Az sg áldozatai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem ellenem vagytok hanem magatok ellen.

Benned égnie kell annak, amit lángra akarsz lobbantani másokban. Szent Ágoston

Sajnos nem érti, vagy nem akarja.
No, mindegy, mostmár tényleg süppedek 😄
De elõtte elrebegek egy imát szegény SG áldozatokért...talán még egy könnycsepp is kicsordul...

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Sir Quno Jedi
Nohát, védekezni már csak nem védekeztem (nekem nem tûnt fel legalábbis, de meglehet másik nyelvi dimenzióban élünk), de ez eléggé inverz logika, hogy azért mert szóba állnak veled, máris igazad van?!?!?? Khmmm. Elnézést meg én kérek! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

NeverwinterKING
nem vagyok színtévesztõ de ez minden csak nem vörös 😛

\"You are fucking crazy people!\"

Sir Quno Jedi
Fõleg a személytelen neten. Felesleges szájtépés lesz belõle csak és semmi más. Nomeg a kinek erõsebb az apukája projekt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Eneff
Azokat égetem minden egyes szavammal akik igazságtalanok, vagy szerinted Jedi is itt védekezne, idegesítene, magyarázkodna ha nem lenne igazam?

Minden nagy dolog egy kicsivel kezdõdik😉

Mennyire sajnálom, h nem vágom a Fényképboltot😄 😄

Másokért?
Van egy régi mondás:
Fogadatlan prókátornak halgass a neve...
Majd ha azok a bizonyos "mások" megkérnek rá, csak akkor állj ki értük!
Addig csak magadat égeted, ezt már igazán beláthanád..

Sajnos, bánatodra, nem vagyok egy ideges természetû ember, próbálkozz nyugodtan😊

Dj Faustus
Látod az informatika (a számítógépek) sem ismeri a jogokat.
Pereld be a számítógépeket! Jogellenesen cselekednek!
Sértik a szabadsághoz való jogodat!

[egy grafikus csinálhatna egy bannert, melyen egy önkényuralmi jelképpel (az SG logójával) feldíszített állat (medve, sas, keselyû, hiéna,...) marcangol szét egy embert, aki utolsó leheletével egy törvénykönyv/Iustitia után nyúl. 😄]

A mások ezesetben az igazságtalanság elszenvedõi.
Nem értesz még valamit? Kérdezz nyugodtan.

Sir Quno Jedi
Nos nem hiszem, hogy ilyet tudnának/akarnának tenni, de amúgy sem tennék, mert annyit nem érsz meg te sem (sõt). 😄

Sir Quno Jedi
A "másokért" ez esetben kicsit erõs, nem gondolod?!!! Vagy már a hangok is megmondták?!?! 😄DD

NeverwinterKING
hát igen^^
de azt tudd h errõl mind te tehetsz...

Na figyi.

Elvették a témanyitási jogomat, tiszta sor, élvezzék, de errõl én miért nem kapok értesítést?

Vagy küldjek magamnak egyet, hogy ne keljen senkit sem hibáztatni?

"Egy szabad ember szabad országban szabad akaratából azt tesz, amit szabad"
ha azt teszi amit szabad akkor nem sérti a törvényt
"Nem buzgárkodni kell, hanem beilleszkedni és kultúráltan fórumozni."

Nem a fejed lehajtani kell, hanem kiállni magadért és másokért!

NeverwinterKING
az nem lehet h most az egyszer nem más a hibás hanem te?<#wilting>
nemtom mi baja van de sztem nem mindig felelõsöket keresni minden egyes katasztrófa után....

Sir Quno Jedi
Gõzöm sincs, mivel nem olvasom mások privát üzeneteit (se). De én pl. mindjárt itt és most figyelmeztettelek, hogy nem lesz jó vége, ha újabb hülye flémtopicokat nyitsz (van éppen elég). Pláne ha politikai tartalmúakról van szó, mert az erreflé még tilos is elvileg.

