8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • salsoul
    Én csak olyan nővel állnék össze aki nélkülem is boldog tud lenni, és nem mankónak használ a saját boldogságához.
  • salsoul
    #3627; #3616:

• NessieGraf
    Valószínűleg pontosan tudod is, hogy így van. Bár ő hídmérnök volt.
  • Molnibalage
    Gépészmérnökként ez nagyon tetszik. :)
  • NessieGraf
  • Rita79
    Ha valaki bizonyítékot akar soulhunter agybajára az olvassa vissza a #2280-as értelmes hsz-ét, de azt hozzá kell tennem, hogy a durvábbakat akkoriban már töröltem.
  • Rita79
    Az elmebeteg soulhunterünk csak egy kis tanonc.
    Úgy hogy vigyázzatok, mert veszett farkas majd jól kioszt benneteket!
  • Rita79
    Csak hogy értsétek, hogy soulhunter mennyire elmebeteg!
    Ilyen privátüzenetekkel zaklat!
    Mint egy óvódás! Valami "veszett farkassal" fenyegetőzik.
    Csak az a baj, hogy szegény nem tudja, hogy ezt a törvény bünteti, nem a modik!

Feladó: soulhunter
    Elküldve: 2008. 07. 25. 16:15
    Tárgy: üdv
    kicsit beszélgess veszett farkassal chat.hu -n :)
    csak győrszobában aktivkodik, de ha már 1x bejutsz privijébe, akkor nyert ügyed van
    mondjuk privijébe bejutni nem könnyü :)
    de többet tud a normális kapcsolatokrol, mint amit az sg. forumosai valaha is tni fognak

és ő is igazi kapcsolatra vágyik, csakhát ti hülye nők elvaditjátok, de semmi baj :)
    nah, vele beszélgess, ha értelmes konkrétum kérdésekre akarsz választ

majd hivatkozz rám, akkor talán beenged privibe
  • Rita79
    Hanyagolhatnád most már ezt a topikot, mert ez nem a gumiszoba!
    Viszlát!
  • Rita79
    Ki mondta azt, te lelki nulla, hogy én egyszer-kétszer találkozom a pasimmal hetente??????????????
    Már régen is bebizonyítottad, hogy valami gond van az agyaddal, de most már tutira veszem.
    Együtt élek vele te szerencsétlen!
  • NessieGraf
    Apám mindig azt mondta: mikor egy emberrel találkozol, mindig gondolj arra: még a gépeknek is van lelkük! Azoknak se mindegy, hogyan szólsz, hogyan nyúlsz hozzájuk. Akkor képzeld el, ha ember!
  • MrSpock
    Amiket leírtál az jogos,de vissza is!
    Sokkal többször fordul azért elő,hogy ha az ember közeledik a lányhoz,nemkap viszonzást,mert neki pont olyan napja van,és rajtad csapódik le minden.
    De mint írtam ez igazából a rendes fiúkat bántja,nem akik csak használják a csajokat,nekik mindegy.Majd lesz másik akivel lehet témázni,vagy egyéb.
  • MrSpock
    Végülis ez mind szép,és jó,de ugyanez vissza is érvényes.:-)
    És általában ott a baj,mert női oldalról ugye ez egy elvárás,de viszonozni már kicsit neccesebb,mert a fiúnak nincs szüksége ennyi figyelemre,meg érzelmességre.
    A rendes fiúk szerintem ugyanúgy igénylik a törődést,hogy foglalkozzanak velük,mert szeretnek,szívből.
    Csak azt nemérinti akit nemérdekel az aktuális kapcsolata.Van és ennyi,sememi extra,ne lelkizzen,necsináljon semmit.
    "Ha éppen nincs kedvem ahhoz a programhoz, amit õ kitalált, akkor megértse és ne sértõdjön meg, hogy velem nem lehet elmenni sehova sem."
    Igen,de ez csak akkor érvényes,ha néha fordul elő.De mondjuk ha hív és énmegyek 10-ből 8x,mert épp ráérek,mert vele akarok lenni.Viszont ez úgy 2,mert nincs kedvem,most fáradt vagyok,bár nemcsinálok semmit épp,de ne már,majd legközelebb.Legyen az akármilyen kicsi dolog.Ez ami igazából frusztrálja az embert.persze ilyenkor a másik fél elvárja,hogy ne sértődj meg,fontos vagy,csak épp abban a pillanatban ezer más van.
    Én is csak általánosságban beszélek,bár azért velem is előfordult már ilyen. És ezek tényleg nem pénz kérdése,csak akar e az illető a másikkal lenni.
  • soulhunter
    ha nem akar VISZONTölelgetni, annak oka van, és azért nem a pasid a felelős...

