8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#4012 Hát egy sírós kisfiú egy kislánynak sem szimpatikus..... -
#4011 (ők ismerkedtek meg vele, faszse tudja hogyan) bocsese:) -
Jacky #4010 Egyetértek Nandusz. Salsoul azt hiszi magáról, hogy "jól feladta a leckét", holott semmilyen nagy gondolkodást igénylő dolgot nem mondott.
Mire fel ez a nagy egó? -
#4009 Réges régen(htr93 szerelmes voltam egy csajba. később láttam egy kb 10 évvel idősebbe karolva menni az utcán.
mindig is utáltam a nagy fasza gyerekeket, mer az egyszer kiszúrt, basztatott(3-4haverjával,) én meg tök be voltam szarva, aztán csodálkozott a gyerek hogy paddal eggyütt repült, akkorát baszott le neki a bátyám mer én meg elbőgtem magam otthon hogy mivan. és akkor az egész kurva osztály megutál, mert ez a kis buzi egy közkedvelt egyéniség, egy agy fasza gyerek volt akit mindenki szeret.
mindenki az ilyen faszagyerekeket keresi(minden csaj). Viszont!
Egyszer beszélgetem 2 haverommal meg egy 25 éves csajjal(ő ismerkedtek meg vele, faszse tudja hogyan) és persze adták neki a naagy Vagányt, szóval a húú de megvertem, meg hogy bszóltam neki... aztán, megint csak haverok a csajzozásra terelték témát és megszólal az egyik hogy:én általába vagánykodással hívom afel a csajok figyelmét. mondja a másik hogy én is.(csaj erre:"jhaajj") és akkor én is megszólalok..(wááhülye vagyok néha úgy érzem)... "én azzal szoktam ált. .... hmm... azzal hívom fel figyelmemet, hogy próbálok értelmeseket mondani... és azszndja a lány hogy" helyes. ezért figyeltem fel rád) mert én külön is beszlgettem vele. és tök jó volt, mert ezek után mindig meghallgatta amit mondok, még ha nem is pont neki szólt, a többieket meg le se szarta. CSAK: én nem vagyok 25. és nem is leszek mostanába.
Viszont már nem ez az első alkalom hogy 20 év feletti csajjal jobban elvagyok mint mások, viszont 20 év alatt meg se szarnak! Mert hányzik belőlem az ami a sok faszagyerekben benn van. és lehet hogy 20 éves korom után is Hiányoljnak majd belőlem egy hasonlót de mást.Szóval nem jó. -
#4008 Nem, ez olyan valóság amit mindenki lát, aki nem csukott szemmel jár. -
Jacky #4007 Az alapállásoddal egyet tudok érteni. De sok mindenben továbbra is homlokegyenest ellentmondó véleményen vagyok.
Ilyen pld. a kedveskedés kérdése. -
#4006 Maximum a te általad megélt, átélt valóság... -
#4005 Igen. Valóságnak hívják :) -
#4004 Ezt valami filmben hallottad? -
Nandusz #4003 Sokszor pedig az a legnagyobb kedveskedés ha nyugton tudsz maradni a seggeden és tudsz uralkodni kedveskedési kényszereden. /Ezzel az utolsó mondattal jól feladtam a leckét, mi?/
Na látod erről beszélek. Néha elszállsz és azt hiszed magadról, hogy olyan szellemi termékeket termelsz ki magadból, mint pl. Pál apostol (de mondhatnék másokat is..csak ugye a regedben találtam Pál nevére való utalást...bár ő Saulus volt), akinek ugye általában megbotránkozás követte megnyilatkozásait, mert az emberek nem tudták elhordozni az azokban található alapigazságokat. És inkább választották az egyszerűbb utat, szembeállás Saullal, mintsem magukba szálltak volna.
Te is ilyesmit képzelsz magadról?
Csak mert szerintem itt nagyon sokan tudjuk, hogy miről beszéltél és nem adtál fel semmilyen leckét sem.
Hovatovább...szerintem itt senki nem beszélt arról, hogy ne tudna elmélyülni a kapcsolatában és senki sem állította magáról azt, hogy izgága lenne, akinek folyton szüksége lenne az önkontrollra. Sőt senki sem állított magáról olyat, hogy ne venne latba nagyon sok mindent a kedveskedésének megcselekvése előtt.
Összegzés: Na ilyenek miatt írtam tegnap este azt, amit megírtam rólad. Túl sokat képzelsz magadról, másokat pedig a porig degradálsz azzal, hogy nem tiszteled bennük azt, hogy képesek azokat az igazságokat, melyekre gyakorta rávilágítasz esetleg ugyanúgy, vagy nálad jobb minőségben is megélni.
