8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • soulhunter
    daffitot nem biráltam, 1 átélt eseményem osztottam meg vele
    bocs, ha netán birálatnak jött az, amit a fél évről kifejtettem, és elvettem a kedvét akárkinek is az ismerkedéstől
  • salsoul
    nincsak a bírálók bírálója
  • salsoul
    Szerintem az említett nagylányra gondolt BEAST.
  • NessieGraf
    Ha figyeltél, nem vagyok ijedős. Miből gondolod, hogy nem bírom az erős egyéniségű és idegzetű barátokat? :D
  • BEAST #2620
    Miert van az az erzesem hogy sikitva fog menekulni innen?
  • Dick Riddick
    Szerintem az első közös ébredéskor tudni lehet hogy van-e értelme még egy randinak. Ilyen egyszerű.
    És hogy később mi lesz, az tényleg csak rajtad múlik.
  • NessieGraf
    Ha válaszol az emilemre, megkérem nézzen be ide hozzánk. Akkor majd eldönti, kivel ismerkedik. Nagylány már :D
  • Jacky
    Pedig igaza van Ritának, nem így kell hozzáállni.
    És Daffitot mi jogon bírálod Soulhunter? Nem gondolod, hogy ha te ezt teszed, Ritának is lehet véleménye?
    Más szemében a szálkát ...
  • ricsimaster
    Hmmm fincsi új rekk izet érzek :)
  • salsoul
    gyerekszoba szagot szimatolok
  • Rita79
  • Daffit
    Ezt nem ide kellene gyerekek!
  • soulhunter
    1 pü-t kaptál tőlem... ennyit arrol, h ki irogat... és 1re szánalmasabb v a szememben, akárh is probálsz provokálni, netán beégetni...

ha további bajod van, akkor MOST MEGKÉRNÉLEK SZÉPEN UTOLJÁRA, H PÜ-BEN INTÉZD, V NE SZOLJ HOZZÁM TÖBBÉ
  • Rita79
    Egyelőre te szálltál rám és folyamatosan irogatsz, még privátban is, hogy melyik elvetemült haveroddal vegyem fel a kapcsolatot, aki majd jól lealáz engem.
    Korábban kell neked, meg másnak is ahhoz felkelnie.
    Ultimátumot meg a barátnődnek adjál, ne nekem, mert nálam úgy sem érsz el vele semmit.
  • soulhunter
    annyit vonj le, h nem tisztellek, mert még nem adtál rá okot... az eddig olvasottak alapján meg... (na ebbe nem mennék bele) :)
    de ezt v püben folytatjuk, v leszállsz rolam
    ez az én ultimátumom
  • Rita79
    Hogy kinek milyen a stílusa azt inkább ne boncolgassuk....
    Ha te kisbetüvel írod a nevemet, bármiért is, az levon számomra bizonyos konzekvenciát kedves SOULHUNTER!
  • Rita79
    Igazad van, de szinte mindenkinek volt zsákutcába futott kapcsolata.
    Elég kevés olyan embert ismerek, akinek az első kapcsolata lett a házastársa.
    Tapasztalatot kell gyűjteni, mielőtt az ember elkötelezné magát valaki mellett.
    Gratulálok a kapcsolatodhoz!
  • soulhunter
    nah, legalább abban 1ezünk, h 1 szeretett mellett ébredjünk :)

és addig kis "r" maradsz, mig nem beszélsz normális stilusban :P
    (értsd: nem lekezelően)

egyébként én nem vok se diktatorikus, se elvont, és annyira hülyeségeket se irok, hamár kapcsolatokrol van szo...

ezért merek ilyen simán és lazán irni :P
  • Rita79
    Te mit csinálsz, ha nem ítélkezel?
    Felfogom a dolgokat, amit írsz, de ahhoz, hogy kialakuljon valakivel egy tartós kapcsolatod, csak meg kell, hogy ismerd......
    Mellesleg én sem vagyok híve a hosszú együttjárásnak, mert lakva ismerni meg a másikat. Max. egy-két hónap, de utána már igénye van az embernek, hogy reggelente a párja mellett ébredjen fel. Szvsz.
    Egyébként Rita, nagy R-rel!
  • soulhunter
    ja, amugy annyit akartam mondani azzal a fél éves pl.vel, h én pl. nem huzom sokáig a dolgokat

indoklás:
    nem állok neki talizgatni 2-3 évig vkivel, h aztán összecuccolásnál 1 honap alatt derüljön ki, h nem megy... akkor elpazarlok 2-3 évet...

