NHL 09

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia, nekem uyganez volt a gondom, annyi h nem új volt a Windows, de mind1. Elõször telepítsd újra a gamet, ha úgyse megy, akkor videókari drájvert frissíts. Azzal tuti jó lesz.

E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2

Hy újra! Nagyon jó a game, most online szeretnék próbálkozni haverral, de nem megy :S. Ha én csinálok szervert akkor neki time out, ha õ akkor nekem. Hogy tudunk egymás ellen játszani?

jbal
a képen látható karaktereket be kell írni a szövegmezõbe

halli probálok regisztrálni erre Hockey Downloads Forum-ra Image Verification mit kell csinálni segitsetek nagyon fontos lenne kõszõnõm
sziasztok szeretnék érdeklõdni uj windowst raktam fel feltelepitetem a játékot és nagyon lassu be van állitva minden ijenkor mi a teendõ?
Sada01

Sziasztok, elkezdõdött az AHL bajnokság is, ami ingyenes remélem, páran kedvet kaptok rá

Bil Ur Sag
Sabrina egy beteg kislány, akinek az volt a "vágya" hogy hokikapus legyen az EA új programjában. Egy amerikai beteg gyermekeket támogató alapítvány jóvoltából megvalósult neki ez az álma. Feltûnik néha bizonyos csapatokban, xbox-on fõleg a Calgary Flames kapuját szokta erõsíteni :) Ez abból adódik hogy a Flames a kedvenc csapata. Box-on ha új játékot kezdel akkor kiszedi a csapatból és az erdeti kapussal ál fel a csapat. Lehet pc-n is mûködik ez. Szal ez csak egy feature és szerintem nagyon rendes dolog. Amúgy nagy respect az EA-nak ez a game hihetetlen jó lett. Messze a legszebb és legjobb sportszimulátor ami valaha született.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tûzben, mint ázni a húgyban.

köszi a segítséget!
jbal
sajátgépbe megnyitod a cd-t, crack mappa, rld-nhl9.exe

Sziasztok! leszedtem az nhl 09 et és feltelepítettem, de valami regisztrációs kódot kér. valaki tujda esetleg hogy honnan tudom azt megszerezni vagy mit kell csinálnom? elõre is köszi
Sada01
Szívesen:))

Megoldódott,drájver refresh kellett... Legújabb Catalyst-tal nagyon faxa... Thx a tippet, megyek is nyomni :P

Sada01
Hát akkor már nem tudom mi a gond nálad sajnos

Áh újraraktam, de még mindig szar... Élvezhetetlen... Nézek kari drivert, mert nekem még az eredeti CD-s driver van fent, amivel eddig nem is volt semmi gondom...
Egyéb javaslat, hogy mi lehet a gond?

Nekem is ATI karim van... Akk rakjam újra?

Sada01
Szia, nekem a 08-nál volt ilyen ATI kártyám volt és az új driver volt fent és felraktam egy régebb itt meg újra raktam a játékot és jó lett én se értetem igazán az egészet, hogy ilyen dolog miatt volt próbáld meg hátha nálad is ez a gond, mert azt tudni kell, ezért van vele ilyen gond, hogy a 06 videó motorját használja ez is

Sziasztok!

Nekem egy érdekes problémám mertült fel, korábban ez az NBA08-nál jelentkezett: a menüvel semmi gond, beállítok mindent. Namost amikor elkezdek egy játékot, belassul az egész, mintha nem lenne elég a gépem, vagy ilyesmi, de errõl szó sincs... Tehát úgy képzeljétek el, mint ha lassítva lenne az egész, és hiába állítok game speed-et maxra, akkor sem jó... Mi lehet a gond? Nagyon jó lenne már élvezhetõen játszani vele...

