8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Dick Riddick
    Elmondom én hogy látom a dolgokat.
    A banda egyik fele arról írogat milyen jó dolog is a szerelem, a másik fele pedig arról hogy hogyan lehet együtt élni hosszabb ideig sikeresen. És ráadásul még össze is vesznek rajta. Közben egy csomó idézetet olvasok, amiknek a legtöbbje nem több mint homályos utalás, vagy legalábbis kétes értékű tanács. "Őrizd meg a jót, felejtsd el a rosszat", bla bla bla... /nem sértésnek szántam/.
    Azt mondom ha jön egy szerelem, az égessen mint a láva, perzseljen. Rövid az élet, minél tovább tart az érzés, annál jobb. Az hogy én még nem éreztem ilyet más iránt, egy dolog, majd eljön az ideje /vagy nem, ki tudja/, ezen kár töprengeni. És az hogy mi lesz később, nagyon sok dolgon múlik, és csak egy részét lehet befolyásolni. Mást sem látok mint féltékenységet, félreke*élést, veszekedést, nap mint nap. És én ezt nem akarom, az tuti. Mindig őrizd meg a józan eszed, ez a lényeg. A szerelmespároknak egyébként van egy idegesítő szokása: az ember orra alá dörgölik hogy milyen jó is nekik. Szerintem tudjátok miről beszélek. Magányos típus vagyok, és ezt sohasem értettem. Mit akarnak bizonyítani, és kinek? Ha van dolog amit utálok akkor az ez!
  • Nandusz
    ...amikre te pl. nem voltál képes, mert akkor nem hagyott volna ott az ég egy adta világon senki sem. Ennek ellenére masírozol az önmagad által felállított és az itteni népet(sg.hu) igencsak hülyének néző bukott elméleteiddel. Na menjél telefonálni szépen....
  • Rita79
    "4. sor: ez veszélyes és meggondolatlan kijelentés. Mert súlyos következménye van rád nézve annak, ha véletlen kiderül, hogy mégsem én vagyok beteg."

Ugyan mire gondolsz?
    Annyira súlyos beteg nem vagyok, mint te!
    Alkalmas vagyok több éves hosszú kapcsolatra és nem könyvekből tanulom, olvasom és idézgetem az élet rejtelmeit.
  • salsoul
    Sehol sem.

Te írtad, hogy "hogyan legyünk sikertelenek és szerelem nélküliek".
    Én ezt szerettem volna kiegészíteni, ilyenre az örömödre, s a teljesség kedvéért:
    Hogyan legyünk sikertelenek, szerelem, és szex nélküliek.
  • NessieGraf
    Imádom, mikor évezredek művészetét, tudását, ismereteit tapasztalat és ismeret nélkül egy LOL megoldással kezelik!

Nyugodtan tudomásul veheted te is, a többiek is:
    1. a kapcsolat több, mint szerelem,
    2. a szex sokkal több, mint párunkkal ágyba bújni,
    3. a kapcsolat megszűnése csak annak jelent sikertelenséget, aki státusszimbólumnak hiszi a kapcsolatot.

