Az sg áldozatai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Moderátor bárki lehet ember viszont nem!
IPhone 4.5G (64Gb),Psp 2 (120Gb),Xbox 480 (1Tb),Ps4 (1Tb),WII 3D Amd X16 52000+ , Ati HD9800 8Gb GDDR6 ,32Gb DDR6 3600Mhz ,30Tb HDD
annak pld. nem láttam értelmét :\
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Jó, mi? 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
degenerált: még jó h nem IPrõl bannolnak...
\"You are fucking crazy people!\"
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
utána rá 1hónapra visszamentem a topikba,enyhe beszólásért csúnya szavakkal válaszoltak,mondom szólok modiknak és mit tettek?törölték a hsz-t,na akkor jöttem rá h ...
nem folytatom mert az önkényes modik adnak büntipontot
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
ÉS akkor mennek panaszkodni St-hez, a fõszerkesztõhöz, a tulajdonosokhoz, ombucmanhoz, tudomisén... Nincs már tisztesség a mai cõcselékben senem!!! 😞
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
örülnék ha az lenne a legnagyobb problémám, hogy büntit kaptam itt mert f@sz voltam
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Áhhhh... 😞((
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
leszarom a konfigod...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Benned égnie kell annak, amit lángra akarsz lobbantani másokban. Szent Ágoston
Én voltam a gonosz fajvédõ békétakaró, õk meg a drága jó békés rasszisták (nem mindenki, de jópáran).
Benned égnie kell annak, amit lángra akarsz lobbantani másokban. Szent Ágoston
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
© balcsipisti tegnap 23:06 Elhagytam a topikot!
2008. 07. 05. tegnap 23:09 - Az sg áldozatai.
REAL MADRID
Ettõl modnjuk nem érzem magam áldozatnak. 😊))
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
balcsipisti, jer, borulj a vállamra kisangyalom, biztos nagyon megbántottak, szegény kicsi érzékeny lelkecskédnek fájhat nagyon az élet eme brutalitása és igazságtalansága, adjak zsepit, hogy belefújhasd kis orrocskád taknyát?!
Én azt mondom, ne álljunk itt meg!
húzzunk fel egy új terror házát!!!!! A neve csak simán "Az SG-s terror háza" lehetne!!!
Sõt!!!!!
Szervezzünk felvonulást az andrássy úton, és skandáljuk ezt: HÁT MITKÉPZERLNEK EZEK AZ SG-s MOCSKOK???!!!!!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ON:
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Én a valós évszámot adtam meg és gondolom Alex is 😊
tudni kell viselkedni, adott írott és íratlan szabályokat betartani
igaz, vannak olyan modik-adminok, akik kötelességnek tekintik, amit csinálnak, és ezzel együtt sokszor túl is lihegik a dolgokat (nem csak SG-n fórumozok, így ebbe az általam látogatott oldalak összessége beleértetendõ), azonban tudomásul kell venni, hogy éppúgy, mint a társadalomban, az életben, egy fórumon is megvannak az együttélési szabályok, amik nélkül káosz lenne, nem beszélve a spam, reklám, egyéb szarságokról, amiket persze gyökerestõl ki kell írtani
ja és érdekes módon még sosem kaptam büntit sehol, talán mert ismerem a korlátok feszegetésének határát
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
amúgy miez a topik? vérpistikék gyülekezõhelye? 😄
méghogy sg áldozatai omg. akit kiraktak, okkal raktak ki (vagy kapott egy-két pontot)... szóval a sírás értelmetlen, az nem veszi le a büntipontokat, és az ellen nem véd, mármint az új pontok ellen
meg kell tanulni viselkedni 'oszt nem lesz több pont. pont.
Bazinga!