8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#7603 Egyébként tetted már huzamosabb próbára az eljárást amiről szóltam? -
#7602 Jó. Akkor kérek egy havi fizetési kimutatást tőled aztán majd beszélgethetünk... Mert jelenleg boldogulok. Már most (sokkal) jobban keresek már most is az országos átlagnál, pedig csak fél éve kezdtem.
Szobatudós? Mondja ezt aki álomvilágban él... Én is erre hajtok, de a siker esélye kicsi. Attól, hogy álomvilágba ringatod magad attól nem fog telejesülni valami. Ha realistán állsz hozzá a dolgokhoz annál inkább. Nem kergetsz idióta álmokat. -
#7601 Okés, ameddig én boldogulok te inkább csak röhögj.
Röhögj, és nehogy véletlen inkább kipróbáld...
Az, hogy többségnek mi sikerül és mi nem nem mérvadó.
Kedves szobatudós -
#7600 Ha már lakás van és gyerek nincs akkor talán meg. Két gyerek, + autó részlet + lakás részlet mellett ez egyszerűen röhejes feltételezés. Ki keres ma itthon szerinted 300-350 nettó környékén vagy felette? -
Rundstedt17 #7599 De ugyanolyan idegesítő az is meg nevetséges hogy egyesek mit várnak és ő maguk semmire sem képesek..... -
#7598 Teljesen reális? Te be vagy rúgva. Sok ismerősöm van és egy képes erre. 50 évesen. Ha szerinted reális az, hogy huszonx évesen vagy 30-as évei elején ezt megcsinálja itthon akkor te nem vagy normális.
Nem nyafog, nem sopánkodik, nem panaszkodik... tör előre...
Egyre érik bennem a gondolat, hogy te álomvilágban élsz és nem itthon. A gyomrom felfordul a "bármit elérhetsz, csak akarni kell" dumától. A világtól nem tudod függetleníteni magad. Ha itthon a gazadsági helyzet ezt nem teszi lehetővé, hogy ennyi pénzt adjanak akkor és bármit csinálok akkor sem fog ennyit fizetni senki sem a munkámért.
Egyszerűen csak röhögni tudok rajtad. -
#7597 #7593:
» "De nem nézhet ki az ember lánya minden nap úgy, mint egy divatmagazin címlapján szereplő cicababa. Azok sminkes által ki vannak festve, a fodrász beállítja a hajukat, mellesleg retusálva van a kép, de a metrón nem ismernéd meg már másnap....."
» Már az rossz pont ha egy nő azt hiszi, hogy így kell kinéznie és ilyen baromságokat kell követnie.
A világ felé legyen egy átlagos ápolt szolíd megjelenése minden extra nélkül, és a nagy vonzóságot és nőiséget, meg magamutogatást pedig tartalékolja otthonra, barátjára.
#7596:
Szerintem teljesen reális, hogy olyan embert keres, aki megáll a saját lábán, és el tud tartani egy családot egyedül, s a hazai szar helyzet ellenére mégis kivitelezni tudja, mert megkeresi, megtalálja a megoldást.
Nem nyafog, nem sopánkodik, nem panaszkodik... tör előre... -
#7596 Mármint egy keresetből? Mert a magyar viszonyokat ismerve ez szinte teljesen irreális elvárás. Neket lehet, hogy összejön majd, de nem pont most rögtön. Mondjuk 5-6 év múlva. -
#7595 Minimális elvárások egy férfival szemben: igen, legyen annyi pénze, hogy a családját el tudja tartani. Nem kell mindig kedvesnek lenni, elég ha a férfi megértő. Az adoniszi test meg nem top elvárás a nőknél, max annyi, hogy lehessen rád ruhát kapni a boltban..... -
#7594 Na és fordtva nem igaz az első két sor? Keressek sok zsét, legyek mindig kedves, mindig agjak a nőnek iazat még, ha baromságit is beszél és legyen mindemellett adoniszi testem? -
#7593 Ebben egyetértünk.
Egyes pasiknak olyan elvárásaik vannak a barátnőjükkel kapcsolatban, hogy az kivitelezhetetlen, de saját magukra egyáltalán nem adnak.
