8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#7523 Hmmm..én is ugyanilyen vagyok.Mindig kimondom,őszintén,nem játszom meg magam,meg jópofizom,meg vetítek. És bekell hogy lássam ennyi év után,hogy ez sajna nemjó. De nemfogok megváltozni,feladni a személyiségem,azért hogy hazudtolva önmagam előrébb jussak.Azthiszem kevés érzelmesebb,és józanulgondolkodó embert ismerek,ami a lelki dolgokat érinti.Bár azért néha hülye vagyok,tudom,mert nemszabadna,de a szívem legyőzi az eszem,vagyis tudom..csak..az érzelmeim túlcsordulnak.
Türelmes vagyok,de sokszor többet szeretnék mint ami lehetséges,bár nekem elég egy kis apróság is,és rendezni tudom a dolgokat magamban. CSak ugye a lányok máshogyan gondolkodnak,játszanak,nemérzik az érzelmi súlyt,amit keltenek az emberben.
Házasság előtt nincs szex?Ez azért érdekes,mert megkell ismerni a másikat..nem vagyok híve a gyors szexnek,főleg ha érzelmi síkon indul a dolog.Szeretem megismerni a másikat,amihez ez idővel hozzátársul ha minden okés.A rossz szexuális élet,az eleve végetvet egy kapcsolatnak.Szükséges,mint minden más,természetes dolog. -
#7522 Hátha neked ürügy az, hogy egy normális férfi x hónap után kívánja az együttlétet akkor szerintem kicsit maradi és sötét vagy. -
#7521 ez hülyeség.. már bocs.. -
Rundstedt17 #7520 Ki kell próbálni hogy "kompatibilisak"?Mert talán nem fér be vagy mi?XDDDD.Komolyra fordítva a szót ahhoz nem kell szexelni hogy megtudd összeillettek szexuálisan avagy sem már érintésből meg lehet mondani....ez csak ürügy keress ribit azzal tesztelheted rögtön a kompatilibitást.... -
#7519 Ki mondta, hogy 3 hét után te ökör? Nehéz felfogni, hogy egyes egyemerek szexuálisan nem "kompatibilisak"? Te leélénd egy olyan emberrel az életed akivel rossz a szex? Gratulálok...
Azért nevetséges, hogy a szexet egyesek ilyen súlyosnak fogják fel. Szinte annyira ez élet része, mint a léglegzetvétel. -
Rundstedt17 #7518 Nagyon igaza volt,legalább nem kurva volt,menjél a dizsibe ha ribancokat akarsz akik már 3első héten szét teszik a lábukat,érdekes ez a siránkozás egyszer az a baj ha nem adja magát,máskor meg a ribancozás.Ki érti meg hogy egyesek mégis mi a francot akarnak? -
#7517 muhaha én tuti jól elröhögtem volna magam egy ilyenen (tudom szemét, dehát ez a házasság előtt nincs szex meg nevetséges hülyeség). -
#7516 Miért is kell színjátszani? Én nem nagyon teszem. Talán azért is volt kevés bnőm eddig. Érdekes módon én azt mondom amit gondolok. Ez nem mindig nyerő. Az lehet, hogy nem mondok ki valamit egy ideig, de attól még nem hazudok.
Egy csaj benyögte, hogy nincs házasság előtt szex. Hiába kedveltem ez véget is vetett mindennek. Nekem ez nem opció. Pont. De legalább nem kínlódtunk feleslegesen a nagy semmin.. -
#7515 Csajozni?
Inkább levendulát morzsolni a tenyeremben.
Reménytelen és fárasztó csajozni, fárasztó a színjátszás, fárasztó önmagam megerőszakolása, hogy egy másik embert megnyerjek, fárasztó a másik fejében rólam élő képnek való megfelelés, vagy hogy ne sértsem meg azzal amit ténylegesen gondolok, azzal ami ténylegesen én vagyok...
De ez igaz minden emberi együttlétre.
