NHL 09

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szóval körvonalazódik valami bajnokság féle. Ha sikerül mindent megoldani, akkor az NHL 2004 rebuilt fogja jelenteni a liga alapját. Ha nem, akkor a jól bevált 2009... Viszont addig is, itt már lehet dumálni:
http://freesports.hu/forum/viewforum.php?f=10

Itt pedig két videó arról, hogy online körülmények között milyen is ez-az NHL 2004:

Sziasztok!

Újra indul a liga, már megy az elõszezon!

A 2013/2014-es év rosterei, vadi új slider és minden, ami egy jó hangulatú ligához kellhet!

http://fbl.jatekok.hu/nhl/

És egy kis kedvcsináló videó:

Ha valaki szeretne online játszani hamachin, az csatlakozzon. Név: Belchi10
Jelszó: belchior1982

Steam név: Belchior10 (HUN)

Sziasztok!

Újra indult a liga! 😉

Van már FB oldala is:
https://www.facebook.com/pages/Freestyle-Hockey-League/509586302432926

Illetve a régi jól megszokott oldal is él:
http://fbl.jatekok.hu/nhl/

Fórum:
http://fbl.jatekok.hu/forum/viewforum.php?f=10&sid=5175dd887bbc5e4288a2fe6ae675f24d

A játékhoz egy a játékot 100%-ban átalakító mod készült, illetve a liga saját rostert használ, mely szintén megpróbálja tükrözni a valóságot.
Ezenkívül a liga vezetõi próbálnak olyan szabályokat alkotni, illetve a modot, úgy átalakítani, hogy a játék fogyatékosságai valamilyen szinten legyenek kiküszöbölve.

Ha esetleg kedvet kaptatok egy kis játékhoz, ne habozzatok, jelentkezzetek!

Let's play hockey! 😉

Szycsu
*Nem eredeti a game

Les Dogues

Szycsu
Hol van az a BHImport09.bat, mert nem találom...

Les Dogues

Szycsu
THANK YOU

Les Dogues

Sada01
Szycsu
Sziasztok. PC-s 09-hez minél frissebb roster patch-et nem tud valaki?

Les Dogues

Osi20
sziasztok. valaki segitsen nekem hogy tudom be tenni winnipeg stadiont hogy jo legyen? Eddig csak rosszul tettembe sok volt fekete folt. Elöre is köszi választ.

Kicsit érhetõbben az elõzönél: NHL 09 pc játékot szeretném teljes képernyõsre változtatni, mivel eddig csak ugy indul el a játék hogy mind a két oldalon fekete csík van.
Állítottam már a felbontáson is.
Windows 7em van.
Megvettem az NHL 09 pc-re nem tudom beállítani az a felbontás létezik, hogy csak 1280*780 a max felbontás a játékban. Kicsit zavaró a kép jobb és bal oldalán egy fekete csík van. Ezt hogy tudom eltüntetni?
Smici1985
Valaki nem tudja azt, hogy meg lehet nyitni a PS3-s vagy az Xboxos NHL 11 roster file-ját?

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

nincs kedve vkinek nhl09 online gamet játszani hamachin? Már unom hogy 10 gólt lövök az ellenfélnek. Akit érdekel írjon emailt a [email protected] ra.
És ott hol tok reggelni?
Ahoz,hogy tudjak online játszani kell hamachi?
amúgy a fejlécben van egy liga ami még mindig mûködik csak azthiszem másik címre költözött, fbl liga néven talán rátalálsz googleben.

ligába kell jelentkezned akkor a legértelmesebb, ott pedig ip alapján tudsz csatlakozni.

Sziasztok.
Lenne egy kérésem.
Nem tudom hogy kell NHL 09-en online gamelni, mert már kicsit unalmas, hogy 15-5 re vagy a fölött nyerek egy meccsen és, hogy nincs harmad amibe a gép elverne. Ezért érdekelne akármien online játék vagy online liga is, mret egy idõre le is álltam a játékkal. Elõre is kösz a segítséget.
Nem.Tudok Play now-ban is.
Mert a 4-ben úgy volt hogy lenyomtam a d-t és csak rákellet mozdulni a korongra.Itt viszont akármit nyomok csak egy helyben áll.
csak Shootoutban tudsz, alapból a gép véd.

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy billentyûzeten melyik gombbal tudok védeni a kapussal?
a beállításokban.

