8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#3972 kámaszútra nélkül is lehet tökéletes a szeretkezéd,de egyszer megéri átfutni :) -
Nandusz #3971 Egyébként nem képzelsz magadról egy kicsit sokat salsoul? Csak mert rendre olyan kijelentéseket teszel itt, ami azt sugallja, hogy benned valami olyan titokzatos, emberfeletti erő munkálkodik, hogy az az embereket különböző katartikus megnyilvánulásokra kell hogy késztessenek (szembenézés önmagukkal, bűnbánat, az igazságra való rájövetel, amiről eddig gőzök sem volt, az eddigi életük 180 fokkal való fordulatának gondolata, de sorolhatnám még....).
Lehet, hogy te vagy buddha, vagy egy krisztus? Vagy csak egy sz@ros földönkívüli (marslakó, amit már ugye korábban rád ragasztottunk, ezek szerint nem is alaptalanul)?
Tudod szép és jó dolog ennyire karizmatikus személyiségnek lenni, amit te itt sugallsz magadról, csak az a bibi, hogy az normál helyzetben úgy szokott lenni, hogy akkor áll meg ez hihetetlen szellemi képesség, hogyha majd MÁSOK is tanúbizonyságot tesznek rólad emellett. -
#3970 Persze mert addig nem kellett szembesülnöd saját magaddal, azzal, hogy hogyan mondasz ellent saját magadnak. -
#3969 Mert remekül megbeszéltétek a semmit, nem volt min gondolkodni, nem késztetett semmi arra, hogy tükör előtt elemezd a dolgaidat, mikor magad vagy.
Megbeszéltétek: kevés a rendes fiú és rendes lány, hurrá szerelem, házasság. Egy mondatért viszont minek topik?
Tudod, mint a Kindertojás-romantika: minden nap kedvében járni egymásnak, az nem romantikus. Utazásból hazajöttnek: az igen. Szerintem meg mind a kettő az.
És azért nem tragikus az életem - még mielőtt valaki ismét a sorsom csapásait emlegetné - mert én a Salsoul - SoulHunter - Kraawz típusú embereket találtam meg eddig. Bocs, ha valakit alaptalanul kihagytam.
Szóval: őszinte, gondolkodó, érző, odafigyelő, valóban romantikus alkatokat. Akik eléggé tapintatosak ahhoz, hogy ne zavarjanak feleslegesen ha dolgozom. És akik tudják: jobban szeretem, ha a beszélgetés mondjuk közös séta közben zajlik. A Kindertojás meg túl geil, a benne lévő ajik meg 6 éves korig. -
Jacky #3968 Amíg nem voltál itt, jobb volt ez a topic. -
#3967 Kamaszutra: hogy hogyan és milyen eredménnyel oldod meg, hogy a partnered jól érezze magát arról inkább a partneredet kérdezném meg.
Kivéve ha magad vagy a magad partnere. -
#3966 Mintha nem hagytad volna ki az indiaiak és a görögök elemzését a topikban holott te montad hogy nem az indiaiak kasztrendszeréről és teheneikről valamint a görögök melegségéről szól a topik.
Ismét saját magad ellen beszélsz. -
#3965 Hát aki nem tudja azt, hogy mi az a szerelem, nem érezte még soha, nem is hiányzik neki, az miért is tudna beszélni róla?
-
Jacky #3964 Gratulálok kraawz! Ez tényleg szép volt. Így érthető, hogy miért tart ki melletted és miért tart téged főnyereménynek a párod. Jogosan.
Csak így tovább! -
#3963 És nemsokára felrobbannak a falak, aztán már csak úgy kényelmesen bejut a fény. -
Jacky #3962 Ez igaz. Emlékszem rá. -
Jacky #3961 Az eszméletlen primitív sötétségről te teszel állandóan tanúbizonyságot itt.
Már megmondtam, hogy nem az indiaiakról szól a topic. Nem bírod felfogni? Mit lovagolsz olyan dolgokon, amik nem tartoznak ide?
Kit érdekel, hogy mi lesz az indiaiakkal egy világválságban? Ez a topic témája?
Te aztán alá tudod támasztani mindenféle süket szöveggel a süket kapcsolatellenes mondandódat ugye?
Daffit, nem érdekel a Kámaszutra. Saját magamtól is meg tudom oldani azt, hogy a partnerem jól érezze magát. Testileg és lelkileg is.
