Légpuska

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Énvagyokazapád
csak 60rugó, bár nekem erre sincs pénzem

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Énvagyokazapád
http://www.daisyfegyverbolt.hu

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Ezeket hol nézted? Régen volt egy forgótáras légpisztolyom. Most gondolkozom egy puskán. Az alsó egész jól is néz ki!
Igen galambokat lõnék vele mint ahogy azt már többször meg is tettem.
Nincs szükség rájuk a városban.
Mennyivel rosszabb ez mint a hivatásos vadász?

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

ForzaInter
ehez a hozzászólásodhoz csak gratulálni tudok<#worship><#worship><#worship>

veréb pedig több kárt csinál mint hasznot, persze városon nektek tök mindegy, de vidéken csak kárt csinál, ezért lövi kb legtöbb vidéki, nem azért mer egy köcsög paraszt.

Yo, Bitch!

bardocz
Az nem öli meg,max a szemét viszi ki,de annak meg nincs értelme.
Igaz! <#eljen>

Szád is van, menj és szopj le valakit hátha fizet érte, a pénz mindig hasznos, nem igaz?...

😄
vigyázz mert jönnek az állatvédõk...
xD

ForzaInter
hát ha van légpuskám, akkor olyan dologra használom ami hasznos.

majd céltáblát, flakonokat fogok lõni mi?:ð

Yo, Bitch!

Attól hogy te rendszeresen csinálsz valamit az még nem azt jelenti hogy mindenki más is azt teszi.

en meg meg neztem mien fegyonk van es tevedtem 😄 nem is slavia pedig teljesen ugy emlekeztem hanem valami szamomra ismeretlen "FÉG LG 422" nevezetu am mar 5ezer éves de elég joh
ForzaInter
jóvan má, nem kell itt adni az ártatlan, lefogadom hogy fél topik már lõtt verebet meg bármijen madarat, vagy esetleg macskát... én rendszeresen verebet lövök, és? hasznuk semmi, kurva sok van belõlük...

Yo, Bitch!

108ezerért még nem is "olyan drága" azt hittem ez a fegyver van vagy 200e.
Én is vennék ilyet ha lenne sok pénzem de sajna nincs.
Én Diabolo lõszert szoktam venni,hegyesvégüt vagy tompavégüt.
ezeket használom.-

am ha kurva sok penzem lenne iet vennek sztem ba..ott joh puska(108.900,-Huf)

+ lehet hozza ien tokot venni 😄

meg ez is komoly (HW 35 BLACK SILENCE légpuska) 84 900.-Ft 😞
😄😄 na jah meg kell valasztani hogy mien toltenyt vegyel ez az alap tuning modszer 😄 pl sport toltenyt csak akkor szabad venni ha papirra losz mert az olyan konnyu meg gyenge hogy az ujjaddal szet tudod nyomni 😄
sima flakont atse lovi 1 jobb golyo meg meg a vissza valthatosat is atlovi
😄
ja .
nem azt értem a "jó" alatt hogy ELIT távcsõ kell ami 100% profi,hanem hogy ne állitódjon el mindig.
középkategória.
nem tudom hogy az-e ,nem nagyon értek hozzá.

Yeltzin
ennyiért vegyél lézerkulcstartót meg egy jó erõs ragszalagot 😉

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Tervezek venni egy jó távcsövet rá.
A mostani szinte minden alkalom után elállitodik mivel hogy rázkódik a fegyver ahogy lõsz .
és mindig meg kell huzni a csavart és be kell jól állitani h pontos legyen,de ez már rohadt idegesitõ.
valami jót nem tudtok ajánlani?
15 Ezer alatt azért.

Milyen töltényt használtok?
Amúgy szerintem a 630-as jobb mint a 631-es Slavia.

Yeltzin
elsõsorban az emberek szaporodtak túl, és nem csak a városokban (és még nagyobb kártevõk is...)

