NHL 09
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha benyomom a futás gombot, nemtudok kanyarodni.
vagy nem folyamatosan kéne nyomni?
kérdésem az lenne, hogy mi a neve bill beállításnál annak, hogy rámenjen az ellenfélre? egyátalán van ilyen? mint pl fifába.
LOTRO:Marteen ([EN] Snowbourn)
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
1. igen tudsz ha gamepadon játszol akkor alapból a lefele nyíllal tudod hívni a verekedést nálam legalábbis úgy van ha bill-el akkor nem tudom de olvass vissza egy kicsit mert valahol írták hogy melyik gomb az.Ütni pedig a lövés gombbal tudsz és a bodycheck-el védeni az ütést pedig a passz gombbal ha jól emlékszem de az ütések azok biztosak.
<#boxer>#boxer>
2.Nincs hozzá sajnos.<#szomoru1>#szomoru1>
2 kérdésem lene
1 tudok a játékba verekedni és hogy?
2 van e magyarsítás a játékhoz ha van linket kaphatnék?
köszönöm a válaszokat!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Amik pedig vannak serialok azokat nem fogadja el... Van egy régebbi verzióm(2001) annak van benne egy számsorozat, szerintem azt kéri, de azt nem találom ehhez a verzióhoz...
Sikeresen feltelepítettem a játékot... De amikor indítani szeretném kér valamiféle regisztrációs kódot...
Azt honnan lehetne esetleg beszerezni vagy esetleg hogyan lehetne kijátszani...
Elõre is kösz!
Goofy
hogyan tudok saját csapatot csinálni saját készitésü játékosokkal? mert külön külön megy, csak nem tudom beletenni a (free agentes) játékosomat a csapatmba... mert nem találom sehol...plz vki hlp! eéöre is thx
http://www.hockeydownloads.com/forums/downloads.php?do=file&id=1020
Intel PIII 2x933Mhz (dualproci), 512 RIMM memória, 256 Ati 9550 videókártya, stb stb, és még nem volt gondom se játékkal (2006osokkal együtt), se más progival... erős kis munkaállomás:)
Intel PIII 2x933Mhz (dualproci), 512 RIMM memória, 256 Ati 9550 videókártya, stb stb, és még nem volt gondom se játékkal (2006osokkal együtt), se más progival... erős kis munkaállomás:)
jelentkezni lehet nálunk az
[email protected]
címen.
NHL, AHL, KHL, DEL, SM-liiga, Elitserien, O2-Extraliga, CHL... szóval mindenik megkapható nálunk.
Ne osszuk továbbra is azt a kevés játékost.
A be a pro modban lehetek kapus?
Akiknek van kedve NHL09-ezni mások ellen. Azoknak itt egy oldal cím:
www.oihl.mlap.hu
Egyzserû kis oldal, csak nincs sok aktív játékos rajta, ezért gondoltam hátha itt találok emberkéket.
Hali.
Megtudnád mondani hogy hogy kéne megcsinálnom????
Vagy valaki más!!!!
64mb videókártya és 578 mb RAM 1.7GHZ
Létszi segítsetek már hogy mit kéne csinálnom hogy tudjak vele játszani mert nagyon szeretném kipróbálni!!!!!!
igazából arra lennék kiváncsi h. mikor már elkezdõdik a bunyo akkor onnan mivel tudom osztani a pofonokat! 😄
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
a választ elõre is köszi ! 😊