A nő legyen ápolt, ezt elfogadom, ez alap.
De nem nézhet ki az ember lánya minden nap úgy, mint egy divatmagazin címlapján szereplő cicababa. Azok sminkes által ki vannak festve, a fodrász beállítja a hajukat, mellesleg retusálva van a kép, de a metrón nem ismernéd meg már másnap.....
Legyél tökéletes háziasszony, anya, feleség, mossál, főzzél, takarítsál, az egész napos munka után legyél vidám, aktív, mindenre rávehető.
Addig a pasinak az az egyetlen dolga, hogy a zuhany után az épp aktuális hobbyjának hódólhasson.
Persze hülye meg buta az a nő, aki hagyja, hogy ennyire kihasználják.......
-
Rundstedt17 #7592 -
Rundstedt17 #7591 ebben egyetértünk,nem kötekedésként mondom de azért valahol vicces hogy mekkora elvárások vannak,csak azért arra kiváncsi vagyok mindig hogy az ilyen nagy elvárók mit nyújtanak,nekem is vannak elvárásaim de azért tudom hogy én sem vagyok tökéletes ezért nem is tökéleteséget várok el,de itt úgy látom tökéletes emberek vannak... -
#7590 irigylem a "tökéletes" embereket.. -
#7589 senkinél sem jó pont
"ha pl. nincs sok ideje a házimunkára, mert olyan szoros a beosztása"
az azt jelenti, hogy nem képes a saját életét kézben tartani, s a farok csóválja a kutyát úgymond...
Ha lehet inkább ilyenből sem... -
#7588 semmi kötekedés, de megkérdezném hogy te megteszel egy kapcsolatban mindent rendszeresen amit egy nő az ő szempontjai szerint mondjuk szintén jogosan várna el (takarítás, mosogatás, rendrakás, rendtartás, kedveskedés, odafigyelés stb)? -
Retsu #7587 Az már igaz, hogy nőnél nem igazán jó pont a rendetlenség. Ez nálam inkább 20 fölöttiekre értendő. Addig még valamennyire elnézhető dolog, ha pl. nincs sok ideje a házimunkára, mert olyan szoros a beosztása. Persze azért ha olyan súlyos, azt nem tolerálom én se, mégha viszonylag fiatal is a csaj. Itt jegyzem meg, elég válogatós vagyok, nemhiába írtam amit írtam a múltkori postomban. Jelenleg nemigen van, aki átesne a rostán:) -
#7586 ami elijesztett?
napközben, munkahelyen, a "világ előtt" még minden hajszála is rendre van utasítva
ellenben odahaza szakadtas melegítő, a szobában kaotikusan szana szét minden...
Ahogyan feszít és mutat mindent a világ előtt, úgy odhaza - maga előtt - nemtörődöm.
Az emberrel összhangban van környezete, az őt tökéletesen leírja.
A barátai, az öltözködése, a zene amit szeret, azok dalszövege, a beszéde, a könyvek amiket olvas és amit belőlük levon, a hobbyja, otthona, kertje, járása, étrendje sat. -
#7585 Igen, arra is kíváncsi vagyok, hogy téged mi ijesztett el benne úgymond, meg általánosságban is, kiről mit mond a lakása. Meg az otthoni megjelenés is, ez mit takart. :) (Az elképzeléseim nekem is megvannak, csak más véleményét is ismerni szeretném.) -
#7584 Mire vagy kiváncsi konkrétan?
Hogy miként árulkodik valakiről a saját szobája, környezete? -
#7583 Ezt az otthoni megjelenést és a lakásképet kifejtenéd kicsit bővebben? -
#7582 Az outcast élet már csak ilyen... -
#7581 Nem látom a kapcsolatot. -
Rundstedt17 #7580 Mit nem lehet rajta érteni? -
#7579 Ezt(is) csak a beavatottak érthetik -
#7578 Ezt most nem értem. -
#7577 Hasonló célból találták fel a mikrót, az instant kajákat, meg a gyorséttermeket, meg a génkezelt gyümölcsöket, zöldségeket... olyan szar is mind.
