Ritka rendes fiút találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

panther112
Élelmezésrõl volt szó, ehhez annak semmi köze.

panther112
És azzal mi a baj, ha eltûnik a 'magyarság' (azért az idézõjel, mert már kb 1000 éve eltûnt, mindenki tudja, h magyarul beszélõ szlávok és germánok alkotják azt, amit ma magyarságnak nevezünk -> kultúrális, és nem genetiakai közösség vagyunk)? Globális szinten az is hasznos. Ezen a 19. században feltalált nemzetállamokban való gondolkodáson ideje lenne már túllépni... kb. semmit nem mondanak a mai világról.

Rita79
Törölve

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

n3whous3
Töröld, reklám

púúúúú

Rita79
Igen, látom népszerûsíted rendesen.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Rita79
Ez most hogy jön ide?
Vagy minden topikba belinkeled?

n3whous3
Hú azta, volt egy kis off? 😄

púúúúú

yakisha
arra van egy másik topic..

halmaYYYiiii
nemtudom de én ellentmondanék a topik nevével mert nehezebb jó nõt találni mint pasit...

WhitE AngeL

halmaYYYiiii
hy mindenki

WhitE AngeL

Daffit
Haverom egyik dumája ismeretlenekhez: Hello! De szép vagy! Ezzel el is indítja a dumálást.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Sir Quno Jedi
Nemtom, de én uccán akkor sem szólítanék le egy nõt, ha beleélveznék a gatyámba elsõ látásra! Nem én!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rita79
Biztos jó szöveg, csak nem érteni ezt a mágyárt.<#idiota>

Rita79
Kiváncsi vagyok ezek közül melyik megoldást fogja választani Jacky.<#hehe>

Sir Quno Jedi
Vagy csak odalejtessz és megkéred, hogy ne bámuljon már téged ilyen feltûnõen, mer kínos... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Daffit
"Hello! Hiszel a szerelemben elsõ látásra vagy sétáljak el elõtted mégegyszer?"

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

gabo91
Amugy vigyázni kell ám, elkezdesz vigyorogni neki aztán megszólal lehet fejvesztve menekülsz...
van jópár olyan csaj aki jól néz ki meg ránézésre normális csajnak tûnik, de meg ne szólaljon...
Egyik nap jöttem haza, és buszmegálóban állt egy csaj, jól is nézett ki meg olyan kis aranyos normálisnak nézett ki... jött egy ismerõse megszólalt a csaj.... pff
persze mindenki káromkodik meg beszél bután, de alapból talán nem anyira...
hát ez csak káromkodni tudott meg aztán az egész beszédstílus minden... ááá iszonyat
(be is dugtam inkább a headsettet xd)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

SötétBarom
Mutasd be Deák Ferinek és haverjának, Szent Istvánnak..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Pretorian
Mondjuk nálam inkább az szokott bejönni, hogy "A húsodat megegyem te shukar cshájé, hászmurukár de szép szemeid vannak hajjakmeg temeráf! Eljössz-é velem a táncházba egyem a szívedet kekuráftemuj sáváringebugyogá?"

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Én elkezdeném nézni, de nem prosztó módon, hanem csak finoman, szerelmesen, meg hülyén vigyorognék közben. Aztán ha mosolyog, akkor sínen vok, ha nem, akkor meg...

Sir Quno Jedi
Ezt azért lehet finomabban is:

"Szia. Nagyon hasonlítasz egy jó barátnõmre, CSAK te még nála is két klasszissal szebb vagy. Dugunk?" 😄

Pretorian
"Szia. Nagyon hasonlítasz egy jó barátnõmre. Dugunk?" 😄

Rita79
Ez csak poén volt.<#vigyor2>

salsoul
Te egy olyanra amit írtál mit mondanál az adott szitációban?<#vigyor2>
De õszintén...
Rita79
Sziamia! Ugye ismerjük egymást?<#nemtudom>

Molnibalage
Fémek és egyéb nyersanyagok hasznosítása, minden ami nem szerves.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
És a világgazadaság fél perc alatt összeomlana az elöregedõ társadalom miatt. Sebaj...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Na, mostmár zárjuk le ezt a népesedéses témát.

