494
The Lord of the Rings: Conquest
-
Csavez #213 Hi!
Nagyon jó a game,legalábbis a versus ma 4vs4-ben játszottunk botok nélkül!Nagyon jó volt!
THX aki eljött! -
#212 Nekem tetszik, nem tökéletes de tetszik. -
rocsikzoli #211 Elvileg ez a crackfix sem tökéletes. Úgy hallottam, h a Rise of the Sauron hadjárat elején van vmi kar, amivel ki lehetne nyitni egy kaput, de nem lehet lehúzni a kart! De ezt csak olvastam! -
adammmmmmm #210 #208: Az olifánt elő lábához kell menni.
#209: Hamachin a hamachi 1.0.1.5-ös verzióval játszunk. A csávesz csinált szervert.
Nekem is lenne viszont egy gondom a hamachival. A csávesz szerverére be tok lépni de 10 másodperc múlva disconnectel és csak akkor látom újra a szervert ha ki és belépek a szobából. Emellet Csávesz neve mellet egy kék nyíl van. Remélem valakinek van ötlete hogyan tudnék csatlakozni a szerverhez. -
best1 #209 Hiába próbálkozok nem jön össze a multi. Lehet gond a hamachi verzió? Most frissítettem a legújabb verzióra.Valami értelmes választ kérnék. -
#208 Lehet játszani, és semmi extra beállítások nem kellenek:D. Amúgy eddig nagyon tetszik a játék. Már az Olidántoknál tartok. Csak a baj azm hogy Legolassal nem tusdok felmenni az Olidánt hátára. Amikor kiválasztom Legolast, akkor kiírja hogy nyomjak E betűt ha az Olifánt közelébe vagyok, de nem történik semmi:C. Ötlet? -
best1 #207 Most akkor lehet hamachin játszani vagy nem. Ha igen valaki árulja már el létszíves milyen extra beállításokat kell végrehajtani. -
rocsikzoli #206 Sajnálom, nem belédkötni akartam, de a képeken is ugyanazt látnád:) -
Gabee667 #205 Nekem is megy csak be kell másolni a gugliba és már lehet is tölteni. -
#204 Jól láttad ;)
The_Lord_Of_The_Rings_Conquest_Crackfix-Razor1911
létezik és működik -
Gabee667 #203 Valaki likelhetne cici fixet ha van egyáltlán és nem fake. -
#202 Melóhelyen vagyok csak láttam a torrenten hogy fentvan és a hsz-ek szerint működik a 3. pálya is vele rendesen. -
#201 1680*1050 minden max-on
csóri elég érdekesen ácsorog, illetve a háttér grafikája se gyenge
-
#200 és esetleg, ha szépen megkérlek akk be is tudnád linkelni? -
Gabee667 #199 Akkor tedd közös kincsért a egyetlen iagz-it.
-
#198 egyébként van már hozá crack fix is :) -
adammmmmmm #197 Nekem tetszik a játék. Egy idő után biztos meg fogom unni de attól még jó játék. -
foxxi #196 Amugy miért nem magad tapasztalod meg a játékot? Miért fontosabb más "elfogult" véleménye? Nem értelek igazán. -
foxxi #195 Nyafogás helyett gondoltam... OFF off. -
sztenli #194 Jó elmondom akkor mégegyszer hogy ne tudjál belémkötni, bár úgyis fogsz. Megnéztem szinte az összes gametrailers.com-on lévő videót és más weboldalakon a hivatalos képeket, namármost én azért vagyok kiváncsi a ti saját képeitekre mert 10ből 8 hsz-ben köpködi mindenki a játékot, és kiváncsi vagyok hogy miért, ez is olyan dolog mint 10ből 8 ember köpködik a windows vistat, de nemértem miért, mert konkrét válaszokat seholse találok. -
sztenli #193 Bocsásson meg a világ hogy nem nézem 20 percenként a screenshotos topicot...Különbenis ez a játéknak a topicja akkor nekem kötelességem bámulnom a másik topicot? (eeee de sokszor írtam le az a szót hogy TOPIC.) -
rocsikzoli #192 Bocs a floodért, de azt észrevettétek már, h Instant Action-ban sem lehet Capture the Ring módban átmenni a kapun? :D -
rocsikzoli #191 Én amúgysem képeket mondtam, hanem videókat. Azok még többet megmutatnak, képekből mit tudsz meg?:P Semmit! -
foxxi #190 Miért nem tudsz benézni a screenshotok játékokból vagy mi a fene a neve topicba? ott vannak a képeid... -
#189 Azért köpködik mert már hozzászoktak, hogy fikázni kell mindent, közben persze játszanak vele. -
sztenli #188 De engem nemérdekel az interneten terjengő képek, azokat már láttam, nekem a tietek kell, mert itt mindenki köpködi... -
rocsikzoli #187 Senkit sem enged be, szal... A törés jól sikerül, a fejlesztőket is teljes mértékben meg lehet érteni. Mert sokan azért töltik le netről, hogy megnézzék milyen, aztán ha megéri beruháznak rá. Akiknek nem tetszik, azok meg letörlik, lehet még a 3. pályáig sem jutnak el... szal logikus.
Sztenli: az interneten egy rakat gameplay videót találsz, ne mond nekem, h az ne jobb, mint egy kép :P -
sztenli #186 Tényleg ilyen nehezetekre esik képet berakni? -
Gabee667 #185 Engem sem enged be valami láthatatlan erö a 3. pályanra. Hihetelen de ugy tünik az utobbi idöben elék sok játéknak nem sikerült a feltörés vagy nem teljesen. Sajonos vagy nem azt döntse mindenki. Nekem az ha lenne se adnék ki 1x ezret játékra. -
rocsikzoli #184 Szerinted ha itt beszéljük, hogy a 3. pályán nem lehet átjutni valszeg másolásvédelem miatt, akkor sikerült-e? :) Am nem nehéz az első pálya, én beugrottam mindig a falfelrobbantani akaró urukok közé :) -
A tumi #183 Sikerült egyáltalán valakinek megcsinálni az első pályát?
10 kezdtem neki de vagy felrobbantják a falat vagy elárasztják az urukok meg az orkok.......
:S -
Scharnhorst #182 akinek sikerült hamachival coopozni az hanyas verzióval és hogyan csinálta? -
adammmmmmm #181 Hamachin lehet a #171-ben ott vannak az adatok.
#178: várni kell valami fixet vagy egy másik tört releaset mert az valószínüleg a másolás védelem miatt van. -
pzs #180 http://www.youtube.com/watch?v=m2FgVqCzOxs -
pzs #179 Konkrétan ez van , de szeintem nincs rá megoldás -
pzs #178 Sziasztok
3 ik pálya elején amikor a bányában kezdünk merre hogyan tovább mert engem nem enged be a "terembe" ?
Ha valaki tudja a megoldást légyszi irja le.
-
#177 Csak néha szoktam tolni vele én inkább a single player híve vagyok! -
#176 És jó a Crysis multi? vannak sokan rajta? -
#175 törttel is lehet neten nyomni? -
#174 Van de az isok jóval nagyobb arányban vannak.
Nem hazudok nem létem ezek vannak meg eredetiben: Crysis,Crysis Warhead,FEAR,Swat 4+ kiegje,Stranglehold,Faltout 2.
Amik eredetik de nem vettem hanem VGA-hoz jártak: Joint Operation,Xpand Rally,Tomb Raider anniversary