És bármennyire furcsa: a tantrikus szexet szívvel + lélekkel + ésszel + a szükséges fizikai szervekkel végzik. Az kicsit többnek tűnik még darabra is, mint lángok és nemi szervek.
  • salsoul
    1. sor: én mondtam.
    2. sor: mint mindenki. Az egész az agyban jétszódik le. Kinél úgy, kinél amúgy.
    3. sor: tudatlanságból lolozni, úgy hogy neki sem állasz elfogulatlanul kivizsgálni az elmondottak igazságát és lényegét: ez a lol
    4. sor: ez veszélyes és meggondolatlan kijelentés. Mert súlyos következménye van rád nézve annak, ha véletlen kiderül, hogy mégsem én vagyok beteg.
    5. sor: hol beszéltem én arról konkrétan, hogy hogy élem az életem?
    /Konkrét hozzászólás számot kérnék, ahol nem az álláspontomról beszélek, hanem arról, hogy hogy élem az életem/
  • Nandusz
    ???.... Hol volt SZEX-re való utalásom? Na mindegy....rajtad kiigazodni nehézkes feladat, majd leesik a tantusz
  • Rita79
    Neked annyi agyad sincs, hogy a cinikusságot észrevedd egy válaszban.
    Az enyim az volt!
  • Rita79
    Ezzel tényleg feltetted az Í-re a pontot!
    A szexet is csak az agyadban műveled...............
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOL!
    Dehát már megszoktuk tőleg a beteg nézeteidet!
    Bár kit érdekel, hogy te hogy éled az életed?
  • NessieGraf
    Te még mindig inkább telefonálj! Köszi.
  • salsoul
    #3833:
    Hogy feltegyem az i-re a pontot:
    Manapság reneszánszát éli mindeféle jógás és tantrikus gyakorlatok szerelmi életbe való beolvasztása az érzéki gyönyör végtelenné fokozására.
    Masszázs technikák, csakrák, ilyen-olyan pontok, vibrátorok, mag visszatartó technikák stb...

Csak egy dologt felejt el (hagy figyelmen kívül) a rengeteg szerző rengeteg könyve, és a rengeteg élvezkedő:

"a szexualitás a jógában, illetve a tantrában nem egyszerű művelet. Az útonjáró évtizedeken keresztül a filozófiával foglalkozik, és miután valóban éretté válik szellemileg, akkor kezdi meg a gyakorlatokkal való foglalkozást. Ez természetesen csak fokról fokra, egymásra építkezve képzelhető el, ebben a rendszerben nem léteznek kihagyható lépcsőfokok. Aki eljut arra a szellemi szintre, hogy szinte teljesen kioltotta vágyait, a szexualitás (a mi fogalmunk szerinti szex) pedig végképp nem érinti, szóval akkor végzik ezeket a szexuális meditációs gyakorlatokat, amikor a szex már csak négy betű, vagy még annyi sem."

Most tehát a szerelem után a szex alól is kihúztuk az érzéki, érzelmi talajt. Jöhet az anyázás ;)

Érdekes, hogy pont az nem érti a láng hasonlatot aki előállt vele.
  • Rundstedt17
    Inkább leszek remete:D
  • Rita79
    Az önkritika dicséretes.
  • Rita79
    Ne ijesztgess!
    A Szerelem lángja feléget mindent?
    Mi is a tűzoltók telefonszáma?
    Mert így az esti órákban biztos izzik a levegő.....
  • BEAST #3837
    Lehet hogy vannak, de nem hiszem hogy megerdemelnem barmelyikuket is
  • Rita79
    Köszönjük a hozzászólásodat, majd igyekszünk.
  • salsoul
    Jacky mester Nem kell megnyugtatásból félrevezetni (áltatni) a másikat.
    Semmi jóra sem vezet.

Lángok. Akkor jó ha az ember mag gyújtja tudatosan. És nem csak valaki/valami sunyiban alágyújt.
    Meg aztán nehogy a farok csóválja a kutyát azaz, nehogy nehogy a láng irányítsa az embert.
    A lángnak nincs önkontrollja, és semmire sincs tekintettel.
    Aztán mi marad miután mindent felemésztett: a nagy szétégett semmi.

Csak te számítasz Jacky mester. Csak te döntheted el mi számít, s mi nem.
    Csak te, a megtestesült tökély, a legrendesebb férfi aki minden sg-s (ön)direktmarketing ellenére is magányos farkas.
  • Rita79
  • Nandusz
    Fel kéne pörgetni ezt a topikot, mert haldoklik. Bár így, hogy a témával kapcsolatosan salsoul és nessiegraf már emondott minden értelmeset/útravalót és leközölte a létező összes inspiráló szellemi táplálékot a "hogyan legyünk sikertelenek és szerelem nélküliek" témakörében, nos így már elég nehéz lesz mit írni ide.
  • Rundstedt17
    én is
  • Rundstedt17
    Azt én nem tudom.De azt igen hogy kevés nagyon szép rendes lány van.Sajnos
  • Rita79
    Én szeretem a rántott csirkét.
  • Rita79
    Vagy mégsem?
  • Rita79
    Pedig olyan sok rendes lány van...
  • Rundstedt17
    Nem szeretném egyedül de hát aligha van más választásom
  • salsoul
    A #3814 hozzászólásom csak a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1215332834&no=3778]#3778[/URL] és a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1215332834&no=3780]#3780[/URL] (ovis) hozzászólásaid szatírája volt.