és a továbbiakban ne rinyálj, ha csak 1-2x talizol hetente a pasiddal, ha én is ennyit taláxanék VELE, nemh szégyellném magam, de még meg is aláznám :P

előbb AZ OKOT DERITSD KI, aztán osszad az "észt"
  • Rita79
    Nálam a kedvesség ott kezdődik, hogy ha például beszélek hozzá, akkor ne másra figyeljen.
    Hogyha meg akarom ölelgetni, akkor ne toljon el magától, hogy nincs kedve most hozzá. /az ölelgetéshez/.
    Hogy mondja ki ő is magától azt, hogy szeretlek, ne csak akkor mondja, hogy én is, amikor én mondom neki.
    Hogy néha, /szerintem abba belefér a napi 1 sms/, havonta 1000 Ft, írjon egy olyan kedves sms-t, amivel megszépíti a napomat.
    Ha éppen nincs kedvem ahhoz a programhoz, amit ő kitalált, akkor megértse és ne sértődjön meg, hogy velem nem lehet elmenni sehova sem.
    Ha kitalál egy programot, elöször kérdezze meg tőlem is, hogy lenne-e kedvem hozzá, mivel én is vele megyek.
    Ennyi!
    És ez szerintem nem pénz kérdése.
    Mellékesen, megelőzve a sok kérdést, nem velem történtek meg, csak elmondtam, hogy mivel lehet kedveskedni egy nőnek, hogy jól érezze magát....
  • soulhunter
    én 3 flakon sprayből leszürtem mindent :)
    igaz, h állandoan anyáztam, h mé tünt el a világpiacrol :(
    de 1x csak piacon járt szüleivel, és tádáámmm, meglátta, és megvette az egész mindent, amit talált :)
    pedig aztán hidd el, ez tényleg nem nagy viszonzás a sok kedvességért, imádatért, kellemes meglepikért / huzásokért cserébe :)

amugy axe Voodoo
    ha bárki tud szerezni, azonnal szoljon!!! :)
    megjegyzés: szlovákiában se lehet már kapni :(
  • MrSpock
    Az igazság a hódítással kapcsolatban,hogy azért eléggé visszaveti a fiút,ha próbál apróságokkal kedveskedni,de ugye a viszonzás elmarad,esetleg ha szóváteszed,hogy hát na mégis..akkor jaj örülök én csak nem látszik. Pedig igazán pici dolgok is szebbé tehetik a napot,én ennek a híve vagyok.Bár van akinek még a gyémántgyűrű is fejcsóválást okoz,hogy csak ekkora?:-D
    Mondjuk én személyszerint szeretek visszajelzést kapni,mert akkor tudom nem hiába törtem magam.Bár ez nemolyan törés,hisz szívből teszem,csak rossz amikor nincs meg a kontroll..ilyenkor elmegy a kedvem,kicsit elszomorodom.Vagyok-e egyáltalán fontos az illetőnek..pedig tényleg sokat nemkérek,de mégis.
  • soulhunter
    a lényegi kérdésre még mindig nem válaszoltál, de nem baj:)
    azzal, h nem válaszolsz, többet mondasz el minden szonál :P
  • soulhunter
    "Igenis napról-napra meg kell hódítani egy nőt, mert a szeretethiány az, ami leginkább megöli a kapcsolatot"

