422
Szeretettel várom azok hozzászólásait akik oknélkül kaptak bűntetőpontot, vagy egyéb igazságtalanság érte őket mélyentisztelt moderátorainktól!
  • gotchaaa
    Egy szabad ember szabad országban szabad akaratából azt tesz, amit szabad...
  • NeverwinterKING
    pedig feleslegesen, nem tehetsz ez ellen semmit. és nem is kell.
    azér amióta ez a fórum megnyílt már nem egy változáson esett át és próbál jobb lenni. és most elért egy szintet ami sztem pont jó, mind moderálási elvekbe mind más dolgokban...
    am csak egy éve vagyok tag de azér vissza olvastam a mi kell az sgnek topikba :D
  • piros mogyi
    Bezárták a Lipit és tessék. Amúgy meg:

• HUmanEmber41st
    Ha valaki elmondja a saját elképzeléseit, és azok nem egyeznek a tieddel, akkor máris felnyomjuk a modiknál a csúnya nácirasszistafasisztákat...

Látod, az csúúúnya dolog lenne, ha valakit a világnézete miatt (ami nem egyezik a tieddel) rögtön megbüntetnék az SGn.
    Ha valaki csak beszél valamiről, az még nem büntethető. Ha már cselekvésre szólít fel (irtsuk ki, akasszuk fel stb) az már igen. De az is csak élőszóban tömeg előtt stb... Ide mindenki azt ír, amit akar bizonyos keretek között, és ezt mindenki elfogadja. Ha meg nem tetszik "el lehet menni".
  • balcsipisti
    red star, csak így mert még ezért is büntipont lesz:)
  • balcsipisti
    "Ha nekiállsz provokátorkodni, meg belenyúlsz direkt a szarba, de jóóó méllyen, akkor ne csodálkozzál semmin se! Nyilván téged fognak banolni, mint felbújtót, aki ne ért a szép szóból. Ha pl. te nem vered a tamtamot, akkor a többi ápolt is csendben falja a kásáját a sarokban. Bevett módszer a rendvédelmi szerveknél is, hogy előre kiemelik azokat, akik feleslegesen szítják az indulatokat. (általában ezek is vannak legjobban felháborodva és beperlik még az atyaúristent is, mert szerintük BÁRMIHEZ joguk van...pedig nem)"

A provokátor itt a moderátor.
    A többi ápolt? Ennyi a véleményed azokról akikkel igazságtalanul bántak? Tényleg te vagy az sg hangja!
    Ja és nem feleslegesen szítom az indulatokat.
  • NeverwinterKING
    mire gondolsz?
  • balcsipisti
    Minek?

Nyugodtan vonja le mindenki azt amit kell.
  • Sir Quno Jedi
    Ha nekiállsz provokátorkodni, meg belenyúlsz direkt a szarba, de jóóó méllyen, akkor ne csodálkozzál semmin se! Nyilván téged fognak banolni, mint felbújtót, aki ne ért a szép szóból. Ha pl. te nem vered a tamtamot, akkor a többi ápolt is csendben falja a kásáját a sarokban. Bevett módszer a rendvédelmi szerveknél is, hogy előre kiemelik azokat, akik feleslegesen szítják az indulatokat. (általában ezek is vannak legjobban felháborodva és beperlik még az atyaúristent is, mert szerintük BÁRMIHEZ joguk van...pedig nem)
  • Monoton
    fórum / Saját fórumok >> / Humanista fórum Házigazda: balcsipisti

Jogod van hozzá hogy törölj

• balcsipisti
    Ja, ki ne hagyd a topikom, remélhetőleg éjfél után indul.
  • balcsipisti
    no comment...
  • balcsipisti
    Humanista fórum, Miskolc88: etnikai tisztogatás stb.
  • Sir Quno Jedi
    Igen van pár színvak modink is, pont ezért! Bírósági tárgyalásokon őket idéztetjük be és így a gyanú árnyéka sem vetülhet ránk... :D:D:D:DDDD
  • balcsipisti
    Igen tévedsz!
    Nézz utána a modik figyelmébe topikban, hogy hányszor kérvényeztem eljárást, de semmi, a több mint 20 privát üziről nem is beszélve, de természetesen semmi!
  • Sir Quno Jedi
    Végülis valszeg. te vagy az ezeregyedik unatkozó kis kötekedő errefelé, aki beleköt ebbe (is). Szerinted?! :D