A levendulával viszont jól elvagyunk.
[Nem. Nincs.] -
#7514 hát én nem hiszem hoyg bármikor e akarnám ezt a dolgot tudni.. voltak időszakok amikor én is azt gondoltam hogy minek ez a sok nyűg, a faszik meg a nők sosem értik meg egymást, de leginkább a csajok hülyék, hiszen nem értenek meg engem.. aztán hajlandó voltam elgondolkozni dolgokon és változni is, főleg magam miatt.. mostmár ezt az egészet csak játéknak látom és élvezem is.. még a kikosarazás is, a nők "hülyeségei" ( a fasziknak is vannak tudom), a táncok azért hogy lefektess egy nőt, vagy a közös élet nyűgjei.. ha más szemüvegen nézi az ember akkor élvezni is lehet ezt az egészet.. nekem most működik :) -
Retsu #7513 Vagy inkább az aszexek. Nem érdekli őket az egész. Kezdem érteni őket, már én is afelé tendálok. -
#7512 A buzik? -
#7511 Személyes kérdés: te nem csajozol? Nincs barátnőd? :)
Kivételesen ne kitérő választ adj, kérlek. :) -
#7510 Akkor ott még más probléma is van, bár az össz problémák 80%-át már letudta. -
#7509 Ismerek ilyet. Nekem nem tűnik boldognak, pedig nap mint nap látom. -
#7508 Annak az embernek a legjobb, az az ember a legboldogabb kinek számára teljesen érdektelenek a nők, s még sunyiban sem sóvárog utánnuk. -
Rundstedt17 #7507 Mindenesetre kisebbségben vannak a pénzéhesek.Még 10% is túlzás... -
#7506 talán a képlet ennyire nem egyszerű, mert vannak csajok akik erre buknak de azt gondolom az ilyen hiénák messziről kiszúrhatóak.. én pl sosem próbálkoztam ilyen "macákkal".. -
Rundstedt17 #7505 Értsétek már meg végre hogy a pénz nem számít,igaz kurva egyszerű a pénzre fogni hogy:1,hülye ribi azért mondott nemet mert nincs bmw-m...arra miért nem gondoltok hogy mert nem talál szimpatikusnak? -
Rundstedt17 #7504 A legtöbbnek nem számít a bmw vagy a pénz,rengeteg csoró ismerősömnek van jó csaja:)...a probléma nem a pénz nélküliségben van..ha például csak hallgatni tudsz meg van a probléma vagy az is lehet hogy nem jösz be az adott csajnak... -
Rundstedt17 #7503 Mini megadta a választ,nem kellene személyeskedésnek venni ami nem az...nagy tévedésben vagy a dolgok állásával kapcsolatban.az általad felsoroltak nem azok... -
#7502 illetve azt gondolom hogy azért mert hallgatni tudsz még nem omlanak a lábaid elé a nők.. bár lehet félreértettem a kérdés és mondanivaló lényegét :) -
#7501 talán rossz helyeken próbálkozol? -
Retsu #7500 Akkor te nagyon ritka kincs vagy, az már biztos. Benne vagy abban a 10%-ban, akik nem az ilyen dolgokra hajtanak. De a többség biza nem ilyen. Hogy akkor mit szeretsz a barátodban? Jó kérdés, valszeg hogy számíthatsz rá a napi dolgokban, meg a végighallgatás, amit ugye említettél. Na én abban kb. világelső vagyok, mégse értékelik ezen tulajdonságomat. Szerinted miért? -
#7499 Én tudom, hogy nálam mi az alfa. :) De ez nagyon relatív dolog. :) Vannak csajok, akiknek tényleg a BMW jön be, és nem érdekli őket az sem, ha a pasi esetleg kőbunkó.
