Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Heroes never die. They just reload.\"
De rájöttem a megoldásra. Ha legközelebb ír, a barátomat ültetem az msn elé, hagy beszélgessenek. 😊
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Feljelentéssel csak végsõ esetben szabad fenyegetni, és akkor is legtöbbször elég csak fenyegetni. Ebbõl már mindenki ért.
Köszönöm a segítséget! 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
És tovább megyek. Ha még ebbõl sem akar érteni, verekedés helyett vegyétek elõ a feljelentés témát. De CSAK akkor! Feljelentéssel fenyegetni komoly dolog.
Zaklatás? Ott azért még nem tartunk. 😊 Nagyon zavar, de nem mondanám még zaklatásnak, és nincs az a bíróság, aki nem röhögne ki ennyiért.
Már a barátom is erõsen gondolkozik azon, hogy lépnie kéne. Attól félek, fog is... Nincs kedvem végignézni egy verekedést, aminek ismerem a végkimenetelét: a barátom nyerne. 😊
Egyébként mond meg neki, hogy vagy békén hagy vagy feljelented zaklatásért, de ebben az esetben jelentsd is fel ha úgy adódik.
Nem, nem vagy lúzer, én is felfogom a "nem"-et. Nagyon egyszerû szócska, csak van, akinek hiányzik a szótárából.
Lúzer lennék? Egyesek szemében lehet. Így viszont nincs kínos félreértés...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
#7469: Csak barátilag beszélgetek vele, soha nem biztattam semmivel, mondhatjuk, hogy "közömbös" vagyok.
#7470: Már közöltem vele konkrétan, hogy nem érdekel... Talán úgy kéne, hogy "takarodj a francba, te f@sz, mert hányok tõled!!!"? Nem tudom... Remélem, nem annyira debil, hogy ne értse meg szép szóból...
#7471: Meg lett mondva neki, nem is egyszer, mégsem érti. 😞
#7473: Tudja, hogy van barátom. Azt akarja, hogy szakítsak vele. Hiába mondom neki, hogy nem fogok, mert szeretem, nem érti. 😞
És: szinte minden nap ír msnen. Ez az elsõ pár mondatig nem is baj, mert megkérdezi, hogy vagyok, válaszolok, viszont megérdezem, válaszol. Majd: õ (!!!) kérdi meg tõlem, hogy mi van a pasimmal, és amikor megmondom neki, hogy minden szép, fogja magát, és kilép msnbõl... Ilyen gyerekes megoldással most találkoztam elõször... :S
Szóval... Egy hónapja még gondban voltam a barátommal, ami már nem gond, hisz megbeszéltünk mindent, és minden szép, mint a mesében. 😊
Ám, az alatt az idõ alatt, amíg fasírtban voltunk, megismertem egy srácot, aki mondhatni elsõ látásra belém zúgott. Én rögtön közöltem vele, hogy semmi esélye a dolognak, mert ha nem is békülök ki a barátommal, akkor sem jönnék össze vele. (Persze nem ennyire durván közöltem, de ennyire határozottan.)
Viszont a srác azóta is zaklat, és nem jahlandó megérteni, hogy a barátommal immár minden szép és jó, és eszemben sincs elhagyni... Szerintetek mit csináljak vele? Bunkó nem akarok lenni, mert kedvelem, de kezdem úgy érezni, hogy nem fog menni másképp... 😞
"Jelenlegi ismeretek" alapján nem is oly rég még korong alakú volt a föld...
Ne húzzál már fel...
1. Az a "nem is olyan régen" az olyan 500 éve volt.
2. Semmiféle bizonyítékkal nem volt alátámsztva. Vágod? Az nem ismeret te szerencsétlen. Az kijelentés. Én is tudok bármit hazudni csak attól nem lesz igaz.
Egy mintánál különbözõ kormeghatározó modszerek ugyan azt az eredményt adják?
"Jelenlegi ismeretek" alapján nem is oly rég még korong alakú volt a föld...
Átverni nem lehet. A radiaktív bomlást nem lehet befolyásolni. Pont. Inkább meg se szólaltál volna ekkora baromsággal te természetudományos antitálentum.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
egyébként meg,ha valami több,mint kétezer évet túlél,akkor az lehet,hogy nem kamuzás.persze lehet az is,hogy az,csak kisebb a valószínûsége...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Az erõsebb gyõz. Ezt nehezen nevezhetjük egyenlõ küzdelemnek. Ez tiszta kiválasztódás, nem sok felsõbbrendûség van benne. A legtöbb állatfajnál bevett szokás a többi hím utódait elpusztítani. A növények is ha csak lehet, kisajátítják a környezetüket. Könnyen lehet hogy más fajok fejlett társadalmai még a miénknél is sokkal-de sokkal rosszabbak lennének.
A föld történetében az egyik napról a másikra inkább 100-500.000 év. És szerintem nincs benne átmenet. Az egész egy folyamatos, megállás nélküli átmenet.
És amit mondok az az, hogy az embernek megadatott, hogy meghaladja az ösztöneit (vadállatságát) ha kívánja.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Ha a történelembe tekintesz akkor láthatod, hogy hip-hop egyszer csak van egy egyiptomi civilizáció a maga nem kicsi fejlettségével...
Aztán a szent könyvek sem zárnak ki korábbi teremtéseket.
"Az meg, hogy valamire prepillanat nem tudjuk a választ nem azt jelenti, hogy nincs és elképzelhetetlen."
Ez igaz. Isten léte/nemléte a legjobb példa rá.
Az meg, hogy valamire prepillanat nem tudjuk a választ nem azt jelenti, hogy nincs és elképzelhetetlen. A Otto Lilenthal siklógépe jóformán szinte semmi olyat nem tartalmazott amit ne tudtak volna az ókorban a görögök vagy bárki megalkotni. Mégsem csinált siklórepülõt senki évezredekig...