LOTR: Conquest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grafikája milyen?

De jó hogy nem csinálják meg a Battlezone 3 -at. Ha az is ekkora kalap szar lenne mint ez tökön szúrnám magam.
itt a "hõsöket" lehet használni mert játszok játszok de se gimli se senki.... pedig trailerben benne voltak.
Szerintem a LotR: Online nagyon is jó játék!

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

fravik
nekem nagyon nem jött be... :(

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

Off:De nem baj hoyg probalkoznak ujabb mmo-kal,mert igy fog fejlodni ez a mufaj is,es iodvel lesz ujabb 1,2 jo mmo game is,pl: Aion.

Jimi Hendrix

Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

CalebJoe
Én azt hittem hogy végre valami nextgen Gyûrûk Ura játék erre kapok egy Battlefront-ot LOTR stílusban, bár nem vagyok Star Wars rajongó de a Battlefront 2 jó volt de ez elég gyenge próbálkozás, inkább csinálnának egy Middle Earth 3-at.
Fel kell mászni a létrára, és úgy letudsz ugrani a hidra. Amúgy nem is olyan rossz nekem tetszik.

de

Narxis
Ne szidjátok már ennyire, csak nem lett ilyen rossz.

Istencsászár
Ugyan olyan pazarlás lett ez a játék is mint az MMOk, elõre borítékolom hogy a Stargate, Star Trek és a többi MMO is meg fog bukni, ahogy az Age of Conan is olvasható volt a minap h nem jött össze. Kiváló világok és lehetõségek és ilyen primkó igénytelen multiplayer játékokra pazarolják az idejüket a készítpk, amikor ezekbõl tonnaszám lehetne gyértani az igényes tartalmas játékokat... ez a Lotr játék is egy kupac szar, de még nem is az a baja vele hogy multi, hanem a kivitelezés megvalósítás is max egy gyenge közepes.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ez hülyeség ilyecco tartsam a Main gate-t, hát hogy a faszba ha nem engedi hogy kimenjek a kékkel jelölt területre??? OMFG

Menteni hogy lehet?
Meghalok mindig elõröl kezdi.

Narxis
16

Singelbe,egy mapon max hanyan lehetnek?

Jimi Hendrix

balee4
Csak az EA adta ki, a Pandemic fejlesztette, ugyanúgy mint a Battlefront 1-2-t, azokban is a multi volt a lényeg;)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

nem gond, hogy csak multiplayer, de ekkora mapokra egy 48-64 max. fõ elfért volna...

Kandurex
úgy látom a többieknek is hasonló a véleménye, kicsit merész húzás kijön egy csak multiplayer játékkal...azt hittem ilyen bakikat már nem követnek el...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zzeN
elsõ észrevételem: sz@r
azt hittem h jó single game lesz, nem 1 az 1-ben battlefront
a multira gyúrtak rá, de a hangulata számomra egy nagy 0, pedig de jó lett volna egy olyan game mint a two thrones volt...

EA csinálta mi? akkor nem csoda h ilyen lett...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

grebber
Hoppá hoppá ezt nem is tudtam van benne coop na remélem hamachis akciózás játszik majd és akkor haverral hentelünk majd!!

Next PC upgrade: 2022

Sheltem
Megnéztem a videókat, gondoltam majd az alapján eldöntöm érdekel e... Szauron kergeti az íjászt aki fejbelövi és "Sauron defeated". Ok :) Asszem ennyit errõl a játékról.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Shep
Ja akkor ez nem az én világom. THX.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mNzJean
"Miután eldöntötted, mely oldal színeit választod, vesd bele magad a küzdelembe 16 szereplõs online csaták vagy 4 játékos co-op hadjáratok során!"

Azért 2009 ben , conqvest multiban ne má ,hogy csak 16 playerral lehet csatázni, még a bf2 ben is 64 fõs szerverek voltak ,pedig az már nem mai játék.Meg akartam rendelni gyorsba ,de most elbizonytalanodtam, 16 an egy szerveren elég gyengusznak tûnik.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

grebber
Akkor nem jó oldalon vagy sajnos!

Torrentrol szedem lassan,csak szeretnem gyorsan leszedni..

Jimi Hendrix

Kandurex
jaj, kár érte, a Lord Of The Rings világa pedig megérett volna már egy jó játékra...:(, na mindegy

mNzJean
Multiban lessz igazán jó buli, úgyis már nagyon untam a cod4-et.<#hehe>

Singelbe is tolhato,mintha multi lenne,csak a gep ellen..

Jimi Hendrix

grebber
Fizetõs ftp-k? lol torrent oldalakat keresgélj!

grebber
De arra lett kitalálva.Singlebent csak botok elleni hent mint pl Battlefront Single része csak ugye itt gyûrûk úrás körítéssel!

mNzJean
Jónak ígérkezik ,én is most láttam róla egy videót , olyan battlefield-gyûrük ura szerüség <#eljen>

Kandurex
javítsatok ki, ha tévednék, de ez nem valami multi játék?

Melyik fizetos ftp-en szoktak altalaban fentlenni legelobb a pc gamek?privbe is johet,koszi.

Jimi Hendrix

The_Lord_Of_The_Rings_Conquest-Razor1911
Dejo lesz,ilyesmi gamre vagytam mar:D.

Jimi Hendrix

grebber
Annál sokkal árkádabbra gondolj.Itt nem a single player az a fõ hangsúly.
Olyat képzelj el mint a Battlefornt csak kardozós ijjazosba!

fravik
állítólag olyan, mint a Return of the King, vagyis igen, "ugyanolyan kaszabolda" :)!

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

Shep
Ez ugyanolyan kaszabolda, mint az a korábbi játék is volt?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Honnan toltitek?pribe is johet.koszi.

Jimi Hendrix

fravik
már 1,5%-nál tartok!! :)

Hahahah kint van: The Lord Of The Rings Conquest-Razor1911

zzeN
galaxisneten már lehet kapni, jó lenne vmi rls még ma...

ja és TÉK

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Narxis
Én egy spéci megjelenést várok... :)

Prince23
Állítólag ma jelenik meg, de mint tudjuk mindig késik vmi hírneves játék :(
pl. saint srow 2, de annak nagyobb volt a füstje mint a lángja:(

jah talán ma v. holnap
Narxis
Majd ha megjelenik...

saxicola
Hát elég kihalt a topic.... :(

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
Szevasztok!

A videók és a tesztek alapján úgy tûnik, hogy nem lesz jó a játék, de én mindenesetre adni fogok neki egy próbát, mert Gyûrûk Ura rajongó vagyok. A topichoz készítettem fejlécet (bannert):

LordoftheRings:Conquest banner

Ha tetszik akkor az illetékes rrakja be.

www.gportal.hu/bioshock