LOTR: Conquest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó szar... 1 óra alatt végigpörgettem...

honnan töltsem le a jó cracket?
most mi van? valami rosszat kérdeztem?
gallardo
töltsd le a jó crack-et.

<#falbav>
Valaki nemtudja hogy mit kell csinálni a 3. pályán mert nem birok bejutni azon a nagy kapun az elején és még át se birok lõni rajta.
Valaki nemtudja hogy hogy menjek tovább Gimli-hez?
mama 2
Nem lesznek benne NPC-k ha kiveszítek õket-.-.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Ha nem lennének npc-kk és lennénk legalább 4-en mindkét csapatban akkor sztem oké lenne. Az engem is zavart hogy üldöztem egy játkost már alig volt élete erre egy idióta npc elkezdett hátba kaszabolni. Az tényleg zavaró. Ebben a játékban is ösze lehetne dolgozni de itt csak kaszabolás megy.
Prince23
Sztem te/ti még nem láttátok az eredeti verziót. Sokan multiznak vele. Csak kérdés hogy meddig fog tartani.

De ki az aki ezzel multizik ? Ha rendesen meg lenne írva még oké, de így...

Jobboka: keress rá erre The Lord of the Rings: Conquest crackfix

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Tegnap este én is multiztam, és hát... Volt olyan kör, amikor csak kaszaboltam össze-vissza a buta npc-k között -.- Aztán nem is láttam, amikor az egyik "élõ" játékos lecsapott 😛 Valahogy bugyutábbnak tûnik az egész, mint a Battlefront 2 esetében. Kijátszom a single-t, tolok még egy-két multit, aztán sztem pár nap és törlöm... Kell másnak a hely. Vmi élvezetesebb és értelmesebb játéknak.
vki tudja a miért vannak láthatatlan falak? mert pl a 3. pályán nem tok bemenni az ajtón amikor gimblit hez kell menni.... vki help?
IJIazz
jófejek vagytok, h kidobtok hamachi szobából, csak mert 1 nap nem mentem fel és mostmár tele van <#idiota>

mama 2
"multiban meg nincs az a hülye aki játszik vele 😄"
Miért nem? Pont a multi a lényeg. A multira van kihegyezve a játék mint a Battlefront.

Elég fosch 😄
Meg azért a single játékidõ se valamit hosszú... multiban meg nincs az a hülye aki játszik vele 😄

mama 2
Na-na, azért ne túlozzunk. Azért mert te béna vagy attól még nem szar annyira, csak egy kicsit😊. Mondjuk az elég idegesítõ tényleg hogy a Wariorok állandóan védekeznek, de ettõl eltekinte jó játék.

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Zeller01
Letöröltem, leformáztam, lehánytam, szétver az ideg akkora egy sz@r fos hihetetlen meghalok! védekezik! mindenki védekezik! nem látom mi van! ezer mérhetetlen idióta figura össze vissza szaladgál! megutáltatta velem ez a sz@r az egész Gyûrûk Urát! Ez a "játék" a FOSOK királya!!

. : Z E L L E R : .

nekem 1 celeron 3.3 8600gt és 2gb ram mellet minden 'fullon' vigan futott

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

vixo
Hi all!

olvastam több helyen,h eléggé gyenguszra sikeredett a game,olyan kérdésem lenne,hogy nekem acer aspire 5315 típusú gépem van és szerintetek elbírná ezt a játékot? mert fölöslegesen akkor nem veszõdnék vele,hanem inkább megszerzem box-ra,csak gondoltam,ha már úgyis gyenguszra sikeredett a game,akkor teszek egy próbát gépen vele.
Elõre is thx a választ!

hogy tudnék veletek multizni PLS HELP és akkor mehetnénk is 😊

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

A propléma megoldódott a Drivert kellet frissíteni!<#taps>
proway
mikor lesz party?? 😄

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

http://hamachi.workforyou.hu/faq.php?cat_id=1
proway
ja én se vágom a hamachi-t pedig nyomnám neten, hiába hogy warezos játék van meg...

