8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • soulhunter
    mindig a MIÉRT a lényeg, nem jöttetek rá? a "hogyan" csupán segédeszkösz a "miért"-ek megismeréséhez...
  • NessieGraf
    Csak a testi adottságokat! Emlékeim között él egy rémálom. Egy nagyon csinos fiú, aki olyan volt, hogy ahogy megszólalt, mindenki menekült. Nem mondott semmi rosszat, vagy csúnyát. Csak az arcvonásai váltottak át igazi mivoltára. Olyan féregnek tűnt azonnal.

Ezzel szemben van olyan a baráti körömben aki bemehet 20 ember közé meztelenül akár, senki nem foglalkozik az öltözöttségével, egyszerűen örül neki mindenki. (Volt rá élő példa is, igaz nagy buli volt, neki sem jutott eszébe, hogy nincs rajta semmi. A másik szobában ahova a barátnőjével elvonult amúgy se kellett sok ruha :D)
  • Jacky
    Például lehet ismerkedni strandon. Akár fiú, akár lány. És ott amúgy is meglátni a "meztelen igazságot"
  • NessieGraf
    Én a már nem merekkel nem értek egyet! Előbb az ismerkedés mindig!

Ezen felül kedves fiúk! Tanulni kell! Éreztetni a vágyat és nem élni vele... De csak annyira, hogy lány ne nézzen mulyának. Inkább úgy: ha titeket akar, dolgozzon meg érte.

Kedves lányok! Tanulni kell! Éreztetni a vágyat és nem élni vele... De csak annyira, hogy lány ne nézzen mulyának. Inkább úgy: ha titeket akar, dolgozzon meg érte.

Ha ezt megteszi a két fél, kíváncsi vagyok: Szerintetek mi lesz a következménye?
  • kocsisgabor9999
    Hát igen van!
  • Rita79
    Egyetértek. A mai világban nagyon ritka rendes partnert találni, de hidd el nagyon sok rendes lány ugyanabban a cipőben jár, mint a rendes fiúk, hogy nem mer már kapcsolatot kezdeni, mert annyiszor átverték a fejüket a link pasik.
    Mert azért valjuk be, van belölük elég............
  • Rita79
    Köszi a dicséretet, lesz ez még jobb is, de aki tud nálam jobbat, azt majd berakom.
  • NessieGraf
    Ismerkedés: mindegy hol van az első találkozás. A megismerkedésre kell időt szánni! Mert a megláttam, hűdejó, jövő héten összecuccolunkból semmi se lesz soha akkor se, ha zárdában találkoztatok először.
  • MaSzKa
  • kocsisgabor9999
    Ritka rendes fiút találni? Úgy ritka sztem amilyen rendes lányt találni. 2 éve volt 3 barátnőm és egyiket sem én dobtam. Ők szivattak engem. És nem érdemeltem meg. Egyik egy 35 évesbe szeretett bele 17 évesen. A másiknak nem tetszett hogy nmagyon szeretem a 3. meg megcsalt. Most meg ott tartok hogy nem merek nőkhöz már közeledni sem.! De így van ez: Egyszer hopp, máskor kopp. El nem tudjátok képzelni lányok hány rendes fiú álmodozik rólatok csak ti nem veszitek észre! :) És ha normális partnert szeretnétek magatoknak azt ajánlom ne egy szórakozóhelyen keressétek.!
  • salsoul
    Hagyd a fenébe.
    Tabu témát érintek.
  • NessieGraf
    Jacky! A jó Isten megáldjon, miért vitázol akkor is, mikor egyirányba haladtok? A #2495 hsz-edre azonos tartalmú válasz érkezett Salsoultól. A #2494-re meg csipkelődés. Miért kell felkapnod a vizet? Mert ő nem szimpi? Másképp gondolkodik, ezért másképp fogalmaz. Realistább, mint te, meg sokan ezen az oldalon, ezért tűnik nyersnek. De mielőtt a modorával foglalkozol, gondold át, amit mond. Ne vedd figyelembe a személyt. Meg fogsz lepődni.
  • Jacky
    Off
    Attól mert állandóan fel akarod tenni a kérdéseidet, úgy ferdítve, hogy mindenképp a te igazad derüljön ki és erre a másik rájön és nem válaszol? Mert nem olyan hülye hogy besétáljon a te utcádba?
    Ugyan már báránykám, korábban kelj fel!
    Nem nem tudok, hanem NEM AKAROK válaszolni! Mert egyáltalán nem érdekelsz, mióta kiderült milyen vagy.
    Amikor megtettem, nem felelt meg, akkor mit vársz? Persze hogy nem válaszolok többet ezekre a kérdésnek beállított önigazolásaidra!
    Kopj már le rólam de végleg! Nem volt érthető?
    Mint valami gyerek...
    On

