8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • salsoul
    Olyan nyers és lelketlen vagy...
    Hogy lehet bárkit is így lekezleni.
    Ő is ember ember!

/nem mellbe szívni/
  • ThisZip
    osztom a véleményeket, hasonló tapsztalat.....
  • Jacky
    A legjobb, amikor egy hosszú levélre jön egy egymondatos válasz. Na az ilyet én is elküldöm melegebb éghajlatra.
    Mert megérdemli.
    Abban is igazad van, hogy tele van lelki nyomorékokkal. Múltkor találkoztam egy csajjal, előtte nagyon jól elbeszélgettünk. Levélben.
    Aztán a randira egy panaszkodós picsát kaptam, aki sírt, hogy milyen szemetek a férfiak. Na kapd be és húzz el kisanyám! Nem erre van szükségem.
  • Dick Riddick
    Soha nem szerettem ezt a fajta csetet.
    Lelki f*szverés.
    És a végén kiderül nagyobb f*rka van mint egy evezőlapát...
  • Daffit
    Az a baj, hogy tele van lelkileg nyomorék nővel a cset és egy idő után évekre elmegy a kedvem. Mint most is...
  • Rita79
    Küldd el és nézelődj tovább!
  • Daffit
    Párszor próbáltam a netes ismerkedést, de pont a személytelenség nem tetszik benne. Én magamról az igazat mondom és saját magamat mutogatom, de mikor csetelünk, írok valamit vagy kérdezek és erre egy szó a válasz, akkor legszivesebben elküldeném a jó édes anyucikájába.
  • Jacky
    Folyamatban
  • Rita79
    Hogyhogy neked nincs barátnőd?
    Olyan szépen le tudod írni a tökéletes kapcsolat jellemzőit.
  • Jacky
    A középső mondatoddal nagyon egyetértek. Nem beszélgetnek sokan a párjukkal csak amiről muszáj.
    Pedig tényleg arról kéne, hogy mit szeretne, mik a vágyai, céljai. Mit akar megvalósítani, mennyire közösek ezek a célok.
    Milyen a munkája, mik a problémái, de hát sokszor el vannak foglalva az emberek a sajátjaikkal.
    Aztán szépen szétmennek mert nem értik meg egymást.
  • Rita79
  • Sir Quno Jedi
    Aki buzinak néz ki, az könnyen lehet, hogy AZ IS! :DDD
  • Rita79
    Tehát: ritka rendes fiút találni, de lehetséges, csak nyitottnak kell lenni az emberek felé.
    Ismerkedni lehet bárhol, ahol alkalom nyílhat pár szót váltani.
    Én a netes ismerkedést nem tartom rossznak, hiszen bő a "választék", nyugodtan lehet a lányoknak is kezdeményezni, a félősebb fiúk is merészebbek.
    Igaz, hogy benne van a pakliban, hogy a személyes találkozásnál csalódik az ember, dehát a nagy számok törvénye szerint, egyszer csak beesik egy normálisabb emberke, akivel hosszabb távra is lehet tervezni.
    Érdemes igényesebb netes társkeresőt választani, mert ahol ingyen lehet regisztrálni, ott általában csak szexpartnert keresnek a tagok.

• NessieGraf
    Én nagyon egyszerűen ismerkedek. Bárhol. Többségéből egyszeri kellemes beszélgetés lesz, de talán az az egyik dolog, ami a mai világban igazi hiánycikk.

Ahogy elnézem, az emberek, a párok nem beszélgetnek egymással. A beszéd megreked a feladatok és programok egyeztetése szintjén. Arról, hogy kit, mi foglalkoztat szó se esik.

A múltkor - buszra várva - megdicsértem egy szintén várakozó férfi kabátját. Kiderült, hogy ki ő. Az egyetlen, aki valódi magyar viseleteket készít. Hagyományosan, kézi munkával. Textil, bőr, ami kell. El nem tudom mondani, hány éve szerettem volna megismerkedni vele, mert érdekelt a munkássága.
  • tigeroo
    ezzel csak magukra hívják a figyelmet.

ahogy válik semlegessé mindenféle ingerre a mai világ (buziparádé, kölök a matinében pokemonozik stb.) úgy váltanak a tinik is durva dolgokra. régen elég volt egy csőnaci és teis "csöves eddás voltál" (faterom...)

mostmár ez nem lenne elég...úgy sokkolnak hogy ereket vágnak meg dioptriás szemüvegre gyurnak (azért iktatják ki a fél szemüket hajjal eltakarva)
  • El Deloro
    Moliére idejében azt kimondani hogy zsebkendő az olyannak számított mintha vki egy nagyot káromkodott volna ;).
  • salsoul
    Rosszabb mindig van.

Ha visszagondolunk a különböző minket megelőző kulúrákra vannak olyanok amilyeneknek a szemében a mai normális legalább olyan mint a mi szemünkben az emo, a goth stb... ha nem rosszabb.