-
#4002 Amit mondasz az sem igaz. Hidd el vannak olyan emberek, akiket nem az érzelem irányít, mégis boldog életet, sőt boldog párkapcsolatot tudhatnak maguknak.
Azt már nem mondhatom, hogy mi irányítjuk az érzelmeket, de még erre is van megoldás. -
#4001 Ez már ki lett tárgyalva: a lányok nem tudják ki nekik a rendes fiú, és azért nem találnak, mert a rosszfiúkat, "faszacsávókat" keresik, és aztán megy a sírás, hogy a "faszacsávó" félredug, veri, bunkó vele. Ennyi. -
#4000 Nem fogod tudni meggyőzni. -
#3999 az egész életed az érzelmek irányítják,nem te irányítod őket.. :)
Csak egy nagyon egyszerű példa: Azt csinálsz,amit szeretsz.. Csokit eszel,zenét hallgatsz,filmezel akármi.. Ez is egy érzelem,hogy szereted ezt csinálni.. Szóval az utolsó mondatod felesleges :) -
#3998 Dzseki,
Az, hogy az ember beveti az értelem erejét és tudatosítja az érzelmeit nem zárja ki a szeretetteljes, őszinte, érző odafigyelő valóban romantikus gondolkodást. Max a te (és még párak) fejében.
Az ő ízléséhez közöd: semmi.
Bagoly mondja verének.
A köteles dolghoz most én is mondjam azt amit te, hogy:
"gyűjtögeted a kis szókockáidat mint egy nyáladzó idióta a szobában és próbálsz fogást találni rajtuk."
Arra megkérnélek, hogy legközelebb pontosan emlegess fel dolgokat a környezetükkel együtt, hivatkozási pontokkal, hogy az érdeklődők tudják ellenőrzni álláspontod helyességét.
És éntőlem bárki felakaszthatja magát. Elmondom a mondandómat ha hagyja, amit átgondolhat és ha továbra is kitart az akasztás mellett akkor ezt is tiszteletben kell tartanom.
A következő életében kezdi elölről a tanulást.
A problémát egyébként abban kell(ene) keresni, hogy mi vezet odáig, hogy öngyilkossággal zsaroljon valaki valakit.
Ismét elmondom, a kedveskedéshez.
Azzal, hogy nyáladzás ellen vagyok nem a kedveskedés ellen vagyok. Akár milyen nehéz ennek a felfogása. És olyakor többet lehet kedveskedni pl a házimunkába való besegítéssel mint egy csokival és pár szerelmes telefonnal meg esemessel. Sokszor pedig az a legnagyobb kedveskedés ha nyugton tudsz maradni a seggeden és tudsz uralkodni kedveskedési kényszereden. /Ezzel az utolsó mondattal jól feladtam a leckét, mi?/
Eddig még egy önálló véleményt nem mondtál.
Csak azt ismételgeted amit már más korábban elmondott és szimpatikusnak találod.
Vélemények ütköznek.
Nem biztos, hogy az enyémek.
Lehet, hogy a régieké.
Én szeretek olvasni, és tanulni, más emberek álláspontját miértestül megismerni.
Ha találkozok eg számomra nem érthető vagy elfogadható állásponttal akkor azt kezdem el vizsgálni, hogy az a bizonyos valaki vajon miért, milyen szögből láthatta megfelelőnek azt amit mondott. És milyen szándék állhatott mögötte az ő szemszögéből.
#3985, #3988
Vagdalkozással nem fogod kimagyarázni az egyértelmű hülyeségedet.
Nem szállok rá. Csak megkérdezem, hogy mi áll az álláspontjának a hátterében.
Nem elég csak a tévedést feltárni: annak okát is fel kell.
Te csak az mondod, hogy tévedsz. Ha pontos kifejtését kérem annak, hogy miért is tévedek ara kb csak annyit tudsz mondani, hogy: csak, mert, kuss.
Kraawz nem csőpög, nem nyáladzik. Stabil. Semmi különöset és extrát nem lát abban amit tesz.
Amit ő csinál az már majdnemhogy a barátnője tiszteletére rendezett szartartás.
---
Most pedig összefoglalom az általános nézőpontom:
Alapállás, hogy csak két önállóan is felhőtlenül boldog ember lehet együtt is felhőtlenül boldog. Az ember csak abból tud adni a másiknak amilye van.
Aztán a másik, hogy ne az érzelmek írányítsák az embert és az életét, hanem az ember irányítsa a saját érzelmeit és életét. - Ha nem akarja, hogy az érzelmei megvezessék...