Ugyanúgy, mint kraawz. -
#3960 te... mintha eddig én is ezért rimánkodtam vna...
na mivan? mivan? lopjuk a szövegem? :P -
#3959 Igen ez igazi romantika. Biztos vagyok benne, hogy a párod is boldog attól ahogyan bánsz vele. -
#3958 OFF
Jacky: a Káma-szútra egyetlen tanácsát sem szabad végrehajtanod, mert elavult sz@r. Mivel gondolom nem olvastad, elárulom, hogy nem csak szeretkezési pozíciók vannak benne.
/OFF
kraawz: gratulálok, ez tényleg szép gesztus volt.
Rita: a telefonos dolog nálad és a párodnál bejön, de amint az a BEAST példájából is olvasható, nem mindekinél működik. Nehéz elfogadni, hogy nem mindeki olyan mint te? -
#3957 Amiket mostanában olvasok fiúktól, ahhoz képest a te "meglepid" tényleg -
#3956 látod.. én ezt egyáltalán nem gondolom ekkora dolognak.. tudom,hogy egy kis munkám volt benne.. de mennyi.. 2-3 óra.. és mekkora örömet szereztem ezzel neki :) Szerintem ennyi kedvességet,figyelmet bárki megérdemel.. Főleg az ember szerelme,de ha kell,én mással is ilyen lennék. Persze még a 'nem kihasználhatóság' keretein belül. -
#3955 Aztaaaaa! Ez nem semmi! -
#3954 Dzseki: 35-40 éves korod ellenére eszméletelen primitív sötségről teszel tanubizonyságot...
Egyszer tudnál vagadalkozás nélkül beszélni, úgy hogy konkréten alá is támasztod azt amit leírsz, és nem csak a levegőbe süketelsz.
Azoknak a primitív idióta hülye elavult indiaiknak akiket annyira lenézel egy bekövetkező világgazdasági összeomláskor sokkal nagyobbak a túlélési esélyeik mint nekünk, főleg mint neked.
És nyugat technikai világunk összeomlásakor akkorát fognak röhögni rajtunk, hogy az egész világegyetem beleremeg...
-
#3953 Páran annyira buták itt, hogy csak fogom a fejem, és szomorúan olvasok. Nem értem, hogy ők hogyan tudnak normális életet élni. Más meg parasztul tud csak megszólalni, néha behány valamit, aztán eltűnik.
Persze vannak értelmes, józan emberek is. Akik nem csak a másikkal vannak elfoglalva. Mindenesetre részemről vége a téma rendszeres olvasgatásának. -
#3952 látom,itt a romantikán megy a vita. Engem romantikus alkatnak tartanak. Leírom,nemrég mi volt. Barátnőm 3 hetet kint volt Chicagoban (3 napnál többet nem töltöttünk külön,szal elég nehéz volt) Aztán mikor hulla fáradtan hazaért..
Először is odamentem a házukhoz,mert tudtam,h örülne meg rengeted bőröndjük volt,segítettem bepakolni. Aztán eljöttünk hozzám. Délelőtt csináltam ebédet, szóval azt ettük meg,a kedvencét főztem (már amennyire tudok főzni). Aztán voltam délelőtt DMben,vettem ilyen illóolajokat,habfürdőt stb.. És ebéd után egy jó forró fürdővel vártam.. Kis rózsaszirmok benne.. Áh,már mindent kitaláltak,csak odamentem polchoz és válogattam tényleg,h mi kell.. Ezt csak el kell dönteni,h meglepem és megy.. Utána megfürödtünk, mivel nagyon fáradt volt,kicsit sötétet csináltam a szobámban, füstölő és kész.. Mondtam,h feküdjön le,átmasszíroztam,elaludt,utána mellé feküdtem én is pihenni.
Mikor felkelt,du kimentünk a tóhoz sétálni,megnéztünk egy filmet,este pedig kimentünk az erkélyre vacsorázni gyertyafénynél.. Na,nekem ez a romantika.. És örülök,hogy boldognak láttam :) -
#3951 Attól van benne romantika, hogy több időt tölthetünk együtt, meg attól, hogy olyan körülményeket teremtünk a másik számára, amit az kedvel. Amitől kikapcsolódik a napjából és jól érzi magát. Többet ér mint száz telefon. De ha nekem nem hiszed, kérdezd meg a párod. -
#3950 A végén még haverok lesztek..... -
Jacky #3949 Hasonlítunk vazze -
#3948 Akkor próbáld meg visszaszerezni!
Ne legyél bátortalan és büszke.
Lehet, hogy már neki is nagyon hiányzol, csak ő sem mer közeledni.
