Ritka rendes fiút találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem soha semmire sincs garancia...akárhogy jöttök össze,akármi van köztetek...

n3whous3
Ja értem. Hát nekem is volt ilyen, nem is szabad foglalkozni az ilyennel.

Már csak azért sem, mert ha el tudod csábítani, közben meg esetleg tudod, hogy mennyire szereti a másikat, akkor logikus, hogy nem "jó" csaj, mert el tudtad csábítani... Aztán majd egyszer valaki megjátssza veled ugyanezt. Persze ha nagyon nem akar már menni a kapcsolat kettõjük közt, akkor lehet próbálkozni, de ezek se váltak be egy ismerõsnek se, nekem se.

púúúúú

Pluskast
Na ez tök igaz. Nekem pl az uccsó barátnõm szó nélkül lelépett és még el is vitt töllem 250 ezret. Ezek után van a francnak kedve nõzni....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

gabo91
Nem a hibák véget mondták...
Megismertem, elég jól, és nem volt hiba... (még talán... de csak talán az életkor sem lett volna gond, fél ével idõsebb)
az egyetlen bibi a dologban, hogy nem volt egyedül... és ezt az elejétõl kezdve tudtam...
na ez ami öngyilkos akció mégis belemegyek mindig az ilyenekbe...
"látod az uton a tehénszart mégis belehajtasz a kocsival ... és csodákszol ha mocskos a kocsi..."

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Rita79
Szerintem, ha valakibe beleestél, akkor ne azon gondolkozz, hogy mi lehet a bibi benne, hanem add át magad a SZERELEMNEK!<#love11>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

szerencséd volt

n3whous3
Ha beleestél valakibe egybõl, akkor keresd benne a hibát azon nyomban. Ha valakit meg csak megismertél és kezded megkedvelni, ott logikusan nem kell, mert már KEZDED MEGISMERNI, ha nem vagy teljesen oda érte, átlátsz még egy ideig a hibán.

púúúúú

n3whous3
Hát lol, grat tényleg 😊

púúúúú

gabo91
akkor tedd össze a két kezed, meg a két lábadat is...
te vagy az a 0.00000000000000000001%-ék kivétel

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
hát nem kell nekem cimlaplány...
mindenki máshogy néz ki rákell nézni azt eldöntöd, hogy good vagy nem good enyi. de igen sokszor van hogy valakire elöször mondod hogy nem good megismered aztán mégiscsak good...

am. mondták már azt is nekem, hogy az a bajom nem tudom kibe szabad belesni...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

na igen, ezt ebben az esetben el is ismerem.
fõleg, mert ráadásul olyan is vagyok, aki a kisujját sem mozdítja... õ talált meg engem 😄
n3whous3
Mákos vagy akkor.

púúúúú

nekem ilyen hozzáállással van, és szeressük egymást -.-
n3whous3
Én fel se tudom sorolni, hogy zsinórban hányszor volt olyan pofára esésem, hogy semmi se volt a dologból. Sõt még volt olyan is, ahol húzta halasztotta a dolgokat a csaj, mert gondolta jó lesz egy kis tartalék pasi is... Szüneteltetni lehet, de feladni soha nem szabad. Máshogy kell nekiállni legközelebb. Jó külsõ nálad egyébként mit jelent? Lehet, hogy kicsi az a tartomány, amire vonatkozik és így tényleg gond lesz 😊 Nem mondom azt, hogy megváltozhat az ember és majd megtanulja, hogy hogyan tetszen neki egyik-másik csaj, aki alapból nem, de valahogy mégis lehet nyitottabb szemmel járni. Lehet meglátsz egy alapból szolíd csajban valamit, ami nagyon megfog téged. Engem is levett a lábamról pár nagyon modell szépségû csaj, de általában azok miatt voltam oda úgy igazából, akikben egy megfogalmazhatatlan dolog volt, ami nagyon tetszett.

