LOTR: Conquest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Sztenli: az interneten egy rakat gameplay videót találsz, ne mond nekem, h az ne jobb, mint egy kép 😛
10 kezdtem neki de vagy felrobbantják a falat vagy elárasztják az urukok meg az orkok.......
:S
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
#178: várni kell valami fixet vagy egy másik tört releaset mert az valószínüleg a másolás védelem miatt van.
3 ik pálya elején amikor a bányában kezdünk merre hogyan tovább mert engem nem enged be a "terembe" ?
Ha valaki tudja a megoldást légyszi irja le.
Nem hazudok nem létem ezek vannak meg eredetiben: Crysis,Crysis Warhead,FEAR,Swat 4+ kiegje,Stranglehold,Faltout 2.
Amik eredetik de nem vettem hanem VGA-hoz jártak: Joint Operation,Xpand Rally,Tomb Raider anniversary
Next PC upgrade: 2022
Én elõször leszedem a gameket, majd ha tetszik akkor beruházok rá (fõleg amikor 3000-re lemegy az ára), így már jelentõs gyûjteményem van.
www.gportal.hu/bioshock
Ezek mind régebbiek a most kijövö újakat egybõl végig szoktam tolni nehogy abba a hibába essek ami miatt még mindig 83 game + 90 iso van a gépemen.(Leszedtem amik kijöttek közben a már fentlévõ mág végigvitt gameket toltam többször végig mert tetszenek ilyen pl a Crysis 5x vittem végig ,Warhead,Bioshock meg egyebek) Nagyon nagyon sok game vár a végigvitelre.
A mostaniakat Mirrors Edge 8-10 órás meg ezt nemtom mennyi a single része végigtolom majd egybõl nem tolok közben másokat.
csináltam szobát hamachin:
lotr conquest
jelszó:lotr
www.gportal.hu/bioshock
TDM jónak tûnik.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
GTA4-ben a hullámzás volt ilyen.
Beépített védelem egyik pályánál nem lehet továbbmenni.Várni kell proper crackre!
8
0😄
7
3
EA
Jimi Hendrix
(10-es skálán osztályozd a játék egyes jellemzõit)
Grafika
Irányítás
Játékélmény
Hangok
Hangulat
Összegzés
www.gportal.hu/bioshock
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix