LOTR: Conquest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocsásson meg a világ hogy nem nézem 20 percenként a screenshotos topicot...Különbenis ez a játéknak a topicja akkor nekem kötelességem bámulnom a másik topicot? (eeee de sokszor írtam le az a szót hogy TOPIC.)

Bocs a floodért, de azt észrevettétek már, h Instant Action-ban sem lehet Capture the Ring módban átmenni a kapun? 😄

Én amúgysem képeket mondtam, hanem videókat. Azok még többet megmutatnak, képekbõl mit tudsz meg?😛 Semmit!

Miért nem tudsz benézni a screenshotok játékokból vagy mi a fene a neve topicba? ott vannak a képeid...

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Narxis
Azért köpködik mert már hozzászoktak, hogy fikázni kell mindent, közben persze játszanak vele.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

De engem nemérdekel az interneten terjengõ képek, azokat már láttam, nekem a tietek kell, mert itt mindenki köpködi...

Senkit sem enged be, szal... A törés jól sikerül, a fejlesztõket is teljes mértékben meg lehet érteni. Mert sokan azért töltik le netrõl, hogy megnézzék milyen, aztán ha megéri beruháznak rá. Akiknek nem tetszik, azok meg letörlik, lehet még a 3. pályáig sem jutnak el... szal logikus.

Sztenli: az interneten egy rakat gameplay videót találsz, ne mond nekem, h az ne jobb, mint egy kép 😛

Tényleg ilyen nehezetekre esik képet berakni? <#idiota>

Engem sem enged be valami láthatatlan erö a 3. pályanra. Hihetelen de ugy tünik az utobbi idöben elék sok játéknak nem sikerült a feltörés vagy nem teljesen. Sajonos vagy nem azt döntse mindenki. Nekem az ha lenne se adnék ki 1x ezret játékra.

Szerinted ha itt beszéljük, hogy a 3. pályán nem lehet átjutni valszeg másolásvédelem miatt, akkor sikerült-e? 😊 Am nem nehéz az elsõ pálya, én beugrottam mindig a falfelrobbantani akaró urukok közé 😊

Sikerült egyáltalán valakinek megcsinálni az elsõ pályát?
10 kezdtem neki de vagy felrobbantják a falat vagy elárasztják az urukok meg az orkok.......
:S

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

akinek sikerült hamachival coopozni az hanyas verzióval és hogyan csinálta?

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Hamachin lehet a #171-ben ott vannak az adatok.
#178: várni kell valami fixet vagy egy másik tört releaset mert az valószínüleg a másolás védelem miatt van.
http://www.youtube.com/watch?v=m2FgVqCzOxs

Konkrétan ez van , de szeintem nincs rá megoldás

Sziasztok

3 ik pálya elején amikor a bányában kezdünk merre hogyan tovább mert engem nem enged be a "terembe" ?
Ha valaki tudja a megoldást légyszi irja le.

grebber
Csak néha szoktam tolni vele én inkább a single player híve vagyok!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
És jó a Crysis multi? vannak sokan rajta?

gallardo
törttel is lehet neten nyomni?

grebber
Van de az isok jóval nagyobb arányban vannak.
Nem hazudok nem létem ezek vannak meg eredetiben: Crysis,Crysis Warhead,FEAR,Swat 4+ kiegje,Stranglehold,Faltout 2.

Amik eredetik de nem vettem hanem VGA-hoz jártak: Joint Operation,Xpand Rally,Tomb Raider anniversary

saxicola
Vannak eredeti játékaid is?

Én elõször leszedem a gameket, majd ha tetszik akkor beruházok rá (fõleg amikor 3000-re lemegy az ára), így már jelentõs gyûjteményem van.

www.gportal.hu/bioshock

grebber
Sajnos meló miatt nincs nemhiába van a lentebb leirt vinyo méret majdnem fullra tele 90 iso game van fennt + 83 feltelepitett amik mind végigvitelre várnak.
Ezek mind régebbiek a most kijövö újakat egybõl végig szoktam tolni nehogy abba a hibába essek ami miatt még mindig 83 game + 90 iso van a gépemen.(Leszedtem amik kijöttek közben a már fentlévõ mág végigvitt gameket toltam többször végig mert tetszenek ilyen pl a Crysis 5x vittem végig ,Warhead,Bioshock meg egyebek) Nagyon nagyon sok game vár a végigvitelre.
A mostaniakat Mirrors Edge 8-10 órás meg ezt nemtom mennyi a single része végigtolom majd egybõl nem tolok közben másokat.

