LOTR: Conquest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
<#wow1>

Szauron csak saját gonoszságát tûri meg, mindenki mást leigáz!!! Vigyázz mit beszélsz ifjú hobbit! :)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Na végre kipróbálom ezt a torrent játékot ma éjjel. Remélem nem lesz olyan gagyi az enemylock hiánya, mindenestre szétkaszabolok egy herével egy fapásztor entet és befûtök vele mert kezd hideg lenni. :) Hú de jó lesz gyakni a jobbik oldalt. Más lett a világ.. Gonosz vagyok és büszkén vállalom a másságomat. :)
Holnap idõbõl több jut!
Este jó lenne valami nagy versus csata!
Botok nélkül.
Törölt felhasználó
a helm szurdokban mikor megvédtem a falrészt és lelöttem a torchberkereket akor visszakell ugye vonulni mert bombáznak...
odamegyek a kapuhoz de mintha vmi láthatatlan fal lenne a gonoszok és a jók között és se ki se be, már próbáltam aztis h felmászom a létrán és leugrok és kinyirtam minden orkod de semmi és akkor állandóan defeatot ir ki...
mit kell csinálni?
Prince23
Le kell zárni a kaput, ahonnan jönnek

Sziasztok!
Nincs valami tippetek hogyan lehetne megcsinálni a gonoszok elsõ pályáját amikor a nazgulokkal 02:00 alatt kell kinyírni 20 ellenfelet,mindig összejön kb:15 de a warriorok mindig lenyomnak a földre és kb fél percen keresztül nem tudok felállni,és így nem tudom megcsinálni
Van valami tippetek?
A válaszokat elõre is köszi!
A könyvben nem volt a megyében harc, ezt kifogásolod... mert a könyvben a gonoszok lerohanták a jókat? :) Az direkt fantázia kampány!

csá
a trollos pályán hogy kell átjutni?
mert én valami 20 trollt megöltem de még mindig jönnek és jönnek!
ahova mutat a nyíl oda nem enged bemenni
elõre is kösz
<#bdead>
Hy
nekem is hasonló problémám lenne mint predi12-nek, belép a menübe meg minden, de ha elindítom a singlet, akkor a kép felétõl felfelé nincs meg a ,,kép''! Nagy feketeség, a játék alja van csak, meg hang! Ha valakinek lenne vmi ötlete megköszönném <#falbav><#violent><#gun><#idiota><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>
<#szomoru1><#szomoru1>
<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
mama 2
Nem kell menteni, mert ha kilépsz és kiválasztod a profilt akkor a következõ pályról kezdi, nem kell újra csinálni a helm pályát.
Kalinka: az lesz, ülök is nekixD.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

a könyvet is olvasd el, és sokmindenre fény derül a végével kapcsolatban :P

ZaJanga
sziasztok!
bocs ha már volt kérdezve de hogyan lehet menteni?
letoltam gyors a helm pályát majd lépnem kellett és nem lehet menteni!

thx
<#worship>

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját

Hi all! Nekem nem megy a játék!A kép alját látom de a tetejét meg nem a menü meg minden egyébb jó csak ez nem (segítséget elõreis köszönöm)<#help>
mama 2
Hmmm... ez érdekes. Én úgy csináltam hogy felmentem a létrán, leugrottam és kaszaboltam õket. Talán bug. Töltsd le a cracfixet!

mama 2
Na, végigjátszottam mind a kettõ oldalon:D. A hangulat nagyon ott volt, bár néha felkurta az agyam a kcsög Orc wariorok. állandóan védekeztek és nem tudtam sehogy sem szétcsapni õket:C.
A gonosz hadjárat is jó volt, sõt a legjobb viszont a történet vezetést nagyon elrontottákXD. Sauron megöli Gandalfot, a Völgyzugonyi pályán megöljük Legolast, szauronnalxD. Egy szimpla varázslóval megöljük a Szabad Népek királyát Aragornt:D. A megyében harcolunk holott olyan a filmben nem is volt.
Vicc... de tetszett.

gabo91
Elsõ pályán kapun ha nem megyek ki és onnét vágom õket nem jó.
Ha felmegyek falra kiugrom onnét csapom õket nem jó...
ha kiugrók és megyek a jel felé akkor azonnal jön a katapúltozásos videó

ki hogy ment tovább...?

(rühelem mindig az elejérõl kezdeni... ekkora egy faszságot hogy nincs mentés...)
RotKing-el egy szinten van, többet vártam picit...

BfME 2 + WK a legjobb...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Prince23
Hamachi 1.0.1.5. ez kell
már van szeró lehet jönni

Csá mindenkinek. Az lenne a kérdésem, hogy a lord of the rings: conquestnél nemlátja hamachin a szervert és kéne a segítség, kell méh hozzá valami program? valaki segítsen THX.
Hamachi 1.0.1.5 kell?