/Ugyanakkor gondolkodjon szeretetteljesen/ -
#3997 Igen, valami ilyesmi lenne a topik témája. -
#3996 Ebben teljesen igazad van. A topic ezzel kezdodott, de kialakult 2 tabor es azota "gyozkodik" egymast hogy kinek is van igaza :) -
#3995 Már megszoktam,hidd el,több éve sg-n vagyok, csak régen volt egy másik regem. A téma az,hogy ritka rendes fiút találni.. Szerintem annak lenne értelme,hogy a lányok leírják,milyen nekik a rendes fiú,miért találnak ritkán stb..
A fiúk meg írnak,hogy ők milyenek,milyennek érzik magukat,miben javulnának vagy mi az,amire kicsit büszkék(nem ego,de lehet büszkének is lenni valamire),és aztán ezt megvitatni. Nem az állandó flém lenne itt a lényeg. -
#3994 Ilyet nem szabad mondani, a fejedet veszik erte ;p -
#3993 Akkor szerintem ezt a tipikus sg-s öldöklést fejezzük is be és maradjunk a témánál. -
#3992 :) -
Nandusz #3991 Nessigraf ezzel a felsorolásával épp klikkesített és nyalizott egy hatalmasat (nem is csodálkozom, hisz ráfér a mamira az elismerés). Nem akartam eddig ezt kinyilvánítani, de úgylátom többeteknek is szemt ütött ez. -
Jacky #3990 Pontosabban csak ő való oda, a másik kettő nem. -
Jacky #3989 Kilóg a lóláb az biztos.
Kraawz tuti nem való abba a felsorolásba! -
Jacky #3988 Nem mondok ellent saját magamnak, csak te gyűjtögeted a kis szókockáidat mint egy nyáladzó idióta a szobában és próbálsz fogást találni rajtuk. -
#3987 Csak azt nem értem, hogy Kraawz hogy került képbe nála?
Mert, hogy nem egyforma az érzelmi világuk, az tuti! -
Jacky #3986 Pedig az jön le, hogy osztod az észt ezerrel, mindenkibe belekötsz, aki nem ad igazat neked, ha meg véletlenül vki hozzá mer szólni az általad elmondottakhoz, rászállsz.
Irány a pszichológus. -
Jacky #3985 Mondtam már hogy ne kérdezgess. Nem fogja megválaszolni senki, mert senkit nem érdekel, amit mondasz. A bizonyítványt már kiállítottad magadról. Mit csodálkozol, ha ezután semmibe vesznek?
Az az ember aki egyetlen szón lovagol, nem normális. -
Jacky #3984 Uramatyám!
Nessie ezt remélem nem gondoltad komolyan, hogy salsoult és soulhuntert besoroltad az őszinte, gondolkodó, érző, odafigyelő, valóban romantikus emberek közé!?
Náluk semmirekellőbb embereket keresve nem találni!
Ha neked ők kellenek, elferdült az ízlésed de nagyon!
Istenem, add egyszer hogy végre láss is ne csak nézz!
Érzéketlen tuskók helyébe nem kell virágot képzelni.
Valóban romantikus amikor kötelet adna a barátnője kezébe ugye? Salsoul megtenné.
Valóban érző és odafigyelő lélek ugye, ha nem kedveskedik semmivel a barátnőjének, mert az "ovis".
A mások véleményét hangoztató, idézgető ember nem egyenlő a gondolkodó emberrel.
A hsz-eik arról tanúskodnak, hogy egy rakás nullák, nem rendes emberek.
Idős korodra benőhetett volna már a fejed lágya. Úgy látszik nem történt meg, még ilyen idős korban is el tudnak szédíteni hülyeségekkel.
-
#3983 Nem fontos a mások. Sőt lényegtelen. A szamarat ne vedd a válladra! A másik a fontos. Ha hajlandó vagy olyan dolgoknak is utánanézni, netán tanulni, amit ma hülyeségnek tartasz, az a megismerés által talán mégsem az. Netán a másiknak még jó is. -
#3982 Ha én nem lennék itt... akkor nem lennék itt.
A #3970-hoz kapcsolódóan Jacky mond valamint. Aztán megint mond valamit, ami üti a korábbit.
És rákérdezek arra, hogy akkor most, hogy is van ez.
Erre a válasz rendszerint az vagy vmi hasonló mint ami a #3968-ban van.
Azt is figyelembe kell venni, hogy rendszerint nem én hozakodok elő azzal, hogy mi lenne ha én nem lennék itt. És hogy ki mennyire beteg.
