Ritka rendes fiút találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2 órán keresztül te hallgatnál ilyet? És nem lehet leállítani. Akárhányszor próbáltam elterelni normálisabb témák felé, mindig visszakanyarodott.
Én meg végig reménykedtem, hogy na mostmár abbahagyja a nyavalygást. Ja, abbahagyta amikor elköszöntem tõle.
Néha nyersnek kell lenni, ha valaki nem veszi magát észre.
De neked ezt nem kell magyaráznom ugye?
salsoul
Olyan nyers és lelketlen vagy...
Hogy lehet bárkit is így lekezleni.
Õ is ember ember!
<#guluszem1><#integet2>

/nem mellbe szívni/
ThisZip
osztom a véleményeket, hasonló tapsztalat.....

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

A legjobb, amikor egy hosszú levélre jön egy egymondatos válasz. Na az ilyet én is elküldöm melegebb éghajlatra.
Mert megérdemli.
Abban is igazad van, hogy tele van lelki nyomorékokkal. Múltkor találkoztam egy csajjal, elõtte nagyon jól elbeszélgettünk. Levélben.
Aztán a randira egy panaszkodós picsát kaptam, aki sírt, hogy milyen szemetek a férfiak. Na kapd be és húzz el kisanyám! Nem erre van szükségem.
Dick Riddick
Soha nem szerettem ezt a fajta csetet.
Lelki f*szverés.
És a végén kiderül nagyobb f*rka van mint egy evezõlapát...

\"Heroes never die. They just reload.\"

Daffit
Az a baj, hogy tele van lelkileg nyomorék nõvel a cset és egy idõ után évekre elmegy a kedvem. Mint most is...

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Rita79
Küldd el és nézelõdj tovább!<#ravasz1>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Daffit
Párszor próbáltam a netes ismerkedést, de pont a személytelenség nem tetszik benne. Én magamról az igazat mondom és saját magamat mutogatom, de mikor csetelünk, írok valamit vagy kérdezek és erre egy szó a válasz, akkor legszivesebben elküldeném a jó édes anyucikájába.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Folyamatban <#vigyor3>
Rita79
Hogyhogy neked nincs barátnõd?
Olyan szépen le tudod írni a tökéletes kapcsolat jellemzõit.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

A középsõ mondatoddal nagyon egyetértek. Nem beszélgetnek sokan a párjukkal csak amirõl muszáj.
Pedig tényleg arról kéne, hogy mit szeretne, mik a vágyai, céljai. Mit akar megvalósítani, mennyire közösek ezek a célok.
Milyen a munkája, mik a problémái, de hát sokszor el vannak foglalva az emberek a sajátjaikkal.
Aztán szépen szétmennek mert nem értik meg egymást.
Rita79
<#taps><#nyes>

Sir Quno Jedi
Aki buzinak néz ki, az könnyen lehet, hogy AZ IS! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rita79
Tehát: ritka rendes fiút találni, de lehetséges, csak nyitottnak kell lenni az emberek felé.
Ismerkedni lehet bárhol, ahol alkalom nyílhat pár szót váltani.
Én a netes ismerkedést nem tartom rossznak, hiszen bõ a "választék", nyugodtan lehet a lányoknak is kezdeményezni, a félõsebb fiúk is merészebbek.
Igaz, hogy benne van a pakliban, hogy a személyes találkozásnál csalódik az ember, dehát a nagy számok törvénye szerint, egyszer csak beesik egy normálisabb emberke, akivel hosszabb távra is lehet tervezni.
Érdemes igényesebb netes társkeresõt választani, mert ahol ingyen lehet regisztrálni, ott általában csak szexpartnert keresnek a tagok.

NessieGraf
Én nagyon egyszerûen ismerkedek. Bárhol. Többségébõl egyszeri kellemes beszélgetés lesz, de talán az az egyik dolog, ami a mai világban igazi hiánycikk.

Ahogy elnézem, az emberek, a párok nem beszélgetnek egymással. A beszéd megreked a feladatok és programok egyeztetése szintjén. Arról, hogy kit, mi foglalkoztat szó se esik.

