NHL 09

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Ja és sokan vannak multin?
bardocz
Warezolt játékkal lehet multizni? Xbox-ra megvan eredetiben, de oda ugyebár kéne live elõfizetés, ami nincsen.
És ez akkor azt jelenti, hogy nem lehet normálisan párosozni? vagy nincs vmilyen patch erre?
nem szereti ha más controller be van dugva, pl nekem ha a joystick be van akkor is így szarakodik.

Én azt nem tudom, hogy az mért van az NHL 08 és 09-nél, hogy ha a gamepad be van dugva, akkor a menüben folyamatosan felfelé megy a kijelölõ csík, de viszont ha játszok, akkor normálisan megy. Ez miért van?
bardocz
Nem tudja valaki, hogy az NHL 10-et tudom-e használni xbox kontrolerrel? DMC4-nél nem kelett semmit se állítani, rögtön olyan volt a beállítás, mintha az xboxon játszanám. Jó lenne, ha itt is ilyen lenne.
NHL 09 online liga: FHL

Gyertek játszani <#vigyor3>
mcdrusza
jah és a futás..
ha benyomom a futás gombot, nemtudok kanyarodni.
vagy nem folyamatosan kéne nyomni?
mcdrusza
sziasztok
kérdésem az lenne, hogy mi a neve bill beállításnál annak, hogy rámenjen az ellenfélre? egyátalán van ilyen? mint pl fifába.
bardocz
Asszem az Y-t kell megnyomni a pályán.
hali én xboxon tolom de a verekedést mégmindig nem tudom hogykelll mit kell megnyomkodni hogy tudjak bunyózni?

LOTRO:Marteen ([EN] Snowbourn)

djano
köszi

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Hali!
1. igen tudsz ha gamepadon játszol akkor alapból a lefele nyíllal tudod hívni a verekedést nálam legalábbis úgy van ha bill-el akkor nem tudom de olvass vissza egy kicsit mert valahol írták hogy melyik gomb az.Ütni pedig a lövés gombbal tudsz és a bodycheck-el védeni az ütést pedig a passz gombbal ha jól emlékszem de az ütések azok biztosak.
<#boxer>
2.Nincs hozzá sajnos.<#szomoru1>

djano
Sziasztok uj vagyok!
2 kérdésem lene
1 tudok a játékba verekedni és hogy?
2 van e magyarsítás a játékhoz ha van linket kaphatnék?
köszönöm a válaszokat!

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Sada01
Közsi!

http://www.thebreakaway.net/forums/downloads.php?do=file&id=2827

Sada01
Srácok nem tud valaki egy új rosterst ?

bardocz
Nem értek hozzá, xboxon nekem nem kér semmit, csak megy😊
1 Cracket találtam, de az is vírusos volt sajnos...

Amik pedig vannak serialok azokat nem fogadja el... Van egy régebbi verzióm(2001) annak van benne egy számsorozat, szerintem azt kéri, de azt nem találom ehhez a verzióhoz...
bardocz
Crack? Mondjuk EA játékokat nem ismerem gépen.
Sziasztok!

Sikeresen feltelepítettem a játékot... De amikor indítani szeretném kér valamiféle regisztrációs kódot...
Azt honnan lehetne esetleg beszerezni vagy esetleg hogyan lehetne kijátszani...
Elõre is kösz!

Goofy
bardocz
Hogyan tudom játék közben felugró tippeket kikapcsolni? Pl amikor mondja, hogy face off-nál mit csináljak, és hasonlók. Igaz nekem boxos verzió van, de hátha ugyan az.
és azt hol találom?
afanasenkov
a free agent-be kerested már? ott kéne lennie

hali!
hogyan tudok saját csapatot csinálni saját készitésü játékosokkal? mert külön külön megy, csak nem tudom beletenni a (free agentes) játékosomat a csapatmba... mert nem találom sehol...plz vki hlp! eéöre is thx
Pedig abban bíztam de akkor nem görcsölök vele tovább.Köszi a választ.

Rudee
Biztos, hogy nem fogod folytatni a régi mentést új rosterrel.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Sziasztok!Nem tudom tudna-e valaki segíteni letöltöm a dynasty-hoz a rosterst de mit hova kell berakni ahhoz hogy ne kelljen új dynastyt kezdeni?Mert már a harmadik szezonba vagyok de sehogy sem sikerül összehozni.Máskor is próbáltam de mindig újra kellett kezdenem az egészet.Köszi.

kuzco007
mi bajod az árnyékával?😄

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

hockeydownloads.com-ról szokott valaki kiegészítéseket letölteni?van egy kieg ami eltünteti a korong árnyékát de sehogy sem tudom rábírni a progit hogy mûködjön.Valaki esetleg?
http://www.hockeydownloads.com/forums/downloads.php?do=file&id=1020
csak irj egy levelet hogy vagy és be akarsz szállni, majd válaszolok, s onnan megy a többi.

