494
The Lord of the Rings: Conquest
  • Prince23
    Sztem vmi szoftveres hiba lehet. Auto-adjustementet próbáltad már mondjuka monitornál?
  • csgj
    Ugye milyen klassz? -.-
  • Narxis
    lol
  • csgj
    Hopp, a kép véletlenül lemaradt :P
  • csgj
    A videókban megakad a hang, a menüben darás a kép, magában a játékban pedig árnyék és effekt bugok vannak.

Tessék, nálam ilyen "szép" a menü: (ja, amúgy fixed crack-es, a videókari driverem meg a legfrissebb)
  • csgj
    Nálam is tele van grafikai meg hang buggal :S
  • Dave00
    Töltsétek le hozzá a crackfix-et azzal működni fog!
    najó aztán még tegnap este sikerült megcsinálnom az első pályát.. :D
    mostmár móriában vagyok és megint csak falak és nem tudok mit csinálni itt...
  • Tower Guard
    Hello!
    Én úgy tudtam megoldani hogy felugrottama kapuban amit betörnek és úgy támadtam. Úgy sikerült átugrani azt a láthatatlan fal szerűséget.
    Amúgy nagyon jó a játék. Egyébként Boromirral, Théodennel vagy Éomerrel nem lehet lenni a játékban? :S
  • Zoliz
    Na azt hiszem nem egyedül vagy hülye, mert nekem is ugyanaz a bajom. Egy bugos xar lenne a játék? Bár reménykedem, hogy ha ezredjére sikerül és több hiba nem lesz a játékban. Szal ugyanaz a bajom mint neked és már tizedjére próbálom, de nem tudom legyőzni a láthatatlan falat. Nagy hiba programozó bácsik nagy hiba. Milyen má' hogy nem tudok átmenni egy láthatatlan falon? Ha már az első pálya ilyen le is törlöm a francba az egészet és letöltök valami más gamet.
  • Narxis

Szauron csak saját gonoszságát tűri meg, mindenki mást leigáz!!! Vigyázz mit beszélsz ifjú hobbit! :)
  • Zoliz
    Na végre kipróbálom ezt a torrent játékot ma éjjel. Remélem nem lesz olyan gagyi az enemylock hiánya, mindenestre szétkaszabolok egy herével egy fapásztor entet és befűtök vele mert kezd hideg lenni. :) Hú de jó lesz gyakni a jobbik oldalt. Más lett a világ.. Gonosz vagyok és büszkén vállalom a másságomat. :)
  • Csavez
    Holnap időből több jut!
    Este jó lenne valami nagy versus csata!
    Botok nélkül.
    a helm szurdokban mikor megvédtem a falrészt és lelöttem a torchberkereket akor visszakell ugye vonulni mert bombáznak...
    odamegyek a kapuhoz de mintha vmi láthatatlan fal lenne a gonoszok és a jók között és se ki se be, már próbáltam aztis h felmászom a létrán és leugrok és kinyirtam minden orkod de semmi és akkor állandóan defeatot ir ki...
    mit kell csinálni?
  • Prince23
    Le kell zárni a kaput, ahonnan jönnek
  • royaltom
    Sziasztok!
    Nincs valami tippetek hogyan lehetne megcsinálni a gonoszok első pályáját amikor a nazgulokkal 02:00 alatt kell kinyírni 20 ellenfelet,mindig összejön kb:15 de a warriorok mindig lenyomnak a földre és kb fél percen keresztül nem tudok felállni,és így nem tudom megcsinálni
    Van valami tippetek?
    A válaszokat előre is köszi!
  • rocsikzoli
    A könyvben nem volt a megyében harc, ezt kifogásolod... mert a könyvben a gonoszok lerohanták a jókat? :) Az direkt fantázia kampány!
  • duka10
    csá
    a trollos pályán hogy kell átjutni?
    mert én valami 20 trollt megöltem de még mindig jönnek és jönnek!
    ahova mutat a nyíl oda nem enged bemenni
    előre is kösz
  • Predi12
  • Alien1515
    Hy
    nekem is hasonló problémám lenne mint predi12-nek, belép a menübe meg minden, de ha elindítom a singlet, akkor a kép felétől felfelé nincs meg a ,,kép''! Nagy feketeség, a játék alja van csak, meg hang! Ha valakinek lenne vmi ötlete megköszönném
  • Predi12
  • Predi12
  • mama 2
    Nem kell menteni, mert ha kilépsz és kiválasztod a profilt akkor a következő pályról kezdi, nem kell újra csinálni a helm pályát.
    Kalinka: az lesz, ülök is nekixD.
  • Kalinka
    a könyvet is olvasd el, és sokmindenre fény derül a végével kapcsolatban :P
  • ZaJanga
    sziasztok!
    bocs ha már volt kérdezve de hogyan lehet menteni?
    letoltam gyors a helm pályát majd lépnem kellett és nem lehet menteni!

