jó ideje végleg lemondtam a TV-rõl. Egy-két jó mûsort, filmet ugyan találtam, de a reklámok teljesen élvezhetetlenné tették.
És nem is hiányzik, de egyáltalán.
Ami kell, letöltöm magamnak, újságot olvasok, de én választom meg a forrásaimat.

norbre
nem a tvnélküliség a lényeg szerintem.. inkább az hogy amit magadhoz veszel (információt is pl) hogyan válogatod meg, illetve amit kapsz hogyan dolgozod fel..
a tv meg-nemléte még önmagában nem "dicsõség", manapság kicsit már divat lett azt mondani hogy nem nézek tv-t, és ettõl máris értelmesebbnek tûnik az illetõ.. a tv-ben vannak jó filmek is, beszélgetõs mûsorok stb, ugyanakkor könyvek, újságok, netes oldalak, beszélgetések stb is lehetnek mérhetetlenül silányak..

dartonita
Nocsak egy tv nelkul letezni kepes,gondolkodo ember.Respect<#eljen>

Sanyix
A vezetõink olyanok aminek hagyjuk õket. 20 éve kellett volna a belükkel fellógatni a bûnösöket, akkor nem lenne ilyen.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Na és egy erkölcstelen nép mint mi ezt már megérdemeljük.Ugyanolyanok a vezetõink mint a magyar társadalom többsége.Itt van most már mindenki mindenkivel mindenhogy de a következményeket is viselni kell...akinek nem szabnak határt az erkölcsök a törvények sem fognak

drsenorita
az még ok....de ha fordítva mondja,és azt se tudja mit beszél <#mf1>

Sanyix
hidd el, hogy nem õk okozzák a legnagyobb bajt, akármilyen hülyék is. A gondot a darkelfek, meg az állam, és az állami cégek vezetõi okozzák (sikkasztó, lopkodó ipar), meg az ország hülyéi akik tûrik szó nélkül...

Ha õk nem lennének annyi változna, hogy nem lehetne min röhögni.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Fantomlovag
Jómagam szívesen feláldoznám eme örömöket, ha ezek az emberek nem lennének legalább az országba... De igaz. Poénosak azok a vidik.

Sanyix
én régebben néztem ezeket, volt onlány játékos közösség, este volt általában játék, nappal meg irc :) azt ott ment mindig hogy "nézzétek a "balage chowt" mekkora hülye van benne már megint" és tényleg. Olyanokat lehet szakadni a röhögéstõl ezeken a mûsorokon... bár vannak sírós részek is, amikor már sírni lehetne milyen hülyék, mert már nem is vicces. Mondjuk tény, hogy 1 egész részt azért elég nehéz végig nézni.

De ezek nélkül a mûsorok nélkül nem lenne a mein kampfos csaj, meg a vámpíros video se fenn a yútyúbon :D pedig nagyon viccesek.

Fantomlovag
Ismertem egy csajt aki fordítva keverte. Majdnem megfulattam, mikor kijelentette hogy: "A méhecske is élõ orgazmus."

Rögtön megértettem, hogy miért virágokkal és méhekkel magyarázzák a fiataloknak a dolgot. <#idiota>

chhaya
Én nem nézem, de mindig megtalálnak utólag a legalja jelenetek... a csúcs az volt, amikor egy igen mûvelt pasas következetesen organizmust mondott az orgazmus helyett.
Nem véletlenül nincs tévénk. :D

salsoul
Én a TV-nek mondom ezt mikor olyan ilyen mûsort látok.
Nem bírom nézni se... a legalja útszéli alpári mûsorokat...
Rita79
Neked kuss!