Intel PIII 2x933Mhz (dualproci), 512 RIMM memória, 256 Ati 9550 videókártya, stb stb, és még nem volt gondom se játékkal (2006osokkal együtt), se más progival... erős kis munkaállomás:)

daver88
mit kell írni nevezésbe??

[email protected] - ezen a cimen lehet jelentkezni

weboldal: fbl.jatekok.hu/nhl

Intel PIII 2x933Mhz (dualproci), 512 RIMM memória, 256 Ati 9550 videókártya, stb stb, és még nem volt gondom se játékkal (2006osokkal együtt), se más progival... erős kis munkaállomás:)

daver88
üdv!!!

lehet valahova jelentkezni bajnokságra???

afanasenkov
nem lehetne egy nagy összevont ligát csinálni?

torok_g, vagyis floorballer. Minek szétszórni jobban az embereket? alig vannak magyarok így is, akik hokiznak neten. Elég ide 2 online liga. HOHL és FHL. Nekünk FHL-en pedig most megy mindegyik bajnokság, ami csak benne van a játékban. sõt. Azon felül is van 😄
jelentkezni lehet nálunk az
[email protected]
címen.
NHL, AHL, KHL, DEL, SM-liiga, Elitserien, O2-Extraliga, CHL... szóval mindenik megkapható nálunk.
Ne osszuk továbbra is azt a kevés játékost.

szevasztok
A be a pro modban lehetek kapus?
Sziasztok. Olyan problémám lenne hogy nem tudok felbontást állítani. Hiába állítom át 1280x1024-re, amikor kilépek a display settingsbõl, nem vált felbontást. Visszalépek és a resolutionre azt írja 1280x1024 de még mindig 800x600-ban van. Meccsre belépve is az alapfelbontást látom. Játék mappájában nincs lehetõség külön settings.exe segítségével beállítani a felbontást. Valaki pls help, mi tévõ legyek?
Hali,
Akiknek van kedve NHL09-ezni mások ellen. Azoknak itt egy oldal cím:
www.oihl.mlap.hu
Egyzserû kis oldal, csak nincs sok aktív játékos rajta, ezért gondoltam hátha itt találok emberkéket.
Hali.
Rudee
MX440 már elég gyenge kártya, lehet az is a baj.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Részemrõl passzolok.Sajnos akkor nem tudom.

De én nem tettem fel hozzá kiegészítést!!!!
Megtudnád mondani hogy hogy kéne megcsinálnom????
Vagy valaki más!!!!
Akkor fagy meg amikor a pályát már látom!!!Meg a nézõket meg az eredménytáblát!!!
Akkor fagy ki ha már a pályát töltené be vagy elõtte?Mert nálam is csinált ilyet de nálam akkor ha a pályát töltötte volna be mire rájöttem hogy az egyik kiegészítés miatt csinálja amit felraktam hozzá.

Pedig megnéztem a rendszerkövetelményt és minimumon simán elkéne hogy fusson!!!!!Valami jó patchet kéne rárakni?????
Amikor elkezdenék játszani vele mindig lefagy!!!!Nvidia GeForce4 MX440.
64mb videókártya és 578 mb RAM 1.7GHZ
Létszi segítsetek már hogy mit kéne csinálnom hogy tudjak vele játszani mert nagyon szeretném kipróbálni!!!!!!
dezs

aham végülis a '09-en a numpadon a 2-el lehet modnani h. verekedjen de mikor elkezdõdik a bunyo akkor gondolom nekem nem csak nézni kell hanem énis vissza tudok ütni, mert eddig midnig elvertek 1x csak néztem gondoltam h. nah majd a gép csak csinál vmi , 2x mert nyomkodtam össze-vissza mindent de vhohy kikerültem azokat a gombokat vagy nem tudom 😄
igazából arra lennék kiváncsi h. mikor már elkezdõdik a bunyo akkor onnan mivel tudom osztani a pofonokat! 😄
Bil Ur Sag
Boxon játszok vele, de régebben Pc-n az enter gomb volt asszem alapértelmezetten a bunyóra invitálás. Közel kerülsz a kiszemeltedhez, és enter. Majd amikor elfogadja mehet a banzáj. Nem tudom hogy a 09-ben is így van-e.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

sziasztok! én most töltöttem le az NHL'09-et és azt nem tudom hogyha mondom a csávónak h. verekedjen akkor mivel tudok verekedni milyen gombokkal, erre még nem sikerült rájönnöm 😄
a választ elõre is köszi ! 😊