Légpuska
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
40 pengõt pedig adnék érte.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
most terveztem hogy veszek egy Gamo cfx-et de neten olvasgatva láttam hogy nem állitható az elsütõ szerkezete és engem az is zavar kicsit hogy nem biztosit be automatikusan (ennyi pénzért) lene más ötletetek naggyából ilyen áron/tudással?? +távcsövet is hozzá.
Thx!!
Nekem egy Gamo Hunter 440-esem van.Egy kicsi tuninggal az olajoshordót is átviszi(mind2 falát)
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.
Mellesleg ha jól olvastam ezek a fegyverek alapból 16J-ok szóval nem is a gyenge kategóriába tartoznak!
Merthát õszintén a Lider nem egy nagy márka!
Aki használ Lidert az megmondhatná véleményét,hogy mennyire bírja a használatot? Prince23 mik a vissza jelzések errõl a puskáról? Hamar szét mennek?
És kapja be minden vaterás aki ezeket a fegyvereket 15-20 ezerért aggya XD
Mégpedig az hogy vennék egy Lider tipusú fegyvert 7000ft-ért
De sajnos Budapesten élek! Meg lehetne oldani postai kézbesítéssel a vásárlást?
sztem jobb a hatsan, tell, gamo, bizonyos szempontból a norica, crosman, és még sokan.
nem vitatkozni jöttem, aztmondtam h sztem van jobb is ebben az árban.
2.mondj végre egy márkát,típust h mi jobb ebben az árban, ne csak üres szavakkal dobálózz
3.én nem voltam megyebajnok ^^ de sztem te sem...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
ki nem volt megyebajnok 😊
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Be kell jól állitani,pl most nekem mm. pontosságu.
nekem nemkell versenyre, meg semmi komolyabb.egy jo hétvégi hobbi fegyvert szeretnék amivel sörösdobozkra lövöldöznék, meg miegyébre...
hatsan-t te hol veszel itthon?? nem nagyon van piaca itthon
lövések után amikor már elrakod akkor szoktad takarítani?? engem ez is érdekelne h h lehet szépen, ill h kell takaritani rendesen
Mi ismerõstöl vettük 10 ezerért egy gagyi távcsõvel,de azóta kicseréltük a rugót tettünk bele kettõt (egy nagy meg bele egy kisebb 😊 ) és még csináltunk vele valamit.
Meg vettünk rá egy fasza távcsövet is.
sztem jövõhét esedékes erre...v holnap ha lesz vki aki kijön velem.a héten meg meló 😞
csak nem lesz belõle para, amúgy addig amugysem váltok pénzt amíg megnem nézek ott mindent, szal közelsem tuti h veszek...pesstõl annyira nincs messze párkány azért :S
vki válaszoljon pls...elég kihalt a topik 😞
de az öreg is mondta akitõl vettük hogy ezt már a vadászpuskákra ajánlja,de még légp-ra is felszerelhetõ.
Én is lõnék távcsõ nélkül de valami el van baszva a puskán és nem lõ pontosan.