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

a multiban segitene vki? szóval ez a hamachi szeró ez h mûxik vagy ezt hova kell beirni?
Az utolsó emberpatkány pálya azér má húzós, legyõztem a mousz of szauront is aztán egy körben kellett még táncolni, de jött egy csomó troll és overrunnoltam. 😞 Pedig volt vagy 20 perc mire eljutottam odáig, most kezdhetem elõlrõl a játék végét. Vége lehetne már aztán törlés. Már 3 órája játszok vele.. 😞<#crazya>
Az offlineket kiteszem a szobából helyhiány miatt,amikor játszani akarsz gyere vissza!
davidka003
A játék szerintem 5/10. Unalmas, csak azért játszom vele, mert LOTR fan vagyok. Ha lenne benne mentés akkor nem is lenne annyira rossz. Szemétség, hogy mindig a pálya elejérõl kell kezdeni ha veszítünk.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ez igaz, de nem kell akkor sírni nyilvános fórumon...

Hát tod, úgy vélem csak olyan játékokat érdemes megvenni ahol kikényszerítik az eredetiséget (pl. Tiberium Wars for online multi), vagy aminek az újrajátszhatósági koeficiense azért megüt egy nagyobb mértéket. pl Far Cry 2., megha van lóvéja az embernek. Meg ilyenek...
Tényleg nem nagy szám, de ha ki lehet nyomni fél nap alatt, akkor miért ne. A filmeket szerettem, 1 kg csoki mellett elmegy a játék. A Battle for Middle Earth viszont Istencsászár, bár más kategória. Ezt a játékot csak az nyomja végig akinek kicsit is tetszett a sztori. Ez van. SZVSZ.
Ám vicces h lewarezoljátok és még nektek áll feljebb 😄

Köszönjünk én meg Töri, fél óra alatt lenn is van a fix azzal biztos megy és ölhetünk végre tovább orklingokat! <#gunyos1>
Crackfix ? -.-'

Ám eléggé felejtõs a game...

De elmondhatá egy bugos játékos, hogy a Morilya (3.) pályán hogyan kell elindulni, mert már az elsõ terembõl nem tudok kimenni a rejtélyes láthatatlan fal miatt 😊))<#falbav>
Dave00
Jobbra nyilat kell lenyomni ha igen balra ha nem😊 Nállam normálisan fut buggal még nem nagyon találkoztam! Legendaryn igazán érdekes már a játék😊

InfectedMann
Én is pont ezt akartam kérdezni, hogy mit kell csinálni mikor azt kérdi, hogy hõsként akarok -e játszani.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

H kell yes-t nyomni mikor kérdi h akarok-e Hero lenni ?

Nem... Mert azt se tudom, hogy kell 😄
Prince23
Sztem vmi szoftveres hiba lehet. Auto-adjustementet próbáltad már mondjuka monitornál?

Ugye milyen klassz? -.-
Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hopp, a kép véletlenül lemaradt 😛
A videókban megakad a hang, a menüben darás a kép, magában a játékban pedig árnyék és effekt bugok vannak.

Tessék, nálam ilyen "szép" a menü: (ja, amúgy fixed crack-es, a videókari driverem meg a legfrissebb)
Nálam is tele van grafikai meg hang buggal :S
Dave00
Töltsétek le hozzá a crackfix-et azzal mûködni fog!

Törölt felhasználó
najó aztán még tegnap este sikerült megcsinálnom az elsõ pályát.. 😄
mostmár móriában vagyok és megint csak falak és nem tudok mit csinálni itt...
Tower Guard
Hello!
Én úgy tudtam megoldani hogy felugrottama kapuban amit betörnek és úgy támadtam. Úgy sikerült átugrani azt a láthatatlan fal szerûséget.
Amúgy nagyon jó a játék. Egyébként Boromirral, Théodennel vagy Éomerrel nem lehet lenni a játékban? :S

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Na azt hiszem nem egyedül vagy hülye, mert nekem is ugyanaz a bajom. Egy bugos xar lenne a játék? Bár reménykedem, hogy ha ezredjére sikerül és több hiba nem lesz a játékban. Szal ugyanaz a bajom mint neked és már tizedjére próbálom, de nem tudom legyõzni a láthatatlan falat. Nagy hiba programozó bácsik nagy hiba. Milyen má' hogy nem tudok átmenni egy láthatatlan falon? Ha már az elsõ pálya ilyen le is törlöm a francba az egészet és letöltök valami más gamet. <#falbav>