Ritka rendes fiút találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dick Riddick
Ez egy jó gondolat.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Daffit
Volt egy ismerõsöm, aki a mai napig a barátnõjével van. Mindent elõre meghatározott módon csináltak. Este megvacsoráztak, megnézték a hiradót, lezuhanyoztak és szex. Még a bevásárlás is így zajlott: 16.10-16.45 bevásárlás. Ha egy percet csúsztak már káosz volt és bepánikoltak. Sajnos a srác már foglalt, de ha találkozok még egy ilyennel, akkor elkérem és odaadom neked a számát <#banplz>

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Rita79
Sajnos mindenki nem az, de mindig arra kell törekedni, hogy boldogság legyen és szeretet.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Rita79
A családalapítás éppen arról szól, hogy lemondasz önös érdekeidrõl és elõtérbe helyezed a családét.
Ha ez az elkötelezõdés nem érett meg benned, akkor mondják azt, hogy még nem értél meg a családalapításra.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Dick Riddick
Szerinted a nõk nem hagyják a férfiakat faképnél?
Nem mondhatod komolyan!

Dick Riddick
A világ nem egy rózsaszín játszótér ahol mindenki boldog és szereti a másikat.

Rita79
Kitaláltam valamit!<#heureka>
Akkor egy családban 3 lakásra van szükség. Egy, ahol a gyerekek vannak, és egy-egy a szülöknek, hogy legyen hol lazítani, amikor éppen elegük van a napi rutinból!
Csak nehogy egyszerre jusson mindkettõjüknek eszébe a lazíthatnék, mert akkor lehet hívni a nagyit!<#eplus2>

Daffit
#2207 Kifordítod a szavakat.
#2210 A nõnek is joga van önzõnek lennie!

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Dick Riddick

Daffit
Szerintam az durva, amit te jelentettél ki. Egy családapa örömmel megy haza, nem muszájból! Ez a naívitás legmagasabb foka! Ha a barátod szeretne egyszer egy napr elmenni a haverokkal bulizni, nélküledm de te nem engeded, akkor muszáj hazamennie. Vagy a haverokkal iszik sört és észreveszi, hogy késõ van, maradna, de muszáj hazamennie, mert az asszony nem szereti ha késõn érkezik. Az embernek magára is kell gondolnia, úgy nem adhatunk örömöt másoknak ha nem tudunk örülni, ehhez viszont néha önzönek kell lennünk.

Rita79
Ja bocsika!
Akkor ezt csak a férfiak tehetik meg!
Elnézést!

Rita79

Dick Riddick
Ne túlozz.

Rita79
LOOOOOOOOOOOOOOL!
Nem! Otthagyom a gyerekeimet egy pár napra étlen-szomjan, mert éppen lazulni akarok!<#lama>

Dick Riddick
Igazad van, jobb elnyomni a problémákat, és inkább a családon vezetni le a frusztráltságot.

Rita79
A számból vetted ki a szót!<#eljen>
Külön költözött, amikor "állítólag" jól megvannak. Ez tényleg felesleges luxus.

Daffit
Miért az jobb, ha minden nap a megszokott rutint követed és belefásulsz? Úgy jobb szülõnek tartanád magad?

Rita79
2198-ra válasz

Rita79
"Muszáj volt hazamenni a családhoz."
Ez már eleve durva!
Ez mit jelent, hogy muszáj volt hazamenni? Egy családapa örömmel megy haza, nem muszájból!
Mit nem lehet ezen érteni?
Önzõ az ilyen ember, mert képes volt elválni és külön költözni, hogy nyugodtan élhesse idõnként a züllött kis életét.

BEAST
Egy olyan dologba belekotni amirol kb annyit tudsz mint en, vagyis leginkabb semmit, szvsz butasag. Szo sem volt anyagiakrol, nem ismerjuk oket.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nandusz
Mi lehet a jó abban, ha az extra igényeinek egy luxus kiadást áldoz? Gondolom azt te is tudod, hogy egy albérletet kifizetni, fenntartani nem kis összeg. Na most mindezt a családjától veszi el.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Dick Riddick
Nehéz erre válaszolni, nem láttuk hogy éltek együtt, milyen problémáik voltak, jó-e ez így mindenkinek.
Anélkül pedig véleményt nyilvánítani sem szabad.

