Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem te nem viseled ilyen simán a különlétet.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Neumann János és Edison nevében ne beszélj, mert az õ korukban nem volt lehetõség számítógépet használni. Nem tudni hogy mi lett volna az õ véleményük. Azt hiszed talán hogy a nagy gondolkodók nem kapcsolódnak ki ilyen szórakozással? Dehogynem.
És hogy ki mennyit költ gépre, embere válogatja. Nekem eddig három gépem volt, és mindegyiket jó pár éven keresztül használtam.
Ne kössünk ki megint a kockáknál.
Én annak a híve vagyok, hogy ne legyünk folyton egymás nyakán, hanem mindenkinek legyen saját elfoglaltsága.
De azért próbáljuk már meg a közös szabad idõ nagy részét együtt tölteni.
És nem úgy, hogy én is mellette kockulok.....
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Nem arról van szó, hogy nem lehet netezni, hanem arról, hogy mennyit.
Amikor az ember egyedül alszik el és éjjel arra ébred, hogy a párja még mindig a gép elõtt ül, akkor az már gáz.
Ha egyesek másként gondolják, akkor remélhetõleg találnak olyan nõt, aki szintén a számítógépen éli ki magát....
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
S amint eme foglalatosságra százezreket vagy milliókat költenek...
Vajon mi lett volna, ha Neumann János vagy Edison is inkább csézni ült volna be...?
Rohadt egy dolog.
Sõt, talán még kiegészítésként hozzátenném, hogy a csaj is elmehet a barátja barátaival, ha vannak olyan jóban. Mármint úgy gondolom, hogy a párocska nélkül. :) Meg persze fordítva is. :)
Konkrét példaként tudnám említeni, hogy ma mentem volna koncertre a barátom barátjával, mert a barátom nem szereti azt a zenekart, aminek a koncertjére mentem volna. Mindössze az tett keresztbe a dolognak, hogy hétfõn az edzésemen történt egy kis baleset, és még a fürdõig is problémás elmennem, nemhogy Kispestrõl Budára átvánszorogni. :)
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Én is szívesen eltöltök 1-2 órát játékkal. Fõleg barátokkal, nagy jól kikapcsol. Attól hogy téged nem érdekel, ne ítélj el másokat akiket igen.
Egyébként a sakkot én is szeretem (meg a strip-pókert csajokkal :) ).
elvégre szorzótáblával sem szórakozunk (mondókázunk) általános iskola után...
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Könnyen megítél bárki egy fickót, ha a barátnõje mellett napi 5 órát CS-zik.
De mi a helyzet ha kétnaponta 2-t? És olyan idõt ami elméletileg szabad? Ez is megbocsájthatatlan?
Én is és szerintem mindenki más is elítéli azt ha egy párkapcsolat egyoldalú.
De attól hogy a gép elõtt is töltesz idõt (a szabadidõdbõl), még nem vagy kocka!
A házasság alatt lett ilyenné... és így már neccesebb
Ennyi erõvel csak szentek és kõnarkósok sétálnak a világban.
Egy rossz példa még nem a többség.
Egy kerdes azert motoszkal bennem.Mi tortenik akkor amikor ez a paros megunja hogy minden este egymassal foglalkoznak?Teljen el mondjuk fel ev,1ev,5ev...mindegy.Eljon ez az ido is.Akkor mit csinalnak majd?Akkor a ferfinak ott lesznek a hobbijai es a barati tarsasaga.Es Neked?
(az meg hogy mi a normalis,tokeletesen relativ)
7215:gratulalok.Megfogtad a mondanivalo lenyeget.Dobhatsz ujat.
Erre nincs standard, mindenkinél más-és más a mozgatórugó. Erre nem lehet szabványt írni, maximum tanácsot adni, de csak egy bizonyos szintig.
De a nõnek is figyelni kell a párjára, nem csak fordítva. Könnyen lehet hogy túl soknak tartja az együtt töltött idõt, és kell neki egy kis idõ külön. És azért jó érzés kikapcsolni egy kicsit a gép mellett, ha arra is van idõ. 1-2 óra játék nagyon jól tud esni. Én például a mai napig szívesen lövöldözök együtt a haverokkal, a legeslegjobb stresszoldó.
Ember természete válogatja dolgot.
Vannak emberek akikben nincsen meg az, amin keresztül megérinthetné õket a hétköznapi.