A múltkor - buszra várva - megdicsértem egy szintén várakozó férfi kabátját. Kiderült, hogy ki õ. Az egyetlen, aki valódi magyar viseleteket készít. Hagyományosan, kézi munkával. Textil, bõr, ami kell. El nem tudom mondani, hány éve szerettem volna megismerkedni vele, mert érdekelt a munkássága.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

tigeroo
ezzel csak magukra hívják a figyelmet.

ahogy válik semlegessé mindenféle ingerre a mai világ (buziparádé, kölök a matinében pokemonozik stb.) úgy váltanak a tinik is durva dolgokra. régen elég volt egy csõnaci és teis "csöves eddás voltál" (faterom...)

mostmár ez nem lenne elég...úgy sokkolnak hogy ereket vágnak meg dioptriás szemüvegre gyurnak (azért iktatják ki a fél szemüket hajjal eltakarva)
Moliére idejében azt kimondani hogy zsebkendõ az olyannak számított mintha vki egy nagyot káromkodott volna 😉.

salsoul
Rosszabb mindig van.

Ha visszagondolunk a különbözõ minket megelõzõ kulúrákra vannak olyanok amilyeneknek a szemében a mai normális legalább olyan mint a mi szemünkben az emo, a goth stb... ha nem rosszabb.

És mégis mit teszünk mi a részünkrõl: sz*runk az egészre egy nagyot, és kíválóan érezzük magunkat a saját disznóólunkban. És elzavarunk mindekit aki az "ólirendbe" bele próbál pofázni...

i. e. 7. század elsõ fele:
"Nem választja el nagy idõ Homérosz és Hésziodosz írásait, míg azonban a homéroszi szövegek egy tovatûnt kor dicsõséges bemutatására vállalkoznak, addig Hésziodosz a maga korának gyötrelmes vajúdását fogalmazza meg. Ezekben a szövegekben jól kiolvasható az új jelenségek arculata, és megfigyelhetjük az elmúló értékeknek egyre torzabb, egyre elmosódottabb vonásait. A homéroszi eposzok világának szilárd örök isteni értékei megállíthatatlanul bomlásnak indultak. Az archaikus Görögországot felépítõés meghatározó isteni rend elveszett, az isteni rend által legitimizált társadalmi formák bomlásnak indultak - elvesztették hatásukat."

Ki lesz az elsõ aki azt mondja, hogy ez idejét múlt baromság?
Ennél alább már nem lehet menni 😉 Ghotosok, emosok után már nincs rosszabb. Bár... Amíg passzívan csinálják, pff gondoljatok bele hogy mi lenne ha rádmásznának az utcán.

(elfelejtettem de ez erre ment-> #2767)

Pár év múlva megint jön vmi "divatirányzat". Lehet hogy visszasírjuk majd ezt az emót vagy mi a tökömet.
Az a baj, hogy itt lány kb. 2 van összesen.
Ritka rendes fiút találni. Hát erre nem is tudom, hogy elsõre mit mondjak, inkább helyette kérdezlek titeket lányokat, hogy ti hol szoktatok ismerkedni?

Mert lehet, hogy azzal van a baj, hogy rossz helyen ismerkedtek.!

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

NessieGraf
Ha az én fiatal koromban a fiúk emosok lettek volna, még mindig szûz lennék. Igaz, nálam mai napig is megmaradt a jazz / rock / metal / alternatív sorozat, de mentségemre legyen mondva, hogy már a disco korszakban volt olyan érzésem: ennyi nyál nem fér bele a hetero stílusba.

Az is igaz: amit most a média zene címen elõad, akkor inkább süket szeretnék lenni.

Viszont a gyerekkel kapcsolatban: volt itt nemrég jótanács, mit tegyünk, ha kisgyerek bemutat. Ha az én gyerekem jönne így haza, körberöhögném és nem tiltanám egyáltalán. Ha kell, naponta. Ha lehet bevonnám az ismerõsöket is a röhögésbe. Úgy hallom érzékenyek. Akkor a napi cikizés csak jót tehet.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

soulhunter
a legtöbb nõ igy gondolkodik, nem véletlenül irtam célzáként, h õszinte nõ ritka, mint a szõke cigány 😄
mivel az õszinte nõ képes beismerni, ha hibázik / téved...

de én pl. tok belátni dolgokat, és félreteszem a büszkeségem, pedig itt Gyõrben azért van némi ismerettségem, és nem a nyálasságomrol vok hires 😊

hoppp, 1 NAGY kezdõbetü 😄

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Nohab
"mé nem teszi fel azt a kérdést magának, h "mit hiányolhat a nõ?"

