8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#7483 Semmiképpen ne keveredjen vele verekedésbe. Az ilyen ügyeket higgadtan kell elintézni. Fő a nyugalom. És te is legyél ott, így nem tud arra hivatkozni hogy neked más a véleményed.
És tovább megyek. Ha még ebből sem akar érteni, verekedés helyett vegyétek elő a feljelentés témát. De CSAK akkor! Feljelentéssel fenyegetni komoly dolog. -
#7482 Ha pár hétig lesz megint minden szép, a fent említett sráccal akkor sem jönnék össze. :)
Zaklatás? Ott azért még nem tartunk. :) Nagyon zavar, de nem mondanám még zaklatásnak, és nincs az a bíróság, aki nem röhögne ki ennyiért. -
#7481 Ha msnről letiltom, felhív: újabban gyakran van kikapcsolva a telefonom. :D
Már a barátom is erősen gondolkozik azon, hogy lépnie kéne. Attól félek, fog is... Nincs kedvem végignézni egy verekedést, aminek ismerem a végkimenetelét: a barátom nyerne. :)
-
#7480 És ha csak pár hétig lesz megint minden szép?
Egyébként mond meg neki, hogy vagy békén hagy vagy feljelented zaklatásért, de ebben az esetben jelentsd is fel ha úgy adódik. -
#7479 Nyömmm... Nem tudom pontosan, azt hiszem, 21-22 lehet. Viszont úgy viselkedik, mint egy 13 éves durcás kiskölyök.
Nem, nem vagy lúzer, én is felfogom a "nem"-et. Nagyon egyszerű szócska, csak van, akinek hiányzik a szótárából. -
#7478 És ha végképp nem ért semmiből sem, a barátodnak kell lépnie. -
#7477 Nem jó olyan busz után rohanni ami nem vesz fel. -
#7476 Letiltod MSN-ről, és minden hasonló helyről. Azután ha megint kezdi, megmondod neki, hogy túlment már egy határon, fejezze be végre. Nagyon kellemetlen neked. -
#7475 Hány éves? Bevalomm nekem nem sok kapcsolatom volt, de azért a "nem" szócska jelentése eljut az agyamig. A mostani kapcsolatom is úgy indult, hogy mikor találkozóra került volna sor (nem is terveztem, csak úgy alakult a beszélgetés) akkor közölte e leányzó, hogy éppen van valaki a láthatáron. Mondom jó, akkor most inkább ne. Nem rondítok bele semmibe. 3 hét múlva közölte, hogy a srác lelépett. Jó. És azóta találkozgatok vele.
Lúzer lennék? Egyesek szemében lehet. Így viszont nincs kínos félreértés... -
#7474 Összességében válaszolok, nem akarom, hogy velem legyen tele a topok. :)
#7469: Csak barátilag beszélgetek vele, soha nem biztattam semmivel, mondhatjuk, hogy "közömbös" vagyok.
#7470: Már közöltem vele konkrétan, hogy nem érdekel... Talán úgy kéne, hogy "takarodj a francba, te f@sz, mert hányok tőled!!!"? Nem tudom... Remélem, nem annyira debil, hogy ne értse meg szép szóból...
#7471: Meg lett mondva neki, nem is egyszer, mégsem érti. :(
#7473: Tudja, hogy van barátom. Azt akarja, hogy szakítsak vele. Hiába mondom neki, hogy nem fogok, mert szeretem, nem érti. :(
És: szinte minden nap ír msnen. Ez az első pár mondatig nem is baj, mert megkérdezi, hogy vagyok, válaszolok, viszont megérdezem, válaszol. Majd: ő (!!!) kérdi meg tőlem, hogy mi van a pasimmal, és amikor megmondom neki, hogy minden szép, fogja magát, és kilép msnből... Ilyen gyerekes megoldással most találkoztam először... :S -
#7473 Mi abbana bunkóság, hogy eléállsz és közlöd, hogy van barátod. Ha szerinte ez az akkor nem való neki nő. -
Rundstedt17 #7472 Ha közömbös,abszolút érdektelenül fog hozzá állni akkor meg fogja érteni a csávó -
#7471 Ebből csak akkor lehet baj ha nem mondod meg neki nyíltan. A legjobb megoldás kertelés nélkül elmondani. Lehet hogy megharagszik rád, de mindenki úgysem kedvelhet, nem igaz? -
megalodon #7470 Kénytelen leszel kissé durvábban közölni vele hiába nem akarod megbántani! -
Rundstedt17 #7469 Nagyon egyszerű:D.Legyél teljesen közömbös iránta.Megfogja érteni garantálom XD -
#7468 Nos, mivel úgy látom, hogy még mindig elég off a téma, gondoltam fehozok egy on témát. :)
Szóval... Egy hónapja még gondban voltam a barátommal, ami már nem gond, hisz megbeszéltünk mindent, és minden szép, mint a mesében. :)
Ám, az alatt az idő alatt, amíg fasírtban voltunk, megismertem egy srácot, aki mondhatni első látásra belém zúgott. Én rögtön közöltem vele, hogy semmi esélye a dolognak, mert ha nem is békülök ki a barátommal, akkor sem jönnék össze vele. (Persze nem ennyire durván közöltem, de ennyire határozottan.)
