8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Rita79
    Úgy látom itt egy páran tök jól kijönnének egymással....
    Napi telefonbeszélgetés, sms nulla, esti szex meg csak az agyban....
    Zsák a foltját
  • Daffit
    Sosem értettem, hogy mire jó, ha nap közben sms-t küldök vagy hívogatom a páromat. A munka nálam amúgy is a magánélet minél jobban való kizárásával kell, hogy működjön, mivel egyszer már megjártam (A szerelmemtől nem tudtam dolgozni, mert vagy hiányzott és állandóan kerestem a lehetőségét, hogy tudassam vele, vagy a problémák foglalkoztattak).
    Ráadásul a napközbeni 6000 sms vagy 20 óra telefonálás (direkt túloztam el a számokat), azt az érzetet keltik bennem, hogy vagy féltékenység, vagy birtoklási vágy vagy túlzott szertet, ami megfolyt.
    Egyébként lehet boldogan élni párkapcsolat nélkül is.
    A szex pedig (mint ahogy mások is megírták előttem) nem csak a fizikai test és a vágyak (szeretet/szerelem ?) találkozása, hanem sokkal több is lehet annál. Persze itt vannak olyanok, akik a többezer éves tanításokat hülyeségnek gondolják, pedig a régi Indiában és Görögországban sokkal többet foglalkoztak az érzelmekkel és azok mélyebb tartalmával, mint a mai "modern" rohanó és érzéketlen korban valaha is fognak.
  • salsoul
    Én a maradék 0.01%-ra hajtok ;)
  • Rita79
    Ezzel az a baj, hogy amit te rettenetesnek gondolsz, az nekem meg másnak maga a kánaán!
  • salsoul
    Ja és ha kinyomnád a telót, vagy nem vennéd fel odahaza még jól ki is osztana hogy miért nem veszed a fel a hívását mikor annyira szeret és annyira akarta hallani a hangodat stb.
  • salsoul
    És miről szól az udvarlás: a cél érdekében mindenki úgy cselekszik ameddig el nem éri a célt, ahogy egyébként nem, hogy a célt elérje.
    Ha elérte nincs mi motíválja az udvarlást...
    És minden visszaesik az alapállásba...

És gondolj bele:
    Tárgyalás vagy munka közben - mert a másik nem bír megmaradni a seggén nagy érzelmi labailitásában - napjában többször hivogatna, sms-ezne, e-mail-ezne szerelmeseket... Belegondolni is rettenetes.
  • salsoul
    #3883:
    Te mondod, hogy hiányzik.

A szerelmes nyáladzástól én is falnak tudok menni.
  • Rita79
  • Rita79
    "Mert azt hinném, érezném: tökhülyének tart."

Ezt sem igazán értem....
    Azért tartana téged tök hülyének, mert ő küld neked szerelmes üzeneteket?
    Max. azért tartana, tart téged tök hülyének, mert te ezt hülyeségnek tartod!
    A férfiaknak tudod ez is egy udvarlási módszere, amit a nők 99,99%-a szívesen vesz és örül neki.
    Én inkább azt a férfit vonnám felelősségre, aki egész nap le sem sz@rja a fejemet, nem gondol rám még egy üzi erejéig sem.
  • Nandusz
    És most a tisztázás végett - úgy gondolom most Nessie nevében is szólhatok: nem szart be az életünk.

Viszont az üzemanyag hiányzik belőletek. Anélkül meg nem megy a szekér haver, max. lejtőn lefelé...
  • Nandusz
    Neked mélységesen súlyos problémák vannak az értékítéleteddel.
    Nem értem, hogy a szerelmes SMS hol zárja ki, aztán az este "tettekben" is megnyilvánuló szeretetet?
    Ismét egy bizonyíték arra, hogy tele vagy sérelmekkel és sosem kaptál senkitől bókokat, emiatt téped itt a szádat ez ellen. Egyre világosabb a kórrajzod mama.
  • Rita79
    Teljesen egyetértek.
    Kár, hogy kevesen látják úgy a dolgokat, mint te.
  • Rita79
    "Én katasztrófának érezném, ha olyan párom lenne, aki napközben felhívogat és szerelmes sms-eket küld."