Tudod sok a kemény csávó akiknek szent és sérthetetlen a büszkeségük (vagyis õ soha nem hibázhat, minden rossz csak a másik hibájából ered). Bár ugyanígy gondolkodó nõk is léteznek...
soulhunter
én meg simán inkább dupla Y kromoszomássá tenném õket, h tják, mi az, h férfinak lenni (és itt nem az erõszakos hajlamokra gondolok)

indoklás: a nõverés = gyengeség. mé nem a nõ szeretõjét veri meg a pasi, akit megcsalt a nõje? nameg mé nem gondolkodik el magán az a pasi, akit megcsaltak? mé nem teszi fel azt a kérdést magának, h "mit hiányolhat a nõ?"
v legalább magának a nõjének tegye fel a kérdést... ha létezne õszinte nõ, nyilván meg is kapná a választ 😄 - de ez ritka, mint a szõke cigány 😄 😄 😄
szal tényleg nem az erõszakos hajlamok miatt tenném õket génmodifikált állattá 😊

amugy emosokhoz: rühellem az olyan csákokat, akikben több az ösztrogén, mint a tesztoszteron...

ez van

amugy a divatrol:
volt divat hominak lenni, volt divat leszbinek lenni... most meg ez a divat, de én maradnék inkább megrögzött psychopata 😛
remélem nem baj 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Nohab
Nálam csak a röhögõ emósok szokták kibaszni a biztosítékot, vagy lehet nem is emósok, csak szeretik a ...?
Dick Riddick
Wikipédia, nem éppen a legkomolyabb hírforrás, de megteszi.
Emo nekem egyet jelent a kollektív agymosással, simán divat lett.
Úgy látom srácoknál kezd menõ lenni ha elõtérbe hozza a "nõi énjét".
Egy biztos, a csilagban õket hoznák elõtérbe... <#eplus2>

ThisZip
Ott a pont!

<#eljen>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Nem tudom honnan idéztél, de ez az egész "sújos".
Ez csak egy felkapott hülyeség, amit valami idióta kitalált, a fiatalok meg mennek utána.
Nevelni kéne õket, nem hagyni. Csak az a gond, hogy ki nevelje õket? Az alkoholista anya vagy a 2 éves korában lelépett apa?
Daffit
Én rocker voltam és anyám hagyta, hogy az legyek, nem akart bezárni sehova sem. De a rockerek sokkal értelmesebbek, mint egyes emósok.
Én is úgy vagyok, mint SoulHunter, semmi bajom velük, míg nem szólnak hozzám. Egyedül a fiú emósokkal van bajom, mert úgy néznek ki, mint a buzik és csodálkoznak, hogy lebuzizom õket.<#action>

soulhunter
és még én vok szélsõséges...
én megvok velük ugy, ah a cigokkal... mig nem szolnak hozzám, addig nincs baj <#crazya>

HTS s3rg1nh00
saját szobájába?net,tv,rádió,telefon?kutyaól megteszi.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Z
Szerintem nem kell túllihegni, a rock-on felnõtt szüleink se lettek gyilkosok, rablók, pedig hogy féltették õket nagyanyáink, nagyapáink.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Rita79
Én csak a szobájába zárnám be, amíg az EMO-s baráti körét teljesen el nem felejti.<#ravasz1>

HTS s3rg1nh00
mondjuk ha az én gyerekem így jönne haza,kint aludna a kutyaólban,aztán majd elgondolkozna,hogy milyen fasságokat vesz át a birkáktól<#ravasz1>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Dick Riddick
Arra már nem mondok semmit mikor olyan "srácokat" látok csoportosan akiknek keskenyebb a válluk és szélesebb a csípõjük mint egy kismamának.
Kicsit utánanéztem már a dolognak, nem voltam képben teljesen hogy mi is ez:

