251
  • Tass
    csak irj egy levelet hogy vagy és be akarsz szállni, majd válaszolok, s onnan megy a többi.
  • daver88
    mit kell írni nevezésbe??
  • Tass
    [email protected] - ezen a cimen lehet jelentkezni

weboldal: fbl.jatekok.hu/nhl
  • daver88
    üdv!!!

lehet valahova jelentkezni bajnokságra???
  • afanasenkov
    nem lehetne egy nagy összevont ligát csinálni?
  • Tass
    torok_g, vagyis floorballer. Minek szétszórni jobban az embereket? alig vannak magyarok így is, akik hokiznak neten. Elég ide 2 online liga. HOHL és FHL. Nekünk FHL-en pedig most megy mindegyik bajnokság, ami csak benne van a játékban. sőt. Azon felül is van :D
    jelentkezni lehet nálunk az
    [email protected]
    címen.
    NHL, AHL, KHL, DEL, SM-liiga, Elitserien, O2-Extraliga, CHL... szóval mindenik megkapható nálunk.
    Ne osszuk továbbra is azt a kevés játékost.
  • Hiltago
    szevasztok
    A be a pro modban lehetek kapus?
  • asante88
    Sziasztok. Olyan problémám lenne hogy nem tudok felbontást állítani. Hiába állítom át 1280x1024-re, amikor kilépek a display settingsből, nem vált felbontást. Visszalépek és a resolutionre azt írja 1280x1024 de még mindig 800x600-ban van. Meccsre belépve is az alapfelbontást látom. Játék mappájában nincs lehetőség külön settings.exe segítségével beállítani a felbontást. Valaki pls help, mi tévő legyek?
  • floorballer
    Hali,
    Akiknek van kedve NHL09-ezni mások ellen. Azoknak itt egy oldal cím:
    www.oihl.mlap.hu
    Egyzserű kis oldal, csak nincs sok aktív játékos rajta, ezért gondoltam hátha itt találok emberkéket.
    Hali.
  • Rudee
    MX440 már elég gyenge kártya, lehet az is a baj.
  • Qbi
    Részemről passzolok.Sajnos akkor nem tudom.
  • istvan65
    De én nem tettem fel hozzá kiegészítést!!!!
    Megtudnád mondani hogy hogy kéne megcsinálnom????
    Vagy valaki más!!!!
  • istvan65
    Akkor fagy meg amikor a pályát már látom!!!Meg a nézőket meg az eredménytáblát!!!
  • Qbi
    Akkor fagy ki ha már a pályát töltené be vagy előtte?Mert nálam is csinált ilyet de nálam akkor ha a pályát töltötte volna be mire rájöttem hogy az egyik kiegészítés miatt csinálja amit felraktam hozzá.
  • istvan65
    Pedig megnéztem a rendszerkövetelményt és minimumon simán elkéne hogy fusson!!!!!Valami jó patchet kéne rárakni?????
  • istvan65
    Amikor elkezdenék játszani vele mindig lefagy!!!!Nvidia GeForce4 MX440.
    64mb videókártya és 578 mb RAM 1.7GHZ
    Létszi segítsetek már hogy mit kéne csinálnom hogy tudjak vele játszani mert nagyon szeretném kipróbálni!!!!!!
  • dezs
  • RONNI3
    aham végülis a '09-en a numpadon a 2-el lehet modnani h. verekedjen de mikor elkezdődik a bunyo akkor gondolom nekem nem csak nézni kell hanem énis vissza tudok ütni, mert eddig midnig elvertek 1x csak néztem gondoltam h. nah majd a gép csak csinál vmi , 2x mert nyomkodtam össze-vissza mindent de vhohy kikerültem azokat a gombokat vagy nem tudom :D
    igazából arra lennék kiváncsi h. mikor már elkezdődik a bunyo akkor onnan mivel tudom osztani a pofonokat! :D
  • Bil Ur Sag
    Boxon játszok vele, de régebben Pc-n az enter gomb volt asszem alapértelmezetten a bunyóra invitálás. Közel kerülsz a kiszemeltedhez, és enter. Majd amikor elfogadja mehet a banzáj. Nem tudom hogy a 09-ben is így van-e.
  • RONNI3
    sziasztok! én most töltöttem le az NHL'09-et és azt nem tudom hogyha mondom a csávónak h. verekedjen akkor mivel tudok verekedni milyen gombokkal, erre még nem sikerült rájönnöm :D
    a választ előre is köszi ! :)
  • adam944
    Szia, nekem uyganez volt a gondom, annyi h nem új volt a Windows, de mind1. Először telepítsd újra a gamet, ha úgyse megy, akkor videókari drájvert frissíts. Azzal tuti jó lesz.
  • adam944
    Hy újra! Nagyon jó a game, most online szeretnék próbálkozni haverral, de nem megy :S. Ha én csinálok szervert akkor neki time out, ha ő akkor nekem. Hogy tudunk egymás ellen játszani?
  • jbal
    a képen látható karaktereket be kell írni a szövegmezőbe
  • mogyi21
    halli probálok regisztrálni erre Hockey Downloads Forum-ra Image Verification mit kell csinálni segitsetek nagyon fontos lenne kőszőnőm
  • mogyi21
    sziasztok szeretnék érdeklődni uj windowst raktam fel feltelepitetem a játékot és nagyon lassu be van állitva minden ijenkor mi a teendő?
  • Sada01

