8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • CaveBoy
    bár azt is aláírom, <<sorry, de nem vok vip>> hogy nessiegraf és salsoul nem igazán vannak a helyzet magaslatán.
  • Rita79
    És én madár vagyok?
    Az emberek nem monogámok ezt egy szóval sem mondtam.
    Én még mindig azt mondom, hogy idővel, pár kapcsolat tapasztalata után az ember megtalálhatja az örökre szóló párját.
    Én megtaláltam.
  • salsoul
    Azért búvárszivattyúra nem lesz szükség ugye?
  • CaveBoy
    kb, 100-150 hozzászólást olvastam vissza, de maximum annyi jött le, hogy nandusz nagyon sőt túlságosan aprítja soulékat, ami nem biztos hogy a legmegfelelőbb helyszín ehhez
  • Z
    NA GYEREKEK, MOST MENJEN MINDENKI KI A KONYHÁBA (HA OTT A GÉP, AKKOR MÁSHOVA), ÉS VEGYEN 10 MÉLY LEVEGŐT, HOGY NORMÁLISAN TUDJATOK VITÁZNI, KÖSZÖNÖM SZÉÉÉÉÉPEEEEEN! :DDD
  • salsoul
    Vajon mitől lesz nő a nő? Attól, hogy nőnemű?
  • Z
    Egy grammatikai kérdés:

"elégszek --->(helyett) elégszem (ikes ige)"

Egyes szám harmadik személyben hogy írnád felszólító módban azt, hogy eszik?
  • salsoul
    Az a fránya értő olvasás, igaz madárkám...
  • Nandusz
    Elsírtam magam ezen hsz olvasása után.
  • Rita79
    Igen, én nő vagyok.
    És ezért elfogadom, igénylem és jól esik, ha mellém állnak és megvédenek.
  • salsoul
    Jaja, akkor rúgjál bele még párat.
    Attól leszel igazán legény a gáton.
  • Z
    "Hogyan oszlanak meg a fajok, ha a poligám-monogám szempontot vizsgáljuk? --- Nagyon ritka a monogámia, ez nagy döbbenetet okozott az első DNS-vizsgálatok során. Addig számos fajról gondolták, hogy monogám, aztán kiderült, hogy alig valamelyik az. A tipikusan monogámnak hitt énekesmadár-fajok több-ségéről például bebizonyosodott, hogy néha négy tojásból kettő más hím genetikai anyagát hordozza. A csimpánz nyíltan promiszkuis, csapatban él és szaporodik. Ez is egy jó rendszer; a promiszkuitás összezavarja a hímeket, amire szükség is van, mert más rendszerekben, ahol nyilvánvalóak az apasági viszonyok, sok a hímek által elkövetett kiscsimpánzgyilkosság. A gibbon - közeli rokonunk - viszont vitathatatlanul monogám, egy életre választ párt. Vagy ott vannak az éji majmok. Mindig úgy ülnek, hogy testük harmadával érintkezzenek; a farkuk össze van tekeredve. De a törpepapagájokat is kínzás egyszemélyes ketrecben tartani."
  • Rita79
    Én még kiegészíteném azzal, hogy természetesen olyan pasi legyen, akinek fát lehet vágni a hátán, semmilyen rossz tulajdonsága ne legyen, mert akkor azonnal kap egy cseretáblát a hátára, meg egy viszlátot az arcába.
    Végülis érthető, hiszen Nessi olyan különleges teremtmény, hogy válogathat a jobbnál jobb pasik között, akik csak a kegyeit lesik, és még viszonzást sem várnak cserébe, bár nem is kapnának.
  • Nandusz
    Mi abban a hiba....sorry, de számomra defektes emberekkel nem fogok a számukra intelligens viselkedési formáknak megfelelni.
  • salsoul
    Ott a pont!
  • skatulya bácsi
    Ez a nesigrat, azért odabasz:DDDDDDDDDDDDD
  • salsoul
    Bravo.
    Ti beszéltek itt intelligenciáról, szeretetről, érzelmekről, melegségről...
  • NessieGraf
    Gondolom emlősökről beszélgetünk. De lehet, hogy tévedek madárkám! Csak tudnám, akkor hogy is voltak azok az előző kapcsolatok? Mert neked még mindig foggal-csőrrel kéne az elsőhöz ragaszkodnod!

