Az sg áldozatai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Benned égnie kell annak, amit lángra akarsz lobbantani másokban. Szent Ágoston
No, mindegy, mostmár tényleg süppedek 😄
De elõtte elrebegek egy imát szegény SG áldozatokért...talán még egy könnycsepp is kicsordul...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Minden nagy dolog egy kicsivel kezdõdik😉
Van egy régi mondás:
Fogadatlan prókátornak halgass a neve...
Majd ha azok a bizonyos "mások" megkérnek rá, csak akkor állj ki értük!
Addig csak magadat égeted, ezt már igazán beláthanád..
Pereld be a számítógépeket! Jogellenesen cselekednek!
Sértik a szabadsághoz való jogodat!
[egy grafikus csinálhatna egy bannert, melyen egy önkényuralmi jelképpel (az SG logójával) feldíszített állat (medve, sas, keselyû, hiéna,...) marcangol szét egy embert, aki utolsó leheletével egy törvénykönyv/Iustitia után nyúl. 😄]
Nem értesz még valamit? Kérdezz nyugodtan.
Elvették a témanyitási jogomat, tiszta sor, élvezzék, de errõl én miért nem kapok értesítést?
Vagy küldjek magamnak egyet, hogy ne keljen senkit sem hibáztatni?
ha azt teszi amit szabad akkor nem sérti a törvényt
Nem a fejed lehajtani kell, hanem kiállni magadért és másokért!
nemtom mi baja van de sztem nem mindig felelõsöket keresni minden egyes katasztrófa után....
\"You are fucking crazy people!\"
ÁMDE, ha feltételezném, hogy ártatlan vagy (senki sem az), akkor is, ha már gáz van, akkor illenék meghúzni magadat. Ne gondold, hogy anno engem nem St maga fenyegetett meg, hogy kivág a fórumról! Aztán sok víz lefolyt a Dunán és én tudtam alkalmazkodni és beláttam mi helyes és mi nem (errefelé). Nem buzgárkodni kell, hanem beilleszkedni és kultúráltan fórumozni. Ez itt nem az önmegvalósítás helye (nagyon nem), ahhoz túl sok és sokféle ember jár ide.
Ha pedig nem úgy történnek a dolgok, ahogy várnád az sem nagy baj. Egy kisgyereknek is ezt kell elõször megtanulnia, ha nem akar pofáresni az életben, hogy a dolgok nem úgy vannak, ahogy õ szeretné. Tiszta sor.
A tolerancia kétirányú dolog.
De ez van, valakinek, vagy valakiknek ez jólesik😊
De miért?
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Nahh, ez kész... 😄 😄 😄 rámszóltak, ne röhögjek már ilyen késõn ilyen hangosan 😄 😄
Jobb, mint a viccek tápig 😄
Mind1, vagy direkt játszod az értetlent, vagy nem neveltek meg a szüleid/gondviselõid/nevelõid/tartótisztjeid. Én ráérek, de csak míg meg nem unom. Nem én foglak megbüntetni sem, meg banolni sem, de látom szomorú sorsodat. Hiába minden figyelmeztetés, minden jó tanács, te fejjel akarsz menni a falnak. Csak tessék, ez egy "szabad" ország... 😄DD
Ja és még valami. Itt mindenki ápolt. Normális ember nem rohad a gépe elõtt éjfélkor és vitatkozik a többi síkhülyével tét nélkül. 😄 (alapszabály)
Ha egy felpiszkált, éhes oroszlán elõtt kezdesz ugrálni (mert ehhez jogod van), akkor nagy a valószínûsége hogy rádtámad, majd jóízûen elfogyaszt (hja kérem, a biológia az biológia).
Tehát kedves (balcsi)Pisti a jogok hiába vannak, ha nincs mögötte megfontolt döntés, konfliktuskerülõ/elõrelátó hozzáállás (ezt mint fiatalnak meg kell tanulnod, és ez neked sok lemondással, pálfordulással, kellemetlenséggel fog járni).
Vagyis ha nyitsz egy fórumot, melyben azt pedzegeted, hogy a szegény kisebbség így meg úgy (miközben az adott kisebbséggel valós problémák - bûnözés, munkakerülés, társadalomellenes magatartás - vannak, aminek okaiért nem az átlag honpolgár - aminek tagjai a jelen levõ fórumozók is - a felelõs) akkor még egyszer mondom számolj a következményekkel. Számolj azzal hogy kemény szavakkal fognak illetni (és mint említettem ennek megvan a valós oka, amirõl már aktuálpolitikai/gazdasági/szociológiai értekezést tartottam a topikodban).
"Tudod-e, hogy tiltott önkényuralmi jelképet használsz???😊 "
Akkor ne igyál sõrt
Ne menj Taipeibe
Az amiens-i katedrális neked tiltott
A fene a buddhistákba. Meg a riskásokba.
Elvek vannak és ez nagyon szép, csak éppen ritka aki betartja.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
azér amióta ez a fórum megnyílt már nem egy változáson esett át és próbál jobb lenni. és most elért egy szintet ami sztem pont jó, mind moderálási elvekbe mind más dolgokban...
am csak egy éve vagyok tag de azér vissza olvastam a mi kell az sgnek topikba 😄
Látod, az csúúúnya dolog lenne, ha valakit a világnézete miatt (ami nem egyezik a tieddel) rögtön megbüntetnék az SGn.
Ha valaki csak beszél valamirõl, az még nem büntethetõ. Ha már cselekvésre szólít fel (irtsuk ki, akasszuk fel stb) az már igen. De az is csak élõszóban tömeg elõtt stb... Ide mindenki azt ír, amit akar bizonyos keretek között, és ezt mindenki elfogadja. Ha meg nem tetszik "el lehet menni".
A provokátor itt a moderátor.
A többi ápolt? Ennyi a véleményed azokról akikkel igazságtalanul bántak? Tényleg te vagy az sg hangja!
Ja és nem feleslegesen szítom az indulatokat.
Nyugodtan vonja le mindenki azt amit kell.
Jogod van hozzá hogy törölj
REAL MADRID