És mégis mit teszünk mi a részünkről: sz*runk az egészre egy nagyot, és kíválóan érezzük magunkat a saját disznóólunkban. És elzavarunk mindekit aki az "ólirendbe" bele próbál pofázni...

i. e. 7. század első fele:
    "Nem választja el nagy idő Homérosz és Hésziodosz írásait, míg azonban a homéroszi szövegek egy tovatűnt kor dicsőséges bemutatására vállalkoznak, addig Hésziodosz a maga korának gyötrelmes vajúdását fogalmazza meg. Ezekben a szövegekben jól kiolvasható az új jelenségek arculata, és megfigyelhetjük az elmúló értékeknek egyre torzabb, egyre elmosódottabb vonásait. A homéroszi eposzok világának szilárd örök isteni értékei megállíthatatlanul bomlásnak indultak. Az archaikus Görögországot felépítőés meghatározó isteni rend elveszett, az isteni rend által legitimizált társadalmi formák bomlásnak indultak - elvesztették hatásukat."

Ki lesz az első aki azt mondja, hogy ez idejét múlt baromság?
  • El Deloro
    Ennél alább már nem lehet menni ;) Ghotosok, emosok után már nincs rosszabb. Bár... Amíg passzívan csinálják, pff gondoljatok bele hogy mi lenne ha rádmásznának az utcán.

(elfelejtettem de ez erre ment-> #2767)
  • Jacky
    Pár év múlva megint jön vmi "divatirányzat". Lehet hogy visszasírjuk majd ezt az emót vagy mi a tökömet.
  • Jacky
    Az a baj, hogy itt lány kb. 2 van összesen.
  • Orionk
    Ritka rendes fiút találni. Hát erre nem is tudom, hogy elsőre mit mondjak, inkább helyette kérdezlek titeket lányokat, hogy ti hol szoktatok ismerkedni?

Mert lehet, hogy azzal van a baj, hogy rossz helyen ismerkedtek.!
  • NessieGraf
    Ha az én fiatal koromban a fiúk emosok lettek volna, még mindig szűz lennék. Igaz, nálam mai napig is megmaradt a jazz / rock / metal / alternatív sorozat, de mentségemre legyen mondva, hogy már a disco korszakban volt olyan érzésem: ennyi nyál nem fér bele a hetero stílusba.

Az is igaz: amit most a média zene címen előad, akkor inkább süket szeretnék lenni.

Viszont a gyerekkel kapcsolatban: volt itt nemrég jótanács, mit tegyünk, ha kisgyerek bemutat. Ha az én gyerekem jönne így haza, körberöhögném és nem tiltanám egyáltalán. Ha kell, naponta. Ha lehet bevonnám az ismerősöket is a röhögésbe. Úgy hallom érzékenyek. Akkor a napi cikizés csak jót tehet.
  • soulhunter
    a legtöbb nő igy gondolkodik, nem véletlenül irtam célzáként, h őszinte nő ritka, mint a szőke cigány :D
    mivel az őszinte nő képes beismerni, ha hibázik / téved...

de én pl. tok belátni dolgokat, és félreteszem a büszkeségem, pedig itt Győrben azért van némi ismerettségem, és nem a nyálasságomrol vok hires :)

hoppp, 1 NAGY kezdőbetü :D
  • Nohab
    "mé nem teszi fel azt a kérdést magának, h "mit hiányolhat a nő?"

Tudod sok a kemény csávó akiknek szent és sérthetetlen a büszkeségük (vagyis ő soha nem hibázhat, minden rossz csak a másik hibájából ered). Bár ugyanígy gondolkodó nők is léteznek...
  • soulhunter
    én meg simán inkább dupla Y kromoszomássá tenném őket, h tják, mi az, h férfinak lenni (és itt nem az erőszakos hajlamokra gondolok)

indoklás: a nőverés = gyengeség. mé nem a nő szeretőjét veri meg a pasi, akit megcsalt a nője? nameg mé nem gondolkodik el magán az a pasi, akit megcsaltak? mé nem teszi fel azt a kérdést magának, h "mit hiányolhat a nő?"
    v legalább magának a nőjének tegye fel a kérdést... ha létezne őszinte nő, nyilván meg is kapná a választ :D - de ez ritka, mint a szőke cigány :D :D :D
    szal tényleg nem az erőszakos hajlamok miatt tenném őket génmodifikált állattá :)

amugy emosokhoz: rühellem az olyan csákokat, akikben több az ösztrogén, mint a tesztoszteron...

ez van

amugy a divatrol:
    volt divat hominak lenni, volt divat leszbinek lenni... most meg ez a divat, de én maradnék inkább megrögzött psychopata :P
    remélem nem baj :)
  • Nohab
    Nálam csak a röhögő emósok szokták kibaszni a biztosítékot, vagy lehet nem is emósok, csak szeretik a ...?
  • Dick Riddick
    Wikipédia, nem éppen a legkomolyabb hírforrás, de megteszi.
    Emo nekem egyet jelent a kollektív agymosással, simán divat lett.
    Úgy látom srácoknál kezd menő lenni ha előtérbe hozza a "női énjét".
    Egy biztos, a csilagban őket hoznák előtérbe...
  • ThisZip
    Ott a pont!