Rita, tényleg nem rossz a banner, így elsőre! De lesz ez még jobb is!
  • Rita79
    Én csináltam. Elsőre nem is olyan rossz.
  • MaSzKa
  • Rita79
    IGEN
  • Rita79
    Mint ahogy te is....
  • MaSzKa
    Rita te rendes lány vagy?

:D
  • salsoul
    Én csak értelmes feleletet várok arra vonatkozóan, hogy akit kérdeztem mit miért tesz, vagy nem tesz, mit miért mond, vagy nem mond, ha már teszi, mondja.
    Mert érdekelni mi áll az álláspontok mögött.

Ám úgy látom páran nem rendelkeznek a felelet-adás képességgével...

Csak fröcsögnek össze vissza...
  • gabo91
    micsoda banner lett :)
    jópofa
  • Rita79
    Lesznek olyanok, akik bármit is írsz, mindig az ellenkezőjét fogják állítani és így belédkötnek.
    Ne hagyd magad, én is ezt teszem.
  • NessieGraf
    Kép újra:

• NessieGraf
    Afrikais már megtalált régebben, csak másképp.

Egyébként nem értem, miből gondolod, hogy Salsoul kötekszik veled? Főleg, mikor épp veled ért egyet. Hiszen azt mondta: Azért nem mondja a többség azt, hogy "Bocs, nem jössz be!" mert nem szeret őszinte lenni. Egy kis példázat hozzá:

[img=http://s3.images.www.tvn.hu/2008/08/02/17/02/www.tvn.hu_ded6d9fed509f0fcf90b7ce2733ca2ad.jpg][/img]
  • salsoul
    OFF

Bla bla blaaa...
    Azért mert kutyaszórítóba jutottál nem tudom miért lennék én
    meg ---

/Többiek: bocs/

ON
  • Jacky
    Nem bírod elviselni, hogy ne a tied legyen az utolsó szó? Muszáj minden topicban velem kötözködnöd? Hagy már abba te szerencsétlen!
    Magadról állítod ki a szegénységi bizonyítványt ezzel!
  • salsoul
    Jajajaaaa...

Csak arról van szó hogy egyszer játszod a humánust utána meg pont az ellentetjét.
  • Jacky
    Ne kötözködj már állandóan velem. Szállj le rólam és kész!
    Már megint el akarod vinni a témát arra amerre te akarod és csodálkozol amikor nem megy bele senki. Még egyszer mondom, mert állandóan belemagyarázol vmit, ami ott sincs: semmiféle öngyilkosság vagy zsarolás nem volt!
    Nem tudsz olvasni? És értelmezni?

Te egy szar világban élsz, de ez senkit nem érdekel! Magadnak csinálod!
  • salsoul
    #2794 Tehát csak az önyilkos jelelölteket kell emberszámba venni, a többit meg le lehet sz*ni ha probléma van mindaddig amíg nem akar öngyilkos lenni?

