8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#2905 Először is leszögezném, nem vagyok rendes pasi.
Szerintem te álszent vagy, és ráadásul különbnek hiszed magadat másoknál. Személy szerint nem hiszem el egy szavadat sem.
A gének dolgoznak, egy pillantás alatt tudom ki az aki bejön nekem. És ez alól senki sem kivétel. Ez genetika. Ez az alapja mindennek. Nem biztos hogy összepasszolok vele, sőt! De innen indul.
Nem beteg dolog az egészségeset és szépet keresni, hanem alapprogram.
Szép dolog elfogadni valakit testi hibával, de akkor is azt mondom hogy komoly előtörténet kell hozzá. -
#2904 [suttogva súgva]
Arra figyelj, hogy bármikor előfordulat, veled vagy a pároddal egy tüzfolthoz hasonlatos dolog...
Szóval bármikor fordulhat a kocka. -
#2903 Áh fiacskám, te nagyon frusztrált lehetsz, ha még képes voltál beírni 2000 után ilyen ostobaságokat. eheheh
Viszlát 12-én, vagy pénteken.
Jah még pár gondolat:
- bár ne hazudtad volna azt, hogy nem csámcsogsz. Te hoztad fel témaként (kérdés formájában) a tűzfoltot. Ez csámcsogás. Főleg azután, hogy volt, aki nem akarta megválaszolni, de te erőltetted. Így már pláne csámcsogás.
- a külső fontos, de nem elsődleges. Nem adtál fel semmilyen leckét. Mellesleg survival of the fittest miatt mindenki a lehető legjobbat keresi. Ezt hívhatjuk génhibának is. De akaratlanul van így. Nem adtál fel továbbra sem leckét.
- Én nem szóltam le azokat akiknek ilyen hibájuk van, PONT. Nekem is volt/van testi hibám, szóval tisztában vagyok azzal, hogy milyen szar dolog. Pláne, ha emiatt rászállnak az emberre. Továbbra sem adtál fel leckét.
- Volt szellemileg sérült ismerősöm is, nekem volt kényelmetlen, hogy az úgymond "normális" emberek voltak azok, akik viszolyogva elfordultak, ha meglátták, és inkább másik irányba fordultak, csak ne kelljen nézniük. A családján kívül kb én voltam az egyetlen, aki próbált vele kommunikálni. Mindenki más "menekült előle", amiért haragszom is a "normális" emberekre.
- Egy másik nagyon jó barátom látássérült. Nem vak, de a szemei nem egy irányba néznek, és emiatt elég furcsán néznek rá az emberek. A nők is. Viszont talált olyat, aki elfogadta így. Nem volt könnyű, de talált.
Én pedig még csak rendes pasi sem vagyok. De én legalább beismerem. :DDD
Azért szeretnék azzá válni idővel. Mert családot akarok majd, ahhoz viszont rendesnek kell(ene) lennem.
Szóval kérlek ne általánosíts, és ne többes számban add elő ezeket az alapigazságokat! Mert így továbbra sem adod fel a leckéket. :) -
#2902 Rita rendes fiút találni
:DDDDDDDD -
#2901 mégh a külső másodlagos nektek... ha első a külső, akkor ne sok boldogságra számitsatok az életben...
lehet, h az lenne életetek igazi szerelme, aki ilyen testi (külső) hibával rendelkezik
azért ezen gondolkodjatok el, mert most tényleg feladtam a leckét abban a kérdésben, h miért nehéz rendes palit találni :P
amugy igen, a nő talált ilyet, és nem csámcsogok rajta, mivel 38 honapja van komoly kapcsolata, és ha kell, a pasija áll ki érte, mert igenis létezik olyan, h vkit el tud fogadni 1 pasi 1 ilyen kis "aproság" ellenére!!!
és elárulom nektek: a pasi joképü (legalábbis a nőknek bejön, h Vin Diesel -es alkata és feje van)
ezen kivül a kapcsolatuk sexkapcsin alapult, és lááááám, komoly kapcsi lett belőle, és igen, cseten ismerkedtek meg, és amolyan vakrandin taliztak, mer nem kaptak képet 1másrol.
szal most asszem tényleg jol feladtam a leckét minden ismerkedési formával kapcsolatban :P
NessieGraf érteni fogja, h miről beszélek :P
kár, h 2008.08.12.-éig nem tok irni, ha nem jutok net közelébe pénteken :(
de köszönöm, h igy leszoljátok azokat, akiknek ilyen hibájuk van, és legalább azt az őszinteséget köszönöm, h meghazudtoltátok magatokat, miszerint a másik +ismerése a lényeg...