BEAST
Ebbol is latszik hogy vagy nem olvastad el az egesz tortenetet, vagy csak a szamodra "fontos" reszeken akadt meg a szemed. En ugy vettem ki hogy meg mindig a csaladjaval el, es csak ritka alkalmakkor hasznalja a kulon lakast es pont ezert jo a csaladnak es neki is, de meg ha nem is igy lenne, azt amit te irtal semmikepp sem latom a sorok kozott sem 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ez nem önzõség.
Jó hosszú idõ kellet neki, hogy úgy érezze a férfi, már teher neki a "kell".
Viszont azt nem értem, miért nem lehetett ezt elintézni családon belül? Ennyire nem volt megértõ az asszony 40 év után sem? Vagy a fickót ennyire zavarta, hogy jól akarja magát érezni asszony, család nélkül?
Sok kérdés merül fel itt bennem hirtelen.
Rita79
Azért önzõség kérlekszépen, mert meg kellene kérdezni a családot is, hogy ugyan már ez nekik jó-e így, hogy apuka nincs minden nap otthon?
Ahogy Nessi írta, a pasi mondta, hogy azért vált el többek között, mert muszáj volt hazamenni a családhoz, meg így tud nyugodtan sörözni, stb.
Mi ez, ha nem egyértelmû önzõség?
Ha nekem a párom ezt kitalálná, biztos nem jöhetne haza néha-néha mikor éppen kedve szottyana a családjához. LOL!

BEAST
Nem igazan ertem mi ebben az onzoseg? Hogy a szabadsag latszatat kelto lakas mellett is inkabb a csaladdal el, es ezt nem azert teszi mert "kotelessege". Vagy hogy a barataival hangoskodni meg szorakozni is inkabb kulon jar, es igy a csaladot sem zavarja?

NessieGraf
Sajnos a kijelentésedre csak precíz választ tudtam volna adni.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Rita79
Ha nem tudsz szépen válaszolni, akkor tényleg inkább tartsd magadban!<#zavart1>

NessieGraf
Jólneveltségem tiltja, hogy erre a megfelelõ választ megadjam.

Rita79
Amit leírtál, mint történetet, azt nevezik tömören önzõségnek.

NessieGraf
Bocs, de nem védem magam. Nincs miért. Én kialakítottam magamnak a környezet szokásaitól eltérõ, nekem jó életformámat. Ezt a környezetem is elfogadja, amibe a szomszédok is beletartoznak. Pedig falun élek, beköltözõként.

A házasságról és válásról egy nagyon kedves ismerõsöm történetét osztom meg veletek:

40 év házasság után váltak el. Megkérdeztem, miért? A válasz:

- 40 éve minden nap egyforma. Muszáj volt hazamenni a családhoz. Elegem lett. Elváltam. Kivettem egy albérletet, elköltöztem. Azóta boldogan élek a családommal, mert tudom, hogy saját jószántamból vagyok velük. Lehetnék máshol is, ha úgy akarnám. Kizárólag kupadöntõ napokon vagyok az albérletemben, amikor 2-3 barátommal együtt nézzük a meccset a TV-ben, sörözünk, drukkolunk. Így a családot se zavarjuk a hangoskodással, az asszonynak se kell szagolnia rajtam a sörszagot.

Dick Riddick
Hogyne vennék tudomást róluk, ÉN írtam õket.
De ha gondolod keress vissza, mikor írtam valótlant?

Nandusz
Egyébként ez a házasság kérdés valóban egy soha véget nem érõ filozófiai vita. Kár is folytatni szvsz itt, különbözõ cseles és agyafúrt megvilágításokkal/rákérdezésekkel meggyõzni akarva a másikat.

Rita79
Bunkó nem vagy, csak vádaskodsz.
Ez nem óvoda, hogy kiemeld egyesek hsz-eit, miközben a sajátodról tudomást sem veszel.

Daffit
Léteznek-e egyáltalán olyan férfiak, akik kapcsolatra vágynak? Igen! Érdeklõdõ rendes lányoknak ajánlanám az ajánlkozók hsz-eit.
Most pár embernél megbukott az utolsó mondat <#nyes>

Nandusz
Hm..kérdésre kérdéssel?...tehát akkor nincs bizonyíték rá. A természetben pedig van rá példa: rögtön mindjárt az emberiséget említeném. Vagy mi nem vagyunk a természet része?

