Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és a kérdéseim nagyon 1xrüek, csak a válaszok nehezek
azért ezt észrevehetted vna te kis unatkozo fontoskodo...
fizess nekem vipjogot, aztán nem lesz 3 hszem 1más után 😛
bár másfél évig fizettem ilyet, de aztán rájöttem, h csak a hsz modositását használom, azé meg felesleges 😊
amugy továbbra is tartom, h itt papoltok, h igy+ugy figyelni kell 1másra (lökitek a szentrizsát), közben meg leszarjátok a másikat... elvárjátok, h rátok figyeljen a világ, miközben tesztek még a kérdésfeltevõre is, nemh arra, aki érdekel is titeket
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
jó hülyének lenni nemigaz?
A többiek - valószínû - velem törõdtek és ezért nem kaptál tõlük választ.
Figyelmesek õk, figyelmesebbek mint gondolnád, kár lehúzni õket.
szal
*nem törödtök 1mással:
MÉG VELEM SE, MEG A KÉRDÉSEMMEL SE TÖRÖDTÖK, HOGY A FRANCBA VÁRJÁTOK EL, HOGY VKI RENDES LEGYEN VELETEK???
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
köszönöm szépen, a véleményem megvan rolatok
(amugy különösebbképp ritátol vártam vna akármit a tüzfoltra vonatkozoan)
nah, akkor pápá gyerekek, 8kor még megproszálok visszanézni, addig is jok legyetek 😊
jo gondolkodást, és még1x kifejezném: nem neten talált hülyeségekre vok kivi, én is ismerem a guglit, és használatát
Mert így elég kétértelmû a kérdésed.<#hehe>#hehe>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Nagyon durva, vannak ilyenek, nem is kevesen.
Sok mostanában az olyan nõ, aki belemegy az ilyen fajta kapcsolatokba, mert szeretethiánya van és úgy érzi, hogy ha valakivel rendszeresen szexel, az már valamilyen kapcsolat.
Ebbõl csak úgy tud kilépni, ha elõveszi a lelke mélyérõl a nõi büszkeségét és nem adja meg ezt a kényelmes helyzetet a fickónak.
Még az is lehet, hogy ezzel a lépésével teszi majd vonzóvá és tiszteletreméltóvá magát a hapsival szemben. Nem lehet, biztos.
Vagy a megoldás még, hogy egy olyan fiúval kezd járni, aki szerelmes is belé, neki is szimpatikus és pikk-pakk el is felejti a linkecskét.
Tehát én az õ helyében értékeltem volna a közeledésedet és ha egy kicsit is szimpatikus vagy, azonnal igent mondtam volna a közeledési szándékodra.
Mert egy reménytelen szerelembõl, csak egy újabb húzhat ki.
De ez a csaj menthetetlen, ne is sajnáld, aki fél évig tudta ezt csinálni, az örök életében csak a második marad.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Akik folyamatosan olvassák a topicot, azok emlékezhetnek, hogy randizgattam mostanában egy csajjal, akit rendesnek és normálisnak gondoltam.
Érztem, hogy ebbõl nem lesz semmi, de feltettem a kérdést, hogy akkor õ hogyan gondolja a továbbiakat. A válasz nem lepett meg, de valami más igen. Szal' azt mondta szerelmes, nem belém. Ekkor már tudtam, hogy kibe, mert sejtettem (ismerem a srácot). Aztán kiöntötte a lelkét nekem és elmondta, hogy a sráccal fél éve szexelnek, eléggé gyakran. A srác megmondta neki, hogy soha nem fognak járni, csak szex,(mert persze a csaj bevallotta neki a szerelmét). A csaj természetesen szerelmes ennek ellenére is, de tudja ebbõl nem lesz semmi, mégis képtelen ellentmondani a srácnak.
Értelmes csajnak gondoltam, de ez kiakasztotta bennem a mutatót, mert ennyire hülye nem lehet valaki!
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
De mekkora egyébként ez a tûzfolt? Mert lehet kicsi, nagy, fél arcon akár.