Szerintem mindenkiben benne van ez a vágy, hogy olyan csajt találjon, aki nem hogy szép, hanem inkább van benne valami...

púúúúú

na ilyen hozzáállással nem lesz soha senkid!

gabo91
Hát ... lehet...
de van egy min szint ami alá azért nem kéne súlyedni...
Elég ha öszinte, nem vágja át a fejem, meg magát adja... jó azért külsõ is számit...xd kinél nem
ha nagyritkán vmit tennék ügy érdekében akkor is csak csalodás van... akkor minek törjem magam?
szar egyedül, de ha meg problémás minden eset, akkor ugyis csak problémát okoz, streszt kelt meg további kedvet is elveszi az egésztõl meg mindentõl...
ha meg ritkán ismerkedik vki akkor ugyis jobban érinti egy egy pofára esés, még vki 5 perc alatt túlteszi magát rajta adig én mondjuk egy hónap alatt...(csak viszonyitási alap)

n3whous3
Köszönöm

púúúúú

Elfogadva.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

gabo91
Ha lenne tron, lenne örökös is ...
(akkor nem okozna problémát neki nõt találni)

n3whous3
Még mindig no1. a topik a listán ahogy látom, lassan rekord lesz 😄

púúúúú

n3whous3
És kérek is bocsánatot, mert nem szeretem a gyûlölködés 😊

púúúúú

hát bizony ez így van

n3whous3
Ez nem igaz, én is így gondoltam. Nincs sok normális férfi, igaz? Õk meg azonnal csalódnak valakiben, akivel kezdõdne ismerkedés és hagyják a dolgot. Barátnõm tavaly nyáron találkozott talán 5-6 pasival és mindegyiket hagyta 1-2 randi után, mert "bunkók voltak". Aztán eltelt kb fél év és jöttem én. Nem tudom, hogy milyen értelemben voltak bunkók, de mivel tudom, hogy én milyen vagyok és engem imád, ezért ki tudom következtetni. Normális csajok elvannak magukban sokáig és lehet nem is látod õket discoban/máshol, mert lefoglalják magukat, ha épp már eleget próbálkoztak.

Nem mind persze, de tudok még pár ilyet.

púúúúú

nem feltétlenül...
vannak akik magasra teszik a lécet...és ezért nincsen párjuk

BEAST
Gondoltam erre is, de amilyen iranyba valtozik a vilag, lehet jobb is a "tronorokosnek" ha meg sem szuletik :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Én is csalódtam már, elég keményet is, mégse adtam fel és tovább keresek. Szerintem ez a jó hozzáállás.
Ezt akár Beastnek is címezhettem volna vagy gabónak.
Tévedtél (fõleg a becenevem eredete miatt, aminek az árpádsávos zászlóhoz, meg általában a szélsõjobbhoz sem nincsen semmi köze).
Tehát várom a bocsánatkérést. A prejudikációért is, valamint a lehülyézésért is, még akkor is, ha véletlenül nem nekem szántad, bár lehet, hogy mégis...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Kovács legény
csakaztán nehogy túlságosan hozzászokjál és egyedül öregedsz meg trónörökös nélkül😊

www.czekoart.hu

BEAST
nem 😊 de meg mindig megvan az eros fuggosegem xd

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Valahogy igy vagyok en is, vannak mas celjaim az eletben amit el szeretnek erni, a lo nincs jo a szamar is megoldas nem erdekel, tokeletes meg ugy sincs ... inkabb arra koncentralok amit el is erhetek 😊

Na pont ez a fõ baj, hogy más jön be neki, mint aki hozzá illene. Ebbõl nem sül ki semmi jó.
gabo91
Persze de a normális lányok ugyis foglaltak.
A többi, vagy izetlen vagy két naponta váltogat... hát szvsz az nem kapcsolat... nem sok értelmét látom annak....
És a többség ezt csinálja.
"A nõk olyanok mint a parkoló. A jobb mind foglalt, ami meg szabad, az mind vagy rokkant, vagy fizetõs..."

n3whous3
Van, akinek saját korabeli kell. Egyébként meg mutasd meg, hogy érett vagy és kész.

Ami meg hibája az embereknek valószínûleg az az, hogy egybõl kell nekik valami/valaki. Jól gondolom? Ott a probléma abban, hogy "normális csajt keresek", hogy itt közületek mindenki 1-2 nap alatt megszerezte a csajt, akit akart. Az a lány, aki beadja a derekát ennyi idõ alatt, azt más is majd könnyen elcsábítja.