Dick Riddick

Rita79

salsoul
Hol tudsz megfigyelni a természetben házasságot?
Sir Quno Jedi
Há' felõlem aztán bárki házasodhat szanaszéjjel, csak engem hagyjon békén és ne póbálja meg úgy beállítani, hogy én vagyok marslakó és nem õ õsember! 😄DDDDDDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Daffit
Most már kezd egy kissé kínos lenni az egész. NessiGraf adott egy véleményt, ami eltérõ a többségtõl. Egy kissé erõsebben fogalmazott, mert szerintem egy erõs személyiség. Erre most elkezdtétek támadni és persze, hogy védi magát.
Nem NessiGraf-ot védem, mert semmi közöm hozzá és nem is vagyunk teljesen egy véleményen, de úgy érzem, most egy kicsit kötekedõ lett mindenki. Nézzetek magatokba is mielõtt valakit kritizáltok!

NessieGraf
Tévedsz. Te azt gondoltad, hogy nem írtál, de attól még nagyon is sokat. Olvasd saját hozzászólásaidat úgy, mintha másét olvasnád.

Ettõl még mindkettõtök érdekében: szeresd õt és tiszteld, ismerd meg. Mindezeket te is megkapod cserébe. Csak úgy lehettek boldogok együtt.

Dick Riddick
Durva és bunkó között nagy különbség van.
Sosem szidalmazok vagy káromkodom.
De nyersen fogalmazok.
De nem értem miért vagy ennyire Nandusz pártján.
De te tudod...

Nandusz
Mi erre a bizonyíték, hogy mert emberek találták ki, attól még ez szöges ellentétben áll a természet törvényeivel?

salsoul
Ja és az egész házasság az emberek (ki)találmánya és nem a természet rendje.
Dick Riddick
Nem én voltam bunkó másokkal.
És nem vádaskodás, az elõbbi hsz.-em fényében már tény.
A késõbbi megnyilvánulásaidból még nem is idéztem.

Rita79
Te meg jó lenne, ha a saját hsz-eidet is visszaolvasnád, mert azok legalább olyan durvák, mint Nanduszé!
Sõt az utóbbiakban mindig velem foglalkozol, hogy mit kellene tennem és mit nem, mint házigazda!
Inkább a témával kapcsolatban irogass, ha meg nem tudsz, akkor csak olvass!
Tehát: Ritka rendes fiút találni!

Nandusz
Nem is írtam a szerelmemhez való viszonyomról, sõt azt se írtam, hogy van szerelmem. (mert ez innentõl privát, nem tartozik másra).

salsoul
A házasság és a házasság elõtti szex mentesség a hagyományok szerint kéz a kézben jár. Együtt születtek és öszze tartoznak.
Persze ma külön válaztjük mert mindenbõl csak a kellemest...
Meg mert elvault. De ha elavult akkor vele együtt a házasság is legalább annyira.

A nõ alárendelt helyzete ma is megvan!
Fõleg a házasságban, s ezt a magyar nyelv nagyon jól leírja.

A férj elvesz egy nõt feleségül - a férj birtokba vesz.
A nõ férjül megy valakihez - a nõ birtokba adja magát.

És amint látom mindenki valami biztosítékként akarja használni a házasságot arra, hogy majd a párja így örökké vele marad, meg majd örökké szeretni fogja. Csak azért mert most épp olyanja van, hogy szereti.

Más:
amióta világ a világ a másképp gondolkodókra a gondolataik alapos megvizsgálása nélkül pusztán elvi fenntartásokból mindig azt mondták, hogy betegek. Idõnkét méglyára tették õket stb...

És mindig õk lökdösik elõre az emberiség szekerét.

Megintmás:
kár hogy az emberek inkább élik a környezetük életét, mint a sajátjukat

Rita79
De egyedül nem tudná tovább folytatni, tehát ti kapva-kaptok az alkalmon és szítjátok tovább.
Nem magában beszél, hanem a ti írásaitokra reagál, amiben, mint az elõbb említettem vele sem bántok kesztyûs kézzel!
Mindenki nézzen magába, ne a másikat támadja!