Az sg áldozatai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez egyszerûen hihetetlen!

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

broman191
Én találkoztam, és annyit csinált hogy adogatta a pénz mindenkinek. Jóváírt vagy 10 milliót aztán megkérdezte hogy "Elég?"... há' maj' nem... 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

zeli
Nem nyavalyognátok, ha találkoztatok volna SA-MPos adminnal. Szó szerint 12 éves gyerekek kapnak admint egy szerveren, akik kedvükre bannolgatnak akárkit, aki nem tetszik nekik. Láttam olyat, hogy azért kibasztak valakit, mert angolul szólalt meg. Vagy volt olyan, hogy megölték az admint - teljesen jogosan, csalás és glitch nélkül - és kivágták a gyereket..stb. Sokan csak az admin miatt mennek játszani, vagy csak az adminnal játszanak.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

n3whous3
"Gondolj bele te hülye fasszopó" 😄DDDDDDD

púúúúú

Sadist
Volt akit azért banoltak, mert az IP-je elsõ 2(kettõ) számjegye egyezett egy permbanon levõével 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Bucser
Van apróhirdetés szekciója az oldalnak...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

NeoMaN
Kizártnak tartom, hogy azért kaptál büntit mert eladásra kínáltad a PSP-d....

Kockazone
SHADOWEYES7 5büntetõpontot adott azért mert reklámoztam a psp topicban az eladó psp-met ! Oké hogy nem szabad de egybõl 5-öt? Elég lett volna figyenmeztetni vagy adni 2-3-at... A szánalmas pedig az hogy az üzenetemre nem volt hajlandó válaszolni pedig csak egy egyszerû indokot kértem.......

Moderátor bárki lehet ember viszont nem!

IPhone 4.5G (64Gb),Psp 2 (120Gb),Xbox 480 (1Tb),Ps4 (1Tb),WII 3D Amd X16 52000+ , Ati HD9800 8Gb GDDR6 ,32Gb DDR6 3600Mhz ,30Tb HDD

zeli
jah arra én is emlékszem...
annak pld. nem láttam értelmét :\

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

SötétBarom
Én egyszer kaptam kettõt, mert beszúrtam egy topikba az egyik privátüzimet, amiben közölték velem, hogy a "Kur*a *nyád"..

Jó, mi? 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

NeverwinterKING
basszus :|

\"You are fucking crazy people!\"

bertino
most lelõtted a poént :|

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

NeverwinterKING
ennek a fórumnak nem az a lényege h minél több munkát adjuk a modiknak...

degenerált: még jó h nem IPrõl bannolnak...

\"You are fucking crazy people!\"

degenerator
3 ip címrõl is szoktam netezni, szóval lehet bannolgatni😊

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

bertino
legalábbis azzal a reggel, aminél összegyûlt -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

tommyg
az a baj hogy ha 20 összegyûlik akkor többet vissza nem jössz ide

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Narxis
<#wow1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

milk41
én azért kapta 2 büntipontot mert csoportosan támadtak(az ATI megszálottak),mindegyiknek beszóltam és a drága kedves imádnivaló Solten barátom meg ment árulkodni,utána meg azért kaptam +2-t mert leanyáztam a modikat és igazságtalannak találtam a büntipontokat.

utána rá 1hónapra visszamentem a topikba,enyhe beszólásért csúnya szavakkal válaszoltak,mondom szólok modiknak és mit tettek?törölték a hsz-t,na akkor jöttem rá h ...

nem folytatom mert az önkényes modik adnak büntipontot

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

degenerator
a mérgesgombákat sem kell elítélni, biztos vannak közöttük normálisak....mi lett volna, ha az összes õsember így gondolkodott volna😊

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Nekem eddig egy volt, de teljesen jogosan. Nem vettem észre, hogy egy frissen felhozott topic már négy éves, és kértem az azonnali bezárását halállal való viccelõdés miatt.

Sir Quno Jedi
Áhhh, ez nem old meg semmit sem. Ez olyan, mint mikor leütsz egy kis vérszívó szúnyogot, de ott döngicsél még háromszázezer!

ÉS akkor mennek panaszkodni St-hez, a fõszerkesztõhöz, a tulajdonosokhoz, ombucmanhoz, tudomisén... Nincs már tisztesség a mai cõcselékben senem!!! 😞

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kibannolod a *csába az illetõt,probléma megoldva.😉

Met
mekkora mártír baz+
örülnék ha az lenne a legnagyobb problémám, hogy büntit kaptam itt mert f@sz voltam

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sir Quno Jedi
Engem is rengeteg sérelem ért! És mi modik kihez fordulhatunk-e...

Áhhhh... 😞((

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

5c0rp330n
micsoda szemét rasszista, akit kirabolnak a cigányok és nap mint nap terror alatt tartanak és szídalmazni meri õket. nyisd már ki a szemed ember. álomvilágban élsz. ez nem rasszizmus, hanem épeszû ember normális reakciója. ha azt tapasztalod, hogy minden szúnyog a véredet szívja, szerinted nem normális, hogy beskatulyázod a szúnyogokat, hogy ezek mindig csesztetnek és ha látsz egyet, le akarod csapni? ugyanúgy nem sétálsz be a grizzlymedve barlangjába sem, mert hallottál róla, hogy milyen következményei lehetnek. ha ott tartana az emberiség gondolkodásmódban, ahol szerinted tartania kéne, már rég kihaltunk volna az elsõ õsemeberek idején. amit te humanizmusnak nevezel, az nem az, hanem színtiszta beszûkültagyú csõlátásü HÜLYESÉG.

zmeor
én nem azt mondtam hogy ne moderáljanak, hanem azt hogy ne játszák az agyukat mellé...

leszarom a konfigod...

