422
Szeretettel várom azok hozzászólásait akik oknélkül kaptak bűntetőpontot, vagy egyéb igazságtalanság érte őket mélyentisztelt moderátorainktól!
  • balcsipisti
    Nem ellenem vagytok hanem magatok ellen.
  • HUmanEmber41st
    Sajnos nem érti, vagy nem akarja.
    No, mindegy, mostmár tényleg süppedek :D
    De előtte elrebegek egy imát szegény SG áldozatokért...talán még egy könnycsepp is kicsordul...
  • Sir Quno Jedi
    Nohát, védekezni már csak nem védekeztem (nekem nem tűnt fel legalábbis, de meglehet másik nyelvi dimenzióban élünk), de ez eléggé inverz logika, hogy azért mert szóba állnak veled, máris igazad van?!?!?? Khmmm. Elnézést meg én kérek! :D
  • NeverwinterKING
    nem vagyok színtévesztő de ez minden csak nem vörös :P
  • Sir Quno Jedi
    Főleg a személytelen neten. Felesleges szájtépés lesz belőle csak és semmi más. Nomeg a kinek erősebb az apukája projekt.
  • Eneff
    ez a te topicod :PP
  • balcsipisti
    Azokat égetem minden egyes szavammal akik igazságtalanok, vagy szerinted Jedi is itt védekezne, idegesítene, magyarázkodna ha nem lenne igazam?

Minden nagy dolog egy kicsivel kezdődik;)
  • HUmanEmber41st
    Mennyire sajnálom, h nem vágom a Fényképboltot:D :D
  • HUmanEmber41st
    Másokért?
    Van egy régi mondás:
    Fogadatlan prókátornak halgass a neve...
    Majd ha azok a bizonyos "mások" megkérnek rá, csak akkor állj ki értük!
    Addig csak magadat égeted, ezt már igazán beláthanád..
  • balcsipisti
    Sajnos, bánatodra, nem vagyok egy ideges természetű ember, próbálkozz nyugodtan:)
  • Dj Faustus #211
    Látod az informatika (a számítógépek) sem ismeri a jogokat.
    Pereld be a számítógépeket! Jogellenesen cselekednek!
    Sértik a szabadsághoz való jogodat!

[Egy grafikus csinálhatna egy bannert, melyen egy önkényuralmi jelképpel (az SG logójával) feldíszített állat (medve, sas, keselyű, hiéna,...) marcangol szét egy embert, aki utolsó leheletével egy törvénykönyv/Iustitia után nyúl. :D]
  • balcsipisti
    A mások ezesetben az igazságtalanság elszenvedői.
    Nem értesz még valamit? Kérdezz nyugodtan.
  • Sir Quno Jedi
    Nos nem hiszem, hogy ilyet tudnának/akarnának tenni, de amúgy sem tennék, mert annyit nem érsz meg te sem (sőt). :D
  • Sir Quno Jedi
    A "másokért" ez esetben kicsit erős, nem gondolod?!!! Vagy már a hangok is megmondták?!?! :DDD
  • NeverwinterKING
    hát igen^^
    de azt tudd h erről mind te tehetsz...
  • balcsipisti
    Na figyi.

Elvették a témanyitási jogomat, tiszta sor, élvezzék, de erről én miért nem kapok értesítést?

Vagy küldjek magamnak egyet, hogy ne keljen senkit sem hibáztatni?
  • Mirk
    "Egy szabad ember szabad országban szabad akaratából azt tesz, amit szabad"
    ha azt teszi amit szabad akkor nem sérti a törvényt
  • balcsipisti
    "Nem buzgárkodni kell, hanem beilleszkedni és kultúráltan fórumozni."

Nem a fejed lehajtani kell, hanem kiállni magadért és másokért!
  • NeverwinterKING
    az nem lehet h most az egyszer nem más a hibás hanem te?
    nemtom mi baja van de sztem nem mindig felelősöket keresni minden egyes katasztrófa után....
  • Sir Quno Jedi
    Gőzöm sincs, mivel nem olvasom mások privát üzeneteit (se). De én pl. mindjárt itt és most figyelmeztettelek, hogy nem lesz jó vége, ha újabb hülye flémtopicokat nyitsz (van éppen elég). Pláne ha politikai tartalmúakról van szó, mert az erreflé még tilos is elvileg.

ÁMDE, ha feltételezném, hogy ártatlan vagy (senki sem az), akkor is, ha már gáz van, akkor illenék meghúzni magadat. Ne gondold, hogy anno engem nem St maga fenyegetett meg, hogy kivág a fórumról! Aztán sok víz lefolyt a Dunán és én tudtam alkalmazkodni és beláttam mi helyes és mi nem (errefelé). Nem buzgárkodni kell, hanem beilleszkedni és kultúráltan fórumozni. Ez itt nem az önmegvalósítás helye (nagyon nem), ahhoz túl sok és sokféle ember jár ide.