Viszont a srác azóta is zaklat, és nem jahlandó megérteni, hogy a barátommal immár minden szép és jó, és eszemben sincs elhagyni... Szerintetek mit csináljak vele? Bunkó nem akarok lenni, mert kedvelem, de kezdem úgy érezni, hogy nem fog menni másképp... :( -
Rundstedt17 #7467 Válasz Retsunak ment -
Rundstedt17 #7466 Ezt egy izomagyú vesztes mondaná aki nem bírja ha túl járnak az eszén...lehetsz erős de az nem garancia az alfahím pozicióra nem kell azt a módszert alsóbbrendűnek mondani amiben nem vagy jó:d... -
#7465 Ausztráliában bazalt kőzetbe ágyazott fát találtak, melyről az elszenesedés vizsgálata alapján egyértelműen megállapítható volt, hogy a bazalt kőzetet képező lávafolyam temette be. A fát radiokarbon módszerrel 45 ezer évesre datálták, míg a bazaltot kálium-argon módszerrel 45 millió évesre... -
#7464 Semmiben nem lehetünk teljesen biztosak. Mivel csak egyetlen bolygón élünk, és csak a közvetlen környezetünkről vannak viszonylag megbízható információnk. És ennek az információnak a nagy részét is cirka 100 év alatt gyűjtöttük be. Úgyhogy marad az a módszer, hogy megbízunk bennük, amíg az ellenkezőjük be nem bizonyosodik. -
#7463 Igen. Tudod olyan alap dolgokat kérdezel, hogy a hajam égnekáll. A mérnökök és kutatók pontosan az ilyen redundáns dolgokat szeretik. Kalibrálásról halottál már? Szerinted azt mivel csinálják?
"Jelenlegi ismeretek" alapján nem is oly rég még korong alakú volt a föld...
Ne húzzál már fel...
1. Az a "nem is olyan régen" az olyan 500 éve volt.
2. Semmiféle bizonyítékkal nem volt alátámsztva. Vágod? Az nem ismeret te szerencsétlen. Az kijelentés. Én is tudok bármit hazudni csak attól nem lesz igaz. -
#7462 És működik a módszer ismert korú mintákkal?
Egy mintánál különböző kormeghatározó modszerek ugyan azt az eredményt adják?
"Jelenlegi ismeretek" alapján nem is oly rég még korong alakú volt a föld... -
#7461 Szerintem 99,9999%-ig. Jelen ismereteink szerint nem változik a bomlás sebessége. Tudod az atomóra ezen az elven működik. A bomlás során keletkező sugárzás ferekvenciájának pontos ismeretén alapszik. Ha nagyon "gyorsan" változna még lassan is akkor a GPS megérezné. Ha meg olyan lassan, hogy kimutathatatlan, akkor meg 1%-os mérési hiba, ha összejönne 100 millió év alatt. Az meg kit zavar? -
#7460 Mennyire lehetünk biztosak abban, hogy a felezési idő nem változott az évmilliók folyamán? -
#7459 Nincs az emberrel alapvetően probléma. Csak egyszerűen a technológiai fejlődés sokkal-de sokkal gyorsabb mint a biológiai. És ezt nagyon nehéz követni. -
#7458 Honnan vetted ezt a baromságot. Minimális minta nagyság és szervesanyagtartalom kell hozzá, mert kis mennyiség marad vissza bomblás után. Kell valami minimális nagyságú minta. Tudod, alsó mérési határ...