ezzel nem lenne gond.... ha ti nők nemcsak elvárnátok ezt... MIÉRT mindig a pasi bizonyitson?
    nem te vtál az, aki kifejtette, h 1enjoguság van (most is a kapcsolatra gondolok)
    ti nők miért nem tesztek ezért semmit?
    mi pasik pl. szeretnénk érezni, hogy értékelik a nők azt, amit adunk, v elfogadják, h kellenek ahhoz, h adni tjunk...
    de mivel a nő nem értékeli, v nem jelzi, h értékeli, akkor miért hoditgassunk?
    te talán futnál olyan ló után, amelyiket simogatod, kényezteted, mégis elszökik nap mint nap?

ez ismét amolyan vica-versa dolog sztem...

pl:
    oké, tegyük fel, h a pasi ujra meg ujra meghoditja a nőt... és mit kap cserébe? h ez igy nem jo, ez ugy nem jo, csináld ezt, csináld azt...
    sztem a nőnek is kéne tennie vmit 1 normális kapcsolatért :P
    pl.: én hanyattvágodtam, amikor kaptam 3 flakon spray-t, amit már hivatalosan nem gyártanak.
    2 okbol:
    1: 2005 óta eltünt a piacról, de az a létező legjobb illat, ami hozzám illik, és engem kifejez
    2: FIGYELT rám ez a nő, és ezzel fejezte ki, h figyelt rám
    (és mint tjuk, csak az a nő figyel a másikra, aki tényleg szeret)

amikor piacon járt, megvette az egész készletet, amit ott talált... nem nagy dolog, valljuk be, de a kifejezőértéke sokkal jobb, és nagyobb
    mi pasik az efféle huzásokat várnánk el tőletek a napi ujrahoditgatásokért cserébe...
    megkapjuk?
    NEM!!!

akkor meg ne sirjon a szátok :P
  • NessieGraf
    Azt hiszem, megint feszültséget gerjesztek, de én most nagyon örülök. Annak, hogy ismét meg kellett lássam: vannak rendes fiúk, akik még értelmesek is és képesek kissé nedves mézhab nélkül gondolkodni.

Tulajdonképpen tökéletesen igaza van a mostanában hozzászólt fiúknak (bár lehet, hogy ezzel hosszú távon ignorálttá teszem itt a véleményüket), egy nő, aki szereti a párját, nem akar egy életen át rózsaszín ködben élni, reálisak az elvárásai anyagi és kapcsolati szinten könnyen átélheti, hogy rendszeresen találkozik nem unalmas, rendes fiúkkal. Akik pontosan ugyanígy állnak párjukhoz - és láss csodát! kiderül, nem minden nő kurva...

De azért ezeknek a fiúknak valóban azt tanácsolom: semmiképp ne akarjanak mindenben megfelelni. Én nem szeretem a machokat, főleg akkor nem, ha ész nélküli módon nagyképűek, de maximálisan amellett vagyok: mindenkinek legyen meg a saját egyénisége, kedvtelése, barátai. Egy kapcsolatban akkor van a legnagyobb probléma, ha ezeket valaki feladja. És a leteszem-a-sarokba-ottmarad férfiak azok, akik mellett dögunalom az élet.
  • Rita79
  • soulhunter
    hányx is találkoztok? :)
  • Rita79
    Röviden: van pasim és nem vágyom másra!
    Baromi unalmasak már ezek az állandó kérdezősködések a magánéletemmel kapcsolatban.
    Ha fogok nyitni a "saját fórumokban" egy Rita topikot, ott majd magamról beszélek, addig meg
  • Rita79
    Ha ilyen és hasonló dolgokkal nem erősíted meg a partneredben azt, hogy odavagy érte és fontos vagy neki, akkor a kedvesnek hiányzérzete lesz, leginkább szeretethiánya és olyan gyorsan le fog lépni egy nálad odaadóbb pasival, hogy észre sem veszed.
    Aztán meg majd csak tátott szájjal csodálkozol majd, hogy ugyan hol rontottad el?
    Tehát kedves férfitársaim!
    Igenis napról-napra meg kell hódítani egy nőt, mert a szeretethiány az, ami leginkább megöli a kapcsolatot.
  • soulhunter
    nah, most igy hirtelen 2 dolgot tok hozzászolni az elmult 29 hszhez :)