álszentek vtok, és kész...
mind leirtátok magatokat, kivéve Jacky #2876
megjegyzés: azért benne is látszik, h nagyon nem mind1 neki, h mekkora az a tüzfolt, és mennyire látványos... de ezért nem haraxom rá :) -
#2900 Egyetértek. -
#2899 2882#-re válasz -
#2898 Első látásra megállapítom ki semleges, rokonszenves vagy ellenszenves. Ezt a benyomást megváltoztathatja ha beszélek is vele. És megint változhat a véleményem ha hosszabb ideje ismerem. És ha nagyon régóta ismerem, még akkor is érhet meglepetés.
Összejönnék-e valakivel akinek például tenyérnyi tűzfolt van az arcán? Nem. Ahogy valószínűleg egy rokkantal sem, vagy egy súlyos beteggel. Ahhoz valami olyan komoly behatás kéne, amit így most el sem tudok képzelni. Nem nehezíteném meg szándékosan az életemet. Kemény szavak, tudom, de őszinték.
Mellesleg úgy látom a topicban vagy értelmetlen kifejezésekről mennek értelmetlen viták, vagy egymás szívatása a cél. Így nehéz lesz közös nevezőre jutni... -
#2897 Na jó!
A tűzfoltos témáról annyit!
Hogy én nem állnék szóba egy olyan palival, akinek ilyen testi hibája van!
Remélem kielégítő a válaszom.
Nem tudnék belezúgni. Sorry! -
#2896 Ez a tűzfoltos kérdés szerintem tisztességtelen. Olyan, mintha azon csámcsogna az ember, hogy tolószékes nővel kezdenél-e. A másik testi hibáján mit kell így nyammogni? Ráadásul ez nem olyan, mint a túlsúly, amin kis akarattal tud változtatni.
A legjobb barátom mozgássérült, és eszem ágában sincs különbséget tenni közte, vagy más ember közt ezért.
soulhunter: jó nyaralást, ha üdülni mész! -
#2895 Mester,
jöhet a megfejtés a szenv-re
az a megfejtés ami jobb mint az enyém
hogy a helyes útra térhessek végre a szenvet illetően
amiről szemmel láthatólag nem sok elképzelésed van
ha többiek miatt nem akarod leírni küld priviben
Vagy majd csak 6 év múlva a reklám után, hmmm? -
#2894 nagyon jo, és hosszu kapcsolata van, pedig fél arcát fedi
az más kérdés, h már 5 mütéten van tul, de elhiheted nekem: tényleg nagyon heppi, és talált 1 palit, aki nem tagadja le, és még a sétálouccán is végigmegy vele akár csucsforgalomban is kézenfogva :P
megjegyzés: a pali nem a sex miatt tartja :P
ritka az ilyen pasi, mi? :P -
Jacky #2893 #2876-ot olvastad egyáltalán? Mert azt én írtam .. -
#2892 "namost mi van akkor, ha vki rohadt jofej, de TÜZFOLT-ja van???
ti h állnátok hozzá?"
Mint bárki máshoz. -
#2891 én meg mindenkitől kérdeztem 2-t... ez 1ikre se válasz... -
Jacky #2890 Én válaszoltam, amihez volt mondanivalóm.
#2877-re: Maximálisan egyetértek Ritával.
Az meg milyen már, hogy tovább szexel vele, pedig TUDJA, hogy nem szereti a srác és soha nem lesz köztük semmi több mint szex. Annyi lelkiereje sincs, hogy otthagyja. Kurvát csinál magából, gratulálok neki.
Reménytelen eset Daffit. Amíg magától nem változtat ezen a csaj, semmi értelme foglalkoznod vele. És még ha otthagyja is a fiút, mi lesz a véleményed róla? Hogy tudnál kapcsolatban lenni vele, ezzel a tudattal, hogy milyen hülye volt?
Mindig ott lenne benned, hogy na vajon most mikor megy vissza a szexbarátjához? Mikor dugatja meg magát vele? A gyanakvás, a féltékenység mindig jelen lenne. Ha egyszer ilyen hülye volt, lesz máskor is.
Egyetlen értelme van csak kezdeni egy ilyennel, ha te is csak szexet akarsz. De akkor semmi mást!
Ez a véleményem.