Ez gyerekes...Emlékszek 14 évesen mennyit játszottam egészen 17 éves koromig,azóta már nagyon ritkán,egyszerûen nem köt le a lövöldözés meg hasonló marhaságok....
Vagy te nem dolgozol?
A normális emberek reggeltõl-estig dolgoznak, este tudnak csak találkozni, amikor igenis egy nõ, meg szerintem egy férfi is alig várja már, hogy a párjával legyen esténként és egymással foglalkozzanak.
De szép dolog lehet, hogy a hétköznapokon csak kerülgetik egymást a lakásban és mindketten hobbiznak az este hátralevõ részében.
Nekem ilyen nem kellene az tuti.
affinitás kérdése, hogy ki mit néz, s azt miért nézi. Szórakozásból, unalomûzésbõl, tanulásból sat.
Ez persze vonatkozik a könyvekre is, zenére is sat.
van akinek nevetséges, de inkább szánalmas
értelmes az mi elõre visz, és nem csak az idõdet (életedet rabolja el)
mert beszûkíti az emberek világát
és azért rosszabb annál, mert régen a rómaiak szemtõl szemben mûvelték, és versenyeket is írtak ki
a forum tagok nagy százaléka pedig beszari a szemtõl-szembe értekezéshez, felszólaláshoz, a köznség elõtti szerepléshez, és rettegnek a bírálattól.
A haditechnika pedig ha nem visz téged emberileg elõre akkor szart sem ér.
Az emberiséget sem vitte elõre - körbe lehet nézni.
Technikailag fejlõdunk, szellemileg és emberileg visszafejlõdünk.
Haditechnikailag a szamurájoktól kéne tanulni s nem a fizikusoktól és atombombát gyártani...
És teljesen más a személyes kontakt mikor valakival a valóságban együtt vagy és nem csak a hangja van veled.
Dehát számítógép elõtt csak a számítógépesek találkoznak - nemigaz? ;)
Én ha nincs más sem elégedek meg a szarral...
Vegyél könyveket. Angolt.
Nálam mindig röhely tárgya a családapa akinek az életében a WoW vagy a csééé és hasonlók játszák a fõszerepet. És a gyerekeit nem engedi a géphez, mert most õ...
Hogy sajnálom ezeket a feleségeket... milyen lehet látni...
Ennyi idõ alatt azon is elgondolkodhattál volna, hogy hogy kerülhetnél igazi repülõ közelében.
Egyébként meg irány a vidámpark, és kis fémpénz...
Egyetértek.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Sokaknak akadnak maniai,erdeklodesi kore,olyan dolgok amikhez ragaszkodik mert ez szamara a kikapcsolodas.
Mennyivel egeszsegesebb mondjuk egy no cipok,retikulok es ruhak iranti perverz,kielegithetetlen vagyakozasa?Vagy az ures kirakatbamulassal eltoltott orai egy plazaban?
Tudod a gyakori baj az hogy a noknek nagyon ritkan van sajat hobbija,es barati kore.Ergo egy darabig probalja el/kisajatitani a parjaet,aztan megunja es duzzogni kezd mert keptelen magaval mit kezdeni.Nem kell azt hinni hogy egy kapcsolat akkor mukodik tokeletesen ha a nap minden perceben egyutt vannak,es ugyanazokat a dolgokat szeretik/csinaljak.Fraszt,epp ellenkezoleg.Tisztelet a kivetelnek ofkorz.Onnantol kezdve hogy valaki megprobalja sajat szabalyai szerint befolyasolni a masikat,korlatozasrol beszelunk.Pisz.
Attól hogy használja a gépet még nem függõ. Ha pedig gépfüggõ, te választottad, majd legközelebb jobban kell figyelned.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mindenki szabad ember eldöntheti, hogyan éli az életét.
De azért azt még odabiggyeszteném ehhez a témához, hogy kapcsolatot építeni egy számítógépfüggõ emberrel egyszerûen lehetetlen.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Meg persze comedy central, egy kis mrbean, l'art pour l'art, meg fekete vipera :) ha nagy ritkán más adón van jó film, megnézem, bár sokszor az elsõ 10 perces reklámblokknál kikapcsolom, és rákeresek inkább a torrent üzletlánc oldalain, illegálkodás céljából :D
Neten mindenfélét olvasok, mindenféle tudományos, és politikai dolgot... persze a szüleim így is azt mondják hogy "nem olvasol" (merthogy az õsöknek csak a szépirodalom jelent olvasást, amibõl sztem nem sok jó van, többnyire unalmasak).
