LOTR: Conquest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
mama 2

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

[Jakuza]
Semmi tulzas nincs benne, mintha elso generacios PS2 jatekot latnek.
Nagyon gyenge eresztes ez, es biztosra veszem, hogy a LOTR vilag sem fogja megmenteni a biztos bukastol.
Sajnalom, mert nagy rajongoja vagyok a Gyuruk uranak, de ez az alkotasnak nevezett szornyuseg meltatlan a nevehez.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

erik10
Azért annyit ne túlozzunk. 😊

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

[Jakuza]
Megneztem a videokat es megjegyzem brutal randa az ehesz, mintha vagy 5 evvel ezelott csinaltak volna 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

bAguziB2
hello all. Azt szeretném kérdezni, h ez a hõs rendszer olyan lesz kb mint az swbf2-ben? (bizonyos kill utánvállik elérhetõvé a hõs) am LEGOLAS 4EVER 😄D

toysoldier
mindjárt gondoltuk -.-

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

mama 2
Én fogok. Mert ha a PC-n nem fut... akkor ott az Xbox360😄. De azé PC-n jobb lenne, mert multizni is lehet majd eredetivel, mert ha fut frankón, akkor eredetibe megveszem😄!

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

én se naon
toysoldier
ezzel se fogok játszani <#gonosz3>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

grebber
Lord of the Rings: Conquest - Gépigény és demó!

A Pandemic által hegesztett legújabb Lord of the Rings adaptáció megjelenése közeleg, lássuk elfut-e a gépünkön.

A Star Wars: Battlefront sorozatra hajazó legújabb Lord of the Rings játék hamarosan a boltokba kerül. Ennek örömére a Pandemic prezentálta a gépigényt. Mint az alant látható,igen barátságosra sikeredett. Elnézegetve a cuccost két dolog tûnhet fel. Az egyik, hogy ez egy sima PC port lesz, ami azért jó, mert legalább biztosan jól fog futni a viszonylag közepes gépeken. A másodikat elfeledtem, de hát amikor az ember lázas, meg minden simán írkálhat hülyéket, marhákat. Abban azért reménykedünk, hogy a Pandemic ezúttal megoldja a számukra eddig lehetetlennek tûnõ feladatot, azaz olyan PC portot készíteni, ami úgy is néz ki mint egy PC játék, mert az eddigi Battlefront portok sajna csak közepesnek minõsülnek. A srácok biztosan felnõttek már a feladathoz, és bár a PC verziót sajna nincs módunkban kipróbálni, az Xbox tulajok már téphetik is a demót, egy kis "elõlidérckedés" céljából.

System Requirements
===================

FOR WINDOWS XP SP2 or Windows Vista
* 2.4 GHz Core Duo processor or equivalent
* 1 GB RAM
* A 256 MB Video Card, with support for Pixel Shader 3.0 - nvidia 7800 or equivelent
* The latest version of DirectX 9.0c
* A DirectX 9.0c compatible sound card
* At least 6 GB of hard drive space for installation.

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

Prince23
No, ugy látszik divatos a 3 napos eltolódás a lotr esetében. akkor január 20-ig tuti megjelenik 😄

sziasztok eltolódott 2009. 01. 16. ra<#szomoru1><#gun><#levele><#boxer><#violent><#rinya>
8 nap (állítólag) én láttam az elõzetest hát nem kicsi gép kell majd<#alien2><#alien><#vigyor3>
közeleg(?)

én nem estemhanyat a trailertõl, kissé darabos a mozgás, van egy jelentet amikor egy lovas csap 3-at vmi kék fénylõ kardal, keci hülyén néz ki

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Prince23
Január 9 helyett 13-án jön ki.
További tolodás.

Narxis
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee<#falbav>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Prince23
Már január 9-re tolódott el...

gabo91
már várjuk

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

mama2
EZAZ!!!!

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

milk41
<#eljen>

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Prince23
mama2
mert kecibuta vagyok-.-.

Prince23
Mert?

Tower Guard
Hát jó lenne ha már kijönne.😊

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Narxis
<#eljen><#eplus2>

ezzel a topiccal csak az a baj h mama2 nyitotta <#hehe>

Narxis
Nemsokára.

Hy azt szeretném kérdezni mikor fog kijönni a game???ThX

Prince23
Kissé meglepett az a hír, h a játék felépitése tök ugyanolyan lesz mint a multiplayer centrikus Battlefield.
Aki single-t akar játszani, az kap idõrendi küldetéseket, és lejátszhatja a jó vagy rossz oldalon is Középfölde megmentését. Röviden: battlefield eresztés lesz. (fps természetesen is)

Prince23
Interjú

Prince23
Pepsi Twist
pontosítok, olyan JÓ játék 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

mama2
Pont ezt akartam írni😄.

Pistike 007
3D Sexvilla
<#kuss>

Pepsi Twist
én annak örülnék ha lenne olyan játék amitõl orgazmusom lehet -.-

Pistike 007
Akinek számítógépes játékoktól orgazmusa lesz, azt csak sajnálni tudom.
Fejlõdésben a világ.

Narxis

Pepsi Twist
aha

Narxis
XP-re nincs DX 10, ezért lesz minimum DX9-es támogatás benne. Az XP-t egyébként 2014-ig támogatja a Microsoft. A Vistatól pedig 2009-ben elbúcsuzunk kivéve az Enterprise változatot(mivel ez vállalatoknak készült változat).

Pepsi Twist
jah mert az SP3 már DX 10 ezik nem?

Narxis
A DX10-es gyerekek fáradjanak át a Crysis topikba, htx.<#idiota>

Komolyra fordítva a szót, nem azon múlik a szépsége, hogy Dx10 vagy 9. Tegnap töltöttem ki egy gépigényes kérdõívet Steamen ahol a végén meg is lehetett nézni, hogy áll az eredmény. A nagy többség ma átlagosnak mondható géppel rendelkezik, pl. prociból 70% körüli volt az egy magosok száma, videokártyából a 8800GT volt abszolút fölényben, aztán az ATi hasonló kategóriájú kártyája 3870 asszem. 2GB RAM szintén abszolút fölényben és a kérdõívet kitöltõk 80% XP 14%-as Vistat használ.

Engem a hangulat érdekel, eddig az össze Gyûrûk Ura játékkal nagyon jót játszottam, többször is elõvettem a játékot, nem untam meg, pl. The Battle for Middle-earth. Szóval legyen jó a grafikája de ne az legyen a legfontosabb mert akkor kapunk egy Crysis szintû játékot ami szépnek szép, de amint végig vittem töröltem és el is felejtettem. Egyébként mire kiadják szerintem a DX 10.1-et IS támogatni fogja, persze XP-n is futni fog, ez garantált.

Pepsi Twist
Akkor meg mi a f*sz van?

mama2
Bár msot jut eszembe, van X360-om😄. Szóbal tõlem lehet DX10-es, X360-on fogok vele játszani😄.

milk41
én csak akkor fogok egyet érteni ezzel a dx10-el ha meglesz az új gépem

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

danikarate
Egyetértek! Ha jó grafikát akarnak legalább DX10 legyen!

Pepsi Twist
jaj bocsáss meg... õ feleslegessége <#mf1> (mennyél csak sírni) amúgy /off

mama2
Személyeskedésért járna neked a ban!

Pepsi Twist
jah hát igen aki rokkant az unalmába nem tud mást csinálni megfeletkeztem... (de ezt a gépezést úgy értem hogy nem csak bekapcsolod a gépet hanem nyúzod kiveszel belõle hardware-t beleraksz bla bla bla...) viszont ha így nézlek akkor max 25 perce vagy így...