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

tigeroo
1 perces néma csönd az sg áldozatainak.

tartsatok ki modik!!!<#buck>
És nem a bûntetõpontjaimat kell kihevernem, hanem egy sokkal komolyabb dolgot, ezért nem fogok egy ideig beírni, de monoton üzenetére reagálnom kellett.

Benned égnie kell annak, amit lángra akarsz lobbantani másokban. Szent Ágoston

Nem hiszem el, hogy ezt mondom, de õk már reménytelenek voltak, na jó, majdnem reménytelenek.

Én voltam a gonosz fajvédõ békétakaró, õk meg a drága jó békés rasszisták (nem mindenki, de jópáran).

Benned égnie kell annak, amit lángra akarsz lobbantani másokban. Szent Ágoston

Bucser
Akkor meg teljesen felesleges sírni a ban miatt. Csinálj új reget.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Depridol
"Istent" játszani jó<#beka3>

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Gondolom ennek a topiknak semmi köze ahhoz, hogy tegnap a saját topikodból kiutáltak többen is.

© balcsipisti tegnap 23:06 Elhagytam a topikot!

2008. 07. 05. tegnap 23:09 - Az sg áldozatai.

REAL MADRID

Marci0115
az a baj hogy egy-két modi tulreagálja a dolgot

Nekem folyamatosan van bünti pontom de úgy csinálom, hogy soha ne bannoljanak ki. Nincs logóm ez van helyette<#wilting>

Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

30Dani
#57 <#nezze>

thank you for helping us help you help us all

BaliBoy
Ez azért nem teljesen igaz. Eddig két büntipontot sikerült összeszednem egy saját belébe csomagolt húscafat miatt(virs lee). Folyamatosan flémelt az Ati topikban. Aztán jelentve a megfelelõ helyen és még neki állt fejebb (azóta is). Én meg válaszitam neki vmi. Már pontosan nem emlékszem mit de vagy össz-bissz 3-4 mondat volt és ha jól emlékszem akkor semmi sértõ enm volt benne. A lényeg, hogy én ezért az 1 postért moderátori topik offolása néven kaptam 2 büntipontot, a srác a flémelés miatt 3 böntipontott kapott! (ráadásul õ még sokkal jobban offolt). Szóval arra akarok kilyukadni, hogy lehet, hgoy én is jogosan kaptam büntit, csak éppen az arányokkal van a baj. (na meg 1 postért 2 büntipontot...)

Ettõl modnjuk nem érzem magam áldozatnak. 😊))

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Blasta
Pfff, micsoda csokker topik.

balcsipisti, jer, borulj a vállamra kisangyalom, biztos nagyon megbántottak, szegény kicsi érzékeny lelkecskédnek fájhat nagyon az élet eme brutalitása és igazságtalansága, adjak zsepit, hogy belefújhasd kis orrocskád taknyát?!

Én azt mondom, ne álljunk itt meg!
húzzunk fel egy új terror házát!!!!! A neve csak simán "Az SG-s terror háza" lehetne!!!

Sõt!!!!!

Szervezzünk felvonulást az andrássy úton, és skandáljuk ezt: HÁT MITKÉPZERLNEK EZEK AZ SG-s MOCSKOK???!!!!!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

herczeg
OFF: gondolom te akkor is elfordultál amikor Indiana Jones lelõtte a kardos arabot

ON:

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Marci0115
jo hát ti lehet, de álltalában 100bol max 10 adja meg rendesen

Met
Mindenki magából indul ki <#ravasz1>
Én a valós évszámot adtam meg és gondolom Alex is 😊

Marci0115
jo hát az amugyis szar, mivel ha nem tudnád álltalában ugy szokott lenni hogy senki se a pontos születési évet adja meg<#gunyos1>

desigo
Én akkor átlagon felüli vagyok <#hehe>
Alexease
SG statisztika: Átlagos életkor: 25.4 év
Alexease
En meg olyat nem lattam, hogy valaki ok nelkul kapjon figyelmeztettest vagy buntetest. Itt nem aldozatok vannak, hanem ongyilkosok😉
Met
Ok nélkül senki nem kap pontot, ha ekkora lelki válságot okoz, hogy pontot kaptál ne legyél hülye és nem kapsz többet.

stp4trick
amúgy teljesen egyet értek
tudni kell viselkedni, adott írott és íratlan szabályokat betartani
igaz, vannak olyan modik-adminok, akik kötelességnek tekintik, amit csinálnak, és ezzel együtt sokszor túl is lihegik a dolgokat (nem csak SG-n fórumozok, így ebbe az általam látogatott oldalak összessége beleértetendõ), azonban tudomásul kell venni, hogy éppúgy, mint a társadalomban, az életben, egy fórumon is megvannak az együttélési szabályok, amik nélkül káosz lenne, nem beszélve a spam, reklám, egyéb szarságokról, amiket persze gyökerestõl ki kell írtani

ja és érdekes módon még sosem kaptam büntit sehol, talán mert ismerem a korlátok feszegetésének határát

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Marci0115
igazad van, csak az a baj hogy az sg átlagéletkora 12-13 év, és azok nehezen tudnak flémelni anyázás nélkül

precision
lolgec 😄😄😄
amúgy miez a topik? vérpistikék gyülekezõhelye? 😄
méghogy sg áldozatai omg. akit kiraktak, okkal raktak ki (vagy kapott egy-két pontot)... szóval a sírás értelmetlen, az nem veszi le a büntipontokat, és az ellen nem véd, mármint az új pontok ellen
meg kell tanulni viselkedni 'oszt nem lesz több pont. pont.

Bazinga!