Átverni nem lehet. A radiaktív bomlást nem lehet befolyásolni. Pont. Inkább meg se szólaltál volna ekkora baromsággal te természetudományos antitálentum. -
Retsu #7457 Azért hozzánk képest mégiscsak egyenesebbek, akárhogy vesszük. Félreértés ne essék, én sem akarom a kipusztulást. Csak sajna ha így mennek tovább a dolgok (ami nagyon valószínű), elmondhatjuk hogy mi vagyunk a legfejlettebbek, és ennek ellenére(vagy pont ezért) sehol se leszünk, amikor a "hülye" állatok még vígan sokasodnak a Földön. -
#7456 a levegőt sem látod,nem tudod kézzel megfogni,mégis van-akkor Isten is lehet.
egyébként meg,ha valami több,mint kétezer évet túlél,akkor az lehet,hogy nem kamuzás.persze lehet az is,hogy az,csak kisebb a valószínűsége... -
#7455 És még valami, az emberiség pusztulásával nem oldódna meg semmi. Mivel mi is szerves részei vagyunk az ökoszisztémának, könnyen lehet hogy éppen ez borítaná fel végleg az egész rendszert. -
#7454 Hmmm, tiszta, egyenes párviadalok? Nem hinném!
Az erősebb győz. Ezt nehezen nevezhetjük egyenlő küzdelemnek. Ez tiszta kiválasztódás, nem sok felsőbbrendűség van benne. A legtöbb állatfajnál bevett szokás a többi hím utódait elpusztítani. A növények is ha csak lehet, kisajátítják a környezetüket. Könnyen lehet hogy más fajok fejlett társadalmai még a miénknél is sokkal-de sokkal rosszabbak lennének. -
#7453 Én éppen azt állítom, hogy nem adatot meg. Csak az illúziója. A vadállatiság is éppolyan könnyen előjön, mint a többi ösztön. Ez benne az igazán félelmetes. -
#7452 A radiokarbon vizsgálatban nincs semmi humbug. Az hogy át lehet-e verni, más tészta. Mindent át lehet verni. De ettől nem kell megkérdőjelezni az eljárás létjogosultságát.
A föld történetében az egyik napról a másikra inkább 100-500.000 év. És szerintem nincs benne átmenet. Az egész egy folyamatos, megállás nélküli átmenet. -
Dani0017 #7451 tudunk beszélni:)xd -
#7450 semmiben -
#7449 Az ösztönöket tekintve igazad van
És amit mondok az az, hogy az embernek megadatott, hogy meghaladja az ösztöneit (vadállatságát) ha kívánja. -
Retsu #7448 Ha tényleg ezek határozzák meg az életrevalóság fogalmát, akkor sajnos az emberiség megérett a pusztulásra. Mi értelme a civilizációnak, nagy intelligenciának, ha egymás elpusztítására használjuk? Az állatvilágban tiszta, egyenes harcok, párbajok vannak. Nem intrikával, a másik hátba döfésével érik el a hatalmi pozíciókat. Akkor mivel is vagyunk jobbak náluk összességében? -
#7447 más=már -
#7446 A radiobizé meghatározás más sokszor csődötmondott, és lelet hamisítók is milliószor átverték már.
Ha a történelembe tekintesz akkor láthatod, hogy hip-hop egyszer csak van egy egyiptomi civilizáció a maga nem kicsi fejlettségével...
Aztán a szent könyvek sem zárnak ki korábbi teremtéseket.
"Az meg, hogy valamire prepillanat nem tudjuk a választ nem azt jelenti, hogy nincs és elképzelhetetlen."
Ez igaz. Isten léte/nemléte a legjobb példa rá. -
#7445 Bocs te olvastál valaha bármit is? Milyen egyik napról a másikra? Ilyen kijelentéshez lelet sincs elég te zseni. Evolúciós szinten egyik napról a másikra az pár ezer év. 100 millió éves távlatban a radiokarbon kormeghatározásnak ekkora lehet a hibája vagy több. Gondolom erről sem halottál ugye? Mérési bizonytalanságnak hívják. Még, ha ilyen pontosan mérnének akkor sincs egyazon fajról két ilyen közeli lelet. Épp az támasztja alá, hogy találnak egy valamilyet és x millió évvel később olyanokat amin felfedezhetők olyan dolgok amik visszaütnek az ősre, de már vannak elváltozások.
Az meg, hogy valamire prepillanat nem tudjuk a választ nem azt jelenti, hogy nincs és elképzelhetetlen. A Otto Lilenthal siklógépe jóformán szinte semmi olyat nem tartalmazott amit ne tudtak volna az ókorban a görögök vagy bárki megalkotni. Mégsem csinált siklórepülőt senki évezredekig... -
#7444 nekem az a bajom az evolúciós elmélettel, hogy szakaszos és töredezett, hiányzik belőle a folytonosság és az átmenet
minden változás egyszer csak egyik napról a másikra történik úgymond
és még akkor is mi lehel életet egy anyagszerveződésbe?
és mi szervezi eleve megfelelőlre az anyagot az életre?