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

dragon11
Airsoftos fegyóval..😛

tigeroo
nem a légpuskások fogják kiirtani a galambokat nyugi
(bár nagy kártevõk és mára túlszaporodtak a városokban szvsz)
miilann
légpuska=/=vérfürdõ

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

baggins
Szegényke, nem tud aludni, édes Istenem! Természetesen az egyetlen megoldás, ha vérfürdõt rendezel a galambok között, ami jó és mindent megold. Ha Bush leköszön, próbálj meg bekerülni helyette a Fehér Házba, nagy hasznodat vennék a krízishelyzetek megoldása terén.

cicai
Nekem 630 is van és 631 is van (Slavia)

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

tigeroo
a legdurvább az amikor a varjúról lepattan a szoknyásgolyó DDDDDDDDD:
oké oké, csak így megszûnik az ablakpárkányom... marad a puska😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

nekunk is slavia van asszem szoktam vele lovoldozni joh fegyo monnyuk a slavia nagyon joh legpuska marka sztem a legjobb ! akartam multkor venni 1et mert neztem 1 jot csak mar elkurtam a penzem 😄 mienk mar kicsit megviselt vegig van repedve a tusa 😞 😊 am valamien madarat en is lottem 1x 😄 sajnaltam de nem birtam ki hogy ne lojem le a farol 😄 adtam neki 1 headshotot <#idiota> (utanalelkiismeretfurdalasavolt)
bardocz
Azért a galamb az más mint egy macska,égebben nálunk is marha idegesítõek voltak a galambok,de megcsinálták a tetõt.
Lammer
mosakodas rulz
[/fav off]
noregg <#kuss>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

00100 * 2 = 200 ft.

rendben vagyunk már?
én ismerõsömtõl vetem ahogy már mondtam.
és megbizható.

Palinko
mások véleménye szerint az új slavia puskák minõsége nem kielégítõ.
de vigyázni kell mit vesz az ember, mert érdekes fegyver bolt tulajok csinálnak olyat, hogy egyes típusoknak vágnak le a rúgóbol, mert külföldön magassabb a határ 7,5J nél és ha onnan érkezik fegyver akkor ilyen módszerekkel "orvosolják" a problémát, gondolhatjátok mennyit ront ez a minõségen....
DJ RX7
vigyázz mert legközelebb egy sereg fog jönni.

:3

😄
nem ,állatot még nem lõttem le pedig lett volna rá lehetõségem.

Aztán hirtelen meglöktek hátulról. Bíró úr, ennyi történt ...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

de én nem azért nem lõttem le mert rámnézett,eleve nem lõttem volna le.

te is lehetsz még célkeresztben, olyankor majd gondolj a cicára és pislogj te is szépen ;-)

jah 😄
Nekem is volt olyan hogy lelõhettem volna egy macskát,már be volt célozva a feje de akkor pont a távcsõbe nézett és nem volt szivem lelõni,de amúgy sem lõttem volna ha rám nem is nézett volna.

*híd <#szomoru1>

Mi a fax van ? Aki macskát lõ annak ott egy hír és ugorjon, ennyi. Nem érdemli meg az életet, kár rá szót pazarolni.

szerintem félrenyomtad a válasz üzit ;-)

Pistike 007
Még egy valami és befejezem az offot. Pinnacle 60 fölött van. Neki miért nem szólogattok be?
<#szomoru2>

Én nem vagyok állatvédõ amúgy,de szerintem más módszerhez folyamodj inkább.
Jó lövöldözést am ha megveszed.
Milyet veszel?
Mi ismerõstöl vettük Slavia630-as gagyibb fajta távcsõvel ellátva 10 ezerért.
Nagyon jól mükõdik.
10 Ezer meg egyszerüen szuper ár.
Egyszer néztük a közelben egy vadászboltban hogy mennyi,azt mondták hogy 35 ezer. pfffff

humánusabb megoldás: http://www.galambriaszto.hu/
mi az, hogy "állatvédõs marhaság" ?

Bérházba laksz?
mert ha igen akkor ne vegyél mert ha esetleg mellélõsz akkor egy ablakot fogsz telibeküldeni.
Ne lõjj inkább tegyél ki egy madárijesztõt az ablak elé xD

Én most akarok venni egyet😊 Galambot lõni.
Reggelente (hajnali 5-6) rárepülnek a párkányomra és ott zajonganak, amire felkelek😞

Már volt egy kölcsön légpuskám, azzal már leszedtem jópárat, csak sajnos most visszaszoktak...
De nemsokára veszek egyet aztán indul a vadászszezon.

Jah és aki most jön az állatvédõs marhaságával, az próbáljon aludni ezek a dögök mellett:S

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Köszi szépen.
70#-Emlékszem rá. Közeli rokonod?
71#Oké,megnézem majd,köszi.

Pistike 007
Remington honlapján is van.