251
-
HUmanHunter #211 feltétlen próbáld ki akkor -
#210 Nem, de én eddig csak azon játszottam, mert ara van meg:D A PC-s verziót nem ismerem, ezért is érdeklődök. -
HUmanHunter #209 ez xbox tápig? :D -
#208 Xboxon olyan szerintem nincs is:O rookie,pro, allstar, superstar van szerintem csak. -
HUmanHunter #207 difficult a legnehezebb :) és 09 ben teljesen megváltoztatták góllövést sokkal nehezebb mint eddig. -
#206 Mostanában elég ritkán játszok, és akkor is suepr star nehézségen, vagy mi a legkeményebb. Így játszottam kb 10 meccset, egyszer lőttem gólt, és amúgy minimum 3-0-ra kikapok:D -
HUmanHunter #205 gyakorlatilag kb ha bármely ait el tudod verni hardban akkor elég jó vagy. -
HUmanHunter #204 bajnokságban is van kezdőknek való liga [AHL] de ott se lámák vannak. én is csak március eleje óta játszok neten, de nhl t már vagy 3-4 éve tolok. -
#203 Tehát akkor nem úgy működik, hogy belépek a multi részbe, és kedvemre válogatok, hanem kell egy fix ember? :\ Az nám jó. Bajnoksághoz még kevés vagyok. -
HUmanHunter #202 csak ip alapján tudsz csatlakozni pcn és lehet warezzal neten tolni. "sokan", bajnokságok vannak és úgy tolod. pl fhl -
#201 Ja és sokan vannak multin? -
#200 Warezolt játékkal lehet multizni? Xbox-ra megvan eredetiben, de oda ugyebár kéne live előfizetés, ami nincsen. -
Dave8814 #199 És ez akkor azt jelenti, hogy nem lehet normálisan párosozni? vagy nincs vmilyen patch erre? -
HUmanHunter #198 nem szereti ha más controller be van dugva, pl nekem ha a joystick be van akkor is így szarakodik. -
Dave8814 #197 Én azt nem tudom, hogy az mért van az NHL 08 és 09-nél, hogy ha a gamepad be van dugva, akkor a menüben folyamatosan felfelé megy a kijelölő csík, de viszont ha játszok, akkor normálisan megy. Ez miért van? -
#196 Nem tudja valaki, hogy az NHL 10-et tudom-e használni xbox kontrolerrel? DMC4-nél nem kelett semmit se állítani, rögtön olyan volt a beállítás, mintha az xboxon játszanám. Jó lenne, ha itt is ilyen lenne. -
G.Freeman #195 NHL 09 online liga: FHL
Gyertek játszani -
#194 jah és a futás..
ha benyomom a futás gombot, nemtudok kanyarodni.
vagy nem folyamatosan kéne nyomni? -
#193 sziasztok
kérdésem az lenne, hogy mi a neve bill beállításnál annak, hogy rámenjen az ellenfélre? egyátalán van ilyen? mint pl fifába. -
#192 Asszem az Y-t kell megnyomni a pályán. -
KMKM #191 hali én xboxon tolom de a verekedést mégmindig nem tudom hogykelll mit kell megnyomkodni hogy tudjak bunyózni? -
#190 köszi
-
Qbi #189 Hali!
1. igen tudsz ha gamepadon játszol akkor alapból a lefele nyíllal tudod hívni a verekedést nálam legalábbis úgy van ha bill-el akkor nem tudom de olvass vissza egy kicsit mert valahol írták hogy melyik gomb az.Ütni pedig a lövés gombbal tudsz és a bodycheck-el védeni az ütést pedig a passz gombbal ha jól emlékszem de az ütések azok biztosak.
2.Nincs hozzá sajnos. -
#188 Sziasztok uj vagyok!
2 kérdésem lene
1 tudok a játékba verekedni és hogy?
2 van e magyarsítás a játékhoz ha van linket kaphatnék?
köszönöm a válaszokat! -
#187 Közsi! -
Qbi #186 http://www.thebreakaway.net/forums/downloads.php?do=file&id=2827 -
#185 Srácok nem tud valaki egy új rosterst ? -
#184 Nem értek hozzá, xboxon nekem nem kér semmit, csak megy:) -
Gooffancs #183 1 Cracket találtam, de az is vírusos volt sajnos...
Amik pedig vannak serialok azokat nem fogadja el... Van egy régebbi verzióm(2001) annak van benne egy számsorozat, szerintem azt kéri, de azt nem találom ehhez a verzióhoz... -
#182 Crack? Mondjuk EA játékokat nem ismerem gépen. -
Gooffancs #181 Sziasztok!
Sikeresen feltelepítettem a játékot... De amikor indítani szeretném kér valamiféle regisztrációs kódot...
Azt honnan lehetne esetleg beszerezni vagy esetleg hogyan lehetne kijátszani...
Előre is kösz!
Goofy -
#180 Hogyan tudom játék közben felugró tippeket kikapcsolni? Pl amikor mondja, hogy face off-nál mit csináljak, és hasonlók. Igaz nekem boxos verzió van, de hátha ugyan az. -
gadamka #179 és azt hol találom? -
#178 a free agent-be kerested már? ott kéne lennie
-
gadamka #177 hali!
hogyan tudok saját csapatot csinálni saját készitésü játékosokkal? mert külön külön megy, csak nem tudom beletenni a (free agentes) játékosomat a csapatmba... mert nem találom sehol...plz vki hlp! eéöre is thx -
Qbi #176 Pedig abban bíztam de akkor nem görcsölök vele tovább.Köszi a választ. -
Rudee #175 Biztos, hogy nem fogod folytatni a régi mentést új rosterrel. -
Qbi #174 Sziasztok!Nem tudom tudna-e valaki segíteni letöltöm a dynasty-hoz a rosterst de mit hova kell berakni ahhoz hogy ne kelljen új dynastyt kezdeni?Mert már a harmadik szezonba vagyok de sehogy sem sikerül összehozni.Máskor is próbáltam de mindig újra kellett kezdenem az egészet.Köszi. -
#173 mi bajod az árnyékával?:D -
NHLFAN #172 hockeydownloads.com-ról szokott valaki kiegészítéseket letölteni?van egy kieg ami eltünteti a korong árnyékát de sehogy sem tudom rábírni a progit hogy működjön.Valaki esetleg?
http://www.hockeydownloads.com/forums/downloads.php?do=file&id=1020