494
The Lord of the Rings: Conquest
-
#133 Ne szidjátok már ennyire, csak nem lett ilyen rossz. -
#132 Ugyan olyan pazarlás lett ez a játék is mint az MMOk, előre borítékolom hogy a Stargate, Star Trek és a többi MMO is meg fog bukni, ahogy az Age of Conan is olvasható volt a minap h nem jött össze. Kiváló világok és lehetőségek és ilyen primkó igénytelen multiplayer játékokra pazarolják az idejüket a készítpk, amikor ezekből tonnaszám lehetne gyértani az igényes tartalmas játékokat... ez a Lotr játék is egy kupac szar, de még nem is az a baja vele hogy multi, hanem a kivitelezés megvalósítás is max egy gyenge közepes. -
Neoncsoves #131 ez hülyeség ilyecco tartsam a Main gate-t, hát hogy a faszba ha nem engedi hogy kimenjek a kékkel jelölt területre??? OMFG -
zso23 #130 Menteni hogy lehet?
Meghalok mindig előröl kezdi.
-
#129 16 -
Alblink #128 Singelbe,egy mapon max hanyan lehetnek? -
#127 Csak az EA adta ki, a Pandemic fejlesztette, ugyanúgy mint a Battlefront 1-2-t, azokban is a multi volt a lényeg;) -
Neoncsoves #126 nem gond, hogy csak multiplayer, de ekkora mapokra egy 48-64 max. fő elfért volna... -
#125 úgy látom a többieknek is hasonló a véleménye, kicsit merész húzás kijön egy csak multiplayer játékkal...azt hittem ilyen bakikat már nem követnek el... -
#124 első észrevételem: sz@r
azt hittem h jó single game lesz, nem 1 az 1-ben battlefront
a multira gyúrtak rá, de a hangulata számomra egy nagy 0, pedig de jó lett volna egy olyan game mint a two thrones volt...
EA csinálta mi? akkor nem csoda h ilyen lett... -
#123 Hoppá hoppá ezt nem is tudtam van benne coop na remélem hamachis akciózás játszik majd és akkor haverral hentelünk majd!! -
#122 Megnéztem a videókat, gondoltam majd az alapján eldöntöm érdekel e... Szauron kergeti az íjászt aki fejbelövi és "Sauron defeated". Ok :) Asszem ennyit erről a játékról. -
#121 Ja akkor ez nem az én világom. THX. -
#120 "Miután eldöntötted, mely oldal színeit választod, vesd bele magad a küzdelembe 16 szereplős online csaták vagy 4 játékos co-op hadjáratok során!"
Azért 2009 ben , conqvest multiban ne má ,hogy csak 16 playerral lehet csatázni, még a bf2 ben is 64 fős szerverek voltak ,pedig az már nem mai játék.Meg akartam rendelni gyorsba ,de most elbizonytalanodtam, 16 an egy szerveren elég gyengusznak tűnik.
-
#119 Akkor nem jó oldalon vagy sajnos! -
Alblink #118 Torrentrol szedem lassan,csak szeretnem gyorsan leszedni.. -
#117 jaj, kár érte, a Lord Of The Rings világa pedig megérett volna már egy jó játékra...:(, na mindegy -
#116 Multiban lessz igazán jó buli, úgyis már nagyon untam a cod4-et. -
Alblink #115 Singelbe is tolhato,mintha multi lenne,csak a gep ellen.. -
#114 Fizetős ftp-k? lol torrent oldalakat keresgélj! -
#113 De arra lett kitalálva.Singlebent csak botok elleni hent mint pl Battlefront Single része csak ugye itt gyűrűk úrás körítéssel! -
#112 Jónak ígérkezik ,én is most láttam róla egy videót , olyan battlefield-gyűrük ura szerüség -
#111 javítsatok ki, ha tévednék, de ez nem valami multi játék? -
Alblink #110 Melyik fizetos ftp-en szoktak altalaban fentlenni legelobb a pc gamek?privbe is johet,koszi. -
ricsa008 #109 The_Lord_Of_The_Rings_Conquest-Razor1911 -
Alblink #108 Dejo lesz,ilyesmi gamre vagytam mar:D. -
#107 Annál sokkal árkádabbra gondolj.Itt nem a single player az a fő hangsúly.
Olyat képzelj el mint a Battlefornt csak kardozós ijjazosba! -
#106 állítólag olyan, mint a Return of the King, vagyis igen, "ugyanolyan kaszabolda" :)! -
#105 Ez ugyanolyan kaszabolda, mint az a korábbi játék is volt? -
Alblink #104 Honnan toltitek?pribe is johet.koszi. -
#103 már 1,5%-nál tartok!! :) -
zso23 #102 Hahahah kint van: The Lord Of The Rings Conquest-Razor1911 -
yaqwsxcde #101 The Lord of the Rings: Conquest Gépigénye - gepigeny.hu -
#100 galaxisneten már lehet kapni, jó lenne vmi rls még ma...
ja és TÉK -
#99 Én egy spéci megjelenést várok... :) -
#98 Állítólag ma jelenik meg, de mint tudjuk mindig késik vmi hírneves játék :(
pl. saint srow 2, de annak nagyobb volt a füstje mint a lángja:( -
ricsa008 #97 jah talán ma v. holnap -
#96 Majd ha megjelenik... -
#95 Hát elég kihalt a topic.... :( -
#94 Szevasztok!
A videók és a tesztek alapján úgy tűnik, hogy nem lesz jó a játék, de én mindenesetre adni fogok neki egy próbát, mert Gyűrűk Ura rajongó vagyok. A topichoz készítettem fejlécet (bannert):
LordoftheRings:Conquest banner
Ha tetszik akkor az illetékes rrakja be.