Légpuska
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Igen galambokat lõnék vele mint ahogy azt már többször meg is tettem.
Nincs szükség rájuk a városban.
Mennyivel rosszabb ez mint a hivatásos vadász?
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
veréb pedig több kárt csinál mint hasznot, persze városon nektek tök mindegy, de vidéken csak kárt csinál, ezért lövi kb legtöbb vidéki, nem azért mer egy köcsög paraszt.
Yo, Bitch!
Szád is van, menj és szopj le valakit hátha fizet érte, a pénz mindig hasznos, nem igaz?...
vigyázz mert jönnek az állatvédõk...
xD
majd céltáblát, flakonokat fogok lõni mi?:ð
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Én is vennék ilyet ha lenne sok pénzem de sajna nincs.
Én Diabolo lõszert szoktam venni,hegyesvégüt vagy tompavégüt.
ezeket használom.-
+ lehet hozza ien tokot venni 😄
meg ez is komoly (HW 35 BLACK SILENCE légpuska) 84 900.-Ft 😞
sima flakont atse lovi 1 jobb golyo meg meg a vissza valthatosat is atlovi
ja .
nem azt értem a "jó" alatt hogy ELIT távcsõ kell ami 100% profi,hanem hogy ne állitódjon el mindig.
középkategória.
nem tudom hogy az-e ,nem nagyon értek hozzá.
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
A mostani szinte minden alkalom után elállitodik mivel hogy rázkódik a fegyver ahogy lõsz .
és mindig meg kell huzni a csavart és be kell jól állitani h pontos legyen,de ez már rohadt idegesitõ.
valami jót nem tudtok ajánlani?
15 Ezer alatt azért.
Amúgy szerintem a 630-as jobb mint a 631-es Slavia.
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
(bár nagy kártevõk és mára túlszaporodtak a városokban szvsz)
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
[/fav off]
noregg <#kuss>#kuss>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
rendben vagyunk már?
és megbizható.
de vigyázni kell mit vesz az ember, mert érdekes fegyver bolt tulajok csinálnak olyat, hogy egyes típusoknak vágnak le a rúgóbol, mert külföldön magassabb a határ 7,5J nél és ha onnan érkezik fegyver akkor ilyen módszerekkel "orvosolják" a problémát, gondolhatjátok mennyit ront ez a minõségen....
nem ,állatot még nem lõttem le pedig lett volna rá lehetõségem.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nekem is volt olyan hogy lelõhettem volna egy macskát,már be volt célozva a feje de akkor pont a távcsõbe nézett és nem volt szivem lelõni,de amúgy sem lõttem volna ha rám nem is nézett volna.
<#szomoru2>#szomoru2>
Jó lövöldözést am ha megveszed.
Milyet veszel?
Mi ismerõstöl vettük Slavia630-as gagyibb fajta távcsõvel ellátva 10 ezerért.
Nagyon jól mükõdik.
10 Ezer meg egyszerüen szuper ár.
Egyszer néztük a közelben egy vadászboltban hogy mennyi,azt mondták hogy 35 ezer. pfffff
mi az, hogy "állatvédõs marhaság" ?
mert ha igen akkor ne vegyél mert ha esetleg mellélõsz akkor egy ablakot fogsz telibeküldeni.
Ne lõjj inkább tegyél ki egy madárijesztõt az ablak elé xD
Reggelente (hajnali 5-6) rárepülnek a párkányomra és ott zajonganak, amire felkelek😞
Már volt egy kölcsön légpuskám, azzal már leszedtem jópárat, csak sajnos most visszaszoktak...
De nemsokára veszek egyet aztán indul a vadászszezon.
Jah és aki most jön az állatvédõs marhaságával, az próbáljon aludni ezek a dögök mellett:S
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
70#-Emlékszem rá. Közeli rokonod?
71#Oké,megnézem majd,köszi.