1: hát nem lett siofok, de legalább jo uton vunk :)
    nem öltük meg 1mást, meg ilyesmik... sőőőőt!
    sztem amikor már szobakerül a visszacuccolás, akkor vmi jo dolog van :)

konkluzio:
    - addig kell menteni a menthetőt, amig van mit :)
    - nem szabad lesüllyedni, ha vki megoldásra nem talál, nem árt, ha MER segitséget kérni, de néha az is elég, ha csak dumál a bajárol vkinek, az meg jol irányzott kérdésekkel válaszol ahelyett, h kioktatná :)
    - ha jol tom, az ember társas lény... hát akkor nem szabad félni beszélgetni :)

2: ti aztán nem vtok semmi alakok közbe-közbe :D
    de hiányolom a #3588 -ast :)

#3604 + előző idézgetések #3595:
    rituska:
    neked akkor most van pasid, és mégsincs?
    meg ugye irtad még az elején, h hüüüde jo + minden... (mint ah én is kezdtem a belépésemkor) :)
    most meg más pasira vágysz?

ezt kivételesen nem kötekedésnek szánom, de nekem itt vmi nagyon nem stimmel, és szeretném megérteni a hiányzo láncszemet.
    most lehülyézhetsz nyugodtan, mert épp a továbbalakulást alapozom meg ma, szal ráérek, de te mennyit v a pasiddal?
    ugy értem hányx találkozol vele?

aztán:
    telefonálgatás:
    anno csináltam 56e-s számlát (10-18ig 19 ft. azon tul + p-sz-v vodás számok 0 ft, sms 9 ft mindenhova)
    már nem létezik ez a dijcsomag :( elvették a legjobb dolgot tőlem, amikor kiraboltak :(
    ehhez jött még a favorit dijcsomag is :)
    nos, azota én se szivesen telozgatok, mert megmondom őszintén, nem kicist megvágta a januári villanykülömbözettel az évem elejét :D
    meg valahol ez nem is motivácio... most hivogasam? minek?
    azért, h én érezzem szarul magam, h le kell tennem?
    azért, mert ugyis tom, h 2 nap mulva taláxunk?
    azért, h a másik a végén már zaklatásnak vegye, h mindig fel van hivva?
    (na joooo, ha az ember csak heti 1-2x taláxik, akkor oké, legyen, de a most közlendő alternativám sokkal jobb, és pénzbe se kerül) :)

nem sokkal olcsobb az msnen keresztül mikrofonnal? :P :P :P
    sztem akkor ezt is megoldottam, mint hang-hiány kérdést :) :) :)