ÁMDE, ha feltételezném, hogy ártatlan vagy (senki sem az), akkor is, ha már gáz van, akkor illenék meghúzni magadat. Ne gondold, hogy anno engem nem St maga fenyegetett meg, hogy kivág a fórumról! Aztán sok víz lefolyt a Dunán és én tudtam alkalmazkodni és beláttam mi helyes és mi nem (errefelé). Nem buzgárkodni kell, hanem beilleszkedni és kultúráltan fórumozni. Ez itt nem az önmegvalósítás helye (nagyon nem), ahhoz túl sok és sokféle ember jár ide.

Ha pedig nem úgy történnek a dolgok, ahogy várnád az sem nagy baj. Egy kisgyereknek is ezt kell elõször megtanulnia, ha nem akar pofáresni az életben, hogy a dolgok nem úgy vannak, ahogy õ szeretné. Tiszta sor.

A tolerancia kétirányú dolog.

pedig 5.-e 23 óra óta már eltel a 24😊
De ez van, valakinek, vagy valakiknek ez jólesik😊

NeverwinterKING
mer ték

Még mostsem engedik.
De miért?

Na lássuk azt az új topikot.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

"Ja és még valami. Itt mindenki ápolt. Normális ember nem rohad a gépe elõtt éjfélkor és vitatkozik a többi síkhülyével tét nélkül. 😄 (alapszabály)"

Nahh, ez kész... 😄 😄 😄 rámszóltak, ne röhögjek már ilyen késõn ilyen hangosan 😄 😄
Jobb, mint a viccek tápig 😄

Jöhet, megszoktam az eljárást😊

NeverwinterKING
na ezér kapnál bant...
én is ilyenért kaptam -.-

NeverwinterKING
😄D
már sokan mondták lehet igazuk volt 😄

Ki figyelmeztetett? Moderátor? Mikor??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Sir Quno Jedi
Ez nyilvánvaló, nemde?! 😄

NeverwinterKING
akkor én nem vagyok normális 😄

Ismét itt jogász és szociológus barátunk😊

NeverwinterKING
mintha a való életben mindenki betartaná a törvényt 😄

Ameddig az nem sért törvényt<#vigyor2>

Az etnikai tisztogatás nem az, amikor a kisebbség elmegy fürdeni? 😄 😄 😄

Sir Quno Jedi
Amennyiben a moderátor nyitná a hülye topikokat (többszöri figyelmeztetés ellenére) és mûvelné benne azt, amit te, akkor lehet. Viszont sajna nem így van.

Mind1, vagy direkt játszod az értetlent, vagy nem neveltek meg a szüleid/gondviselõid/nevelõid/tartótisztjeid. Én ráérek, de csak míg meg nem unom. Nem én foglak megbüntetni sem, meg banolni sem, de látom szomorú sorsodat. Hiába minden figyelmeztetés, minden jó tanács, te fejjel akarsz menni a falnak. Csak tessék, ez egy "szabad" ország... 😄DD

Ja és még valami. Itt mindenki ápolt. Normális ember nem rohad a gépe elõtt éjfélkor és vitatkozik a többi síkhülyével tét nélkül. 😄 (alapszabály)

NeverwinterKING
ja gyurcsány is megmondta nem? 😄 el lehet menni...

Dj Faustus
Hiába van jogod a vonatsínek között bóklászni, ha jön a vonat õ lesz az erõsebb (sajna a fizika nem ismeri a jogokat). Hiába van jogod lehülyézni valakit, ha ezzel feldühíted, nagy a valószínûsége, hogy agyonver (a neurológia sem ismeri a jogokat).
Ha egy felpiszkált, éhes oroszlán elõtt kezdesz ugrálni (mert ehhez jogod van), akkor nagy a valószínûsége hogy rádtámad, majd jóízûen elfogyaszt (hja kérem, a biológia az biológia).

Tehát kedves (balcsi)Pisti a jogok hiába vannak, ha nincs mögötte megfontolt döntés, konfliktuskerülõ/elõrelátó hozzáállás (ezt mint fiatalnak meg kell tanulnod, és ez neked sok lemondással, pálfordulással, kellemetlenséggel fog járni).