-
#2889 Ja már tudom, majd 6 év múlva a reklám után igaz? -
#2888 Mester!,
engem nem érdekel az idézgetéseim leszólása
engem az érdekel, hogy mi a megfejtés a szenv-re
az a megfejtés ami jobb mint az enyém
hogy a helyes útra térhessek végre a szenvet illetően
amiről szemmel láthatólag nem sok elképzelésed van
ha többiek miatt nem akarod leírni küld priviben -
#2887 én még nem löktem szentrizsát, mindig csak kérdeztem, tényleg nem tünt fel? (max beleálltam ritába, mer megérdemelte) :)
részemről befejeztem a vitát
most pedig a kérdéseimre várok választ :P
holnap reggel elutazok amugy... ugyh nem most kell belémállni
amugy azt már észrevettem, h neked az fáj, h leszolom az állando idézgetéseid, mert önállo fogalmazásra képtelen v...
/ignore salsoul
:P -
#2886 itt papolsz, h igy+ugy figyelni kell 1másra (lököd a szentrizsát), közben meg leszarod a másikat... elvárod, h rád figyeljen a világ, miközben teszel még a kérdésfeltevőre is, nemh arra, aki érdekel is téged -
#2885 nagyon jo hülyének lenni, de a kérdéseim korrábbrol fakadnak :P
és a kérdéseim nagyon 1xrüek, csak a válaszok nehezek
azért ezt észrevehetted vna te kis unatkozo fontoskodo...
fizess nekem vipjogot, aztán nem lesz 3 hszem 1más után :P
bár másfél évig fizettem ilyet, de aztán rájöttem, h csak a hsz modositását használom, azé meg felesleges :)
amugy továbbra is tartom, h itt papoltok, h igy+ugy figyelni kell 1másra (lökitek a szentrizsát), közben meg leszarjátok a másikat... elvárjátok, h rátok figyeljen a világ, miközben tesztek még a kérdésfeltevőre is, nemh arra, aki érdekel is titeket -
#2884 #2881, #2882, #2883
jó hülyének lenni nemigaz?
A többiek - valószínű - velem törődtek és ezért nem kaptál tőlük választ.
Figyelmesek ők, figyelmesebbek mint gondolnád, kár lehúzni őket. -
#2883 bassszus, kéne a vipjog :)
szal
*nem törödtök 1mással:
MÉG VELEM SE, MEG A KÉRDÉSEMMEL SE TÖRÖDTÖK, HOGY A FRANCBA VÁRJÁTOK EL, HOGY VKI RENDES LEGYEN VELETEK??? -
#2882 a 2. kérdésre meg örülök, h csak 1 ember válaszolt, ez IS megmutatja, mennyire nem törödtök a másikkal!!! nők meg 1általán nem válaszoltak, ugyh ennyit arrol, h nem a külsőre mentek
köszönöm szépen, a véleményem megvan rolatok
(amugy különösebbképp ritátol vártam vna akármit a tüzfoltra vonatkozoan)
nah, akkor pápá gyerekek, 8kor még megproszálok visszanézni, addig is jok legyetek :) -
#2881 bocs, az 1. kérdésre kaptok most 1 hetet
jo gondolkodást, és még1x kifejezném: nem neten talált hülyeségekre vok kivi, én is ismerem a guglit, és használatát -
#2880 Te fiú vagy, vagy lány?
Mert így elég kétértelmű a kérdésed. -
#2879 LOL!
Nagyon durva, vannak ilyenek, nem is kevesen.
Sok mostanában az olyan nő, aki belemegy az ilyen fajta kapcsolatokba, mert szeretethiánya van és úgy érzi, hogy ha valakivel rendszeresen szexel, az már valamilyen kapcsolat.
Ebből csak úgy tud kilépni, ha előveszi a lelke mélyéről a női büszkeségét és nem adja meg ezt a kényelmes helyzetet a fickónak.
Még az is lehet, hogy ezzel a lépésével teszi majd vonzóvá és tiszteletreméltóvá magát a hapsival szemben. Nem lehet, biztos.
Vagy a megoldás még, hogy egy olyan fiúval kezd járni, aki szerelmes is belé, neki is szimpatikus és pikk-pakk el is felejti a linkecskét.
Tehát én az ő helyében értékeltem volna a közeledésedet és ha egy kicsit is szimpatikus vagy, azonnal igent mondtam volna a közeledési szándékodra.
Mert egy reménytelen szerelemből, csak egy újabb húzhat ki.