• NessieGraf
    A lángok fontosak, de nem a legfontosabbak. Tudod felénk van egy mondás: hosszú úton sokat látni. Egyszerűen és röviden: én 20-40-50 meg mégtöbb éves működő kapcsolatokban tapasztaltakról beszélek, amiket legtöbbeteknek még nem volt ideje átélni. És arról, hogy ha találtok olyat akire azt gondoljátok a lángok idején: ez az az ember, akivel hosszú távon élnék, akkor kell megvalósítani, amiket mondok. Mert a tűz olyan: vagy elalszik, vagy parázs lesz. Én a parazsat jobban kedvelem, mint a kihúnyó lángok utáni hideget.

#3794 Majd ezt ha összeköltöztetek és elfogy az a három kiló megbeszéljük.

#3785 Jack! Áldjon meg téged az az Isten, akit szeretnél! Vedd már végre észre: senki nem néz le. Se téged, se a többieket. Egyszerűen úgy gondolom én is, más is: néhány csípős, gondolatébresztő megjegyzés hasznosabb, mint apróságok, elmulasztott lépések miatt elveszteni azt, akit pl. te szeretsz. Ha sértésnek veszed azt, mikor mások törődnek veled, hogyan akarsz hosszú távú kapcsolatot?
  • BEAST #3824
    Nem igazan errol van szo, de nem szamit ;p
  • Z
    Még szerencse, hogy ezek a szerető emberek vannak többségben...

Elképzelem Jacky gondolatmenetét: ha nem csinálunk mi elég gyereket, akkor ellensúlyozzuk úgy a "sok sárgát", hogy irtsuk ki őket.
  • The Norberto
    Mijen Romatikus MC Donald's meg kindercsoki:):) NEm tom barátnőm biztos kinyírt volna ha ijeneket csinálok::D:D
  • Rita79
    Hát igen.
    Úgy néz ki, egyre több az olyan férfi, aki egyedül szeretné leélni az életét.
    Még szerencse, hogy van elég olyan, aki nem...
  • Dick Riddick
    Hát igen, a szeretet mindenek felett...
  • Jacky
    Undorító a gondolkodásod. Remélem messze elkerülnek a rendes nők.
    Ha olvasom az ilyen és ehhez hasonló hozzászólásaidat, csak ez a fogalom jut eszembe: az emberiség selejtje.
  • The Norberto
    LOL:):) Fura nézőpontxDxD
  • salsoul
    Jacky javasolta a módszert még anno...
  • salsoul
    Szegény bolygónkat csak még jobban túlterhelnénk ha a tanácsodra hallgatnánk.
    Így is elég idóta él rajta...
  • Rita79
    Ezért vagy te egyedül, mert ennyit tudsz nyújtani.......
  • salsoul
    Hát látod...

Inkább a vigyél a barátnődnek [figyelmességből] két kindertojást vagy hívd meg egy hepimíl menüre a mekibe aztán talán kapsz érte cserébe 2 perc szexet. Hogy örülhess is egyet ;)

(kapcsolódó hozzászólás: #3778)
  • Jacky
    Honnan tudod? Lehet, hogy már feléd tart az igazi. Vagy legalábbis igazibb, mint az előző.
    Sőt, lehet hogy már ismered is, csak idáig nem figyeltél fel rá úgy, mint lehetséges partnerre ...
  • [HUN]FaTaL
    Valószínűleg előbb vagy-utóbb ki, igen, de hogy értelmes kapcsolatot nem fogok tudni építeni az is biztos:D Legalábbis egy jó darabig biztosan nem.