Inkább adjatok tanácsot: láttam ma a buszon egy csinos lányt. Nagyon hasonlított egy jó barátnõmre. Ti hogy szólítanátok meg?
Z
<#beka2>Köszi, a dagadt panda rajongója vagyok.<#zavart1>

Amúgy meg ha látnád, hogy milyen inget erõltettek rám az ismerõseim...ahhoz képest ez tényleg férfias. Hagytam magam meggyõzni pár lány által arról, hogy nekem jól áll a rózsaszín ing.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Daffit
Meglátásom szerint a probléma a következõ: a modern világban NEM beszélhetünk népesség növekedésrõl, mivel a modern gondolkodású embereknek fontos a karrier és a gyerek ebben korlátozó szerepe van. Ide sorolhatjuk azt is, hogy a nõk szerepe is megváltozott. Már nem a család és az otthon fenntartása a szerepe, hanem egyenragú módjára, szintén a karrier.
Ugyanakkor a szegényebb országok, ahol a nõknek nincs vagy nagyon kevés joga van, sokkal több gyerek születik. Vagy vegyük Afrikát, ahol éhinség van, a felnõttek saját magukat nem képesek ellátni, mégis 5-6 gyereket szülnek. Ugyanakkor Afrika az, ahol nagyon nagy a kihasználatlan termõterület (az ültetésre szánt segélyeket egyszerûen megeszik...)
A népesség túl nagy iramban való növekedése az elmaradt országokban figyelhetõ meg elsõsorban, mint Kína és India (bár Kína gazdaságilag erõs, ez valójában csak átmeneti állapot). Továbbá a nem értelmiségi népkörben, mint pl. a cigányok.
Véleményem szerint a modern világban nincs értelme támogatni a visszahúzó, akadályozó népcsoportokat, ezeket el kell távolítani a rendszerbõl. Afrikát is leigáznám.
"Egy lánc annyira erõs, mint a leggyengébb láncszeme."

salsoul
© Rundstedt17 -nek szól
salsoul
"Magyarország népessége csökken. Miért kell itt a globális túlnépesedésrõl beszélni?

A Föld egyetlen globális faluvá vált, a kommunikáció, a közlekedés, a gazdaság, a szennyezés, a globális hatások befolyásolják mindennapi életünket. A munkahelyeink elmehetnek a szegény százmilliók miatt, akik éhbérért is hajlandók dolgozni, az élelmiszeráraink fölmehetnek a százmilliók miatt, akik magasabb áron is hajlandók megvenni, mert nem tudják magukat ellátni. Például Kína gabonatermése az 1950-es 90 millió tonnáról 392 tonnára nõtt 1998-ig, de azóta csökken, 2003-ban csak 322 millió tonna volt, mert csökken a termõterület a beépítés, szikesedés, sivatagosodás, erózió miatt.

A túlnépesedés növeli a világjárványok kockázatát, a környezeti és gazdasági menekültek áradatát, a levegõ és az óceánok szennyezõdéseit, a klímamegbolondulást, és a konfliktusgócokat is, amelyek mind érinthetnek minket.

Nem félõ, hogy a magyarság elfogy, eltûnik?

1920-ban Magyarországon bõ hétmillió ember élt, ez fél évszázad alatt másfélszeresére nõtt. Népsûrûségünk duplája a világátlagnak, ökológiai lábnyomunk 130 %-os. Ha a magyar népesség visszacsökken az 1920-as szintre, az ökológiai egyensúly javul. Az EU országok többsége kisebb népességû Magyarországnál: a tíz új tagországból öt (mint Luxemburg is) csak 0.4 és 2.4 millió közt van, Litvánia és Szlovákia – mint ahogy Dánia, Finnország, Írország és (EU-n kívül) Norvégia is – 3.4 és 5.4 millió közt, de svéd, osztrák és (EU-n kívül) svájci is a magyarnál kevesebb van, portugál, görög, cseh, belga pedig ugyanannyi."

"jövõ generációkkal szembeni kötelességünk "nem az, hogy idõ elõtt létrehozzuk, hanem hogy boldoggá tegyük õket"."
"a bölcs és szeretetteljes emberek megfontoltan bánnak a termékenység adottságával, "semmint hogy bolond módjára senkinek sem kellõ nyomorult lényekkel terheljék a világot""
"nagyon sok gyermek egy pohár whisky miatt fogan."

/Más kérdés, hogy idehaza ha 8 milával kevesebben lennénk akkor sem omlana össze a gazdaság mert most is 2 milányi ember tartja el az egész országot./

gabo91
Mért még nem omlottunk össze teljesen?
Ami késik nem múlik, elöbb utobb ugyis totál csõd lesz, csak a mikor a kérdés...

Egyébként ez megint egy ördögi kör, adott a jelen helyzet, beválalnak a szülõk két gyereket, akkor csak magukat potólják. Ettõl még nem fog nõni a lakoság, és betegségek, balesetek is viszik az embereket. Min három kellene, hogy nõjön a lakoság szám. De 3 gyereket jóval nehezebb eltartani mint két gyereket. Viszont ha csak a kettõnél vagy egynél maradnak akkor késöbb mégszarabb lesz, mert még kevesebb lesz a fiatal. És a két gyerek meg lehet, hogy már csak 1 gyereket fog beválalni. (ill. tud)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

zorrobomber
a szõllõnk viszont legalább finom 😄

úgy jön hogy itt eltértetek a témától én csak reagáltam a hatalmas baromságodra és mások hülyeségeire is.

