LOTR: Conquest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Nagyon gyenge eresztes ez, es biztosra veszem, hogy a LOTR vilag sem fogja megmenteni a biztos bukastol.
Sajnalom, mert nagy rajongoja vagyok a Gyuruk uranak, de ez az alkotasnak nevezett szornyuseg meltatlan a nevehez.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
A Pandemic által hegesztett legújabb Lord of the Rings adaptáció megjelenése közeleg, lássuk elfut-e a gépünkön.
A Star Wars: Battlefront sorozatra hajazó legújabb Lord of the Rings játék hamarosan a boltokba kerül. Ennek örömére a Pandemic prezentálta a gépigényt. Mint az alant látható,igen barátságosra sikeredett. Elnézegetve a cuccost két dolog tûnhet fel. Az egyik, hogy ez egy sima PC port lesz, ami azért jó, mert legalább biztosan jól fog futni a viszonylag közepes gépeken. A másodikat elfeledtem, de hát amikor az ember lázas, meg minden simán írkálhat hülyéket, marhákat. Abban azért reménykedünk, hogy a Pandemic ezúttal megoldja a számukra eddig lehetetlennek tûnõ feladatot, azaz olyan PC portot készíteni, ami úgy is néz ki mint egy PC játék, mert az eddigi Battlefront portok sajna csak közepesnek minõsülnek. A srácok biztosan felnõttek már a feladathoz, és bár a PC verziót sajna nincs módunkban kipróbálni, az Xbox tulajok már téphetik is a demót, egy kis "elõlidérckedés" céljából.
System Requirements
===================
FOR WINDOWS XP SP2 or Windows Vista
* 2.4 GHz Core Duo processor or equivalent
* 1 GB RAM
* A 256 MB Video Card, with support for Pixel Shader 3.0 - nvidia 7800 or equivelent
* The latest version of DirectX 9.0c
* A DirectX 9.0c compatible sound card
* At least 6 GB of hard drive space for installation.
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Aki single-t akar játszani, az kap idõrendi küldetéseket, és lejátszhatja a jó vagy rossz oldalon is Középfölde megmentését. Röviden: battlefield eresztés lesz. (fps természetesen is)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Komolyra fordítva a szót, nem azon múlik a szépsége, hogy Dx10 vagy 9. Tegnap töltöttem ki egy gépigényes kérdõívet Steamen ahol a végén meg is lehetett nézni, hogy áll az eredmény. A nagy többség ma átlagosnak mondható géppel rendelkezik, pl. prociból 70% körüli volt az egy magosok száma, videokártyából a 8800GT volt abszolút fölényben, aztán az ATi hasonló kategóriájú kártyája 3870 asszem. 2GB RAM szintén abszolút fölényben és a kérdõívet kitöltõk 80% XP 14%-as Vistat használ.
Engem a hangulat érdekel, eddig az össze Gyûrûk Ura játékkal nagyon jót játszottam, többször is elõvettem a játékot, nem untam meg, pl. The Battle for Middle-earth. Szóval legyen jó a grafikája de ne az legyen a legfontosabb mert akkor kapunk egy Crysis szintû játékot ami szépnek szép, de amint végig vittem töröltem és el is felejtettem. Egyébként mire kiadják szerintem a DX 10.1-et IS támogatni fogja, persze XP-n is futni fog, ez garantált.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.