494
The Lord of the Rings: Conquest
  • Neoncsoves
    jó szar... 1 óra alatt végigpörgettem...
  • landor00
    honnan töltsem le a jó cracket?
  • landor00
    most mi van? valami rosszat kérdeztem?
  • gallardo
    töltsd le a jó crack-et.
  • csgj
  • landor00
    Valaki nemtudja hogy mit kell csinálni a 3. pályán mert nem birok bejutni azon a nagy kapun az elején és még át se birok lőni rajta.
    Valaki nemtudja hogy hogy menjek tovább Gimli-hez?
  • mama 2
    Nem lesznek benne NPC-k ha kiveszítek őket-.-.
  • adammmmmmm
    Ha nem lennének npc-kk és lennénk legalább 4-en mindkét csapatban akkor sztem oké lenne. Az engem is zavart hogy üldöztem egy játkost már alig volt élete erre egy idióta npc elkezdett hátba kaszabolni. Az tényleg zavaró. Ebben a játékban is ösze lehetne dolgozni de itt csak kaszabolás megy.
  • Prince23
    Sztem te/ti még nem láttátok az eredeti verziót. Sokan multiznak vele. Csak kérdés hogy meddig fog tartani.
  • Cat 02 #284
    De ki az aki ezzel multizik ? Ha rendesen meg lenne írva még oké, de így...

Jobboka: keress rá erre The Lord of the Rings: Conquest crackfix
  • csgj
    Tegnap este én is multiztam, és hát... Volt olyan kör, amikor csak kaszaboltam össze-vissza a buta npc-k között -.- Aztán nem is láttam, amikor az egyik "élő" játékos lecsapott :P Valahogy bugyutábbnak tűnik az egész, mint a Battlefront 2 esetében. Kijátszom a single-t, tolok még egy-két multit, aztán sztem pár nap és törlöm... Kell másnak a hely. Vmi élvezetesebb és értelmesebb játéknak.
  • Jobboka
    vki tudja a miért vannak láthatatlan falak? mert pl a 3. pályán nem tok bemenni az ajtón amikor gimblit hez kell menni.... vki help?
  • IJIazz
    jófejek vagytok, h kidobtok hamachi szobából, csak mert 1 nap nem mentem fel és mostmár tele van
  • mama 2
    "multiban meg nincs az a hülye aki játszik vele :D"
    Miért nem? Pont a multi a lényeg. A multira van kihegyezve a játék mint a Battlefront.
  • Cat 02 #279
    Elég fosch :D
    Meg azért a single játékidő se valamit hosszú... multiban meg nincs az a hülye aki játszik vele :D
  • mama 2
    Na-na, azért ne túlozzunk. Azért mert te béna vagy attól még nem szar annyira, csak egy kicsit:). Mondjuk az elég idegesítő tényleg hogy a Wariorok állandóan védekeznek, de ettől eltekinte jó játék.
  • Narxis
    lol
  • Zeller01
    Letöröltem, leformáztam, lehánytam, szétver az ideg akkora egy sz@r fos hihetetlen meghalok! védekezik! mindenki védekezik! nem látom mi van! ezer mérhetetlen idióta figura össze vissza szaladgál! megutáltatta velem ez a sz@r az egész Gyűrűk Urát! Ez a "játék" a FOSOK királya!!
  • Rogerke
    nekem 1 celeron 3.3 8600gt és 2gb ram mellet minden 'fullon' vigan futott
  • vixo
    Hi all!

olvastam több helyen,h eléggé gyenguszra sikeredett a game,olyan kérdésem lenne,hogy nekem acer aspire 5315 típusú gépem van és szerintetek elbírná ezt a játékot? mert fölöslegesen akkor nem vesződnék vele,hanem inkább megszerzem box-ra,csak gondoltam,ha már úgyis gyenguszra sikeredett a game,akkor teszek egy próbát gépen vele.
    Előre is thx a választ!
  • Rogerke
    hogy tudnék veletek multizni PLS HELP és akkor mehetnénk is :)
  • Predi12
    A propléma megoldódott a Drivert kellet frissíteni!
  • proway
    mikor lesz party?? :D
  • Csavez
    http://hamachi.workforyou.hu/faq.php?cat_id=1
  • proway
    ja én se vágom a hamachi-t pedig nyomnám neten, hiába hogy warezos játék van meg...
  • Ronmarek
    a multiban segitene vki? szóval ez a hamachi szeró ez h műxik vagy ezt hova kell beirni?
  • Zoliz
    Az utolsó emberpatkány pálya azér má húzós, legyőztem a mousz of szauront is aztán egy körben kellett még táncolni, de jött egy csomó troll és overrunnoltam. :( Pedig volt vagy 20 perc mire eljutottam odáig, most kezdhetem előlről a játék végét. Vége lehetne már aztán törlés. Már 3 órája játszok vele.. :(
  • Csavez
    Az offlineket kiteszem a szobából helyhiány miatt,amikor játszani akarsz gyere vissza!
  • davidka003
    A játék szerintem 5/10. Unalmas, csak azért játszom vele, mert LOTR fan vagyok. Ha lenne benne mentés akkor nem is lenne annyira rossz. Szemétség, hogy mindig a pálya elejéről kell kezdeni ha veszítünk.
  • Cat 02 #264
    Ez igaz, de nem kell akkor sírni nyilvános fórumon...
  • Zoliz
    Hát tod, úgy vélem csak olyan játékokat érdemes megvenni ahol kikényszerítik az eredetiséget (pl. Tiberium Wars for online multi), vagy aminek az újrajátszhatósági koeficiense azért megüt egy nagyobb mértéket. pl Far Cry 2., megha van lóvéja az embernek. Meg ilyenek...
  • Zoliz
    Tényleg nem nagy szám, de ha ki lehet nyomni fél nap alatt, akkor miért ne. A filmeket szerettem, 1 kg csoki mellett elmegy a játék. A Battle for Middle Earth viszont Istencsászár, bár más kategória. Ezt a játékot csak az nyomja végig akinek kicsit is tetszett a sztori. Ez van. SZVSZ.
  • Cat 02 #261
    Ám vicces h lewarezoljátok és még nektek áll feljebb :D
  • Zoliz
    Köszönjünk én meg Töri, fél óra alatt lenn is van a fix azzal biztos megy és ölhetünk végre tovább orklingokat!
  • Cat 02 #259
    Crackfix ? -.-'

Ám eléggé felejtős a game...
  • Zoliz
    De elmondhatá egy bugos játékos, hogy a Morilya (3.) pályán hogyan kell elindulni, mert már az első teremből nem tudok kimenni a rejtélyes láthatatlan fal miatt :)))
  • Dave00
    Jobbra nyilat kell lenyomni ha igen balra ha nem:) Nállam normálisan fut buggal még nem nagyon találkoztam! Legendaryn igazán érdekes már a játék:)
  • InfectedMann
    Én is pont ezt akartam kérdezni, hogy mit kell csinálni mikor azt kérdi, hogy hősként akarok -e játszani.
  • Cat 02 #255
    H kell yes-t nyomni mikor kérdi h akarok-e Hero lenni ?
  • csgj
    Nem... Mert azt se tudom, hogy kell :D