Ha akkora, hogy eltakarja az arca nagy részét, az nagyon lecsökkenti az esélyeit a párkapcsolatokra(ban).
ez ugy minden rihének és bojgottolo pasinak szolt 😛
de továbbra is tartom, h MA 2000-ig választ várok a tüzfoltos kérdésemre!!!
a lényeg: van 1 elsõdleges kérdésem, ami mindenek felett prioritást élvez (tüzfolt)
FOGD FEL TE IS, MEG A TÖBBIEK IS!!!
most, MA (2008.08.04 - 2000-IG) inkább a tüzfoltra vok kivi, a többi ráér még
FOGD FEL TE IS, MEG A TÖBBIEK IS!!!
a rokonszenvet is szépen leirtad...
csak épp konkrétan a SZENV részre nem a megfelelõ párositást adtad...
de most érdekelne a tüzfolttal kapcsolatos véleményetek ESTE 2200-IG!!!
majd jön a cáfolat jövö7 kedden, amikor hazaérek, v pénteken, ha tényleg lehet ott nethez jutni, ahova megyek 😊
Okés?
rokon
rokonszenv → ösztönös vonzalomból (érzékiség) fakadó EGYÜTT-ÉRZÉS
nagyon sokak szemszögébõl látszik, h a külsõre épitenek
namost mi van akkor, ha vki rohadt jofej, de TÜZFOLT-ja van???
ti h állnátok hozzá?
nah, errõl alkossatok véleményt
ha vki nem tná, mi az a tüzfolt (születéskori bõrrendellenesség):
google: tüzfolt, képekre katt a felsõ menüsorban
hamár nektek csak a külsõ számit...
ezért érdekel a véleményetek
Rengeteg minden miatt lehet vki rokonszenves. Ha pld. beszélgettem már vele és jófejnek tûnik. Ilyenkor jobban elfogadja az ember a másikat, még akkor is ha elsõ látásra mondjuk nem volt túl szimpi v. szép.
Az elsõ benyomás sokszor csalóka.
rokonszenv → ösztönös vonzalomból (érzékiség) fakadó EGYÜTT-ÉRZÉS
oké, tegyük fel, h elfogadom 😊
és aztán?
közel állo érzések?
az egyenlõ lenne azzal, h mind2 fél 1értelmüen eleget csalodott a másik nemben, h közelálloan utálják 1mást...
más választ vártam...
dea többieknek még megadom az esélyt (akik most neten keresgélnek) 😊
Ami a követkzõ:
szenv → mint az angol sense → érzés, érzék, érzékelés
és köze sincs az emlékekhez 😛
|
\|/
"és nem idiota hullák idézgetésekre vok kivi, hanem konkrét eszmefuttatásra, SAJÁT NÉZÕPONTból!"
Ahhoz amit itt írsz a #2851-ben analógiás gondolkodásra van szükség...
Ezért is mondja a Biblia hogy az élet szenvedés és az embernek egész életében szenvednie kell.
Egy érzék pedig csak attól lesz kellemes vagy kellemetlen, hogy mit társítunk hozzá elménkben.
Az egész élet érzéki csalódás, délibáb.
Életünkben érzékeinken keresztül a 12 hóhér kínoz mikent: a csüggedés, a mértéktelenség, az érzékiség, az igaztalanság, a bujaság, a csalás, az irigység, az álnokság, a harag, az elhamarkodottság, és gonoszság.
És a földi lecke végülis az lenne, hogy ezt a tizenkettõt legyõzzük, kiszabadulhassunk érzékeink börtönébõl.
----
Azok az idióta hullák meg többet tudtak a világ alap-szerkezetérõl mint az összes mai tudomány.
nah, 1 kis segitség:
a(z) (nõi) esküvõi ruha szine fehér... ez hivatott jelképezni, h a nõ szüz még házasság elõtt (a pasik fekete ruhaságának jelképére még nem találtam célzást se, hacsak nem a jin-jangot nézzük, ami ugye a kinai kultura jelképe (test és lélek))
régen ezek vtak a normák, nem véletlenül vannak meg a szinek jelentései 1-1 alkalomkor 😊
viszont én megfigyeltem azt is, h 2. esküvõn a nõk már nem szeretnének alapbol fehéret felvenni
ez csupán kiegészitõ az elõzõ hsz-emhez
remélem segitett vmit
mert a kérdés: MIÉRT rokonszenves a másik?
hoppppáááá, megjött az igazi MIÉRT, minden ok oka 😊
rokon = közeli, közel áll vmihez (jelen esetben a "szenv"-hez 😊
nade mi az a szenv?
nem hiszem, h szenvedély, v szenvedés
hülyén hangzana, h pl. közel áll a szenvedésünk 1máshoz, v közel áll a szenvedélyünk 1máshoz...