Hi!
csináltam szobát hamachin:
lotr conquest
jelszó:lotr
saxicola
Grebber neked mindennel van idõd játszani? Ne vedd sértésnek csak érdeklõdöm.

www.gportal.hu/bioshock

grebber
Hamachival megy a coop?

Prince23
Emberek a singlit ne egyedül vigyétek. Úgy jóhogy unalmas lehet. tessék coopba tolni, ami csak 2 személyes. Van elõnye: hamar összejön a két fõ xD
TDM jónak tûnik.

Narxis
16

Én abba a kapuba be is akadtam és meg kellet várnom hogy kinyírjanak. Sarumán tornyában is van egy fal de az nem akadályoz. Ez a móriás pályánál lévõ fal a gond. De lehet hogy más pályán is van. Nekem eddig nagyon tetszik a játék majd rendezni kéne itt is egy pár menetet.(hamachin hányan tudnánk játszani)
kilehet menni a kapun,csak ugrani kell 😉
Én is meglepõdtem, lehet ez is szívatás lett volna, csak a fenti dologra nem figyeltek a készítõk. De az ellenség sem jöhet be, ez pozitívum 😄

grebber
De akkor is milyen már nem tudsz kimenni a nyitott kapun lol!

Grebber olyan nincs, h a legelsõben elõjön, mert csak egy helyen jön elõ, a harmadikon. Tudom, h hol akadták meg. A kapun nem lehet kimenni a Helm-szurdoknál. Jobbra van egy létra, azon felmászol, onnan fentrõl ki lehet ugrani a kapu elé!

grebber
Na nekem már a legelsõ küldetésben elöjött ez a szarság hogy nem lehet továbbtolni.várni kell a jó törésre.

Kandurex
100 -ból az elsõ pozitív vélemény...😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Prince23
Piszok jó játék lett (trainer alapján) Mocskosul megfogott az elsõ benyomás. Lanon király lesz.

grebber
Igen megfogja nyugalom.Ez kb olyan mint a Mirrors Edgeben a lassulás ami végett nem lehet továbbjutni!
GTA4-ben a hullámzás volt ilyen.

És a Proper Crack tuti megoldja majd a problémát? Mert sajnos én is eljutottam már addig a bizonyos láthatatlan fal részig 😊

grebber
Na most olvasom ebben is van olyasmi mint a GTA4-ben a Mirrors Edgeben is.
Beépített védelem egyik pályánál nem lehet továbbmenni.Várni kell proper crackre!

saxicola
Azért az EA-t nem kell szidni, hiszen nem csak szart adnak ki.

www.gportal.hu/bioshock

7
8
0😄
7
3
EA

Jimi Hendrix

saxicola
Valaki aki kipróbálta kitöltené ezt:
(10-es skálán osztályozd a játék egyes jellemzõit)
Grafika
Irányítás
Játékélmény
Hangok
Hangulat
Összegzés

www.gportal.hu/bioshock

En mar letoroltem,amugy keress ingame kepeket a neten,ugyan az kb.

Jimi Hendrix

Tényleg nem csináltok screenshotot?
kurzor nyil balrát lenyomod és akkor engedi

Kiprobaltam,nekem se jott be.Nagyon gyenege lett az egesz,es semmi hangulata...

Jimi Hendrix

amikor felteszi a kérdést hogy akarok-e hõssel menni,ott hogy tudok rámenni a yes vagy a no ra?
vki eljutott már Mória pályáig? mi a túróért nem lehet továbbmenni nyitva a kapu de mintha falba ütköznék <#falbav>

Narxis
Képet akarunk!

semmi kép!!!!<#szomoru1>

nagyon gagyi! kb 5 évvel ezelõtti játék szintjén van