Ezt már csak nem gondolhatod komolyan!?
  • NessieGraf
    Tévedsz. A beszart az életem a te elképzelésed. Te úgy éreznéd a helyemben - ahol nem vagy - hogy hú de borzasztó. Nos én nem érzem úgy.

Ráadásul amit a szerelem múlandóságáról és a megléte alatti feladatokról írok azért írom, hogy a tied se szarjon be.

Az itt elhangzottak alapján azt kell mondjam: ti akartok mindent és mindenkit lehúzni a posványba és az átlag mocsarába! Lenézitek a valóságot, a tényeket, a komoly, tartós érzelmeket egy szerelemnek hívott lángolás nevében, ami valójában egy kapcsolatnak éppúgy lehet alapja, mint gyilkosa.

Én katasztrófának érezném, ha olyan párom lenne, aki napközben felhívogat és szerelmes sms-eket küld. Mert azt hinném, érezném: tökhülyének tart. Viszont el tudok olvadni, ha mikor hazaérek egy hosszú nap után: most főtt le a kávé. Mert az nekem inkább törődés. De folytathatnám, lenne mivel.
  • soulhunter
    visszaolvastam...

pontositanék:
    itt nincsenek érvek és ellenérvek...
    eddig csupa indoklás nélküli oda-vissza csapkodást látok...

na, 1 kicsit kapjátok össze magatokat, mer ugy látom, itt csak annyi a lényeg, h minél több hsz jusson 1 napra a topichoz, és nem az igazi eszmecsere...

ugyh én nem is szolok, mig nem látok olyan dolgot, amihez lenne értelme hozzászolnom :)
  • salsoul
    1. bekezdés:
    a semmin kívül mégis mennyiben segít az amit írtál? /Arany szívem ne sírdogálj eljön majd a te [huszonharmadik] hercegnőd [is] --- hidd el tudja ezt magától is, mert napont 666 milliárdszor mondják egymásnak a csalódott illetve magányos emberek ezt rizsát/
    A jelző pedig nem új keletű. A jelezőim felsorolásához még a 21 kötetes Révai Nagy Lexikona 17 000 oldalnyi terjedelme sem lenne elég.

2. bekezdés:
    nos akkor ez a tökéletesség mégsem tökéletesség, hacsak nem tökéletes tökéletlenség. Vagy a csajok nem tudták micsoda értéket dobnak el maguktól, igaz?
    A leszarást illetően, csak egy hozzászólás számot mondjál légyszi amiben arról írok, hogy leszarom a páromat.
    Tenksz előre isss.
    Ó tudom: miért kell az enyémnak lenni az utolsó szónak? Ó, nem is: gumiszoba...

3. bekezdés:
    ha egy icipicit is beleolvasnál az álatalam említett /nem gyerekmeseként feldolgozott/ műbe más vélményen lennél.
    Ez pedig: "Csinálj, adj neki apróbb meglepetéseket! Gondolok itt egy csokira, vagy akármilyen más apróságra." akár hányszor elolvasom röhögőgörcsöt vált ki belőlem. Nem tehetek róla. Nyilván önzetlenül törődni kell a másik emberrel, de hogy egy balatonszelet, vagy egy kindertojás (e utóbbi kettő az egyben: csoki meg apróság) jelentené ezt. Hááát... Ovisok közt esetleg.
    /Itt elismerem: azért belém bújt a kisördög/
    Az itteni jelzőt illetően sanyix tagot idézném: vóótmá. Something really new and really cool?

4. bekezdés:
    Hibás felfogókészség miat jön le az.
    Emlékezz a szeretet kimutatása vs. bizonygatásra esetre ahol még saját magadnak is egy az egyben ellent mondtál.