• Jacky
    Nem tudom honnan idéztél, de ez az egész "sújos".
    Ez csak egy felkapott hülyeség, amit valami idióta kitalált, a fiatalok meg mennek utána.
    Nevelni kéne őket, nem hagyni. Csak az a gond, hogy ki nevelje őket? Az alkoholista anya vagy a 2 éves korában lelépett apa?
  • Daffit
    Én rocker voltam és anyám hagyta, hogy az legyek, nem akart bezárni sehova sem. De a rockerek sokkal értelmesebbek, mint egyes emósok.
    Én is úgy vagyok, mint SoulHunter, semmi bajom velük, míg nem szólnak hozzám. Egyedül a fiú emósokkal van bajom, mert úgy néznek ki, mint a buzik és csodálkoznak, hogy lebuzizom őket.
  • soulhunter
    és még én vok szélsőséges...
    én megvok velük ugy, ah a cigokkal... mig nem szolnak hozzám, addig nincs baj
  • HTS s3rg1nh00
    saját szobájába?net,tv,rádió,telefon?kutyaól megteszi.
  • Z
    Szerintem nem kell túllihegni, a rock-on felnőtt szüleink se lettek gyilkosok, rablók, pedig hogy féltették őket nagyanyáink, nagyapáink.
  • Rita79
    Én csak a szobájába zárnám be, amíg az EMO-s baráti körét teljesen el nem felejti.
  • HTS s3rg1nh00
    mondjuk ha az én gyerekem így jönne haza,kint aludna a kutyaólban,aztán majd elgondolkozna,hogy milyen fasságokat vesz át a birkáktól
  • Dick Riddick
    Arra már nem mondok semmit mikor olyan "srácokat" látok csoportosan akiknek keskenyebb a válluk és szélesebb a csípőjük mint egy kismamának.
    Kicsit utánanéztem már a dolognak, nem voltam képben teljesen hogy mi is ez:

Az emo a hardcore punk zene egyik ága. Az „emo” szócskát a kezdetektől fogva számos különböző jelentéssel alkalmazzák, amelyek között gyakorta csak a közös eredet az összekötő kapocs. A kifejezés használatának jogossága is számos vita tárgya volt már. Az "emo" szó az „emotional”-ból jön. Az Emo vagy ha ugytetszik Imo 13-18 éves gyermekek körében elterjedt mára már szinte a legfelkapotabb stilusirányzat. Az Emo az emocionális azaz magyarra forditva az "érzékeny" szóbol ered.Többnyire 13-18 évesek tartoznak bele az Emo stilusba de vannak 20 sőt 30 évesek is akik ezt a stilusirányzatot képviselik.Ha valaki 13-18 évig marad az "emo stilusban" azt tekinthetjük normálisnak.A szülőknek talán ez az egyik legnehezebb korszak amikor kamasz a gyermeke.Viszont ha a Kamasz emo ez egy szélsőség.Vannak szülők akiknek nagyon nehéz éveket kell átvészelniük mivel emo a gyerekük.Ezt ugy kell érteni hogy az Emonak több fajtája van.Azoknak a szülőknek nehéz akiknek a gyermeke a világfájdalom hatása alatt ál igy iszik,drogozik,és vagdossa magát.Amint ezek elkezdődnek érdemes pszihologushoz fordulni.Viszont van a "másik Emo faj" akiknek nagyon örülhetnek a szülei mert sokkal könyebb helyzetbe vannak.Ezek az Emok emosan öltözködnek emos frizurát hordanak és sminkelik magukat eközbe nagyon érzelmesek is.A szülőknek kötelleségük ilyen Kamaszkorban megengedni amit a gyermek szeretne.Mint például: sminkelhesse magát, emosan öltözködhessen, emos frizurája legyen, és hogy értsék meg. Ha egy szülő ezeket nem engedi meg 18 éves korban kezdi el ezeket megtenni a már gyermeknek nem nevezhetö ember,de 18 éves kor után ennek már sujos következményei lehetnek.Nem beszélve a depresziorol amit még lehet hogy nem is mutat ki tizenévesen.Igy a szülök szives figyelmébe szeretném ajánlani hogy engedjék meg gyermekeiknek azt amit szeretnének.Ezzel megmenthetik gyermekeik jövőjét. A szülőknek sem kell ezt sokáig elviselniük mivel a jol nevelt gyermek aki már megtapasztalta hogy ez milyen 3-4 év mulva már nem lesz emo és visszatér a "Normális életformába".

• Sir Quno Jedi
    Jól látod, ÉN nem vagyok elferdült. :D
  • Rita79
    Vagy normálissá válik vagy mehet a levesbe, mert ilyen fejjel, meg öltözködéssel sehova nem fogják felvenni, max. egy tetkószalonba.
  • Sanyix
    Mindenkit ki lehet nevelni :D lehet hogy pár év alatt magától is normálissá válik.
  • Rita79
    Azt kétlem, hogy ezek a lányok teljesen normálisak lennének.
    Én semmilyen divat hatására nem művelném magammal ezeket a torzításokat.