8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#3932 Ebben semmi romantika nem volt már ne haragudj.
Arról írtál, hogy a házatok mindig pucc rendben van, amikor hazaértek. -
#3931 Ez nem igazan ugy mukodik hogy felkelek egy reggel es azt mondom hopp matol megvaltozok, az ember alap termeszete nem hiszem hogy valtozhat. -
Jacky #3930 De Beast, ha tudod, hogy milyen vagy - márpedig úgy néz ki - miért nem tudsz változtatni rajta? Csak egy kicsit, hogy ne essél úgy a másik nyakába. Picit óvatosabb hozzáállással, nem egyből ráterheléssel nem lenne jobb? -
#3929 De te ne szolj bele, mert Ritanak kell rendet tartania! -
#3928 Ez elég személyes dolog ahhoz, hogy mindent leírjak róla. De nekem is hiányzik még most is, ha nem vagyunk együtt. Örülök neki minden nap mikor találkozunk. Tudom miket kedvel, hogyan tud legjobban kikapcsolódni mikor hazaér. Megpróbálom megoldani, hogy ilyen környezet várja, ha én vagyok előbb otthon. És nagyon jólesik, hogy ez kölcsönös.
Egy hosszú távú együttélés része a házimunka is. Szokásaink része, hogy aki hamarabb ér haza, vagy épp otthon dolgozott, nem a lepihenéssel kezd, hanem ezek elvégzését kezdi meg. Így sokkal több idő jut egymásra. -
Jacky #3927 Próbálják itt egyesek állandóan félrevinni a témát. Muszáj néha visszaterelni -
#3926 En az a fajta ember vagyok aki nehezen nyilik meg masok fele, viszont ha egyszer megteszi utana hirtelen zudul minden a masikra, talan tul sok is :d ... ebbol adodoan konnyu megbantani is. Legalabb annyira nehezen szanom el magam dolgokra, es legalabb annyira kepes vagyok "felspanolni" magam ha egyszer sikerult... es pontosan ugyan ezert lesz altalaban az a vege hogy a feneketlen kut aljaba zuhanok mielott pofara esnek. Testi, lelki bekem erdekeben egyelore jo lesz nekem a remete elet... lehet szerzetesnek kellene allnom... mar csak a hitre kellene gyurnom, az nagyon nem megy -
#3925 Kösz Jacky! -
Jacky #3924 Marhára nem érdekelnek senkit itt a pszichológiai, filozófiai és más "magasröptű" gondolatok. Ez a ritka rendes fiút találni topic, nem arról szól, hogy Seneca mit mondott és miért, Cicero meg hogy szónokolt.
Kéretik nem elfelejteni.
Majd ha ezzel akarok foglalkozni, akkor átmegyek egy olyan topicba. -
#3923 Hol is írtam én, hogy nekem tanár a párom?
Ezt nem értem. -
#3922 Egyébként te hogyan vagy romantikus a pároddal? -
#3921 Most szabadságon van, vagy nyári szüneten? Jó neki. Én is irigyeltem mindig a tanárokat, mert 3 hónapig minden évben ráérnek. -
#3920 Fel is hívom a páromat, mert annyira hiányzik...... -
#3919 Én napi 2-3 beszélgetést, sms-t teljesen normálisnak tartok.
Főleg, ha a felek nem is találkoznak például aznap este.
Én legalábbis kiváncsi vagyok, hogy mi van a párommal és mivel ő a legjobb barátom is egyben, bármi történik velem, természetesen őt hívom fel, nem az egyik munkatársamnak öntöm ki a szívemet.
Napi 2 telefonhívást nem lehet ellenőrzésnek felfogni, ezt az akkori párod csak kitalálta.
Mellesleg add fel remete életed -
#3918 Igen. Ugyanis napközben nem annak van helye, ideje, hogy egymással foglalkozzunk. Ez a folyton telefonálgatás, sms küldés kizárólag a telefontársaságok érdekeit szolgálja, a kapcsolatokét semmiképp.