Az emo a hardcore punk zene egyik ága. Az „emo” szócskát a kezdetektõl fogva számos különbözõ jelentéssel alkalmazzák, amelyek között gyakorta csak a közös eredet az összekötõ kapocs. A kifejezés használatának jogossága is számos vita tárgya volt már. Az "emo" szó az „emotional”-ból jön. Az Emo vagy ha ugytetszik Imo 13-18 éves gyermekek körében elterjedt mára már szinte a legfelkapotabb stilusirányzat. Az Emo az emocionális azaz magyarra forditva az "érzékeny" szóbol ered.Többnyire 13-18 évesek tartoznak bele az Emo stilusba de vannak 20 sõt 30 évesek is akik ezt a stilusirányzatot képviselik.Ha valaki 13-18 évig marad az "emo stilusban" azt tekinthetjük normálisnak.A szülõknek talán ez az egyik legnehezebb korszak amikor kamasz a gyermeke.Viszont ha a Kamasz emo ez egy szélsõség.Vannak szülõk akiknek nagyon nehéz éveket kell átvészelniük mivel emo a gyerekük.Ezt ugy kell érteni hogy az Emonak több fajtája van.Azoknak a szülõknek nehéz akiknek a gyermeke a világfájdalom hatása alatt ál igy iszik,drogozik,és vagdossa magát.Amint ezek elkezdõdnek érdemes pszihologushoz fordulni.Viszont van a "másik Emo faj" akiknek nagyon örülhetnek a szülei mert sokkal könyebb helyzetbe vannak.Ezek az Emok emosan öltözködnek emos frizurát hordanak és sminkelik magukat eközbe nagyon érzelmesek is.A szülõknek kötelleségük ilyen Kamaszkorban megengedni amit a gyermek szeretne.Mint például: sminkelhesse magát, emosan öltözködhessen, emos frizurája legyen, és hogy értsék meg. Ha egy szülõ ezeket nem engedi meg 18 éves korban kezdi el ezeket megtenni a már gyermeknek nem nevezhetö ember,de 18 éves kor után ennek már sujos következményei lehetnek.Nem beszélve a depresziorol amit még lehet hogy nem is mutat ki tizenévesen.Igy a szülök szives figyelmébe szeretném ajánlani hogy engedjék meg gyermekeiknek azt amit szeretnének.Ezzel megmenthetik gyermekeik jövõjét. A szülõknek sem kell ezt sokáig elviselniük mivel a jol nevelt gyermek aki már megtapasztalta hogy ez milyen 3-4 év mulva már nem lesz emo és visszatér a "Normális életformába".

Sir Quno Jedi
Jól látod, ÉN nem vagyok elferdült. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rita79
Vagy normálissá válik vagy mehet a levesbe, mert ilyen fejjel, meg öltözködéssel sehova nem fogják felvenni, max. egy tetkószalonba.<#eplus2>

Sanyix
Mindenkit ki lehet nevelni 😄 lehet hogy pár év alatt magától is normálissá válik.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Rita79
Azt kétlem, hogy ezek a lányok teljesen normálisak lennének.
Én semmilyen divat hatására nem mûvelném magammal ezeket a torzításokat.<#wilting>

Rita79
A hsz-eid tartalmaiból következtettem, amikbõl nekem az jött le, hogy "kicsit" más az elképzelésünk arról, hogy milyen egy normális nõ vagy normális kapcsolat.
De úgy látszik nem is vagy annyira "elferdült".<#wink>

Sanyix
Nem azért rajonganak értük ahogy öltöznek, hanem azért ami mögötte van. Hülye ruhák, hülye festés mögött, elõfordulhat egy jó csaj. Rossz öltözködés sem tud minden finomságot eltakarni 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sir Quno Jedi
Saztán honnan vetted, hogy nekem tecccenek-e az ilyesféle abominációk?!

Daffit
Bevalom csak ne üss!<#guluszem1>

Rita79
Valld be! De mit?<#wilting>

Daffit
Remélem nem jár érte bünti pont, de javaslom a napiszar olvasgatását a témában.

Rita79
Nézegettem az új topikot itt az sg-n, így már van valami fogalmam róla, hogy mik ezek!<#wilting>
Szvsz borzasztóan néznek ki és csak ámulok-bámulok, hogy egyes hímnemûek mennyire rajonganak értük.<#nemtudom>

Sanyix
Hát vissza vannak húzódva. Fõkén az emos fiúkat látni az utcán, felismerhetõek arról, hogy mind full feketében jár, izompólóban (persze izom nincs), a hajuk meg a szemükre van fésülve, orrkarika, fülbevaló, stb, feketére festve szem körül, és úgy néznek ki mint a buzik. A az emos lányok szintén full feketében járnak, feketére festve a szemük körül, kb olyanok mint egy fekete özvegy 😄 Kedvenc mondatuk: "Szarazélet!".

kuci06
Természetes élõhelyük a pláza <#wilting>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...