Részemről inkább jellemre megyek, az hosszabb távon is jó. :) -
#7498 Mikor egy nálam 7 évvel idősebb nővel, khöm. Szóval csak arra ment ki a játék. "Csóró" röplabdás egyetemista voltam, ő meg egy cég középvezetője saját kocsival és lakással. Mégis én kellettem neki. Hogy mitől lesz valaki alfa? Ha megtudom akkor sem mondom el. :) -
#7497 Teszem hozzá: a barátomnak se pénze, se kocsija, de még csak állása sincs, mégis odavagyok érte. Szerinted miért van ez??? -
#7496 Hát biztos nem attól alfa az alfa, hogy személyeskedésnek vesz egy poénnak szánt beszólást, de a felsorolásodban egyetlen dolog sem számít nálam (mint nő) alfahímségnek.
De ha már tudni akarod: az alfahímek legtöbbször nem a BMWjükkel veszik el a csajok eszét. Az igazi alfahímek mindig férfiasak, emellett tudják, mikor van a nőnek szüksége egy ölelő karra, vagy arra, hogy végighallgassák őt. A pasim is ezzel vesz le a lábamról, és a legjobb barátom is. Persze más-más témában. -
Retsu #7495 Aha, szóval azt hiszed én izomagyú vesztes vagyok? Most még elnézem a személyeskedésed, de legközelebb nem lesz pardon.De akkor rajta, ha már itt tartunk, meg úgyis a témába vág, mitől alfa hím valaki? Mert villantja a lóvét, meg a BMW-slusszkulcsot? Esetleg a menő állását,ahova benyalta magát(akár a szó szoros értelmében, az se ritka manapság)? Oszd meg tudásod, mester! -
#7494 szerintem nem
teljes érdektelenséget kell mutatni -
#7493 Ha levegőnek nézi, csak adja alá a lovat. Nem fog segíteni. -
#7492 akkor teljesen nézd levegőnek, vedd semmibe, ne is reagálj rá
mint ha nem is lenne -
#7491 Gondoltam hogy higgadtan intézed, inkább arra a helyzetre gondoltam ha véletlen elszakad a cérna. :) -
#7490 Eddig (vele) higgadt voltam. Csak a barátom előtt téptem mindig a hajam, hogy "hogy' lehet valaki ilyen értetlen???". :)
De rájöttem a megoldásra. Ha legközelebb ír, a barátomat ültetem az msn elé, hagy beszélgessenek. :) -
#7489 Vannak fickók akik egyszerűen megrögzöttek. Nehéz helyesen kezelni őket. Nem biztos hogy rossz emberek ők, de hát senki sem szereti ha zaklatják.
Feljelentéssel csak végső esetben szabad fenyegetni, és akkor is legtöbbször elég csak fenyegetni. Ebből már mindenki ért. -
#7488 Fontos! Mindegy mit mond vagy tesz, nem szabad sértegetni, sem dulakodásba bonyolódni vele. Ilyen helyzetekben mindig meg kell tartani a helyzeti előnyt. Tudom, nem szupertitkos akcióról van szó, de ha higgadtan intézitek, rendben lesz minden. -
#7487 Komolyan? :O Nem is tudtam, hogy már ez is annak számít... Vagy csak az én idegeim túl edzettek...? :) Mindegy, azt hiszem, hallgatok rátok. :)
Köszönöm a segítséget! :) -
megalodon #7486 Vagy keresd meg a srác egy haverját,hogy beszéljen vele! -
#7485 Ez a hozzáállás nagyon tetszik. :) És erre még a barátomat is rá tudom venni. :) Szócsatában is nagyon profi. :) Tapasztalat. :D -
#7484 Nevetni fogsz. Ez már határeset. Ennyiért a rendőr szóban figyelmeztet. Ha ezután is folytatja akkor a barátod nyugodtan vegye kezelésbe. Szomorú, de vannak emberek akik másból nem értenek. Engem is pattintottak le már tucatszor és mégis túléltem. Nem volt kellemes, de az élet már csak ilyen. Inkább hamar kapjon pofont az élettől (és mástól is...).