De egyben igazad van: téged tényleg meg kell védeni.
  • salsoul
    Én trágár?
    Azok után a jelzők után amit eddig tőled kaptam...
    Bagoly mondja verébnek...
  • Nandusz
    HIRDETÉS: (DE CSAK ILYEN GYORS ÁM)...NESSIGRAFNAK KERESÜNK ELTARTÁSI FELADATOKRA FIATAL (KB. NÁLA 20 ÉVVEL FIATALABB KORÚ) FIÚKAT GONDOZÁSI FELADATKÖRBE. A JELÖLT TUDJON ÁGYTÁLAT RAKOSGATNI, MOSOGATNI, FELMOSNI, ÉS NEM HÁTRÁNY AZ AUTENTIKUS ÉLETÉRZÉS.
    JELENTKEZÉSEIKET SZERETETTEL VÁRJUK A A [email protected] CÍMRE.
  • salsoul
    Ritus a kérdésem továbbra is áll: hol írtam én azt, hogy szar a világ???

Gondolkodzz azon, hogy vajon miért nem tudsz válaszolni.
    Akkor is ha kitörölsz.
  • Nandusz
    Odassatok, nessigraf amellett, hogy elbukott mellettem, mint egy férgecske, amellett hirdeti továbbra is a beteges elméleteit, melyek enyhén szólva sem érdemelnek észrevételt, engem leszámítva (mert én reagálok a rászorulókra)
  • Rita79
    Látod mennyire buta vagy!
    Csak teszed itt az intelligens nőt!
    A madarak többsége életre választ párt!
    Kockulás helyett inkább művelődj!
  • Rita79
    Még jó, hogy megvéd.
    De nem csak ő!
    Olvass vissza!
    Szép lenne, ha mindenkinek olyan lenne a gondolkodásmódja, mint itt pár embernek............
  • NessieGraf
    Az elefánt igen. A többi poligám, mint az ember.
  • NessieGraf
    Neked a neved is mutatja, mi a felfogásod! Tökéletes.
  • Z
    Akár még az is lehet. De nekem tetszik itt is. Én szeretlek titeket! Ma olyan jó kedvem van, hogy nehéz lesz engem felhúzni.

A baj szerintem az, hogy te úgy érzed, meg kell védened Ritát, bocs..Ritust, és most győzni akarási kényszer alatt írkálsz. Mellesleg olyan ez a vita, ami itt folyik, mint mikor két kos egyszerre akar átmenni azon a hídon, amin egyszerre csak egy fér át.
  • Rita79
    Te meg fejezd be a trágár szövegedet, mert törölve lesznek a hsz-eid!
    Ha nem értesz vele egyet, ajánlom elolvasásra a moderálási elvek menüt!
  • Nandusz
    [fejet fog]
  • Nandusz
    nem is értelek...ez benn volt a 'sérelmezett' szavakba?
    asszem nem...
  • Rita79
    Kösz, hogy szóltál, töröltem is!
    Elég volt belőle!
  • Z
    OFF: Kihúztam a gyufát? Ám legyen, ha neked fájnak a tények. Márpedig az állatok közül nem sokan választanak párt egy életre.
  • Nandusz
    Ritus diszlexiáját
    hoppá..ritus..neked van ilyened? Csak mert ha nem, akkor törölheted salsoul véleményét a személyeskedése révén...
  • Rita79
    Még mindig jobb diszlexiásnak lenni, mint élő halottnak!
  • Z
    "elégszek --->(helyett) elégszem (ikes ige)"

Egyes szám harmadik személyben hogy írnád felszólító módban azt, hogy eszik?
  • Nandusz
    Ez nem is vitás, többen is ezt tapasztaljuk.
  • Nandusz
    Miért nem mentek el ÁLLATBA? lehet ott jobban éreznétek magatokat Z-vel együtt nem?
  • skatulya bácsi
    visszaolvastam,de részletesen; te nessiegraf olyan baromságokat írtál, egyértelműen kirajzolódott a buta felfogásod.
  • salsoul
    Na most te is kihúztad a gyufát.

/Ám ha pár embert állatnak tekintünk... akár.../
  • Nandusz
    Mindenesetre azért nessi a csúfos kudarcodat (melyet a kitartó elméleted gyümölcsözött) sztem jobb lesz, ha véka alá rejted és nem vered nagy dobra, mielőtt még jobban megaláz itt valaki, aki intelligenciában és tudásban is jócskán feletted áll....