#2795 Talán hogy megtanuld észrevenni magad és illúzióidat.
    Meg senki sem szeret őszinte lenni még mgahoz sem mert az fájdalmas dolog.
  • Jacky
    Jé, eltűnt az alcím. Meg magamban beszélek. Már 4. hsz-em.

Na jó éjt.
  • Jacky
    A nethez van pici hozzáfűznivalóm: én még 2 óra rinyálást írtam, Daffitnál ez már 5 óra lett, Nessi átvette Daffittól. Így torzul az infó
    Ez az afrikais gyatra trükk elég régi. Csodálkozom, hogy csak most ért hozzád.
  • Jacky
    Mindenképpen az lesz a vége, hogy lekopik a másik. De miért nem lehet azt közölni, hogy "Bocs, nem jössz be!"?
    Mert egyszerűbb lenne?
  • Jacky
    Ez teljesen más eset. Szó nincs róla, hogy ugrani készül vagy ilyesmi. Semmiféle öngyilkosságról, zsarolásról szó sem esett.
  • NessieGraf
    Tudod a múltkor kaptam neten egy levelet. Valaki rátalál az oldalamra. Elkezdtünk beszélgetni, nem sokat. Aztán kiderült, hogy a szokásos: most megfogtad az Isten lábát, mert Afrika kihalt és ügyes banki szakember elintézi, hogy mindenki rád hagyta a pénzét. Semmi más dolgod, csak add meg minden adatod, aztán utazz el a déli sarkra saját költségeden.

Aztán lesek, hogy vajon hányan eszik meg az ilyen szövegeket. Mert én csak annyit válaszoltam: Ne írj többet.

A net nagy csapda is. Sokakhoz képest az 5 órányi rinyálást kapó nagyon jól jár. Ismerkedek neten is, mint veletek, de társkeresésre nem használnám, max akkor, ha egy rendszeresen csevegő csapat rendszeresen találkozik élőben is. De akkor is az élő választás az igazi.
  • Sir Quno Jedi
    Én amúgy még kiskegyedet, nőklapját és sztorit szoktam volt olvasni, meg ilyenket. Mindig dőlök a röhögéstől... :DDD
  • Sir Quno Jedi
    PUZIIII! [red alert!] :D
  • Z
    Hát emberek, én lehet, hogy tudom a megoldást arra az "írok egy rakás rizsát, és egy szó/mondat a válasz" dologra...

Ezt SJQ most ne olvassa, mert tutira lebuziz...

Szóval psszt! csak halkan mondom, hogy olvastam három könyvet Ildikó Von Kürthy-től. És valamelyikben ott arról mesél a főhősnő, hogy úgy próbálja észrevetetni az őt ostromló, de őt nem érdeklő férfiúval a szitut, hogy pontosan ilyen rövid válaszokat ad. És nem érti, hogy egy idő után miért nem kopik le.

Amúgy ajánlom mindenki figyelmébe a fenti hölgy munkásságát. Én azt hittem, hogy fegyver lesz a könyveiből megszerzett tudás a kezemben, de inkább elment tőle az életkedvem egy hétre...

Ott vált számomra kristálytisztává (már azért világos volt), hogy mennyire másképp gondolnak bizonyos dolgokra a nők.
  • salsoul
    gondolkodtál >>> gondolkodtál volna
  • salsoul
    nekem csak a kötelet neki eset jutott az eszembe, és mintha ott ellenkezőleg gondolkodtál - vagy?
  • Daffit
    Képes voltál 5 órán keresztül hallgatni? Van türelmed...
  • Jacky
    2 órán keresztül te hallgatnál ilyet? És nem lehet leállítani. Akárhányszor próbáltam elterelni normálisabb témák felé, mindig visszakanyarodott.
    Én meg végig reménykedtem, hogy na mostmár abbahagyja a nyavalygást. Ja, abbahagyta amikor elköszöntem tőle.
    Néha nyersnek kell lenni, ha valaki nem veszi magát észre.
    De neked ezt nem kell magyaráznom ugye?