494
The Lord of the Rings: Conquest
  • Janoooo
    kb 4 óra alatt végigvittem mind a 2 fajjal.
  • mama 2
    Talán ha leírnád milyen hiba jelentkezik segítenénk-.-.
  • bboy nono
    nah valaki valasz erre?
    kosz
  • Janoooo
    Sikerült a Balra nyíllal átváltani hősre.

Mindenkinek köszönöm a segítséget!
  • mama 2
    Ja-ja, én is elírtam. Balra nyílxD.
  • Dave00
    Balra nyílt kell nyomni!Sry én elírtam néha azt sem tudom merre van a jobb meg a balxD elnézést kérek mindenkitől ezért!
  • Pio
    Gamepadon is balrát kell nyomni neki.
  • rocsikzoli
    Hát nekem alapból sem jobbra nyíl volt, hanem balra!
  • Narxis
    crackfix kell neki.
  • Janoooo
    Megnéztem a beállításokat, de nem állítottam át semmi.
    Akármit nyomkodok, de nem akar átváltani hősre.

Azért köszi a segítséget.
  • mama 2
    Pedig jobbra nyíl. Ha nem, akkor nézd meg az optionsba hogy nem-e állítottad át valamire.
  • Janoooo
    Hali!

Olyan kérdesem lenne, h amikor beadja, h akarok e lenni hőssl, akkor mit kell nyomni, ha akarok.
    Visszaolvastal a hozzászólásokat, írtátok, h jobra nyíl.
    De én bármit nyomok, nálam semmire nem adja be a hősöket.
    4. pályán vagyok.
    Légyszi segítsetek.
  • Narxis
  • Tower Guard
    1 óra alatt? A fejedet pörgetted annyi idő alatt körbe. Attól meg nem szar a játék ha szerinted szar. Akinek nem tetszik az nem játszik vele úgysem, vagy letörli. de hogy azért idegyere és leírd hogy szerinted ez mekkora egy szar játék, így tömören, akkor gratulálok, meg a többi hasonló fórumozónak is.
  • bboy nono
    hello! valaki ha tudna segiteni nagyon orulnek mert nekem nem megy......bejon a menu keszitek uj profilt es amikor kivalasztom a palyat hiba jelentkezik, engem meg az ideg megol.Segitsetek man ha tudtok.elore is kosz
  • storm181
    Magyar nyelvű LOTR: Conquest teszt.
  • adam46
    aha köszi szépen így már könnyebb valaki még azt megtudná mondani h pályák elején a kis filmbejátszásokba mért fagy le a hang a kép megy tovább csak a hang meg az introba is játék elején a javított crack van fent
  • Prince23
    Kb. 4 óra mindkét kampánnyal összesen.
  • Pio
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor olifántokat kellett ölni akkor én nem is használtam semmiféle katapultot. Scouttal oda kell lopakodni az elefánt egyik lábához (a bal első tuti jó én mindig ahhoz mentem), ott nyomni kell egy e-t/entert, nem tudom billentyűzeten mit, mert kontrollerrel játszottam, de kiírja, hogy mit kell nyomni. Megnyomod, erre a csávó elkezd felmászni az olifántra. Néha kiírja, hogy mit kell nyomkodni egéren és ad rá egy kis időt, ha ezt jól csinálod, akkor meg is halt.
    A tornyokat is ugyan úgy ki lehet szedni scouttal, odamész és ugyan az a gomb kell, kiírja, hogy "Sabotage" ha jól emlékszem. Előtte érdemes leölni azt a tagot, aki tolja a tornyot (scouttal az is egy gombnyomás), mert elég hamar agyoncsap.
  • adam46
    sziasztok
    Elakadtam a Minas Tirith utáni pályán ahol catapultal kell lőni a tornyokat majd az olifántokat de azt a catapultat szétlövik így marad még egy ahol viszon állandóan jönnek orkok és nem tudok normálisan lőni legolasszal próbáltam még lelőni a kettőt de odaig jutottam h 1 olifánt meghalt meg másik fele élet van valami trükkje vagy egyszerűen gyorsnak kell lenni?
  • Pio
    Szerk.: átgondoltam, inkább 4-5, de 6-8 óra nincs benne ha valaki nem bénázik sokat. Talán nem spoiler, hogy 8+7 pálya van (ha jól emlékszem) és egy extrém rövid, kábé 6-7 percestől eltekintve olyan 10-25 percesek emlékeim szerint.
  • Pio
    Inkább 3-4 szerintem, elég rövidke, bár mostanában ez a legtöbb játékról elmondható.
  • grebber
    Single player része kb milyen hosszú 6-8 óra?
  • BIG UNIT
    HELLOO!
    Mért van az hogy a kis kardot látom mint egér, hangokat is hallok, de kép nincs! monitorhiba vagy mi??? Help pls!