És most a tisztázás végett - úgy gondolom most Nessie nevében is szólhatok: nem szart be az életünk.
    Innentől kezdve pedig ha ismét ezzel jössz elő, tudd, hogy te teszed hozzá a dolgokhoz hogy beszart az életünk.

5. bekezdés:
    Rita azt mondta nem prög a topik.
    És most pörög.
    Az én hangnemem miatt nem kell az én hangnememet felvenned, és nyogodtan beszélhetsz normális hangnemben.
    Én ha úgy látom: gúnyosan és ostorózóan írok az erős kontraszt végett. És erre a jövőben is számíthatsz.

Ha pedig valami ötezeréves idézett cucc nem állja meg a helyét, akkor ne csak azt mond, hogy nem állja meg, hanem mutasd ki, hogy miért nem állja meg.

SENKISEM KÖTÖZKÖDIK.
    Ahogy Rita helyesen írta:
    "Itt érvek-ellenérvek ütköznek."
  • NessieGraf
    Ja! És te kérted, hogy pörögjön a topik. Pörög.
  • NessieGraf
    Nem én vagyok a szomszéd véleményének rabja!
  • Jacky
    A vigasztalást és a törődést áltatásként érzékelni egy deformált lelkű ember képes. Gratulálok, ezt a jelzőt is kiérdemelted. Tedd a gyűjteményedbe, van már pár.

Képzeld, sokéves kapcsolatom volt, ami tavaly ért véget. Azóta is volt már kapcsolatom. És még lesz is, bármennyire vered is a nyálad. Én nem sz@rom le a páromat, mint te, ez a különbség közöttünk. Ezért nem lesz normális kapcsolatod soha.

A szerinted ovis hozzászólásaimról meg annyit, hogy ugyan ki a fene hivatkozik az Ezeregyéjszaka meséire és más marhaságokra? Csak nem te? Jé, a kis ovis.
    Ha te nem szoktál kedveskedni az asszonynak, akkor te milyen ember, férfi vagy? Semmilyen. Ennyit nem bírsz megérteni, hogy egy kapcsolatban szükség van kedvességre? És az jön is magától, már ha egy kicsit is törődik az ember a másikkal.
    Nahát, már megint az érzéketlen tuskó fogalma jutott az eszembe...

#3825-re reagálva: Nessie, áldjon meg téged is az az Isten amelyiket szeretnéd! Nem érted még mindig, hogy a stílusotokkal van k. nagy baj!!!???
    Minden egyes posztotokból az jön le, mintha besz@rt volna az életetek!
    És most minket is le akarnátok rántani a posványba! Persze hogy nem engedjük!

Amíg nem pofáztatok újra bele a topicba, nyugalom volt. Most megint jönnek a személyeskedések, mert egész egyszerűn ti provokáljátok ki! A szerinted "csípős megjegyzéseitekkel", amiket én teljesen másnak értékelek.
    Minek rontjátok itt a levegőt? Olyan nyugalom volt nélkületek. Szépen elbeszélgettünk, normális hangnemben. Aztán durr, bejött a 2 bolond kötözködni.
    Mert csak ennyit tudtok, kötözködni, főleg salsoul. Ennyiben ki is merül a tudománya. Semmi mást nem tud, max. idézgetni ezerötszáz éve írt könyvekből, amelyek már régesrég nem állják meg a helyüket.

NEM KÉNE KÖTÖZKÖDNI!
  • Nandusz
    Nosza vesd le béklyóidat és rabláncaidtól szabadulj meg végre....
  • NessieGraf
    Azért mert valami nehéz még nem kell meg se próbálni!

#3850 Engem csak a te fejedben hagyott ott bárki. Egy válás után 20 éve tartó barátság csak egy másik kapcsolati szint!

A mindenáron MÁSOK véleménye szerint is sikeres kapcsolat nagyon sokszor egyáltalán nem az. Ugyanis a kapcsolat szempontjából teljesen lényegtelen hogyan ítélik meg a kívülállók. A résztvevők véleménye, érzései sokkal fontosabbak.