és nem idiota hullák idézgetésekre vok kivi, hanem konkrét eszmefuttatásra, SAJÁT NÉZÕPONTból!
megjegyzés: ismerem én a SHIFT-et és a CAPS LOCK-ot, de csak ha van értelme... nevekben pl. nincs 😛
és hamár tul filozofikus lett a téma, akkor nem a netet kell bujni idézetekért, hanem leirni ugy, ah mi látjuk 😛
körülirások sem érdekelnek...
1 szo jelentésére vok csak kivi
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Néha bukásunk díja a gyõzelmünk...
Néha ellenségeink tolják talicskánkat...
(folyt. köv.)
------------------------------------------------------------
\\\"Bölcs dolog alkalmanként idõt idõt szánni arra, hogy végig gondoljuk, hol tartunk, és megállapítani, merre haladunk. De ami még ennél is fontosabb: kérdezzük meg magunktól, hogy vagyunk. Alighanem mi magunk vagyunk az egyetlen személy, aki hiteles választ adhat arra a kérdésre, hogyan is érezzük magunkat, és egyúttal az a személy is, aki igazán kiváncsi a válaszra.\\\" (T.D.Jakes: Ezredvégi Példabeszédek)
------------------------------------------------------------
\"Ne hagyd, hogy az élet érzéketlenné tegyen, és bevezessen a közömbösség erdejébe! Ha megengeded neki, megteszi és otthagy. Én irtózom minden olyan dologtól, amely azzal fenyegeti az embert, hogy lebénítja a lelkét. Nem egy emberrel találkoztam már, akinek lelke elhalt utazás közben, és életük hátralevõ részében iránytû nélkül kóboroltak. Csak csellengtek összevissza, miközben mindig mások manipulálták õket. Mindez azért történhetett meg, mert nem tudták, hogyan kell az érzéseket reaktiválni a lelkükben.
A válasz a következõ: mindig, bármilyen sötét napok is köszöntenek rád, élj tovább; bármilyen szomorúak is a körülmények, nevess tovább; és ami a legfontosabb barátom, bármilyen hosszúra és kanyargósra nyúlik is az utazás, mindig haladj tovább! Mindnyájunknak vannak örömeink és fájdalmaink, részesülünk napsütésben és esõben; mindnyájunkkal megesik, hogy egyik nap könnyesre kacagtatjuk egymást, míg másnap úgy kell álomba sírni magunkat. Ilyenek a lélekben zajló folyamatok. Én úgy vagyok vele, hogy legyen bennem mindkettõ, minthogy érzéketlenné és közömbössé váljak!
A lélek öröme és fájdalma annak jelzõje, hogy bármi romoljon is el, meg lehet javítani. Annak bizonyítéka, hogy még mindig élek: a bizsergõ, szúró, fájó, feszülõ érzések az élet jelenlétére utalnak. Én is követtem el hibákat, tévesztettem el jelzéseket, hoztam rossz döntéseket, követtem rossz térképeket, és tévedtem el, és futottam zsákutcába, de íme, még mindig élek, és mindaddig, amíg élek, hasznot fogok húzni a hibákból is, a vargabetûkböl is, a teévedésekbõl is.\" (T.D.Jakes: Ezredvégi Példabeszédek)
Amirõl beszélni próbáltunk az igaz derû, boldogság.
Talán ez segít:
"Gondolod, azt írom meg neked, milyen nyájasan bánt velünk a tél, milyen enyhe volt, s milyen rövid, milyen zsugori a tavasz, s milyen fonák a fagyossága - és a témát keresõk más efféle bohóságait? Pedig én olyasmit fogok írni, ami hasznunkra válhat - neked is, nekem is. S mi más lehetne az, mint hogy a helyes gondolkodásra buzdítsalak?
Kérded, mi ennek az alapja? Ne lelj örömöt a hiábavalóságokban. Azt mondtam, alapja - nem, a csúcsa. A tetõpontra jut, aki tudja, minek örüljön, aki boldogságát nem helyezte mások ellenõrzése alá; nyugtalankodik és nem bízik önmagában az, akit valamilyen remény ingerel, akkor is, ha csak a kezét kell kinyújtania, ha nem kell is messzire nyújtózkodnia érte, akkor is, ha reményeiben sohasem csalatkozott.
Mindenekelõtt, Luciliusom: tanulj meg örülni. Azt hiszed, most megfosztalak a sok gyönyörûségtõl azzal, hogy a véletleneket félreparancsolom, s a reményeket, e legédesebb mulatságokat elkerülendõnek tartom? Ellenkezõleg; azt akarom, hogy sohase légy szûkében a vidámságnak, hogy a házadban fakadjon - és ott fakad, ha tebenned lakik.
