494
The Lord of the Rings: Conquest
  • saxicola
    Vannak eredeti játékaid is?

Én először leszedem a gameket, majd ha tetszik akkor beruházok rá (főleg amikor 3000-re lemegy az ára), így már jelentős gyűjteményem van.
  • grebber
    Sajnos meló miatt nincs nemhiába van a lentebb leirt vinyo méret majdnem fullra tele 90 iso game van fennt + 83 feltelepitett amik mind végigvitelre várnak.
    Ezek mind régebbiek a most kijövö újakat egyből végig szoktam tolni nehogy abba a hibába essek ami miatt még mindig 83 game + 90 iso van a gépemen.(Leszedtem amik kijöttek közben a már fentlévő mág végigvitt gameket toltam többször végig mert tetszenek ilyen pl a Crysis 5x vittem végig ,Warhead,Bioshock meg egyebek) Nagyon nagyon sok game vár a végigvitelre.
    A mostaniakat Mirrors Edge 8-10 órás meg ezt nemtom mennyi a single része végigtolom majd egyből nem tolok közben másokat.
  • Csavez
    Hi!
    csináltam szobát hamachin:
    lotr conquest
    jelszó:lotr
  • saxicola
    Grebber neked mindennel van időd játszani? Ne vedd sértésnek csak érdeklődöm.
  • grebber
    Hamachival megy a coop?
  • Prince23
    Emberek a singlit ne egyedül vigyétek. Úgy jóhogy unalmas lehet. tessék coopba tolni, ami csak 2 személyes. Van előnye: hamar összejön a két fő xD
    TDM jónak tűnik.
  • Narxis
    16
  • adammmmmmm
    Én abba a kapuba be is akadtam és meg kellet várnom hogy kinyírjanak. Sarumán tornyában is van egy fal de az nem akadályoz. Ez a móriás pályánál lévő fal a gond. De lehet hogy más pályán is van. Nekem eddig nagyon tetszik a játék majd rendezni kéne itt is egy pár menetet.(hamachin hányan tudnánk játszani)
  • Nekrofil
    kilehet menni a kapun,csak ugrani kell ;)
  • rocsikzoli
    Én is meglepődtem, lehet ez is szívatás lett volna, csak a fenti dologra nem figyeltek a készítők. De az ellenség sem jöhet be, ez pozitívum :D
  • grebber
    De akkor is milyen már nem tudsz kimenni a nyitott kapun lol!
  • rocsikzoli
    Grebber olyan nincs, h a legelsőben előjön, mert csak egy helyen jön elő, a harmadikon. Tudom, h hol akadták meg. A kapun nem lehet kimenni a Helm-szurdoknál. Jobbra van egy létra, azon felmászol, onnan fentről ki lehet ugrani a kapu elé!
  • grebber
    Na nekem már a legelső küldetésben elöjött ez a szarság hogy nem lehet továbbtolni.várni kell a jó törésre.
  • Kandurex
    100 -ból az első pozitív vélemény...:)
  • Prince23
    Piszok jó játék lett (trainer alapján) Mocskosul megfogott az első benyomás. Lanon király lesz.
  • grebber
    Igen megfogja nyugalom.Ez kb olyan mint a Mirrors Edgeben a lassulás ami végett nem lehet továbbjutni!
    GTA4-ben a hullámzás volt ilyen.
  • rocsikzoli
    És a Proper Crack tuti megoldja majd a problémát? Mert sajnos én is eljutottam már addig a bizonyos láthatatlan fal részig :)
  • grebber
    Na most olvasom ebben is van olyasmi mint a GTA4-ben a Mirrors Edgeben is.
    Beépített védelem egyik pályánál nem lehet továbbmenni.Várni kell proper crackre!
  • saxicola
    Azért az EA-t nem kell szidni, hiszen nem csak szart adnak ki.
  • Alblink
    7
    8
    0:D
    7
    3
    EA
  • saxicola
    Valaki aki kipróbálta kitöltené ezt:
    (10-es skálán osztályozd a játék egyes jellemzőit)
    Grafika
    Irányítás
    Játékélmény
    Hangok
    Hangulat
    Összegzés
  • Alblink
    En mar letoroltem,amugy keress ingame kepeket a neten,ugyan az kb.
  • flashka
    Tényleg nem csináltok screenshotot?
  • Scharnhorst
    kurzor nyil balrát lenyomod és akkor engedi
  • Alblink
    Kiprobaltam,nekem se jott be.Nagyon gyenege lett az egesz,es semmi hangulata...
  • Nekrofil
    amikor felteszi a kérdést hogy akarok-e hőssel menni,ott hogy tudok rámenni a yes vagy a no ra?
  • Scharnhorst
    vki eljutott már Mória pályáig? mi a túróért nem lehet továbbmenni nyitva a kapu de mintha falba ütköznék
  • Narxis
    Képet akarunk!
  • Djemba
    semmi kép!!!!
  • timantes
    nagyon gagyi! kb 5 évvel ezelőtti játék szintjén van
  • Lowosan
    Grafikája milyen?
  • hapi
    De jó hogy nem csinálják meg a Battlezone 3 -at. Ha az is ekkora kalap szar lenne mint ez tökön szúrnám magam.
  • Vieras
    itt a "hősöket" lehet használni mert játszok játszok de se gimli se senki.... pedig trailerben benne voltak.
  • tomcsa4
    Szerintem a LotR: Online nagyon is jó játék!
  • fravik
    nekem nagyon nem jött be... :(
  • Alblink
    Off:De nem baj hoyg probalkoznak ujabb mmo-kal,mert igy fog fejlodni ez a mufaj is,es iodvel lesz ujabb 1,2 jo mmo game is,pl: Aion.
  • Narxis
  • CalebJoe
    Én azt hittem hogy végre valami nextgen Gyűrűk Ura játék erre kapok egy Battlefront-ot LOTR stílusban, bár nem vagyok Star Wars rajongó de a Battlefront 2 jó volt de ez elég gyenge próbálkozás, inkább csinálnának egy Middle Earth 3-at.
  • zso23
    Fel kell mászni a létrára, és úgy letudsz ugrani a hidra. Amúgy nem is olyan rossz nekem tetszik.
  • Neoncsoves
    de