szoljatok ám, ha vmit nem ttok, most ugyan tul sok szabadidőm lesz szombat du.ig, dehát ez van... nem mindenkinek lehet rendes főnöke, mint nekem :(
  • Rita79
    "Ha a nők egyenjogúak akkor ne várjanak el minden nap kedveskedést, vacsorameghívást, meg telefonálást. Az ilyet nem lehet ELVÁRNI. Örülsz ha kapsz és kész, ahogy a férfi is örül ha kap."
    Te mekkora baromságot írtál ezzel....LOOOOOLLLLLLLLLLLLLL
    A nők nem abban akarnak egyenjogúságot, hogy kevesebb törődést igényelnek, hanem a napi rutinban várnak a partnerüktől segítséget.
    Gyereknevelés egy kevés háztartási munka, bevásárlás.
    De emellett igenis igényük van a kedveskedésre, vacsorameghívásra, a telefonhívásokra, mivel NŐK!
    Vagy ahogy te írtad, örüljön, ha megkapja ezeket a magától értetődő dolgokat?
    Ősidők óta a férfiak génjeiben benne kell, hogy legyen a nőnek a megszerzése, megtartása és pont ezek a dolgok azok, amelyek egy nőben napról-napra megerősítik azt az érzést, hogy a párjuk szereti őket és foglalkozik velük.
  • Sanyix
    én kb ilyen vagyok, még férfiakkal is a végső esetben fajulok tettlegességreb :), ha már szép szóval (meg már csúnyával se :D), megy de ilyen utoljára a középsuliban fordult elő. Viszont nőt soha nem ütnék meg, még ha nagyon felidegesítene, akkor se tudnám. Nagyon keveset iszom, csak akkor amikor kívánom soha nem menőségi kényszerből. Hűséges is lennék, és a barátaim szerint is mindenféléről el lehet beszélgetni velem. Sztem unalmas se vagyok, mert ilyen beszélgetésekkor sokszor elhangzanak a "te szereted ezt te szereted azt?" "Te ezt szeretnéd csinálni?" "Nem is hittem volna rólad!" pedig jópár éve ismernek, és tényleg látom hogy néha meglepem az ismerőseimet, akár a szüleimet is. Azt mondják nem is nézek ki rosszul (nem én mondom, mert én nem vagyok olyan "énvagyokalegszebb" önbizalombomba), csak ezt hallom másoktól.

Mégse vagyok a lányok nagy kedvence, gondolom pont az említett dolog miatt, hogy nem vagyok "olyan" társasági ember. Kistársasági vagyok, utálom ezeket a tipikus diszkókat(sárgaföldigivás, belövés, verekedés kötekedés, aztán fűvel fával...), úgy meg nem olyan egyszerű a dolog. Azért néha van valami de túl ritka :\
  • salsoul
    Mi ehhez nem értünk
  • megalodon
    Én rendes fiú vagyok és ritka hogy lányok megtalálnak :(
  • Z
    Igazad van. Nem biztos, hogy balfék, csak lehet, hogy épp nem ért rá, vagy gondterhelt, és elfelejtette.

Igaz, hogy ez messze nem lehet egy kapcsolati válság oka, de azért elég sok fiatal, emancipált nő képes nüansznyi dolgokon komolyan kiakadni. És lehet, hogy nem akar ő komolyan kiakadni, csak mint már hallottuk itt a fórumon is, vannak, akik szerint jót tesz a kapcsolatnak egy kis veszekedés, vita. Lehet, hogy ebbéli meggyőződésük okán gerjesztik a feszkót a nüansznyi dolgokra hivatkozva.

De úgy tűnik, hiába próbáltátok elmagyarázni a nézőpontotokat Nessivel...Most már tényként lehet kijelenteni, hogy nincs is rendes férfi, MERT van EGY olyan, aki semmiben sem hajlandó alább adni.
  • salsoul
    A probéma abból fakad hogy a felek nem fordítanak (kellő) időt egymás megismerésére.
    Rögtön az élvezetekbe vetik magukat, nyalják falják egymást és egyszer csak jön a hideg zuhany.

