Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már csak azért sem, mert ha el tudod csábítani, közben meg esetleg tudod, hogy mennyire szereti a másikat, akkor logikus, hogy nem "jó" csaj, mert el tudtad csábítani... Aztán majd egyszer valaki megjátssza veled ugyanezt. Persze ha nagyon nem akar már menni a kapcsolat kettõjük közt, akkor lehet próbálkozni, de ezek se váltak be egy ismerõsnek se, nekem se.
púúúúú
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Megismertem, elég jól, és nem volt hiba... (még talán... de csak talán az életkor sem lett volna gond, fél ével idõsebb)
az egyetlen bibi a dologban, hogy nem volt egyedül... és ezt az elejétõl kezdve tudtam...
na ez ami öngyilkos akció mégis belemegyek mindig az ilyenekbe...
"látod az uton a tehénszart mégis belehajtasz a kocsival ... és csodákszol ha mocskos a kocsi..."
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
púúúúú
te vagy az a 0.00000000000000000001%-ék kivétel
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
mindenki máshogy néz ki rákell nézni azt eldöntöd, hogy good vagy nem good enyi. de igen sokszor van hogy valakire elöször mondod hogy nem good megismered aztán mégiscsak good...
am. mondták már azt is nekem, hogy az a bajom nem tudom kibe szabad belesni...
fõleg, mert ráadásul olyan is vagyok, aki a kisujját sem mozdítja... õ talált meg engem 😄
Szerintem mindenkiben benne van ez a vágy, hogy olyan csajt találjon, aki nem hogy szép, hanem inkább van benne valami...
púúúúú
de van egy min szint ami alá azért nem kéne súlyedni...
Elég ha öszinte, nem vágja át a fejem, meg magát adja... jó azért külsõ is számit...xd kinél nem
ha nagyritkán vmit tennék ügy érdekében akkor is csak csalodás van... akkor minek törjem magam?
szar egyedül, de ha meg problémás minden eset, akkor ugyis csak problémát okoz, streszt kelt meg további kedvet is elveszi az egésztõl meg mindentõl...
ha meg ritkán ismerkedik vki akkor ugyis jobban érinti egy egy pofára esés, még vki 5 perc alatt túlteszi magát rajta adig én mondjuk egy hónap alatt...(csak viszonyitási alap)
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
(akkor nem okozna problémát neki nõt találni)
Nem mind persze, de tudok még pár ilyet.
púúúúú
vannak akik magasra teszik a lécet...és ezért nincsen párjuk
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ezt akár Beastnek is címezhettem volna vagy gabónak.
Tehát várom a bocsánatkérést. A prejudikációért is, valamint a lehülyézésért is, még akkor is, ha véletlenül nem nekem szántad, bár lehet, hogy mégis...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
www.czekoart.hu
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A többi, vagy izetlen vagy két naponta váltogat... hát szvsz az nem kapcsolat... nem sok értelmét látom annak....
És a többség ezt csinálja.
"A nõk olyanok mint a parkoló. A jobb mind foglalt, ami meg szabad, az mind vagy rokkant, vagy fizetõs..."
Ami meg hibája az embereknek valószínûleg az az, hogy egybõl kell nekik valami/valaki. Jól gondolom? Ott a probléma abban, hogy "normális csajt keresek", hogy itt közületek mindenki 1-2 nap alatt megszerezte a csajt, akit akart. Az a lány, aki beadja a derekát ennyi idõ alatt, azt más is majd könnyen elcsábítja.
Amiatt, hogy mindenkibe belement ez a "majdnem rögtön azonnal" dolog, megszokják azt, hogy "jobb" a gyorsaság, ezért aztán egy hirtelen "csoda" (álompasi/álomcsaj elsõ látásra) egybõl túljár az eszükön és elcsábítja õket.
púúúúú
Off Játszol még L2-t vazze? Off end
www.czekoart.hu
ráadásul õ ilyen visszafogott, szoldíabb csajszi...kedves,aranyos,okos...de neki is általában a vagányabb-nem hozzávaló- pasik jöttek be...így nem sok esélye van,h párt talál...
vagy õ tõled 😊
www.czekoart.hu
Pofon egyszerû oka van...
17,5 évesen hány éves nõt lehet szerezni? 12-13 talán 14 de már necces az is
izetlen kis picsákbol nem kérek... 17év felett azért talán már más a nõk gondolkozása stb. de hát azoknál esélytelen a dolog mert 99% az életkor alapján dönt...
A másik verziót még nem próbáltam, a ló nincs szamár is jót.
De néha kiderül egy kapcsolatban is, hogy az elsõre "lónak" gondolt pár, inkább csak "szamár"
Lol, ez még rímel is! <#nevetes1>#nevetes1>
vicet félretéve, lehet érte pár csalódás aztán inkább a munkájával probál sikeres lenni...
vagy elvan igy egyedül
vagy csak nem talál megfelelõ nõt magának
21éves, lassan 22...még életében nem csókolózott, nem jár bulizni,nem ismerkedik...arra vár,h a nagy Õ házhoz megy...az ilyennel nem sok mindent lehet kezdeni...
Most lényegtelen, hogy férfi vagy nõröl van szó. Ha olyant keresel aki megfelel neked, és tényleg tudod szeretni stb. hát lehet, hogy nem találsz vagy rohadt nehezen...
van aki inkább "ló nincs szamár is jó" elv alapján keres olyant akit éppen megkap aztán majd ha jön jobb akkor csere... van aki meg keres és vár...
kérdés, hogy melyik a jobb...
váltogatni a bizonytalant, vagy egyedül lenni és várni?
Na ezzel mit lehet kezdeni?
Majd õk döntenek a sorsukról.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Én már rég töröltem volna az össze hsz-üket, Rita helyében.