Vagyis ha nyitsz egy fórumot, melyben azt pedzegeted, hogy a szegény kisebbség így meg úgy (miközben az adott kisebbséggel valós problémák - bûnözés, munkakerülés, társadalomellenes magatartás - vannak, aminek okaiért nem az átlag honpolgár - aminek tagjai a jelen levõ fórumozók is - a felelõs) akkor még egyszer mondom számolj a következményekkel. Számolj azzal hogy kemény szavakkal fognak illetni (és mint említettem ennek megvan a valós oka, amirõl már aktuálpolitikai/gazdasági/szociológiai értekezést tartottam a topikodban).

"Tudod-e, hogy tiltott önkényuralmi jelképet használsz???😊 "
Akkor ne igyál sõrt
Ne menj Taipeibe
Az amiens-i katedrális neked tiltott
A fene a buddhistákba. Meg a riskásokba.

csak a moderálási elveket ne.
Elvek vannak és ez nagyon szép, csak éppen ritka aki betartja.

NeverwinterKING
sztem az nem VÖRÖS CSILLAG(azér is) hanem inkább a lila és a rózsaszín felé húz. szerintem

Egy szabad ember szabad országban szabad akaratából azt tesz, amit szabad...<#vigyor2>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

NeverwinterKING
pedig feleslegesen, nem tehetsz ez ellen semmit. és nem is kell.
azér amióta ez a fórum megnyílt már nem egy változáson esett át és próbál jobb lenni. és most elért egy szintet ami sztem pont jó, mind moderálási elvekbe mind más dolgokban...
am csak egy éve vagyok tag de azér vissza olvastam a mi kell az sgnek topikba 😄

piros mogyi
Bezárták a Lipit és tessék. Amúgy meg:

<#banplz>

Ne etesd a trollt!

Ha valaki elmondja a saját elképzeléseit, és azok nem egyeznek a tieddel, akkor máris felnyomjuk a modiknál a csúnya nácirasszistafasisztákat...

Látod, az csúúúnya dolog lenne, ha valakit a világnézete miatt (ami nem egyezik a tieddel) rögtön megbüntetnék az SGn.
Ha valaki csak beszél valamirõl, az még nem büntethetõ. Ha már cselekvésre szólít fel (irtsuk ki, akasszuk fel stb) az már igen. De az is csak élõszóban tömeg elõtt stb... Ide mindenki azt ír, amit akar bizonyos keretek között, és ezt mindenki elfogadja. Ha meg nem tetszik "el lehet menni".

red star, csak így mert még ezért is büntipont lesz😊

"Ha nekiállsz provokátorkodni, meg belenyúlsz direkt a szarba, de jóóó méllyen, akkor ne csodálkozzál semmin se! Nyilván téged fognak banolni, mint felbújtót, aki ne ért a szép szóból. Ha pl. te nem vered a tamtamot, akkor a többi ápolt is csendben falja a kásáját a sarokban. Bevett módszer a rendvédelmi szerveknél is, hogy elõre kiemelik azokat, akik feleslegesen szítják az indulatokat. (általában ezek is vannak legjobban felháborodva és beperlik még az atyaúristent is, mert szerintük BÁRMIHEZ joguk van...pedig nem)"

A provokátor itt a moderátor.
A többi ápolt? Ennyi a véleményed azokról akikkel igazságtalanul bántak? Tényleg te vagy az sg hangja!
Ja és nem feleslegesen szítom az indulatokat.

NeverwinterKING
mire gondolsz?

Minek?

Nyugodtan vonja le mindenki azt amit kell.

Sir Quno Jedi
Ha nekiállsz provokátorkodni, meg belenyúlsz direkt a szarba, de jóóó méllyen, akkor ne csodálkozzál semmin se! Nyilván téged fognak banolni, mint felbújtót, aki ne ért a szép szóból. Ha pl. te nem vered a tamtamot, akkor a többi ápolt is csendben falja a kásáját a sarokban. Bevett módszer a rendvédelmi szerveknél is, hogy elõre kiemelik azokat, akik feleslegesen szítják az indulatokat. (általában ezek is vannak legjobban felháborodva és beperlik még az atyaúristent is, mert szerintük BÁRMIHEZ joguk van...pedig nem)

fórum / Saját fórumok >> / Humanista fórum Házigazda: balcsipisti

Jogod van hozzá hogy törölj

REAL MADRID