Közben mindenki elfelejtette, hogy minden rendszerből csak annyit tud kivenni amennyit beletett. -
#7576 Én is találkoztam már kemény kavarógépekkel, haveroktól hallottam vissza a rólam szóló történeteket. Aztán amikor közös társaságban voltunk, mindenki előtt rákérdeztem, hogy is van ez? Legalább sikerült beégetnem.
Én azt mondom (saját vélemény), hogy a kapcsolatom működjön jól testi és lelki vonatkozásban egyaránt. Hajlandó vagyok tenni is érte. De ha valamelyik rész nem megy jól, nem az igazi, akkor nem fogok éveket tölteni a javítgatásával. Keresek mást. És könnyen meglehet hogy helyettem is találnak mást, benne van a pakliban. -
#7575 #7573:
Nekem a dizsi sem okozott problémát, bár be kellett látnom, hogy nem ott fogom megtalálni akit keresek.
Én mielőtt konkrétan csajoznék megfigyelek, megfigyelem ahogy szép lassan kinyílik a bicska, fordul a kocka és a valódia arcát mutatja az illető.
Volt egy lány, mellé alakítottam a munkámat, közömbösen mellette dolgoztam már vagy 3negyed évet, és ahogy kitálalni és utálni tudott embereket, meg szervezkedni és "lázadást szítani"... nem hiszem, hogy én tartós kivétel tárgyát képeztem volna...
Aztán mikor náluk jártam... az otthoni megjelnsése és a szobája (lakásuk) sem sok jóval bíztatott...
Szórakozni lehet vele, de tényleg: max szórakozni.
Építhetünk-e szuper családiház alap[ozás]ra fantasztikus Tajpej 101-et? -
#7574 Hát, a fene sem tudja. Én jobban szeretném inkább a szuperből fantasztikusra javítani. De ez én vagyok. -
#7573 A csajozás nem merül ki a dizsik világában. Mivel alapvetően eléggé gátlásos természetű voltam/vagyok, elég nehéz volt ráállni, de most már tényleg élvezem.
Csajozás alatt én sokkal inkább az ellenkező nemmel való kapcsolatfelvételt értem mint a gyere, bújjunk ágyba azonnal életérzést.
Elég hivatalosan hangzott, de a lényeg hogy csajozni bárhol, bármikor lehet. -
#7572 Nyílván másképp gondolkodnak azok akik az első visszavonhatatlan irányadó lépést tudattalanul, megfontolás nélkül lépték meg (, herdálták el). -
#7571 Én teljességgel értelek, s elsőre lehet úgymond szar a szex, és fel is lehet adni, de meg is lehet munkálni, hogy szebb s jobb legyen.
Ahogy mondják gyakorlat teszi a mestert, és a legnehezebb feladatok tanítanak a igazán.
Önmagukban művelés nélkül az emberek is szarok - mindenben.
Én pl jelenleg szar vagyok a konyhában, de a potenciális mesterszakács bennem lakozik. A szakács könyvek és receptek pedig a könyvesboltban, meg a neten. Persze meglehet az első főztöket a kuka eszi meg...
Türelem és áldozat meg szeretet - másra nincs szükség. -
#7570 ez így van.. lehet romantikus alapokon is felépíteni egy kapcsolatot, de az ember természeténél fogva igényli a szexuális életet.. és ha nem jó valakivel akkor az a kapcsolatot is megrontja.. ha valakivel nem működik a szex, akkor az onnan ered hogy lelkileg sem vagytok egy hulálmhosszon (természetesen leszámítva a testi nem megfelelőséget) -
#7569 ez igaz...de az is,hogy szerintem Te sem élnéd le az életed úgy,hogy szar a szex a feleségeddel...hiszen akkor magadnak mondanál ellent,mivel ugye egyenes vagy,és ha megmondod neki,akkor csak feszültség keletkezik...
zry a körmondatért,ha nem érted,majd megpróbálom kicsit jobban rendszerezni:) -
Rundstedt17 #7568 7563as. -
#7567 Mivel? -
Rundstedt17 #7566 Egyetértek... -
#7565 Ezt csak a kiválasztottak érthetik -
#7564 Nem értem poszotdat. Bár ez tőled nem meglepő...