Arról meg végképp nem beszélve: többet ér, ha valaki szabad akaratából van és marad egy másik emberrel kapcsolatban, mintha a nyakára kötött rablánc miatt tenné. Pedig MÁSOK a rablánc esetében is csak annyit látnak: "Milyen régen együtt vannak! Biztos jó kapcsolat."
  • Dick Riddick
    Nincs itt szó sértettségről, nem is az idézetek értékeit vitatom. Egyszerűen szerintem nehezen alkalmazható az életben. Olyan mintha azt mondanám valakinek csak jót tegyél, rosszat pedig ne. Mi a rossz? És mi a jó? Annyira szubjektív minden.
    Az Ezeregyéjszaka meséi pedig tényleg jó könyv, van benne szex, vágy, akció, mi kell még?
  • BEAST #3869
    Ha szerinted itt ervek ellenervek utkoznek, akkor mar regen rossz... itt mar eleg regota csak a szemelyeskedes megy. A vitaval semmi bajom, a szemelyeskedesbol inkabb kimaradok. Legalabb lenne valami alapja, de mindezt csupan azert mert mas a velemenye. Allast foglalhatnek, megmondhatnam hogy mi az "egyetemes igazsag", de valoszinuleg kevesebb tapasztalatom van ilyen teren mint nektek, es mivel ez is csak egy szubjektiv velemeny lenne, ebbol adodoan eleg valoszinu hogy csak szemelyesre adna okot. Elnezest hogy szolni mertem.
  • Dick Riddick
    Ha barátokról van szó akkor könnyebben elnézem, elvégre tudom hogy lököttek.
    De olyan a dolog mintha én azt magyaráznám valakiknek hogy mennyivel jobb nekem, nem vagyok elkötelezve, szabad vagyok, és ezt folyamatosan az orruk alá dörgölném. Nem tetszene nekik, az tuti.
    Egy kicsit féreértettétek amit írtam, az hogy nem vagyok szerelmes nem azt jelenti hogy nem csajozok. Az viszont igaz hogy nem maradok sokáig senki mellett.
  • salsoul
    Arra gondolok amit írtam.
    Azt mondtad beteg vagyok. Ebből az következik, hogy egsézségesnak, vagy egészségesebbnek tartod magad nálam.
    Viszont ha valaha valami véletlen folytán kiderül, hogy én vagyok a nézeteimmel a makk egészséges, az rád nézve nagyon gáz lesz. Főleg ha ez 50 év múlva derül ki.

Én a régieket nagyra becsülöm és megfogadom a tanácsaikat.

Az Ezeregyéjszaka meséi című mű is így kezdődik: "...bizony, eleink élete folyása intő példa az utánunk jövőknek; vegye eszébe az ember a tanulságait annak, ami mással történt, hogy figyelmezve a hajdanvolt népek hagyományaira s azokat tanulmányozva okulhasson belőlük. Áldassék, ki az elődök hagyományát intő tanulságként állította más népek elé. Eme tanulságok közül valók az Ezeregyéjszakának nevezett történetek a bennük lévő pompás históriákkal, és példázatokkal."

/Persza ma szeretjük a rigieket gondolkodás nélkül, hülyének, műveiket mesének titulálni csak azért mert nem sikerült megérteni őket./

Ehhez a részhez végezetül (bár nem párkapcsolat): a kutyám tovább fog jóban rosszban mellettem maradni mint bármelyik nő a földön.

Nem vettem sértésnek, te se vedd.
    Én is elmondom: akinek homályos a látása nem fog élesen látni.
    Homályos?

Az egyedülállóknak kell megtanulni kezelni a szitut.
    Elsajátítani a derűs "Naés?" illetve örülök a boldogságotoknak hozzáálláást.

Nincs önnön hibán kívüli eset.
    Csak az önnön hibán kívüli eset illúziója.