Meg különben is nagyrészt az élvezetekre hajtanak (mindkét oldalról).
    És ameddig megfelelő táptalajt látnak egymásban az élvezetekhez, addig együtt maradnak.
  • Mirk
    Amúgy nem értem mit kell ezen 3-4ezer hozzászóláson keresztül loavgolni.
    Elmondogatjátok ugyanazt, egymás után. A nők szerint nincs rendes fiú, a pasik szerint minden nő kurva. Pont.
    Mindenkinek nagyok az igényei, és mindenki át akarja alakítani a másikat a saját elképzelései szerint. Pont. A legtöbb kapcsolat egy harc a domináns fél szerepért. Ha a nők egyenjogúak akkor ne várjanak el minden nap kedveskedést, vacsorameghívást, meg telefonálást. Az ilyet nem lehet ELVÁRNI. Örülsz ha kapsz és kész, ahogy a férfi is örül ha kap. Ennyi. Ha valamit elvársz a másiktól az már régen rossz. Az már kihasználás, és ismét csak túl magas igények, valamint csalódás és "nincs rendes fiú vs. minden nő kurva" a vége.
    Komolyan... na mindegy.
  • Jacky
    Hmm, olyan gyorsan törölted, nem is láttam. Pedig érdekelt volna ...
  • Jacky
    Mr. Spock, maximálisan egyetértek veled! A nők azt hangoztatják, hogy rendes, normális pasi kell nekik. Aztán választanak egy rosszfiút. De hát ezt már többen is mondták.
    Mert a jófiúk unalmasak egy idő után nekik! Itt a baj.
  • salsoul
    Inkább pontosítani kellett volna.
  • Xreactor
    Csak én érzem úgy manapság hogy a lányok inkább a "rossz" fiukat választják a rendes helyett? aztán meg probléma van ha 1hetes a kapcsolat,kihasználás..stb. Gondolom nem kevés köze van az említett magas mércéhez. Biztos nem minden lány van így..de tapasztaltam már, elég szomorú. jah és hogy aztán hozzám jön sírni a lány, mer helyettem egy gyökért választott, az se pofátlanság végülis. Nem mondanám magam rendes vagy normális fiúnak, de ha találnék végre egy rendes lányt.. :-)
  • MrSpock
    Miért, ez nem hülyeség! Lehet bennem,vagy a környezetemben van a hiba,de ahogy elnézem a kapcsolatokat ezekből legalább 1 rossz biztosan ott van! Igen szeretnél,minden lány szeretne,de aztán mégsem olyan fiút választ akiben mindez megvan.Mert az már kicsit különc,meg esetleg nemannyira vagány,meg társasági,bár utóbbi nemigaz.Csak inkább nem "olyan"társasági ember.
    És nemondd azt,hogy ilyen nincs,mert van!:-)Csak nincs esetleg szemelőtt,vagy nem hívja felmagára annyira a figyelmet,nincs középpontban.
  • Rita79
    "Mindig felhív,mindig érdeklődik,lehet beszélgetni vele,nem vedel,nem ver meg,nem csal meg ,satöbbi..Ki akar ilyen pasit?"

Mi ez a höjeség? Ki akar ilyen pasit? Hát ÉN!
  • MrSpock
    Elnézést,hogy itt beleokoskodom e "zártkörű"fórumba.
    Csak egy kis megjegyzés az alábbiakhoz.
    "Nincs rendes fiú!
    Ez most már tény!"
    Csak számodra nincsen,ezt tedd hozzá!Lehet más leány számára létezik,mint ahogy igaz is.Csak nem látjátok a fától az erdőt!Túl nagyon az elvárások,és sajnos így még esetleg egy rendes fiú,még rúddal sem tudja átugrani.
    A másik,hogy a lányok mindig mást mondanak,mint amire vágynak!Mert tuti nem rendes pasit keresnek,az unalmas,egyszerű,semmi bonyolult.Mindig felhív,mindig érdeklődik,lehet beszélgetni vele,nem vedel,nem ver meg,nem csal meg ,satöbbi..Ki akar ilyen pasit?LOL
    Manapság a lányoknak kellene azért kicsit átértékelniük a kapcsolatokat,és az abban rejlő dolgokat.
    Sok rendes fiú van ám aki összetenné a 2 kezét egy igazi rendes lányért,akivel együttlehetne,aki nem használná ki,aki szeretné úgy ahogy van,persze a fennt említett dolgok nélkül.Mert a rendes fiú is erre vágyik,egy normális emberi,érzelmi kapcsolatra,és hogy nekelljen mindig stresszelnie,hogy a mit csinál a másik fél,és ő is hűséges mert érzi,hogy szeretik,és nem él vissza vele,hanem ő is SZERET!
  • Rita79
    A saját üzeneteimet azért töröltem, mert egyesek teljesen félreértették a mondandómat, amikor nem is magamról beszéltem.
    A további félreértések elkerülése végett, így legalább nem jön rájuk több válasz.