Ha pedig nem úgy történnek a dolgok, ahogy várnád az sem nagy baj. Egy kisgyereknek is ezt kell először megtanulnia, ha nem akar pofáresni az életben, hogy a dolgok nem úgy vannak, ahogy ő szeretné. Tiszta sor.

A tolerancia kétirányú dolog.
  • balcsipisti
    pedig 5.-e 23 óra óta már eltel a 24:)
    De ez van, valakinek, vagy valakiknek ez jólesik:)
  • NeverwinterKING
    mer ték
  • balcsipisti
    Még mostsem engedik.
    De miért?
  • gotchaaa
    Na lássuk azt az új topikot.
  • HUmanEmber41st
    "Ja és még valami. Itt mindenki ápolt. Normális ember nem rohad a gépe előtt éjfélkor és vitatkozik a többi síkhülyével tét nélkül. :D (alapszabály)"

Nahh, ez kész... :D :D :D rámszóltak, ne röhögjek már ilyen későn ilyen hangosan :D :D
    Jobb, mint a viccek tápig :D
  • balcsipisti
    Jöhet, megszoktam az eljárást:)
  • NeverwinterKING
    na ezér kapnál bant...
    én is ilyenért kaptam -.-
  • NeverwinterKING
    :DD
    már sokan mondták lehet igazuk volt :D
  • balcsipisti
    Ki figyelmeztetett? Moderátor? Mikor??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • Sir Quno Jedi
    Ez nyilvánvaló, nemde?! :D
  • NeverwinterKING
    akkor én nem vagyok normális :D
  • balcsipisti
    Ismét itt jogász és szociológus barátunk:)
  • NeverwinterKING
    mintha a való életben mindenki betartaná a törvényt :D
  • balcsipisti
    Ameddig az nem sért törvényt
  • HUmanEmber41st
    Az etnikai tisztogatás nem az, amikor a kisebbség elmegy fürdeni? :D :D :D
  • Sir Quno Jedi
    Amennyiben a moderátor nyitná a hülye topikokat (többszöri figyelmeztetés ellenére) és művelné benne azt, amit te, akkor lehet. Viszont sajna nem így van.

Mind1, vagy direkt játszod az értetlent, vagy nem neveltek meg a szüleid/gondviselőid/nevelőid/tartótisztjeid. Én ráérek, de csak míg meg nem unom. Nem én foglak megbüntetni sem, meg banolni sem, de látom szomorú sorsodat. Hiába minden figyelmeztetés, minden jó tanács, te fejjel akarsz menni a falnak. Csak tessék, ez egy "szabad" ország... :DDD

Ja és még valami. Itt mindenki ápolt. Normális ember nem rohad a gépe előtt éjfélkor és vitatkozik a többi síkhülyével tét nélkül. :D (alapszabály)
  • NeverwinterKING
    ja gyurcsány is megmondta nem? :D el lehet menni...
  • Dj Faustus #184
    Hiába van jogod a vonatsínek között bóklászni, ha jön a vonat ő lesz az erősebb (sajna a fizika nem ismeri a jogokat). Hiába van jogod lehülyézni valakit, ha ezzel feldühíted, nagy a valószínűsége, hogy agyonver (a neurológia sem ismeri a jogokat).
    Ha egy felpiszkált, éhes oroszlán előtt kezdesz ugrálni (mert ehhez jogod van), akkor nagy a valószínűsége hogy rádtámad, majd jóízűen elfogyaszt (hja kérem, a biológia az biológia).

Tehát kedves (balcsi)Pisti a jogok hiába vannak, ha nincs mögötte megfontolt döntés, konfliktuskerülő/előrelátó hozzáállás (ezt mint fiatalnak meg kell tanulnod, és ez neked sok lemondással, pálfordulással, kellemetlenséggel fog járni).

Vagyis ha nyitsz egy fórumot, melyben azt pedzegeted, hogy a szegény kisebbség így meg úgy (miközben az adott kisebbséggel valós problémák - bűnözés, munkakerülés, társadalomellenes magatartás - vannak, aminek okaiért nem az átlag honpolgár - aminek tagjai a jelen levő fórumozók is - a felelős) akkor még egyszer mondom számolj a következményekkel. Számolj azzal hogy kemény szavakkal fognak illetni (és mint említettem ennek megvan a valós oka, amiről már aktuálpolitikai/gazdasági/szociológiai értekezést tartottam a topikodban).

"Tudod-e, hogy tiltott önkényuralmi jelképet használsz???:) "
    Akkor ne igyál sőrt
    Ne menj Taipeibe
    Az amiens-i katedrális neked tiltott
    A fene a buddhistákba. Meg a riskásokba.
  • balcsipisti
    csak a moderálási elveket ne.
    Elvek vannak és ez nagyon szép, csak éppen ritka aki betartja.
  • NeverwinterKING
    sztem az nem VÖRÖS CSILLAG(azér is) hanem inkább a lila és a rózsaszín felé húz. szerintem