Jobban teszed, ha a nődre koncentrálsz, mert valami nincs rendben köztetek, ha itt nyomatod a orbitális baromságaidat, ahelyett, hogy rajta izzadnál! :D (már feltéve, ha nem "puncus.jpg" a neve)

Uzsgyí!
  • HUmanEmber41st
    Mégis melyek azok az emberiség ellenes vélemények ?
  • Mirk
    az nem kultúrált fórumozás de hát ezek is kapnak büntit vagy tévedek?
    erre a nincs rá okra meg nem tudok mit mondani mivel nem vagyok moderátor és a büntipontlistát se csekkolom nap mint nap, de azért nem hiszem, hogy egy olyan fórumon ahol 250ezer felett van a regisztrációk száma, olyan moderátorok vannak akik a logó színe alapján banolnak vagy ilyesmi.
  • HUmanEmber41st
    Jó arc Balcsipisti, szerzett nekem egy-két vidám percet most is :D :D :D
    Pedig állítólag már 20 éves...az érettség nem mindig jön el 18. életévedben...
  • balcsipisti
    Akkor is joguk, ha nincs rá ok?
    És ha valaki rágalmaz, vagy éppen emberiség ellenes véleményeket nyilvánít, akkor az kulturált fórumozás???
  • balcsipisti
    Így már nem egy egyéné a felelősség:)
  • Mirk
    Nincs veled egyébként semmi baj csak nem érted a lényeget. Ez a fórum nem azért van hogy te szabadon kiélhesd a szólásszabadságodat. Ez a fórum azért van mert a készítője létrehozta, hogy az Ő szabályai szerint játszhass kérdezz-feleleket rajta. A jog pedig véletlenül sem azt jelenti hogy azt teszünk amit akarunk. Tudod mit jelent a jog? Hogy azt tesszük amit szabad, ami meg van engedve. Meg van engedve a szabályok szerinti kiltúrált fórumozás. A moderátoroknak meg joguk illetve kötelességük kiporolni a szabálytalankodók gatyáját.
  • Sir Quno Jedi
    Én nem. Nem én programoztam itt az SG engine-t, ergó nem is tudnék semmiféle semmit sem használni-e.
  • balcsipisti
    Tudod-e, hogy tiltott önkényuralmi jelképet használsz???:)
  • gotchaaa
  • Sir Quno Jedi
    Én csak megosztom veled az általam felhalmozott bölcsesség egy aprócska morzsáját. A többi rajtad múlik. A jövő mozgásban van.
  • balcsipisti
    Akkor csak éjfél után nyithatok?
  • balcsipisti
    Egy drága moderátor hozzászólása, Istenem eztis kiérdemeltem:)

Köszönöm...
  • Mirk
    nem
  • balcsipisti
    Ez komoly?
  • Sir Quno Jedi
    Szerintem csak akkor nyiss új tápigot, ha végleg el akarsz búcsúzni. Van már előéleted és mint visszaesőt fognak kezelni, azaz...(minimum) gázkamra... :D
  • Mirk
    nem, ez pofa alapján megy
    van aki egyszerűen NEM NYITHAT, nem engedi a szerver
  • balcsipisti
    igen elmúlt, de mostsem enged témát nyitni, pedig ettől a topiktól már eltelt a 24 óra.

Vagy itt mindig éjfél után telik le?
  • Mirk
    Az ember túl sok tv-t néz aztán azt hiszi mindenhol jogai vannak
  • gotchaaa
    Már régen elmúlt 11, és nincs topik...
  • Beast Machine
    Mester, itt a 23:00, és sehol a topik?
  • NeverwinterKING
    juj mindjárt jön az új topik :O
  • ForzaInter
    :DDDddd
  • NeverwinterKING
    legalább lehet vmin nevetni ebbe a szörnyű világba^^
  • balcsipisti
    Kibe kötöttem bele aki a panaszát írta le?

Keresd nyugodtan!:)