494
The Lord of the Rings: Conquest
  • Narxis
    XD
  • Samanosuke
    Szia!
    Nekem is ez volt a bajom.Aztán újratettem a Vga drivert,és újrainditottam a gépemet.Nem javult meg.Másnap bekapcsoltam és tökéletesen ment.
    Mai napig nem tudom miért.A számítástechnika és különösen a gépem egy rossz k*rva.
  • Okisz
    sziasztok!

Már láttam pár helyen, hogy írták azt a hibát, amit én is észleltem, de még nem találtam választ sehol a megoldásra. Szóval bejön a játék menüje, kiválasztom, a single mode-ot, kiválasztom a pályát, és a loadingolásnál elkezdi betölteni a feléig a csíkot és ott megáll. És onnan sehova tovább, csak Ctrl+Alt+Del. Frissítettem Direct x-et is meg vga Driver-t is, K-lite Codec packom van, de maradt a probléma. Lécci, ha vki tud vmi megoldást, akkor ossza meg velem. Köszönöm.
  • Csavez
    akinek premiuma van az be tud lépni bármikor,ha nincs akkor max16.
    A premiumra is van trükk,ki lehet cselezni,de 30 naponta meg kell csinálni!
  • Csavez
    meg vette?
    elfizette!kb 1000 ft havonta
    ürítettem a szobát.
  • aadam
    256 annak fér bele aki meg vette a hamachit(aszem)
  • Samanosuke
    Úgy látom 1 db hálózatba 19 tag fér bele.
    Nem tudom akkor miért irták hogy 256?
    Most ezt nem értem

• duka10
    csá tört játékkal lehet játszani???
  • Samanosuke
    Csináltam egyet:
    Név: sauron rising
    kód: conquest
  • Fixer
    Nekem is. Egyik hálozatra se enged fel mert azt írja teli van.
  • Gaben78
    nekem mindenhol azt írja, a hálózat telítettnek tűnik...?
  • Samanosuke
    A "torkos" félébe 256 fő fér bele,nem hiszem,hogy vagyunk annyian:)
  • Samanosuke
    Akkor harcossal a legkönyebb.Beállsz a kapuba,és amikor jönnek,
    rányomsz az eggyikre egy combót.Miután feltöltődött a powered a "szélmalom" vágásokkal szépen lehet darálni közöttük.
  • leviking
    ezek tele vannak
  • grebber
    Legalacsonyabban.
  • Samanosuke
    Grebbi,milyen fokozaton tolod?:)
  • Samanosuke
    Sziasztok!
    Jó lenne,ha minnél többen jönnétek játszani Multiban.
    Azon kívül, hogy az alaptörténet kipörgetése is élvezetesebb
    ha többen játszotok, jó lenne igazi csapatjátékokat játszani,
    amihez bizony "létszám" köllene.
    Íme 2 hamachi-s szeró:
    Név: lotr conquest
    jelszó: lotr
    Név: Torkos Conquest
    Jelszó: Conquest

A Hamachi az egy virtuális netkártya egyszerűsitve,a lényege hogy több
    netes gépet összeköt,mintha csak "Lanban" azaz egy sima kábellel lenne kapcsolva a két gép.
    Számít,a verziószáma is(1.0.1.5 szükséges mert a legtöbbünknek ez van meg)!!!
    Töltsd le innen

A játék fikázóinak: Igen,nem egy nagy dobás.
    Lehetett volna szebb,jobb,és több.Kicsinosított "Returnking" keverve "battlefront"-al.Viszont hangulatban odaver elég sok játékot.
    Tudod milyen megtartani egy pozíciót,amikor halomra hever az ellen,
    és csak a bajtársad pengéje,villáma,nyila,tőre véd meg attól,hogy te is holtan heverj?Kitartani mindhalálig?