thx
  • Predi12
    Hi all! Nekem nem megy a játék!A kép alját látom de a tetejét meg nem a menü meg minden egyébb jó csak ez nem (segítséget előreis köszönöm)
  • mama 2
    Hmmm... ez érdekes. Én úgy csináltam hogy felmentem a létrán, leugrottam és kaszaboltam őket. Talán bug. Töltsd le a cracfixet!
  • mama 2
    Na, végigjátszottam mind a kettő oldalon:D. A hangulat nagyon ott volt, bár néha felkurta az agyam a kcsög Orc wariorok. állandóan védekeztek és nem tudtam sehogy sem szétcsapni őket:C.
    A gonosz hadjárat is jó volt, sőt a legjobb viszont a történet vezetést nagyon elrontottákXD. Sauron megöli Gandalfot, a Völgyzugonyi pályán megöljük Legolast, szauronnalxD. Egy szimpla varázslóval megöljük a Szabad Népek királyát Aragornt:D. A megyében harcolunk holott olyan a filmben nem is volt.
    Vicc... de tetszett.
  • gabo91
    Első pályán kapun ha nem megyek ki és onnét vágom őket nem jó.
    Ha felmegyek falra kiugrom onnét csapom őket nem jó...
    ha kiugrók és megyek a jel felé akkor azonnal jön a katapúltozásos videó

ki hogy ment tovább...?

(rühelem mindig az elejéről kezdeni... ekkora egy faszságot hogy nincs mentés...)
    RotKing-el egy szinten van, többet vártam picit...

BfME 2 + WK a legjobb...
  • Prince23
    Hamachi 1.0.1.5. ez kell
    már van szeró lehet jönni
  • gereee93
    Csá mindenkinek. Az lenne a kérdésem, hogy a lord of the rings: conquestnél nemlátja hamachin a szervert és kéne a segítség, kell méh hozzá valami program? valaki segítsen THX.
  • Gabee667
    Hamachi 1.0.1.5 kell?
  • Narxis
  • Prince23
    Fúúú most felhúzott nagyona játék. Minas Tirithet nem tudom tartani, gci orc warriorok miatt.
  • mama 2
    Nektek hogy sikerült megcsinálni a gonosz hadjárat első pályáját? Én mindig ott vesztek amikor 20 orkot kell megölni 2 perc alatt. Mondjuk nem lenne gond, csak az ork harcosokkal mindig gondban vagyok. Állandóan védekeznek én meg nem tudom őket megölni:C. Amúgy nem értem: Nazgulokat miért támadják az orkok? Hát egy csapatban vannak nem?:D
  • kormika360
    Milyen a játék?? Nektek már van tapasztalatotok efelöl :D
  • Prince23
    Jaja. hangulatos volt. Most toltam 3 pályát a single-be és eléggé bejön. szal mégjobban.

szal a hamachi szobát ne felejtsétek el!

Név: lotr conquest
    jelszó: lotr

gyertek holnap...
    (remélem jól írtam le a címet Csavez)
  • solikka
    Ez a játék....no comment a Return of the king sokkal jobb...
  • Dave00
    Pedig működik a crackfix! már végigtoltuk hamachin ketten! a war of the ring-et és a rise of the sauron-t is! jó játék csak kár hogy ilyen rövid:(
  • Csavez
    átálítottam a hamachit
    holnap prob.
    remélem így már mindenkinek müxik!