Légpuska
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
milyet vegyek h még értelme is legyen?? bár én elõször távcsõ nélkül teljesen gyári légpuskával szeretnék megtanulni nagyon jó szinten lõni, aztán jöhet ez a távcsöves móka<#idiota>#idiota>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
A "tekerõ" amin a számok vannak azzal a zoomot lehet beállitani hogy milyen közel vagy távol legyen.
Irányzék?
Ha most arra gondolsz h merre lõjön a puska azt be kell állitani.
Mi 10 perc alatt simán beálitottuk,csak tekergetni kell a jó irányba.
Hol vetted a távcsövet, meg a tartóját??és milyen márkájú...
jah még érdekelne h a távcsövön vannak ilyen irányzék állitok nem? tekerõk, szél meg ilyesmi miatt...azt leírná nekem vki h hogyan lehet/kell használni???
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Rohadtul megérte.
9 Zoom van rajta.
3 km 600m-ig lehet vele ellátni.
Rohadt jó!!

a mi puskánk az nem olyan régi.
pontosan nem tudom hanyas "évjáratú"
Itt is van pár darab, lehet élvezkedni...visszatérve a madaras témához a második pisztoly lefelé, nézzétek milyen kézikönyve van^^ gondolom varjú v holló, nem vagyok nagy biológus.
Amúgy énis szeretnék venni/beszerezni egy légpityut...azthiszem nagyfaternál van,lehet elkérem azt ha nem használja.(tuti vmi õsrégi darab, de ahogy elnéztem Pianista linkjét 40év után is szépen muzsikálnak ezek)<#vigyor>#vigyor>
Yo, Bitch!
a galamb mozog jólvan, de mivel fele olyan profi sem vagy mint gondolod, ha mellé megy a lövedék akárkit akármit megsebezhet, és még rengeteg más kimenetele lehet a dolognak, szal ez sem egy ügyes megoldás.
másrészrõl ha annyira mozgóra akarsz célozni a céltáblát is mozgathatóra meg lehet csinálni és kész.
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Anno gyerekként én is nagy légpuska mániás voltam, de hosszú nyári szünetek vidéken megtették a hatásukat. Hullott ott pár madár és egyéb...
Részletekre nem térnék ki... viszont õszintén nagyon bánom. Teljesen más ember vagyok most, mint 12 évesen és vidéken baromira nem volt gond, ha eltûnt 1 macska, esetleg egy kóbor kutya... vagy veréb helyett közelebb menve kiderült, hogy énekesmadár.
Nagyon szégyenlem így felnõtt fejjel, nem tudok már rajta változtatni. :-( Ha visszamehetnék az idõbe felképelném magam iszonyúan.
Jelenleg menhelyi kutyám van (én vettem, én hoztam el, kocsiba behányt, etc.) és annyira imádjuk, hogy az valami elmondhatatlan. Mosakodás :-(
Ezt viszont tudom, hogy a vidéki srácok nagy százaléka átesik ezeken a dolgokon. Én nem menõzésbõl csináltam, hanem azért mert ezért kiéltem magam, hogy végre nem én vagyok a gyenge, valamint azért mert ezért nem vertek el a szüleim, nem is nagyon szóltak érte... igazából nem érdekelte õket. Minden más igen, de ez vidéken nem volt nagy "szám".
A vidéki emberek nagy %-nak a mai napig teljesen természetes, hogyha nem kellenek neki a kiskutyák vagy kismacskák akkor azokat vagy elteszik láb alól vagy elviszik az erdõbe és lesz ami lesz.
Az állatokra való lövöldözés pszichológiája ennek viszont elég egyszerû.
A gyerek valamilyen kisebbségi komplexusban szenved, esetleg gyakran elverik és így olyan állatokon éli ki a bosszúját, amik 100%, hogy nem "ütnek" vissza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
távcsövet tudok olcsón szerezni 4x20-asat, pm-ben😊
vagy veszel valami tokot a puskához és haverokkal kimész egy közeli erdõbe.
ha kimegyünk akkor ott lövöldözök vele.
teli van az udvar is madárral 😄
egy csomó veréb,seregély........
Megbizható nagyon.
Nem fog elromlani két lövés után.
Nekem nagyon bejött.
jelenleg B3-3 tipusok van eladó, lider jövõ héten lesz...
85 ért!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
van 5 és felesben is.
A lider 44-ek kitûnõen alkalmazhatók lövészetre, sõt katonai kiképzésre is! Kis használati utasitása van, ott is ezt írták😊
Lider légpuska
Sic vis pacem para bellum