• Narxis
    Használd a Gyűrű erejét.
  • grebber
    Á ez a 4. pálya elég húzós nem tudom átvinni :(
    Be kell védeni a kaput de jönnek hegyekbe képtelen vagyok megfékezi őket.
  • attilly
    singlebe moria bányáiba merre kell menni az elején mer csak egy felé lehetne de ott meg nem engedi?
  • Prince23
    Nem. Csak az öccsével.
  • Tower Guard
    Srácok! Boromirral lehet lenni az egyik mapon pl multiban vagy valahol?
  • Pio
    Azt mondjuk szinte biztosra veszem én is, hogy a gépek közötti kommunikáció már közvetlen és nem fut át a szerveren.
  • Pio
    Hát most kipróbáltunk egy olyat, hogy csináltam egy hamachi szobát, kiléptem, a haverom belépett és be tudott menni a szobába ahol ott voltam én offline-ként, szóval akár tetszik, akár nem van valami központi hamachi szerver ami felel bizonyos dolgokért. Hogy pontosan mikért, azt passzolom, de a lényeg, hogy létezik és nem kell hozzá premium.
  • Cat 02 #349
    Hát, hamachi egy szervert csinál, amire lanon keresztül tudsz csatizni, bár lehet a premium az máshogy tolja és egy központin hozza létre de nem hiszem.
  • Pio
    Mondjuk a hamachi pontos működését nem ismerem, nem nagyon szoktam használni, de elvileg nem kéne laggolnia attól, hogy sokan vannak ott, mert valamikor azt olvastam, hogy központi szerveren zajlik a téma.
    Egy játékba úgyis annyian tudnak max belépni, amennyit a játék maga enged függetlenül a hamachitól.
    Szerintem ez a hamachi egy az egyben egy LAN hálózatot emulál (majd valaki kijavít, ha tévedek, mert tényleg nem értek hozzá), tehát olyan ez, mintha 256 gép LANba lenne kötve switchen keresztül aztán ha valaki elindít egy játékban egy LAN szervert akkor azt mind a 256 ember látni fogja de ha mondjuk meghatározza, hogy a pálya legyen 6személyes akkor csak 6an fognak beférni rá.
  • mama 2
    De 256 emberrel már úgy fog laggolni az egész mint az Isten Nyila. Persze csak akkor ha valamikor majd az a 256 ember ott lesz a szerón(amit kétlek).
  • Pio
    A 256 több, mint a 34, szerintem az, hogy "miért 256" teljesen felesleges kötekedés. Minél több, annál jobb, egyrészt nem kell kidobálni az offlineokat, másrészt ennyi emberből sokkal reálisabb, hogy spontán, külön szervezés nélkül is online legyen egyszerre annyi ember, hogy lehessen játszani.
    Megjegyzem nekem már rég nincs fent a játék, szóval semmi közöm a dologhoz, csak inkább örülni kéne, hogy valaki csinált ilyen nagy befogadóképességű szobát (vagy mit :D ).
  • Prince23
    Sztem úgy se lesz egyik szobának se értelme:( Nem nagyon akarják játszani hamachin. Én meg 5-6 emberkékkel nem játszom, esetleg ha fullos 8v8 lesz, akkor belépek valahová.
    de hátha, a 256 az tényleg túlzás, elég lett volna egy 34 limites pl.
  • IJIazz
    nem én csináltam, mellesleg azért nagyon jó, h csináltak egy nagyobbat, mert akk nem kell állandóan kidobálni mkit, h legyen hely
    csak mert múltkor is mentem volna gamelni, de tele volt a tied...
  • Csavez
    nem értem miért csináltál,amikor én már csináltam.
    kicsit olvass vissza..
    csak azt mond el hogy akarsz te egyszerre 256 emberrel játszani???
    nem elég a 16?
  • Narxis
    Lejön a game torrentről megyek én is!
  • IJIazz
    nem tudom minek indítotok külön 8 slotos szerókat, amikor már indítottak egy 256-osat, amin eddig 7en vagyunk
  • Csavez
    Hi!
    Este 8 fele idítok szervert,akinek van kedve jöjjön!
    Jó páran leszünk.
    lotr conquest
    lotr
  • bboy nono
    tehat azt irja ki hogy : a(z) game hibat eszlelt,ezert leall.A kellemetlensegekert elnezeset kerjuk.........es bejon hogy hibajelentes kuldese vagy megse...elore is kosz
  • Samanosuke
    Ha kell egy szeró:
    Szia,nincs kedved jönni a Hamachi szerveremre?
    256 ember fér el(licenszes).Annyi a lényeg,hogy mond el a barátaidnak,és az ő barátainak,hogy van ez a szerver:
    Hamachi Lord of The Ring: Conquest

• Samanosuke
    A játék nagyon jó.Viszont a SP-re fektethettek volna nagyobb hangsúlyt is.
    Kellett már egy ilyen TPS dolog lotr világgal.A king return is jó,de nagyon kezdetleges.
  • Blacksheep77
    Na ez így nem teljesen fedi a valoságot. A hang javítása erőteljesen hangkártya és driver függő is. Majd holnap próbálkozom a megoldással. A videó hibára a codek megoldás lehet.
  • Blacksheep77
    VÁLASZ MINDENKINEK!!!

Ha egy kicsit vennétek a fáradságot és vissza olvasnátok akkor nem tennétek fel 500x úgyan azt a kérdést.

- Tehát a hang, videó és betöltési hibák a videó codek hiánya vagy ütközése okozza.
    Megoldás ellenőrizd van-e a gépeden codek! Ha nincs tölds le a megfelelőt és telepítsd. A megfelelő codek megnevezését a technikai leírásban bíztos megtalálod! Keres és küzdj a játékért, ha már letöltötted a megvétel helyett.
    - A tovább jutási, beragadási hibákat, és néhány grafikai budot a 1911 crackfix megold.

Jó játékot és kevesebb felesleges kérdést! Üdv.
  • Janoooo
    Véleményem:
    Sokkal jobbra számítottam, de 1x végig lehet vinni. Biztos nem lesz év játéka.

+
    nem tudtam abbahagyni (1 nekiülésre végigvittem)
    jó kasztok + hősök

-
    gyenge grafika
    rövid
    gyenge AI

Multiban lehet egy ideig még leköti az embert.