Más vigasságok nem töltik be a szívet, csak a homlokráncokat simítják ki, felületesek - vagy szerinted az örül, aki nevet? A léleknek kell fürgének, bizakodónak és mindenen fölül hajlíthatatlannak lennie. Hidd el, az igazi öröm komoly dolog. Vagy azt képzeled, hogy akárki képes derûs arccal, és - ahogy ezek az aranyifjak fejezik ki - "feldobottan" megvetni a halált, ajtót nyitni a szegénységnek, megzabolázni az élvezeteket, gyakorolni a fájdalmak elviselését? Aki ezeket a gondolatokat forgatja, nagy örömben van része, de nem valami mulatságos örömben.
Szeretném, ha ilyen öröm lenne a tiéd: sohasem hagy el, ha egyszer megtalálod a forrását. A vékony erû bányák kincse a felszínen található; a leggazdagabbaknak, a mélyben rejlik az ásó nyomán egyre bõvebben fizetõ ere. Amiben a tömeg leli élvezetét, silány és illanó gyönyörûséget kínál, s minden kívülrõl behozott öröm híjával van az alapnak. Amirõl én beszélek, amire téged próbállak rávezetni, az szilárd, s még inkább: bensõnkben derül. Kérlek, szeretett Luciliusom - egyedül ez tehet boldoggá: szórd szét és taposd el mindazt, ami külsõleg csillog, amivel mások vagy más dolgok kecsegtetnek; az igazi jóra függeszd szemed és örülj a magadénak. Mit jelent: "magadénak?" Téged és éned legjobb részét. Még e parányi testet is - bár nem történhet nélküle semmi - inkább tartsd szükségesnek, mint jelentõsnek: hiú gyönyöröket táplál, rövid életûeket, elkedvetlenítõket; ha nem egyensúlyozza ki õket nagy mérséklet, az ellenkezõjébe csapnak át. Ezért mondom: a gyönyör a fájdalom szakadékába zuhan, ha nem ismer határt. De határt ismerni nehéz abban, amit jónak hittél. Az igazi jóra kockázat nélkül vágyódhatsz. Mi az, kérded, vagy honnan ered? Megmondom: a jó lelkiismeretbõl, a becsületes szándékokból, a helyes cselekedetekbõl, a véletlen ajándékainak megvetésébõl, a mindig egy úton járó élet békés, szakadatlan folyamatából. Mert azok, akik életcélról életcélra ugrálnak, vagy nem is ugrálnak, csak valami véletlen dobálja õket, hogyan tudnának valami biztosat és maradandót birtokolni - ingadozva és állhatatlanul? Kevesen szabják meg életüket és körülményeiket terv szerint, a többiek a folyó árjával úszó holmik módjára nem mennek, hanem sodortatnak. Az egyiket szelídebben tartja fenn a hullám s lágyabban utaztatja, a másikat hevesebben ragadja magával, a harmadikat, mikor sodrása lankad, kiteszi a partra, s a negyediket áradó lendülettel a tengerbe hányja. Ezért el kell döntenünk, mit akarunk, és ki kell mellette tartanunk. Itt a helye leróni az adósságot. Epikurosz szavaival adhatom meg, s szabadíthatom fel ezt a levelet: "Bosszantó az életbe mindig belekezdeni." Vagy ha ilyenformán jobban kifejezhetnénk az értelmet: "Rosszul él, aki mindig csak élni kezd." "Miért?" - kérded, hiszen ez a mondás magyarázatot kíván. Mert azoknak az élete mindig befejezetlen. A halálra sem állhat készen, aki csak most kezdett el élni. Arra kell törekednünk, hogy elég élet legyen mögöttünk. Senki sem gondolkodik így, ha éppen csak belefog az életbe. Ne véld, hogy kevesen vannak: majdnem mindenki ilyen. Méghozzá egyesek éppen akkor fognak hozzá, mikor már abba kell hagyni. Ha ezt csodálatosnak tartod, megtoldom, hogy még jobban csodálkozz: van, aki abbahagyja az életet, mielõtt hozzáfogott volna. Élj egészségben!" /Seneca - Az igazi öröm/
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Kicsit nevetségesek vagytok már itt hetek óta, ahogy ezt a betegségeteket igyekeztek ráerõltetni másokra.