Hanem ti. És én erre az előhozásra reagálok.
Nem hiszem, hogy bárki is miattam változott volna it a forumon.
Ha mégis akkor az illető fatális hibát követett el.
Csak miattam senki se változtasson semmin. -
Nandusz #3981 Oké...most nem akarlak megsérteni, de ezt eddig is tudtam. Csak arra voltam kíváncsi, hogy te is tudod magadról...de ezek szerint igen.
Végül is amiatt gondoltam azt, hogy TE képzelsz ilyet magadról, mert rendre olyanokat mondtál, hogy ha te nem lennél itt....meg, ha te nem mondtad volna....stb, akkor biztos nem lenne az általad pozitívnak vélt fordulat itt egyesekben.
(lásd a #3970-et, de van ilyen több is, nem keresem ki, ne is kérj meg erre) -
#3980 Rosszul jött le.
Ezentúl tudd, hogy nem vagyok extra über ember.
Bár mit is írok, bármit is sugall az számodra. -
Nandusz #3979 Most hiába próbálsz tőlem konkrét hsz-eket, és onnan kimásolt konkrét szavakat kérni, lehet hogy van, lehet hogy nincs. Nem ez a lényeg. Csak elmondtam az én véleményemet, hogy NEKEM a stílusodból ez jött le. Ami persze nem mérvadó, ezt is gyorsan hozzá teszem.... -
#3978 Én semmit sem állítottam magamról, azon kívül, hogy ugyan olyan szarházi vagyok mint bárki más. De ezt is csak azért mert szerintetek vmi überlény vagyok, amikor nem.
Ha mégis bármi mást állítottam magamról akkor egy (vagy több) hozzászólás számot kérnék mint hivatkozási pontot.
Sajnos ennél egyszerűbben nem tudom megfogalmazni, remélem ezek után megértitek, hogy mire is akartam rávilágítani. -
Nandusz #3977 Látom nem érted, meg nessigraf sem. Nem azt állítottam, hogy mások véleménye befolyásolja az életünket, és fordítva...mások elvárásainak engedelmeskedve éljünk. Még csak nem is mások által begyűjtött egyfajta dicséretről beszéltem.
Hanem arról, hogy mit tudsz nyújtani MÁSOKNAK, az nem itt fog kiderülni, hogy te mit állítasz magadról, hanem abból lehet valós képet felállítani, hogy MÁSOK hogy vélekednek arról, hogy mit tudsz nekik és a környezetednek nyújtani, ami mindenképp egy pozitív, karizmatikus, szellemileg feltöltött impulzus kell hogy legyen.
Sajnos ennél egyszerűbben nem tudom megfogalmazni, remélem ezek után megértitek, hogy mire is akartam rávilágítani.
-
#3976 -
#3975 1. engem különösebben nem érdekel, hogy mások miként vélekednek rólam.
Miképpen mindenki számára, számodra is addot a rólam való vélekedés szabadsága. Arra azért figyelj, hogy bármi amit rólam vélsz - legyen az pozitív vagy negatv - az bizonytalan.
2. A félreértések tisztázása végett:
Én egy szaros halandó vagyok. Semmivel sem vagyok több vagy kevesebb mint mások. Nincs itt semmi emberfeletti dolog.
Csak ti (te) képzelitek azt, hogy felettetek állok, és valami kivételes emberfeltti lény vagyok vagy mi a szóösz, a mikor nem vagyok az.
Továbbiakban ezt értsétek hozzá azokhoz a hozzászólásaimhoz amik számotokra nem ezt sugallják.
3. Nem hiszem hogy önmagunkkal csak akkor kellene szembenézni, vagy lelkiismeretet vizsgálnunk, az igazságra rájönnünk, vagy az életünkön 180 fokot fordítanunk ha azt egy szent felsőbbrendű kéri.
4. Rólam nem kell tanubizonyságot tenni.
Az én szempontomból az én helyzetemen semmit sem változtat mások tanubizonyságtétele. -
Nandusz #3974 Nem-nem mindig csak mások....csak tudod működik a világban egy olyan törvényszerűség és alapigazság, hogy akkor érték a bennünk lévő érték, ha azt mások is alátámasztják, és tanúsítják, mert akkor hordoz valódi tartalmat.
Mindaddig, amíg kizárólag magunk állítunk magunkról valami ragyogó szépet, az nem más, mint pelyva. -
#3973 Mindig csak MÁSOK? Próbáld ki, tapasztald meg magad! Nem földönkívüliség ez, nem is olyan bonyolult. Évezredek óta mindezeket nagyon sokat gyakorolják. Szóval tesztalanyok bőven...