Ezeken kívül játszom is a gépen, sokat (bár most már kevésbé) mert amikor nincs más akkor ezt csinálom, nem sok játékkal, fõleg szimulátorokkal(il2, orbiter, lfs), stratégiával(world in conflict), vagy olyan jobb történetû, változatosabb fpsekkel, mint hl sorozat, stalker sorozat. Persze ha hív valami társaság, ugrok. Szóval számítógépnél csak az unalmas órákat töltöm. Mást mit csinálnék? Reszeljek követ, vagy zabot hegyezzek? :D
Én nem váltam a rabjává, bármikor otthagyom. Begyepesedés? Hát aki csak 1 dologra használja... én inkább azokat nevezném begyepesedettnek akik azt se tudják mi történik körülöttük a világon, mert tv bõl informálódnak, vagy mert sehonnan.
Ha jobb programom van akkor azzal töltöm az idõt, de nem mindig van...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Engem nem zavar, ha a párom számítógépezik, de ne pont akkor, amikor mindketten otthon vagyunk, semmi dolgunk és mással is el lehetne ütni az idõt.....
De ha párkapcsolatba bonyolódsz valakivel, legyél annyira figyelmes hogy õ is kapjon helyet az életedben. Elég egyszerûen hangzik, mégis sok ellenpéldát látok rá. Túl sokat is.
Nem szabad azt nézni hogy a múltban mi történt. A jelenben és a jövõben kell élni. És a világ bizony változik.
Azért káros ez a kurv@ számítógépezés, mert az emberke teljesen a rabjává válik és begyöpösödik közben.
És ezt mi támasztja alá? A hobbim által tanultam meg rendesen angolul és ismertem meg rengetek jófej embert. Valakivel már személyesen is találkoztam. Ha ez neked begyöpösödés... Ennyi erõvel a tüc-tüc diszkóba járás is az. Bátyus nagyrész ugyanazokkal az arcokkal találkozik ott. Akkor mi a különbség a kettõ között? Az nem begyöpösödés, hogy csak elektronikus zenét hallgat?
Mint írtam, hogy a játék és játék között is van eltérés. Az aknakeresõ 5 perc után uncsi. Van olyan "játék" amit évekig tart rendesen megtanulni. Magyarán hogy gyöpösdne be mikor minden nap újat tanul? Az én extrém esetemben nagyon komoly természettudományos és egyéb ismeretet is kell amit olvasva (fõleg idegen nyelven!) vagy emberekkel beszélgetve lehet megszerezni. Ez is begyöpösödés?
Az arányokra kell ügyelni, de az arány mindenkinek mást és mást jelent.
Amíg a környezetednek és neked sem káros addig nincs baj. Egy biztos, ha röplabda, nõ, buli stb. VAGY számítógép között kell választani majdnem biztos, hogy a számítógép húzza a rövidebbet. Egyszer volt, hogy kihagytam egy társasági sörözést, mert hónapok után sikerült a felnõtt cimbikkel együtt repkedni. Érhetõ? Az arányokról van szó.
Vicc, hogy mindent ami a technikai újításokkal jön be azt annyira károsnak állítanak be. Most mit csinálunk. Fórumoznuk. Erre 10 év esély sem lett volna..
Régebben társasjátékoztak az emberek, ami ugye "társas" játék, nem egy monitorra bambulás órákon keresztûl.....
Természetesen órában értettem a több ezret, de ez számomra érthetetlen, mert nekem még a mindennapi 1 óra is uncsi lenne játszani, nemhogy hétvégente 6!
Más programom van.<#hawaii>#hawaii>
Hallottam már olyanról is akinek az életében több ezer!!!! eltöltött játékidõ van
Ezt órában érted? Mert nekem biztos, hogy van ennyi. Csak éppen 11 éves korom óta játszom. Még, ha 5'000 óra is akkor az mennyi egy napra lebontva? 365*15/5000 = Az alig napi egy óra. Csak ez új jöhet össze, hogy hétköznap semmi, és hétvégén akár 2x6 óra is. Nem látom be, hogy ebben mi a káros fõleg ma, mikor vannak nagyon magas szintû nem agyatlan hentelõs online játékok. 20 éve a gyerekek együtt Gazdálkodj okosanoztak, ma meg Civilization IV-gyel játszanak? Árulja már el valaki, hogy az utóbbi miért káros?