Sziasztok, elkezdődött az AHL bajnokság is, ami ingyenes remélem, páran kedvet kaptok rá
  • Bil Ur Sag
    Sabrina egy beteg kislány, akinek az volt a "vágya" hogy hokikapus legyen az EA új programjában. Egy amerikai beteg gyermekeket támogató alapítvány jóvoltából megvalósult neki ez az álma. Feltűnik néha bizonyos csapatokban, xbox-on főleg a Calgary Flames kapuját szokta erősíteni :) Ez abból adódik hogy a Flames a kedvenc csapata. Box-on ha új játékot kezdel akkor kiszedi a csapatból és az erdeti kapussal ál fel a csapat. Lehet pc-n is működik ez. Szal ez csak egy feature és szerintem nagyon rendes dolog. Amúgy nagy respect az EA-nak ez a game hihetetlen jó lett. Messze a legszebb és legjobb sportszimulátor ami valaha született.
  • nagyzsolti20
    köszi a segítséget!
  • jbal
    sajátgépbe megnyitod a cd-t, crack mappa, rld-nhl9.exe
  • nagyzsolti20
    Sziasztok! leszedtem az nhl 09 et és feltelepítettem, de valami regisztrációs kódot kér. valaki tujda esetleg hogy honnan tudom azt megszerezni vagy mit kell csinálnom? előre is köszi
  • Sada01
    Szívesen:))
  • adam944
    Megoldódott,drájver refresh kellett... Legújabb Catalyst-tal nagyon faxa... Thx a tippet, megyek is nyomni :P
  • Sada01
    Hát akkor már nem tudom mi a gond nálad sajnos
  • adam944
    Áh újraraktam, de még mindig szar... Élvezhetetlen... Nézek kari drivert, mert nekem még az eredeti CD-s driver van fent, amivel eddig nem is volt semmi gondom...
    Egyéb javaslat, hogy mi lehet a gond?
  • adam944
    Nekem is ATI karim van... Akk rakjam újra?
  • Sada01
    Szia, nekem a 08-nál volt ilyen ATI kártyám volt és az új driver volt fent és felraktam egy régebb itt meg újra raktam a játékot és jó lett én se értetem igazán az egészet, hogy ilyen dolog miatt volt próbáld meg hátha nálad is ez a gond, mert azt tudni kell, ezért van vele ilyen gond, hogy a 06 videó motorját használja ez is
  • adam944
    Sziasztok!

Nekem egy érdekes problémám mertült fel, korábban ez az NBA08-nál jelentkezett: a menüvel semmi gond, beállítok mindent. Namost amikor elkezdek egy játékot, belassul az egész, mintha nem lenne elég a gépem, vagy ilyesmi, de erről szó sincs... Tehát úgy képzeljétek el, mint ha lassítva lenne az egész, és hiába állítok game speed-et maxra, akkor sem jó... Mi lehet a gond? Nagyon jó lenne már élvezhetően játszani vele...

Előre is köszi,
    Ádám
  • Sada01
    Szívesen
  • Tomas 87
    Nagyon szépen koszonom :)
  • Sada01

Ez volna az