Ha meg teljesen elutasító, akkor felejtsd el minél elöbb, ismerkedj másokkal. -
#3947 En sem tudok tul sok dolgot, de minden masra ott van anyam titkos receptgyujtemenye ... amugy nem viszem tulzasba ezt sem, leginkabb lusta vagyok orakon at a konyhaban ugykodni csak azert hogy valtozatosabban egyek -.- -
Jacky #3946 Sokan voltak már így vele, pld. én is.
Csak a sablonszöveget tudom mondani: Majd az idő helyrehoz.
Bármennyire sablon, így van. -
Jacky #3945 Én nem tudok főzni. Pedig éltem albérletben is sokáig és nem volt mellettem senki, aki főzött volna.
Jó, pár dolgot el tudok készíteni. Pld. jobb lecsót csinálok mint a volt anyósom, irigyelt is érte de azért túl sok mindent nem tudok elkészíteni. Egy pörkölt elkészítésébe nem hal bele senki.
Ettől még rendes fiú vagyok -
#3944 Veletek vagyok
Igaz elég szerencsétlenvagyokxD 3 hónapja szakítota velem Barátnőm én meg azóta is Szeretem:(:S:S
-
#3943 Üdvözöllek a klubban.
Méghozzá a normális kapcsolatot támogatók klubjában, ugyanis itt 2 tábor van.
Az egyik, aki a romantikát nyálasnak tartja és nem tart rá igényt, a másik az a tábor, aki úgy látja a párkapcsolatok lényegét, ahogy te is.
-
#3942 Olyan nincs :D ... remete elet elso alapszabalya #1 - tanulj meg fozni ... amugy valoban, tenyleg lehetne szo ilyesmirol. -
Jacky #3941 Rád szálltunk Beast, véged van! Kielemezzük még a vesédet is muhahahaha -
Jacky #3940 És ha ő jobban tud valamit? Mondjuk, hogy ezt meg azt hogyan kell elkészíteni, hogy sokkal finomabb legyen? Hmm? -
Nandusz #3939 Szoktál rá pressziót gyakorolni, ha véletlenül nem olyan precízen csinált rendet, mint ahogy azt te elvártad volna? -
Jacky #3938 Csak gratulálni tudok. És előre figyelmeztetlek, hogy vannak itt páran akik kötözködni fognak. Mert olyanok. -
#3937 Igazából rendet tartani úgy lehetne, ha minden "szónoklatot" törölnék.
Dehát akkor megint azzal jönnének egyesek, hogy bezzeg csak az ellentábor hsz-ei vannak kitörölve.
Tehát, akinek van kedve olvassa el őket, válaszoljon rájuk, ha meg nem, akkor ugorja át. -
Jacky #3936 De nem kell teljesen megváltoznod. Hiszen az nem is megy, tudom. Csak annyira kéne, hogy megfigyeld, mi az ami már sok a párodnak. Na azt a határt nem kellene átlépni.
Beszélgetés, beszélgetés, sok-sok. -
#3935 Nah ez az egyik dolog amit nem szeretek, ha a konyhaban alkotok akkor ott nincs nyulkalasnak helye, mert harapok >_< -
Jacky #3934 Sokszor jó ám az együtt végzett házimunka is. Pld. egy kis vacsi készítése, közben borozgatva. -
#3933 Na,most találtam rá a témára és +fav :)
Először is nem tudom,miről írjak.. Magamról vagy általánosságban.. Inkább leírom az én szerencsém.. A barátnőmmel 9 hónapja vagyunk együtt,tudom,nem nagy idő még,de eddig minden a legtökéletesebben alakul.. Imádjuk egymást,hetente 5x találkozunk,minden nap szinte 1-2 hívás,sms,látogatás.. Alig vannak viták,de persze mindenhol vannak, de ezeket hamar lerendezzük.. Külsőre gyönyörű, a belső tulajdonságai szintén olyanok,amiket csak el tudtam volna képzelni.. És ő is ugyanígy érez.. Komolyan, ilyenkor is nagyon szerencsésnek érzem magam és csak megköszönni tudom a sorsnak,hogy ilyen van. Nem egyszer mondta/mondták rám,hogy minta pasi lennék,ők is ilyen barátot szeretnének.. Nem tudom,nekem olyan dolgok természetesek,amik másnak nem (törődök vele,tisztelem .. ő mondta,hogy mellettem érzi először nőnek magát.. odafigyelek ránk.. a családra is.. minden) Most leszek 12.es, ő eggyel alattam jár,és valszeg itthon maradok érettségi után dolgozni egy évet,és megvárom itt. Akinek bármi kérdése van rólunk,rólam, magáról a szerelemről vagy nemtudom. Írjon bátran