LOTR: Conquest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional
Jimi Hendrix
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Meghalok mindig elõröl kezdi.
Jimi Hendrix
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
azt hittem h jó single game lesz, nem 1 az 1-ben battlefront
a multira gyúrtak rá, de a hangulata számomra egy nagy 0, pedig de jó lett volna egy olyan game mint a two thrones volt...
EA csinálta mi? akkor nem csoda h ilyen lett...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Next PC upgrade: 2022
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Azért 2009 ben , conqvest multiban ne má ,hogy csak 16 playerral lehet csatázni, még a bf2 ben is 64 fõs szerverek voltak ,pedig az már nem mai játék.Meg akartam rendelni gyorsba ,de most elbizonytalanodtam, 16 an egy szerveren elég gyengusznak tûnik.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Olyat képzelj el mint a Battlefornt csak kardozós ijjazosba!
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Jimi Hendrix
ja és TÉK
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
pl. saint srow 2, de annak nagyobb volt a füstje mint a lángja:(
A videók és a tesztek alapján úgy tûnik, hogy nem lesz jó a játék, de én mindenesetre adni fogok neki egy próbát, mert Gyûrûk Ura rajongó vagyok. A topichoz készítettem fejlécet (bannert):
LordoftheRings:Conquest banner
Ha tetszik akkor az illetékes rrakja be.
www.gportal.hu/bioshock