494
The Lord of the Rings: Conquest
  • Narxis
    Ne szidjátok már ennyire, csak nem lett ilyen rossz.
  • Istencsászár
    Ugyan olyan pazarlás lett ez a játék is mint az MMOk, előre borítékolom hogy a Stargate, Star Trek és a többi MMO is meg fog bukni, ahogy az Age of Conan is olvasható volt a minap h nem jött össze. Kiváló világok és lehetőségek és ilyen primkó igénytelen multiplayer játékokra pazarolják az idejüket a készítpk, amikor ezekből tonnaszám lehetne gyértani az igényes tartalmas játékokat... ez a Lotr játék is egy kupac szar, de még nem is az a baja vele hogy multi, hanem a kivitelezés megvalósítás is max egy gyenge közepes.
  • Neoncsoves
    ez hülyeség ilyecco tartsam a Main gate-t, hát hogy a faszba ha nem engedi hogy kimenjek a kékkel jelölt területre??? OMFG
  • zso23
    Menteni hogy lehet?
    Meghalok mindig előröl kezdi.
  • Narxis
    16
  • Alblink
    Singelbe,egy mapon max hanyan lehetnek?
  • balee4
    Csak az EA adta ki, a Pandemic fejlesztette, ugyanúgy mint a Battlefront 1-2-t, azokban is a multi volt a lényeg;)
  • Neoncsoves
    nem gond, hogy csak multiplayer, de ekkora mapokra egy 48-64 max. fő elfért volna...
  • Kandurex
    úgy látom a többieknek is hasonló a véleménye, kicsit merész húzás kijön egy csak multiplayer játékkal...azt hittem ilyen bakikat már nem követnek el...
  • zzeN
    első észrevételem: sz@r
    azt hittem h jó single game lesz, nem 1 az 1-ben battlefront
    a multira gyúrtak rá, de a hangulata számomra egy nagy 0, pedig de jó lett volna egy olyan game mint a two thrones volt...

EA csinálta mi? akkor nem csoda h ilyen lett...
  • grebber
    Hoppá hoppá ezt nem is tudtam van benne coop na remélem hamachis akciózás játszik majd és akkor haverral hentelünk majd!!
  • Sheltem
    Megnéztem a videókat, gondoltam majd az alapján eldöntöm érdekel e... Szauron kergeti az íjászt aki fejbelövi és "Sauron defeated". Ok :) Asszem ennyit erről a játékról.
  • Shep
    Ja akkor ez nem az én világom. THX.
  • mNzJean
    "Miután eldöntötted, mely oldal színeit választod, vesd bele magad a küzdelembe 16 szereplős online csaták vagy 4 játékos co-op hadjáratok során!"

Azért 2009 ben , conqvest multiban ne má ,hogy csak 16 playerral lehet csatázni, még a bf2 ben is 64 fős szerverek voltak ,pedig az már nem mai játék.Meg akartam rendelni gyorsba ,de most elbizonytalanodtam, 16 an egy szerveren elég gyengusznak tűnik.
  • grebber
    Akkor nem jó oldalon vagy sajnos!
  • Alblink
    Torrentrol szedem lassan,csak szeretnem gyorsan leszedni..
  • Kandurex
    jaj, kár érte, a Lord Of The Rings világa pedig megérett volna már egy jó játékra...:(, na mindegy
  • mNzJean
    Multiban lessz igazán jó buli, úgyis már nagyon untam a cod4-et.
  • Alblink
    Singelbe is tolhato,mintha multi lenne,csak a gep ellen..
  • grebber
    Fizetős ftp-k? lol torrent oldalakat keresgélj!
  • grebber
    De arra lett kitalálva.Singlebent csak botok elleni hent mint pl Battlefront Single része csak ugye itt gyűrűk úrás körítéssel!
  • mNzJean
    Jónak ígérkezik ,én is most láttam róla egy videót , olyan battlefield-gyűrük ura szerüség
  • Kandurex
    javítsatok ki, ha tévednék, de ez nem valami multi játék?
  • Alblink
    Melyik fizetos ftp-en szoktak altalaban fentlenni legelobb a pc gamek?privbe is johet,koszi.
  • ricsa008
    The_Lord_Of_The_Rings_Conquest-Razor1911
  • Alblink
    Dejo lesz,ilyesmi gamre vagytam mar:D.
  • grebber
    Annál sokkal árkádabbra gondolj.Itt nem a single player az a fő hangsúly.
    Olyat képzelj el mint a Battlefornt csak kardozós ijjazosba!
  • fravik
    állítólag olyan, mint a Return of the King, vagyis igen, "ugyanolyan kaszabolda" :)!
  • Shep
    Ez ugyanolyan kaszabolda, mint az a korábbi játék is volt?
  • Alblink
    Honnan toltitek?pribe is johet.koszi.
  • fravik
    már 1,5%-nál tartok!! :)
  • zso23
    Hahahah kint van: The Lord Of The Rings Conquest-Razor1911
  • yaqwsxcde
    The Lord of the Rings: Conquest Gépigénye - gepigeny.hu
  • zzeN
    galaxisneten már lehet kapni, jó lenne vmi rls még ma...

ja és TÉK
  • Narxis
    Én egy spéci megjelenést várok... :)
  • Prince23
    Állítólag ma jelenik meg, de mint tudjuk mindig késik vmi hírneves játék :(
    pl. saint srow 2, de annak nagyobb volt a füstje mint a lángja:(
  • ricsa008
    jah talán ma v. holnap
  • Narxis
    Majd ha megjelenik...
  • saxicola
    Hát elég kihalt a topic.... :(
  • saxicola
    Szevasztok!

A videók és a tesztek alapján úgy tűnik, hogy nem lesz jó a játék, de én mindenesetre adni fogok neki egy próbát, mert Gyűrűk Ura rajongó vagyok. A topichoz készítettem fejlécet (bannert):

LordoftheRings:Conquest banner

Ha tetszik akkor az illetékes rrakja be.