LOTR: Conquest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki nemtudja hogy hogy menjek tovább Gimli-hez?
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Jobboka: keress rá erre The Lord of the Rings: Conquest crackfix
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Miért nem? Pont a multi a lényeg. A multira van kihegyezve a játék mint a Battlefront.
Meg azért a single játékidõ se valamit hosszú... multiban meg nincs az a hülye aki játszik vele 😄
. : Z E L L E R : .
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
olvastam több helyen,h eléggé gyenguszra sikeredett a game,olyan kérdésem lenne,hogy nekem acer aspire 5315 típusú gépem van és szerintetek elbírná ezt a játékot? mert fölöslegesen akkor nem veszõdnék vele,hanem inkább megszerzem box-ra,csak gondoltam,ha már úgyis gyenguszra sikeredett a game,akkor teszek egy próbát gépen vele.
Elõre is thx a választ!
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ám eléggé felejtõs a game...
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Tessék, nálam ilyen "szép" a menü: (ja, amúgy fixed crack-es, a videókari driverem meg a legfrissebb)
mostmár móriában vagyok és megint csak falak és nem tudok mit csinálni itt...
Én úgy tudtam megoldani hogy felugrottama kapuban amit betörnek és úgy támadtam. Úgy sikerült átugrani azt a láthatatlan fal szerûséget.
Amúgy nagyon jó a játék. Egyébként Boromirral, Théodennel vagy Éomerrel nem lehet lenni a játékban? :S
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4