THX!
  • csgj
    Hát, nekem 1 magos procim van, mégis ritkán akad be maxon. (Mondjuk nálam tele van grafikai buggal.)
  • The Protector
    picik a mapo.Némelyik bagyon.sztem még multiban is szar nem csak singliben.
  • wardogzombie
    ez nektek nagy pálya? szerintem némelyik cod2es fanmap nagyobbra sikerült.fos renderelt kép mögül berohan néha egy két enemy csalódtam a játékban azt hittem a csaták mérete legalább egy kicsit megközeliti a filmben lévőt.nah de mindegy ea megint nagyot bukik
  • MagyaR
    hella! Szntetek az mérvan, h akad a játék? Úgyértem, h nekem alapból high beállításokat állított be a játék, de amikor visszavettem mindent mediumra és még a felbontást is lebutítottam, ugyanúgy akadt,se kevésbé, se jobban.

radeon 4850em van 2,5 gigó ram, 3ghz dual core. Lehet a proci kevés neki? De nem értem, mert kb. a return of the kinghez hasonló grafikája van a játéknak.... :D. Próbáltam több drivert is. hmmm

Vagy csak a játék ilyen szarul optimizált?:)
  • NeOhu
    Klite codec packot használok, általában nem is szokott a videókkal probléma lenni.
  • The Protector
    Igen.A tőrős csávesszal shiftel láthatatlan leszel vagyis ilyen predator feeling és hátulról gyilkolászhatsz.Az a jó benne ha van vmi nagy de emberszerű főellenség azt is egyből kinyírhatod nem kell vele fightolni.
  • Cat 02 #303
    Capture the ring, meg Heros' TDM (olyan mint a sima, csak hero-kal...)
  • Zeller01
    Szerintem úgy gondolják a kettő az széles játékmód szám
    egyébként lehet ebben a "játékban" LOPAKODNI????
  • Prince23
    HátoldaL
    Játékmódok széles választéka. Khm mi van?
    csak kettőről tudok: conquest és TDM.
  • The Protector
    Az ilyen filmes átvezetős gameknál a videók hibája a codec packban rejlik.Mit használsz ha használsz egyáltalánM
  • NeOhu
    Sziasztok.

Lenne egy olyan problémám a játékkal, hogy mikor indítom és betöltöm az első pályát, akkor a videó közben a játék kidob a windowsba.
    Ha a videót elnyomom akkor is azonnal a windowsba dob.
    Próbáltam már crackfix-el és nélküle is, de állandóan ezt csinálja.
    Gépem: MSI alaplap, Athlon64 3700+, X1800XT 256MB, 1GB DDR2 RAM
    Vidikari driver: legújabb, Catalyst: 08.12

Valaki tud valami okosságot, hogy ez miért lehet?
  • The Protector
    Amilyen kurvanagyok a mapook olyan rövid a single.De a balrog meg entek írányítása kárpótol.
  • landor00
    ok megvan már leszedtem köszi amúgy én pont az ijen játékokat szeretem amibe jó nagy kháosz van
  • landor00
    jó de honnan szedjem le?
  • Zeller01
    Aki beragad valahova az szedje le a conquest crackfix razor1911-et, és menni fog. De előre szólok, hogy ezek után jönnek csak az extra idegesítő részek. Még az eleje talán talán, de aztán... káosz... fogalmam nem volt ki merre van, csak nyomkodni az egér 3 gombját, a görgőt alapból a játék azt állítja be, hogy nyomkodjam a görgőt !! azt hittem mikor ezt meglátom lefosom a lábam.
    Mindegy...
    Pedig az első rész nekem nagyon tetszett, aaaaa Return of the King!
  • landor00
    jójó de énis szeretném végigpörgetni csak nem lehet a 3. pályán átjutni a kapun