Elõre is köszi,
Ádám

Sada01
Szívesen

Nagyon szépen koszonom :)

Sada01

Ez volna az

Sada01
Szia, sehova mert nem bírod, ha mezjavítást szeretnél felrakni, letöltöd link

Sziasztok! Nekem az volna a kérdésem hogy hol kell beirni azt a kódot ami aktiválja a 3rd számu mezeket mert már 1000 variációt probáltam de idáig nem sikerult :( elore is koszonom :)

Sziasztok. Jöhettek nyugodtan, minél többen az FHLre. A vérfrissítés kell! És köztetek lehet egy potenciális új bajnok, vagy Divizió gyõztes! De sok kisliga is megy nálunk. Lehet van akinek az európai lassabb de taktikusabb hoki jön be. Ott most a német-cseh-svéd bajnokságok futnak.
Az AHL most fog indulni, ott még a csapatok nagyrésze üres. Ggyertek nyugodtan.
Jelentkezni az [email protected] email címen lehet, vagy a fórumon, vagy a következõ ICQ számokon:
419925252 - Djul
484349762 - Tas

Intel PIII 2x933Mhz (dualproci), 512 RIMM memória, 256 Ati 9550 videókártya, stb stb, és még nem volt gondom se játékkal (2006osokkal együtt), se más progival... erõs kis munkaállomás:)

Sada01
A jelentkezés részhez írjátok a dolgokat meg az ICQ számotokat is innen bírjátok letölteni ICQ

Sada01
Oké

Smici1985
Akkor benézek az oldalra.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsõség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Sada01
Lehet az AH L-be

Csatlakozom Smici-hez én is kipróbálnám magam.
Smici1985
Az FHL bajnokságba lehet jelentkezni még? Mert szívesen kipróbálnám magam ott.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsõség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

dezs
Szia az 1 Game Modes 2 Play Online és ott vagy Create Server ezt akkor ha hozzád csatlakoznak és ha Te csatlakozol máshoz akkor Joing Server és az IP Address-hez be írod a másik fél ipé címét de ha van ruter akkor az gondot okozhat

Sziasztok!
Légyszi segítsetek,hogy hogy tudok a játékkal online játszani. Sajnos a leírása alapján nem tudtunk felcsatlakozni sehova, és nem csinál semmit. Köszi elõre is a segítséget!
dezs
Nem lehet!

jbal
próbáld meg a display optionsban, de szerintem nem lehet, mert szar a játék

Shevchenko
Sziasztok!
Hogy lehet 1600:1200 16:9 -re beállítani?

FORZA MILAN!!!

blory
Kezdesnek megfelel persze

Sada01
Az Atlanta neked jó? testvérem át adja

Sada01
Csinálj egy ICQ számot is oks ott bírunk beszélni meg az majd kell is:)

blory
Regisztraltam a forumba most az oldalotok bongeszem :)

Sada01
Blory regisztrálj és lesz csapat számodra ígérem;)

blory
Milyen csapatok vannak meg szabadon ?

Sada01
Üdv emberek egy kis akció aki innen jön az fhl bajnokságba fizetve lesz a tagságdíja amit én rendezek úgy hogy hajrá:)

:D örömmel várom! :D

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

dezs
Felveszlek és néha nyomunk párat:))

Bil Ur Sag
Valószínû a PS3/xbox360-as verziót figyelted. Ott valóban nagyon pöpec minden. Pc-n kb a 2005-ös szint az egész.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tûzben, mint ázni a húgyban.

jbal
a netes képek fel vannak turbózva, közük nincsen a rendes játékhoz

Szevasztok!Egy olyan kérdésem lenne, hogy letöltöttem az NHL 09-et és nekem nagyon fura, mivel nézegetem a screenshot-okat és nekem teljesen máshogy néz ki a játék! Nekem kék a menü alap színe, de a neten a képek között fekete menü alapszínt találtam! A másik meg a grafika mintha nem lenne az igazi pedig mindent feltoltam és megint csak a netes képekre hivatkozok, mert ott tök szép képek találhatok nálam meg mintha közel se lenne olyan! Arra gondolok hátha réggebbi típus az én verziom, de az ikon is 2009et mutat meg a játék is azt írja az elején, szóval nem értem! valaki segítségét megköszönném?! esetleg msn-en ha lenne valaki olyan kedves: [email protected]?! elõre is köszi
vki online mode?

MSN: [email protected]

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Köszi használom azt az oldalt de akkor alaposabban átnézem.

dezs
-itt <#idiota>

dezs
Itt Itt beregisztrálsz és az Arenas résznél, megkeresed tuti, van