Az értékítéletem meg amit Nandusz említett semmiképp nem hibás. Nem bírom a mai csöpögős-nyálas műromantikát. Az számomra nem érzés csak idegesít. Annál a valódi romantikához sokkal több és más kell. -
#3917 Nem tudom, ilyesmivel kivetelesen meg nekem is volt tapasztalatom, csak pont en voltam a hivogatos fel ... nem napi 20 hivasra meg 15 smsre kell gondolni, inkabb reggeli "sziajoreggelt" hivasok es keso delutani "sziahogysmintmikortalalkozunk" hivasok. Ezt o ugy fogta fel hogy en ellenorizni akarom ot es ezert hivogatom, mint irtam en a vitaban benne vagyok, de az ertelmetlen veszekedesben nem. Igy egy ido utan o ugy dontott hogy tevedes voltam. Abban tevedett hogy ellenorizni szerettem volna minden egyes percet, inkabb arrol volt szo hogy voltak dolgaim, nem igazan jottek ossze... igy amint egyszer velem is megtortent hogy valaki esetleg viszont erdeklodott volna, ket kezzel ragaszkodtam hozza. Viszont aki sokat markol, keveset fog... es en is igy jartam. Elotte nem igazan vartam dolgokat szerelmi teren (vagyai persze vannak az embernek, de az mas), azota meg kevesbe. En azt mondom aki onmagaval nincs rendben, az masokat sem tud igazan szeretni. Lehet egyszer ez valtozni fog, de jelenleg ugy nez ki tenyleg remete eletem lesz -
Népszerű témák
1. Modellautók
2. Ismerd fel a képről az autót
3. Radeon HD Series
4. Euro Truck Simulator
5. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
6. Landwirtschafts Simulator
7. iRacing
8. PlayStation3
9. Milyen gépet vegyek MOST?
10. Ritka rendes fiút találni
Van feltámadás! -
#3915 Arról nem tehetek, hogy egy olyan korból, ahol rengeteg, a mai napig használt (tehát évezredeken keresztül nem dőlt meg) pszichológiai, filozófiai és tudományos gondolat született, neked a buzik és a kasztrendszer jut eszedbe. -
Jacky #3914 OFF
Ami sajnos Magyarországon nem működik. (demokrácia)
ON -
Jacky #3913 Ez jobban ráillik. -
Jacky #3912 Pont te mondod? -
#3911 "A szerelmesek legnagyobb boldogsága, hogy nyugalomra lelnek egy másik ember szívében."
(Jeanne Julie de Lespinasse) -
Rundstedt17 #3910 Hát nehéz a kockázatot vállalni -
Rundstedt17 #3909 -
Rundstedt17 #3908 Jah a görög férfiak nagy része vagy buzeráns másik része meg bi volt,nem is szólva hogy az ő ötletük volt a demokrácia -
#3907 Semmit sem tudsz. -
#3906 Nem kell odaírnia, egyértelmű hogy fiú. Lány így nem gondolkodik. -
#3905 Hoppá!
Igazad van!
A "tanár úr" inkognitóban nyomja.
És még azt sem tudhatjuk, hogy fiú-e vagy lány???????? -
Jacky #3904 Aki annyira be van szarva, hogy még a véleményét se meri felvállalni, azzal, hogy leírja, kicsoda-micsoda, ugyan mit akar itt?
Mitől vegyük komolyan?
Újreg, pffff
salsoul felhasználói adatlapja
Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen
Város: Nincs megadva
Regisztráció időpontja: 2008. 06. 28.
-
Jacky #3903 Nem idézgetni kell, hanem saját véleményt mondani. Ha nem tudsz, mit keresel itt? -
#3902 A bannerben egyébként már neveket is tudnék adni a figuráknak, de az személyeskedés lenne, ezért inkább megtartom magamnak. -
Jacky #3901 Indiában a mai napig kasztrendszer van. Nem normális állapot. A szentnek tartott tehenek odaszarnak az autódra, a cipődre.
A régi Görögországban minden 2. férfi buzi volt. Csoda hogy fennmaradtak.
Ezeknek a "tanítására" hallgassunk? -
#3900 -
Jacky #3899 Ha felhív a szerelmem napközben és elmondja, hogy mennyire hiányzom neki, az miért lenne baj? Az egy nagyon jó érzés, hogy gondol rám! Az hogy nektek salsoullal nem hiányzik, a ti bajotok!
Itt most nem 500 sms-ről és 15 telefonhívásról beszélek naponta!
Beletartozhat a kávé is otthon és esetleg vacsora is vagy bármi. Mert nemcsak szóban hanem tettekkel is ki kell mutatni, hogy szereti az ember a párját.
-
#3898 Akkor megint visszakanyarodunk oda, hogy ne is kezdjünk bele semmilyen kapcsolatba, mert Úristen! mi lesz, ha probléma adódik és nem tudunk majd odafigyelni a munkánkra.....
Nincs olyan kapcsolat, ahol ne lennének hullámvölgyek, de az emberek mégis társas lények és attól, hogy vannak problémák még nem kell remetének vonulni. -
Rundstedt17 #3897 Akkor a legkevésbé sem vagy kissé,de ha van akkor aztán ha valami gond van alig tudsz bármi másra koncentrálni...nem kellemes -
#3896 Főleg, ha nincsenek érzelmek -
#3895 Tévedsz. -
Rundstedt17 #3894 Ebben az a igazság hogy az érzelmek gátolnak a napi tevékenységekbe sokszor ezzel egyetértek -
Rundstedt17 #3893