Üdv! Nhl09-be h lehet a billentyûkiosztáson változtatni?
Hi
Tudja valaki hogyha saját játékost csinálok akkor hogyan tudok neki saját fényképet csinálni?
Beraknák egy saját képet, van ehhez valami program amivel tudom szerkeszteni a játékot?
hozzászoktam hogy sokat lámul a hard ai de még ilyen fail nem volt 😄
link

Nem tudja valaki, melyik az utolsó olyan NHL amiben nem szarozik ha be van dugva a joya? Mer nem tom már melyik volt meg, és nem lehetett párosan játszani, mer ha be van dugva a joya, akkor mindig megy lefele a menüben a csík...
Sada01
Üdv ragd újra a játékot, mert ez a bug miatt van

Üdv nem tudom jó helyre írok-e de lenne 1 problémám az NHl 09-ben: amikor megszerzem a korongot meccs közbe akkor a koronggal már nem megy rendesen és nem is sprintel hanem lövõ állásba áll be és így nagyon lassan tudok haladni a játékossal és persze elveszik a korongot.de ha nincs nálam akk. rendesen csúszik és sprintel a csávó a jégen.Valaki tudja mi lehet a gond? Ha igen írja már le ide thxelõre is.
penge96
Ha valaki egy kicsit felvilágosítana a Be a GM-móddal kapcsolatban (fõleg a 10-es részrõl van szó) az jelezze nekem, vagy vegyen fel MSN-re:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Eléggé zavarosak még a dolgok, mivel nem rég kezdtem el magával a Jégkoronggal foglalkozni.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Sada01
bardocz
Én csak a demoját próbáltam. Van benne bõven újítás, meg szebben is néz ki, azt hiszem meg is választották az év sportjátékának.
mondjuk a '10 et kipróbálnám szívesen csak az a baj hogy drága a konzol 😄

bardocz
Aztán meg csodálkoznak, ha nem veszi a jónép...
átírni a roostereket és kiadni új névne olcsóbb mint átportolni

bardocz
De nem értem én az EA-t, ha konzolra megcsinálják a grafikát, akkor PC-re már nem tartana semmibõl. Megvannak a modellek a játékosokról, stadionokról, meg mindenrõl, a mozgás is megvan, kurva nagy meló lehet ám átrakni PC-re.
csak kb 4 éve van ugyanez a grafika nem 10 😄 dehát nem várható több nhl játék még jópár évig..

bardocz
Nem sajnos. A grafika mintha 10 évvel idõsebb lenne, kocka emberek mászkálnak a pályán😄 Amit nem értek, mert ha konzolra meg tudták csinálni, pc-re is meg kellett volna.
Meg a játékmenet sokkal gyorsabb, legalábbis én így érzem, ehhez meg már tudás kell, nekem meg még nincsen. Szerintem maradok a konzolos verziónál.
A menü is teljesen más, amit egyáltalán nem tartok indokoltnak, 1 plusz menüpontot kellett volna csak berakni a beállítások miatt. Más a kommentátor is, viszont itt van sprint, ami konzolon nincsen😄
😄 jó irányban legalább?

bardocz
Konzolos verzióhoz képest olyan, mintha valami full más játékkal játszanék:\
feltétlen próbáld ki akkor

bardocz
Nem, de én eddig csak azon játszottam, mert ara van meg😄 A PC-s verziót nem ismerem, ezért is érdeklõdök.
ez xbox tápig? 😄

bardocz
Xboxon olyan szerintem nincs is😮 rookie,pro, allstar, superstar van szerintem csak.
difficult a legnehezebb 😊 és 09 ben teljesen megváltoztatták góllövést sokkal nehezebb mint eddig.

bardocz
Mostanában elég ritkán játszok, és akkor is suepr star nehézségen, vagy mi a legkeményebb. Így játszottam kb 10 meccset, egyszer lõttem gólt, és amúgy minimum 3-0-ra kikapok😄
gyakorlatilag kb ha bármely ait el tudod verni hardban akkor elég jó vagy.

bajnokságban is van kezdõknek való liga de ott se lámák vannak. én is csak március eleje óta játszok neten, de nhl t már vagy 3-4 éve tolok.

bardocz
Tehát akkor nem úgy mûködik, hogy belépek a multi részbe, és kedvemre válogatok, hanem kell egy fix ember? :\ Az nám jó. Bajnoksághoz még kevés vagyok.
csak ip alapján tudsz csatlakozni pcn és lehet warezzal neten tolni. "sokan", bajnokságok vannak és úgy tolod. pl fhl

Oldal 1 / 6Következő →