max pár havi talizgatás + fityfene, aztán jöhet az összecuccolás, és ha összecuccolás jol megy, akkor az tényleg tartos lesz, és nem mondhatom a végén, h "ejjj, elpazaroltam ennyi + annyi időt + lehetőséget az életemből"

ha meg ugyis vége lesz évek után, legalább elmondhatom, h tényleg volt értelme összecuccolni, mert ha vki kibirja mellettem vki évekig, akkor vmit csak tok :P

szal kb nemtom hányan értitek a lényeget, de remélem mindenki (ritán kivül, mer ő ugyse fogja fel, h amig fiatal az ember, addig kell élni) :P :D :D :D
  • soulhunter
    nem ismersz, ne itélkezz

amugy én jol választok partnert, jelenleg 38 honapja van kapcsim, és egyenlőre jol megvunk :P

egyébként amig nem ismered az én kapcsolati szabályaim, addig hiába szooooooosz beeee :P
    szigoruak, de igazságosak :P

megjegyzés: a szelektiv megtévesztés a világ legjobb dolga :P
    /psychologia - 8. fejezet/
  • Nandusz
    Valahol igaza van soulhunternek, mert nekem is sok zsákutcába ment kapcsolatom volt, amire így utólag sajnálom az elpazarolt időt. Hála Istennek most van egy olyan barátnőm, akit ténylegesen, szabadon, minden rossz érzés nélkül szerethetek, mert Ő az első, akiről, ha a szívemre teszem a kezem, akkor ki merem mondani: hozzám tartozik és én Ő hozzá.
  • Rita79
    Ha mindenki úgy gondolkodna, mint te, akkor senki nem ismerkedne, mert "minek pazaroljam az időmet, úgy sem ő lesz az, aki!"
    De persze, ha egyedül akarsz maradni egész életedben, akkor ez jó taktika!
  • soulhunter
    aztán eltelik fél év, és akkor jössz rá, h rá pazaroltál fél évet, és h mennyi olyan nőt hagytál ki az életedből, aki megérdemelt vna...

ez ált. igy szokott lenni :)
  • Jacky
    Mivel nagyképűnek néz ki, ez sok férfit elriaszt.
  • Daffit
    Rengeteg jó csaj van a világon. A hétvégén is találkoztam egyel, aki első pillanatban egy nagyképű nőnek nézett ki és pár perc beszélgetés után kiderült, hogy nagyon jó fej. Ráadásul nem ő volt az egyetlen, akivel megismerkedtem
  • Jacky
    Akkor inkább nekem mutasd be!
  • Rita79
    De van!
  • NessieGraf
    Mégcsak nem is lakkozza a körmét :D
  • soulhunter
    ja, igy VIPjog hijján bocs, h még 1 hsz:
    kiegésziteném: nem is plázacica, és nem is árkádmaca... :P
  • soulhunter
    nos, összegezzük:
    nem kell letagadni a sétálo utcán...
    érti a viccet...
    van esze is...
    és a körömlakk szineken kivül ismer más beszélgetési témát is...
    és még az ágyban is jo...

ilyen nő nincs :D :D :D
  • NessieGraf
    Ez már a te dolgod! De a lány értelmes, érti a viccet is.
  • soulhunter
    uhhhh... ez már rosszul kezdődik, az én oldalamrol meg főleg :D
    nah, ezt h fogom én itthon kidumálni?!?!?!
  • NessieGraf
    Rendben, megkérdem holnap a véleményét az egyiknek.
  • soulhunter
    mutass be csak 1etlen 1nek, kérlek szépen :)
    elsőként megnézem majd, aztán az agyát tesztelem :)

aztán ha okés, akkor isten ovja :)

és ha még őszinteségre is képes... akkor elveszem feleségül :P
  • Norbi507
    Na hogy, ne haljon ki beirok én is ide :D
    Én rendes vagyok XD
  • NessieGraf
    Van biztos olyan. Én többet is ismerek, aki női szemmel is megüti a nő mércét, beszélgetni is lehet vele. Nem a pletyi, vagy a mitfőzzek a témája.
  • soulhunter
    sztem pont azé állt le mára a topic, mer minden rászorulo talál magának 1 rendes pasit, és inkább velük tölti az idejét, minth ide irogasson :P
  • gabo91
    :)
    jó neked én senkivel se találkozom... :S
  • Dick Riddick
    Én vagy olyannal találkozom akivel tetszik és jó az ágyban, vagy olyannal akivel jókat lehet beszélgetni, okos, értelmes, de nem jön be nőként.
    Olyan pedig akivel mindkettő megy, szerintem nem is létezik.