érdekes hogy a túlnépesedésel jönnek amikor épp pont az ellenkezõje Magyarország legnagyobb próblémája.

zorrobomber
én nem mondtam hogy azt akarom hogy kevesebben legyünk, bár tudok pár százezer emberrõl, akik ha elhúznának szárnyalna a gazdaság. egyébként meg hogy jön ez a keressünk olyan faszit aki ad puszit dugás után témához?

ráadásul ha ilyen marad a lakosaságcsökkenés üteme mint most akkor új kisebbségek lesznek igen valószínû betelepítések afrikából,esetleg kínából...hm...

akkor leszel szíves meghalni?<#eplus2>
félretéve a viccet ha még igaz is lenne az állításod ami persze nem az(kapitalizmus legalább 5%-os munkanélküliség függetlenül a lakoság számától)akkor is természetellenes amit mondasz.
komolyan az olyan emberek akik úgy állnak hozzá hogy a magyarok túl sokan vannak és még terjesztik is ezt,az komolyabban betesz Magyarország jövõjének mint bármilyen ellensége a történelme során.

Rita79
Gazdaságilag viszont összeomlanánk. Mert egy országnak a keresõképes, dolgozó emberek adójából kell fenntartania magát.

zorrobomber
itt is kevesebb munkanélküliség lenne ha kevesebben lennénk..

Rita79
Én is elég furcsának találom egyesek véleményét arról, hogy sokan vagyunk a Földön. Ami igaz is, csak nem mindegy, hogy hol!
A szegényebb, elmaradottabb országokban nincs fogamzásgátlás és ott 6 gyerek már tényleg sok egy családban.
Na de itt Magyarországon?
Mindenhol azt halljuk, hogy fogy a népességünk és minden nõnek legalább 3 gyereket kellene szülnie, hogy helyreálljon az egyensúly.
Pár év múlva több lesz a nyugdíjas, mint a fiatal. Ez azért egy kicsit durva lenne.

zorrobomber
The Traitor
Tumbling down to the realm of Hades
I have met an implacable mongrel, Cerberus
Fiery eyes must be countered with a mien of inferno
Says the law written on my heart

Inducing myself to follow the gloomy path of Orpheus
I chose to rush at and slay the beast of Pluto
Weak in mind, weak in body was I urged
By the law written on my heart

Weeping, trembling did I battle near the bridge
The brute gave the impression to be ever-strong
What is his weapon? – did I speculate, when I saw that his eyes were glinting
The law written on my heart

Whinningly spun around me the wicked outline of Eros
I have finished my final futile blow
Just to realize that I have been doomed to live eternally side by side
With the wretched law written on my heart

zorrobomber
Szerelmes verset csak buzik olvasnak 😊

akkora égbekiáltó marhaságokat írsz hogy az már fáj!!!

a 8,5 millió magyar ugye az sok haljunk ki!mert túlnépesedünk és baj lesz!igaz?

talán zavar hogy kb az országban jó ha 8,5 millió magyar van és még neked ez is sok?????mert ugye 1 millió kisebségi van kb.milyen túlnépesedésrõl beszéltek?Magyarország lakossága már több mint 20 éve évrõl évre csökken!!!

NessieGraf
Ez a nem vágyik kapcsolatra érdekes kérdés. Én olyanra igen, hogy találkozzunk, ha mindketten mosolygós, ráérõs kedvünkben vagyunk. Egyébként meg leginkább nem kell, hogy körülöttem legyen. Már öreg vagyok a folyamatos alkalmazkodáshoz.

De ez messze nem jelent aszexualitást, csak azt, hogy a kapcsolati formák átlaga csak a szokásokhoz kellõen ragaszkodó és alkalmazkodó emberek számára megfelelõk. Szemben ezzel a kedvenc szerelmes versem úgy kezdõdik: "Szeretlek, de neked ehhez mi közöd van?"

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

nem mondtam, hogy ez zárná ki a szexet.
évtizedek óta nem vágyik kapcsolatra 😊
NessieGraf
A tai chi pont a korának és önismeretének való elfoglaltság. De egyáltalán nem zárja ki a szexet.

Más: A netes ismerkedésekkel ott a legnagyobb baj, hogy fontos részletek maradnak ki az ismerkedésbõl: a kézfogás, a hang, a tekintet.

Még más amirõl nem esett szó: minden nõ magának köszönheti azt a férfit akivel összejön. Õ választotta. Az, hogy a férfiak megdumálják a nõket, mese habbal. Ezt mi nõk találtuk ki, hogy legyen min szórakoznunk, míg a férfiak próbálkoznak. Mire nekik eszükbe jut bármi, addigra régen eldõlt a kérdés. Amelyik nõ úgy gondolja, tévedek, az még kicsit nézzen körül és magába mielõtt elkezd válogatni.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info