Amiatt, hogy mindenkibe belement ez a "majdnem rögtön azonnal" dolog, megszokják azt, hogy "jobb" a gyorsaság, ezért aztán egy hirtelen "csoda" (álompasi/álomcsaj elsõ látásra) egybõl túljár az eszükön és elcsábítja õket.

púúúúú

Jaj Beast, te különleges vagy, tudjuk! <#worship>
Off Játszol még L2-t vazze? Off end
Kovács legény
nem ismerlek, de nekem is van olyan barátom, aki csalódott már jópárszor és elég régóta úgy van vele hogy leszarja a nõket, õ nem fog lépni semmit az ügy érdekében. De tudom,hogy neki sem tetszik a helyzet, csak egyszerûen belfáradt a csalódása

www.czekoart.hu

bizony....csakhát akkor meg ne várja, h a szájába repül a sültgalamb
ráadásul õ ilyen visszafogott, szoldíabb csajszi...kedves,aranyos,okos...de neki is általában a vagányabb-nem hozzávaló- pasik jöttek be...így nem sok esélye van,h párt talál...

BEAST
megis jol elvagyok igy ;p

gabo91
na igen elõre nem lehet tudni, hogy milyen lesz a kapcsolat. Lehet, hogy akirõl azt gondolod, hogy megfogtad az isten lábát... két nap után menekülsz tõle...
vagy õ tõled 😊

Kovács legény
vannak akik álomvilágban élnek, vagy csak nincs elég bátorságuk nyitni más felé és emögé bújnak

www.czekoart.hu

a Te helyzeted más, de azért járj bulizni sztem, mert vannak azért normális gondolkodású lányok....

gabo91
Én se járok sehova se, nem nagyon ismerkedem... xd
Pofon egyszerû oka van...
17,5 évesen hány éves nõt lehet szerezni? 12-13 talán 14 de már necces az is
izetlen kis picsákbol nem kérek... 17év felett azért talán már más a nõk gondolkozása stb. de hát azoknál esélytelen a dolog mert 99% az életkor alapján dönt...

Én erre csak azt tudom mondani, hogy egyedül lenni tuti nem jó.
A másik verziót még nem próbáltam, a ló nincs szamár is jót.
De néha kiderül egy kapcsolatban is, hogy az elsõre "lónak" gondolt pár, inkább csak "szamár"
Lol, ez még rímel is! <#nevetes1>
n3whous3
😮OOoo

képt 😄

púúúúú

gabo91
lehet, hogy meleg...
vicet félretéve, lehet érte pár csalódás aztán inkább a munkájával probál sikeres lenni...
vagy elvan igy egyedül
vagy csak nem talál megfelelõ nõt magának

nekem is van ilyen barátnõm...
21éves, lassan 22...még életében nem csókolózott, nem jár bulizni,nem ismerkedik...arra vár,h a nagy Õ házhoz megy...az ilyennel nem sok mindent lehet kezdeni...

gabo91
100%-ig igazad van.

Most lényegtelen, hogy férfi vagy nõröl van szó. Ha olyant keresel aki megfelel neked, és tényleg tudod szeretni stb. hát lehet, hogy nem találsz vagy rohadt nehezen...
van aki inkább "ló nincs szamár is jó" elv alapján keres olyant akit éppen megkap aztán majd ha jön jobb akkor csere... van aki meg keres és vár...
kérdés, hogy melyik a jobb...
váltogatni a bizonytalant, vagy egyedül lenni és várni?

Van egy kollégám. 35 éves srác, rendes, mégsincs barátnõje. Munkamániás. De valahogy nem ismerkedik, nem hozzák lázba a nõk (pedig normális e téren), inkább a fölös energiáit a munkába öli.
Na ezzel mit lehet kezdeni?
Na, mostmár akkor flame off, újra kezdjünk koncentrálni a témára! <#love12>
Rita79
Nem akarom törölni, hadd lássák a moderátorok is, hogy ezek mit alkottak itt.
Majd õk döntenek a sorsukról.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Szerinted az hol normális, hogy pics@-nak nevezik a topic indítóját? Meg baromságnak a topicot. És teljesen más dolgokról írnak ide "zöld a fû, meg kék az ég" stb.
Én már rég töröltem volna az össze hsz-üket, Rita helyében.