Narxis
<#nevetes1>

Prince23
Fúúú most felhúzott nagyona játék. Minas Tirithet nem tudom tartani, gci orc warriorok miatt.

mama 2
Nektek hogy sikerült megcsinálni a gonosz hadjárat elsõ pályáját? Én mindig ott vesztek amikor 20 orkot kell megölni 2 perc alatt. Mondjuk nem lenne gond, csak az ork harcosokkal mindig gondban vagyok. Állandóan védekeznek én meg nem tudom õket megölni:C. Amúgy nem értem: Nazgulokat miért támadják az orkok? Hát egy csapatban vannak nem?:D

Milyen a játék?? Nektek már van tapasztalatotok efelöl :D
Prince23
Jaja. hangulatos volt. Most toltam 3 pályát a single-be és eléggé bejön. szal mégjobban.

szal a hamachi szobát ne felejtsétek el!

Név: lotr conquest
jelszó: lotr

gyertek holnap...
(remélem jól írtam le a címet Csavez)

Ez a játék....no comment a Return of the king sokkal jobb...

Dave00
Pedig mûködik a crackfix! már végigtoltuk hamachin ketten! a war of the ring-et és a rise of the sauron-t is! jó játék csak kár hogy ilyen rövid:(

átálítottam a hamachit
holnap prob.
remélem így már mindenkinek müxik!
Hi!
Nagyon jó a game,legalábbis a versus ma 4vs4-ben játszottunk botok nélkül!Nagyon jó volt!
THX aki eljött!
Narxis
Nekem tetszik, nem tökéletes de tetszik.

Elvileg ez a crackfix sem tökéletes. Úgy hallottam, h a Rise of the Sauron hadjárat elején van vmi kar, amivel ki lehetne nyitni egy kaput, de nem lehet lehúzni a kart! De ezt csak olvastam!

#208: Az olifánt elõ lábához kell menni.
#209: Hamachin a hamachi 1.0.1.5-ös verzióval játszunk. A csávesz csinált szervert.
Nekem is lenne viszont egy gondom a hamachival. A csávesz szerverére be tok lépni de 10 másodperc múlva disconnectel és csak akkor látom újra a szervert ha ki és belépek a szobából. Emellet Csávesz neve mellet egy kék nyíl van. Remélem valakinek van ötlete hogyan tudnék csatlakozni a szerverhez.
Hiába próbálkozok nem jön össze a multi. Lehet gond a hamachi verzió? Most frissítettem a legújabb verzióra.Valami értelmes választ kérnék.
mama 2
Lehet játszani, és semmi extra beállítások nem kellenek:D. Amúgy eddig nagyon tetszik a játék. Már az Olidántoknál tartok. Csak a baj azm hogy Legolassal nem tusdok felmenni az Olidánt hátára. Amikor kiválasztom Legolast, akkor kiírja hogy nyomjak E betût ha az Olifánt közelébe vagyok, de nem történik semmi:C. Ötlet?

Most akkor lehet hamachin játszani vagy nem. Ha igen valaki árulja már el létszíves milyen extra beállításokat kell végrehajtani.
Sajnálom, nem belédkötni akartam, de a képeken is ugyanazt látnád:)

Nekem is megy csak be kell másolni a gugliba és már lehet is tölteni.

Sonajk @:o)
Jól láttad ;)
The_Lord_Of_The_Rings_Conquest_Crackfix-Razor1911
létezik és mûködik

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]

Valaki likelhetne cici fixet ha van egyáltlán és nem fake.

Gubberx
Melóhelyen vagyok csak láttam a torrenten hogy fentvan és a hsz-ek szerint mûködik a 3. pálya is vele rendesen.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Zeller01
1680*1050 minden max-on

csóri elég érdekesen ácsorog, illetve a háttér grafikája se gyenge <#gonosz1>

. : Z E L L E R : .

IJIazz
és esetleg, ha szépen megkérlek akk be is tudnád linkelni?<#help>

Akkor tedd közös kincsért a egyetlen iagz-it.

Gubberx
egyébként van már hozá crack fix is :)

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Nekem tetszik a játék. Egy idõ után biztos meg fogom unni de attól még jó játék.
Amugy miért nem magad tapasztalod meg a játékot? Miért fontosabb más "elfogult" véleménye? Nem értelek igazán.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Nyafogás helyett gondoltam... OFF off.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Jó elmondom akkor mégegyszer hogy ne tudjál belémkötni, bár úgyis fogsz. Megnéztem szinte az összes gametrailers.com-on lévõ videót és más weboldalakon a hivatalos képeket, namármost én azért vagyok kiváncsi a ti saját képeitekre mert 10bõl 8 hsz-ben köpködi mindenki a játékot, és kiváncsi vagyok hogy miért, ez is olyan dolog mint 10bõl 8 ember köpködik a windows vistat, de nemértem miért, mert konkrét válaszokat seholse találok.