Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már megint ez a "csak akkor lehetünk jók a nõknél, ha taplók vagyunk velük" szöveg! LOL
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
meg mondják, közben meg mégse érdekli õket...
inkább foglalkoznak az életkorral, hogy minél idõsebb legyen a férfi mint ezekel a dolgokkal...
meg aztán, ha nem rugsz bele nem alázod meg, nem használod ki, nem vagy bunkó vele akkor egybõl "jóba vagytok" aztán átpakol a jóbarát kategoriába... onnét meg nincs kiút...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Ha valakit megismersz, lehet hogy most nem akarsz tõle semit se, de idõvel megismeed és megváltozik róla a véleményed stb.
én ilyen esetre gondoltam...
viszont a nõk meg ezen kivannak (ill többség) akadva, mert ha valakit megismertek az már nekik barát aztán ne akarjon többet...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nem vagyok rasszista, sõt. Minden amit ide írok az én véleményem, nem másoké (nem vagyok szektás sem). Az afrika kijelentésemmel azt akartam mondani, hogy gyûlölöm a buta embereket, ott pedig sok van.
/off
yakhisa: az aszexualitás nem azt jelenti, hogy nem érez semmit, se fizikai sem szellemi vonzódást, csupán a szex nem olyan fontos, mint a nagy átlagnak.
Állítólag ilyenkor valakinek kiütöd a hsz-ét, mert pont egyszerre küldtétek el és ezért jelenik meg 2x ugyanaz.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
"A szerelem az élet nagy ajándéka, és aki nem nyújtja ki utána a kezét, az sohasem élte az életet a maga teljes módján."
(Erskine)
"A szerelem nem egy, hanem az egyetlen lehetõség, hogy boldogok legyünk."
(Francoise Sagan)
és igaz h kivülálló néha jobban lát dolgokat, és jobban tud megítélni, de nem ebben a témában..
szal amíg nem voltál igazán szerelmes senkibe,addig ne szóld le lehetõleg mások érzéseit, mert nem tudod h mit is fikázol valójában..<#gonosz3>#gonosz3>
Legyél olyan, akivel jó együtt lenni, aki hiányzik, ha nem látom!
Legyél olyan, aki szeret, és ezt anélkül is érzem, hogy kimondanád!
Legyél olyan, aki megfogja a kezem, és ha kell, elengedi, ha úgy jobb!
Legyél olyan, akit mindig kívánok, akivel jó a vasárnapi reggeli a teraszon, vagy az ágyban! Aki örül annak, aminek én is örülök, és bíztat, ha szomorú vagyok!
Legyél olyan, akit tisztelhetek, akiért tûzbe mennék!
Legyél az, aki a vidámságot, a nevetést, az összetartozást jelenti számomra!
Legyél az, akiért mindent megteszek, de aki mellett nem érzem magam megkötve!
Legyünk egymásnak az, akit akkor is szeretünk, ha valamit rosszul csinál a másik, vagy épp rossz napja van, akit elfogadunk minden hibájával együtt! Legyél az, aki meg tud bocsátani, ha elbotlom!
Legyél az, és ígérem én is az leszek!
"Az a másodperc, amikor igazán szeretünk, életünk egyetlen valóságos pillanata. A többi nem az. A többi boldogtalan varázslat. Õrület. Teli félelemmel és szomjúsággal. Mi persze éppen fordítva gondoljuk. Mi azt hisszük, hogy az a "valóság", amikor egyedül, kõvé dermedt, magányos lélekkel élünk. Valóság a hétköznap, a közöny, az egoizmus, az én, az enyém, a pénzkereset. Valóság a tévé, a robot, a rohanás, a vásárlás, az aszfalt, a "senkihez sincs közöm" életérzése. És a szerelemrõl véljük, hogy káprázat, mámor. Amikor valóban szeretünk, mondják ránk az emberek, hogy "Te el vagy varázsolva, öregem! Te megõrültél!" - miközben egy tévedhetetlen hang lelkünk mélyérõl azt mondja: "Itt akarok maradni, mert mindig ide vágytam! Itt akarok élni, örökké!" Amikor szeretjük egymást: kijózanodunk. Felébredünk. Életünk valóságos állapota az, amikor szeretünk. Ezt a csodát rendszerint akkor érjük el, amikor föladjuk a görcsös önvédelmünket, és elkezdünk egymásban, egymásért élni."
"Senki sem érdemli meg a könnyeidet, aki pedig megérdemli, az nem fog sírásra késztetni."
www.czekoart.hu
Ezt már te sem gondolhatod komolyan.
2ember találkozik:
egyik verzió hogy nincs szerelem, csak tetszik a másik, szimpatikus, stb. ez vagy véget ér vagy szerelemmé átalakul
másik verzió elsõ látásra hú meg ha, ami nem szerelem ,csak egy fellángolás és tutira elmúlik idõvel, vagy szakítás lesz a vége vagy megbarátkozik az érzéssel és kialakul a szerelem szépen
Az idõvel jött szerelem sokkal stabilabb és jobb kapcsolatot eredményez mint az elsõ látásra beleestem és rajongok érte érzés.
És igaz, hogy ahogy összeköltözik 2ember megváltozik a kapcsolat, sokkal jobb elmélyül, vagy teljesen kiidegelik egymást😊
www.czekoart.hu
púúúúú
Az, akinek vannak álmai és vágyai, és aki fölött az érzései uralkodnak, az egy ember.
buta dolog valakit azért kioktatni, mert vágyakozik, és az érzéseinek enged. Ha valaki ezt már nem tudja megélni és mégérteni, onnantól lesz fásult, és képtelen igazán átélni az életet.
Az ilyen emberek nekem ne prédikáljanak, hogy rosszul csinálom, hogy egy olyan lányért, aki engem is szeret, mindent megadok =)
Ha te ezt soha nem leszel képes átélni, az viszont a te dolgod. De ez legalább annyira fárasztó, mintha egy jogsival nem rendelkezõ 15 éves magyarázná az autóversenyzõknek, hogy az egész egy értelmetlen szar.
Évekig nem barátkozhatsz valakivel, hogy aztán el tudd dönteni, hogy akarsz-e tõle többet vagy sem.
Ez minden ismerkedésben benne van. Meg aztán van egy ilyen mondás is:
Igazából együtt lakva lehet a legjobban kiismerni a másikat.
az mond ilyeneket, akinek még soha nem volt benne része igazán. Az pedig nem tud érdemben hozzászólni a témához 😊
Ugyebár akkor jó a kapcsolat ha nem csak biológiai...
igen, de ahoz hogy megismerjünk egy lányt meg kell ismerni, ránézésre nem megy...
viszont a nõk meg azon siránkoznak, hogy a férfiak mindig többet akarnak barátságnál stb.
de hát ha nem ismered meg a lányt, akkor nem tudod milyen... elõre nem lehet tudni...
szeretni valakit... ez olyan dolog hogy azért szereted amilyen, valami megfogott benne... nem pedig az, hogy õ ilyen majd hozzászokom meg elfogadom ilyennek...
ebbõl egy két dolgot lelehet szûrni... de inkább nem mondok semmit...