De ez a csaj menthetetlen, ne is sajnáld, aki fél évig tudta ezt csinálni, az örök életében csak a második marad. -
El Deloro #2878 8kor randi ? :D -
#2877 Egy kicsit megzavarom a beszélgetéseteket, mert történt velem valami, amit meg szeretnék osztani és kiváncsi vagyok a reakciótokra és véleményetekre.
Akik folyamatosan olvassák a topicot, azok emlékezhetnek, hogy randizgattam mostanában egy csajjal, akit rendesnek és normálisnak gondoltam.
Érztem, hogy ebből nem lesz semmi, de feltettem a kérdést, hogy akkor ő hogyan gondolja a továbbiakat. A válasz nem lepett meg, de valami más igen. Szal' azt mondta szerelmes, nem belém. Ekkor már tudtam, hogy kibe, mert sejtettem (ismerem a srácot). Aztán kiöntötte a lelkét nekem és elmondta, hogy a sráccal fél éve szexelnek, eléggé gyakran. A srác megmondta neki, hogy soha nem fognak járni, csak szex,(mert persze a csaj bevallotta neki a szerelmét). A csaj természetesen szerelmes ennek ellenére is, de tudja ebből nem lesz semmi, mégis képtelen ellentmondani a srácnak.
Értelmes csajnak gondoltam, de ez kiakasztotta bennem a mutatót, mert ennyire hülye nem lehet valaki! -
Jacky #2876 Mindenképpen beszélgetésbe elegyednék vele, és ha tényleg jófej, akármi lehet belőle. Tűzfolt ellenére is.
De mekkora egyébként ez a tűzfolt? Mert lehet kicsi, nagy, fél arcon akár.
Ha akkora, hogy eltakarja az arca nagy részét, az nagyon lecsökkenti az esélyeit a párkapcsolatokra(ban). -
#2875 Remélem a többiek sem fognak belemenni abba, hogy egy korábban feltett kérdés megválaszolása, kivizsgálása helyett egy másik kérdés vizsgálatával kitérjünk egy megelőzö kérdésre valól válaszadás alól/elől. -
#2874 amugy igazán jövö7en tjátok meg, mi is az, h rendes pasi...
ez ugy minden rihének és bojgottolo pasinak szolt :P
de továbbra is tartom, h MA 2000-ig választ várok a tüzfoltos kérdésemre!!! -
#2873 te csak 1 v a sok hozzászolo közül... 1 véleményre most nem épitek, ha nem baj
a lényeg: van 1 elsődleges kérdésem, ami mindenek felett prioritást élvez (tüzfolt) -
#2872 Részemről nem lesz tűzfolt, legalább is addig amíg a szenv-re nem mondod el a te megfejtésedet.
FOGD FEL TE IS, MEG A TÖBBIEK IS!!! -
#2871 2 kérdés van előttetek, ami ráér, az a SZENV szorész
most, MA (2008.08.04 - 2000-IG) inkább a tüzfoltra vok kivi, a többi ráér még
FOGD FEL TE IS, MEG A TÖBBIEK IS!!! -
#2870 csak miután elmondod hogy akkor mia szenv a te meglátásodban -
#2869 amugy szépen leirtad a rokonságot (csak más szavakkal)
a rokonszenvet is szépen leirtad...
csak épp konkrétan a SZENV részre nem a megfelelő párositást adtad...
de most érdekelne a tüzfolttal kapcsolatos véleményetek ESTE 2200-IG!!! -
#2868 ne aggodj, olvastalak :)
majd jön a cáfolat jövö7 kedden, amikor hazaérek, v pénteken, ha tényleg lehet ott nethez jutni, ahova megyek :) -
#2867 Előbb térjünk vissza még a rokonszenvre, és annak is a szenv részére.
Okés?
rokon[ság] → az elemeknek az a tulajdonsága, emelynél fogva egymással reakcióba lépnek, vagyuletet alkotnak
rokonszenv → ösztönös vonzalomból (érzékiség) fakadó EGYÜTT-ÉRZÉS -
#2866 kérdés:
nagyon sokak szemszögéből látszik, h a külsőre épitenek
namost mi van akkor, ha vki rohadt jofej, de TÜZFOLT-ja van???
ti h állnátok hozzá?
nah, erről alkossatok véleményt
ha vki nem tná, mi az a tüzfolt (születéskori bőrrendellenesség):
google: tüzfolt, képekre katt a felső menüsorban
hamár nektek csak a külső számit...
ezért érdekel a véleményetek