#3862, #3866
    [comment öncenzúrázva]
  • Rita79
    Nálad meg az a szomorú, hogy ennyit tudsz hozzáfűzni a témához.
    Itt érvek-ellenérvek ütköznek.
    Állj az egyik oldalra, ha kedved tartja, ha nem, akkor ne oszd itt az észt!
    Az az én dolgom, hogy rendet tartsak!
  • Rita79
    Hát igen!
    Ha olyan a baráti köröd, ahol szinte mindenkinek van partnere, és neked éppen nincs, akkor ki vagy téve annak, hogy kérdezősködni fognak, hogy mikor lesz már valakid.
    Ez természetes.
    Dehát, ha neked nyómós érveid vannak, akkor próbáld meg őket is meggyőzni róluk.
  • BEAST #3864
    mar megint csak egymast tepitek, szomoru
  • Dick Riddick
    Persze 100% hetero!
  • Rita79
    Ha abból a szempontból egyedülálló, hogy nem talál egy normális párt, akkor sajnálom én is.
    De ha egyáltalán nem vágyik senkire, mert egy önző állat, aki képtelen saját magán kívűl mást is szeretni, azt elítélem és szánom.
  • Nandusz
    Nem...csak tapintatosnak kell lenni az önön hibájukon kívüli egyedülállók felé, mindössze ennyiről beszéltem (feltéve, ha ki nem derül, hogy a delikvens buzi, mert akkor ugrott az állításom).
  • Rita79
    De akkor sem értem, hogy ezzel miért nem lehet kérkedni?
    Amikor az ember boldog, akkor azt megosztja más emberekkel is.
    Ez olyan, mint az esküvő!
    A pár elhívja a rokonait és a legjobb barátait, hogy együtt ünnepeljék meg azt, hogy milyen szép pár lettek és hogy egymásra találtak.
    Még mindig nem értem, hogy ebben mi a rossz?
    Vagy az embernek csak arról kell panaszkodnia, hogy éppen egyedül van?
    LoooooooooooooooooooL!
  • Dick Riddick
    Amire én gondolok az az a helyzet, amikor feltűnik neked hogy szinte figyelik a reakciódat, mint valami rossz előadás. Én pedig inkább nem szólok, nem akarom hogy én legyek a bunkó, akihez még szólni sem lehet. De amikor még közeli barátok is eljáttszák ezt... na az az igazi.
    Bár lehet hogy csak az én személyem biztatja erre őket /bár nem hiszem/.
  • Nandusz
    Ja értem....de én úgy értettem, hogy MÁSOK meglátása szerint (is) sikeres, tehát ezért írtam azt, hogy sikeresnek mondható. A valódi sikerességről csak az a 2 ember tudhat, aki míveli azt a bizonyos kapcsolatot. De amúgy Dick Riddick-nek való bíztatásként írtam azt az üzimet, nem rejtett célozgatásoknak szánva.
  • Rita79
    "az tényleg undorító, ha valakik kérkednek önmaguk sikeresnek mondható kapcsolatukkal."

Te írtad!
    Sikeresnek mondható, számomra az azt jelenti, hogy nem sikeres, csak ők annak hiszik, akkor miért nem fejezik be?
  • Nandusz
    kik?
  • Rita79
    Akkor meg miért nem fejezik be a kapcsolatot, ha nem sikeres?
  • Nandusz
    az tényleg undorító, ha valakik kérkednek önmaguk sikeresnek mondható kapcsolatukkal.
    Ugyanis meg kell tanulni empátiát érezni az egyedülállók iránt és nem ellenségeskedve közelíteni hozzájuk. Én mindig is együtt érző voltam velük, sosem az ítélet hangja szólalt fel bennem.
  • Rita79
    Majd megtudod, ha te is szerelmes leszel, hogy miért beszélnek arról, hogy milyen jó nekik.....
  • Rita79
    Bármennyire furcsa, engem ez a tantrikus szex soha nem érdekelt és nem is fog!
    Tehát még egy olyan dolog, amiben ti valahogy kilógtok a sorból.
    Vagy lehet, hogy azért ajnározzátok ezt a technikát, mert természetes módón már nem jön össze?