LOTR: Conquest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kicsit olvass vissza..
csak azt mond el hogy akarsz te egyszerre 256 emberrel játszani???
nem elég a 16?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Név: Torkos Conquest
Jelszó: Conquest
Este 8 fele idítok szervert,akinek van kedve jöjjön!
Jó páran leszünk.
lotr conquest
lotr
Szia,nincs kedved jönni a Hamachi szerveremre?
256 ember fér el(licenszes).Annyi a lényeg,hogy mond el a barátaidnak,és az õ barátainak,hogy van ez a szerver:
Hamachi Lord of The Ring: Conquest
Név: Torkos Conquest
Jelszó: Conquest
\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit
Kellett már egy ilyen TPS dolog lotr világgal.A king return is jó,de nagyon kezdetleges.
\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit
Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77
Ha egy kicsit vennétek a fáradságot és vissza olvasnátok akkor nem tennétek fel 500x úgyan azt a kérdést.
- Tehát a hang, videó és betöltési hibák a videó codek hiánya vagy ütközése okozza.
Megoldás ellenõrizd van-e a gépeden codek! Ha nincs tölds le a megfelelõt és telepítsd. A megfelelõ codek megnevezését a technikai leírásban bíztos megtalálod! Keres és küzdj a játékért, ha már letöltötted a megvétel helyett.
- A tovább jutási, beragadási hibákat, és néhány grafikai budot a 1911 crackfix megold.
Jó játékot és kevesebb felesleges kérdést! Üdv.
Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77
Sokkal jobbra számítottam, de 1x végig lehet vinni. Biztos nem lesz év játéka.
+
nem tudtam abbahagyni (1 nekiülésre végigvittem)
jó kasztok + hõsök
-
gyenge grafika
rövid
gyenge AI
Multiban lehet egy ideig még leköti az embert.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
kosz
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Akármit nyomkodok, de nem akar átváltani hõsre.
Azért köszi a segítséget.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Olyan kérdesem lenne, h amikor beadja, h akarok e lenni hõssl, akkor mit kell nyomni, ha akarok.
Visszaolvastal a hozzászólásokat, írtátok, h jobra nyíl.
De én bármit nyomok, nálam semmire nem adja be a hõsöket.
4. pályán vagyok.
Légyszi segítsetek.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A tornyokat is ugyan úgy ki lehet szedni scouttal, odamész és ugyan az a gomb kell, kiírja, hogy "Sabotage" ha jól emlékszem. Elõtte érdemes leölni azt a tagot, aki tolja a tornyot (scouttal az is egy gombnyomás), mert elég hamar agyoncsap.
Elakadtam a Minas Tirith utáni pályán ahol catapultal kell lõni a tornyokat majd az olifántokat de azt a catapultat szétlövik így marad még egy ahol viszon állandóan jönnek orkok és nem tudok normálisan lõni legolasszal próbáltam még lelõni a kettõt de odaig jutottam h 1 olifánt meghalt meg másik fele élet van valami trükkje vagy egyszerûen gyorsnak kell lenni?
Mért van az hogy a kis kardot látom mint egér, hangokat is hallok, de kép nincs! monitorhiba vagy mi??? Help pls!
THX!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
radeon 4850em van 2,5 gigó ram, 3ghz dual core. Lehet a proci kevés neki? De nem értem, mert kb. a return of the kinghez hasonló grafikája van a játéknak.... 😄. Próbáltam több drivert is. hmmm
Vagy csak a játék ilyen szarul optimizált?😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
egyébként lehet ebben a "játékban" LOPAKODNI???? <#buck>#buck>
. : Z E L L E R : .
Lenne egy olyan problémám a játékkal, hogy mikor indítom és betöltöm az elsõ pályát, akkor a videó közben a játék kidob a windowsba.
Ha a videót elnyomom akkor is azonnal a windowsba dob.
Próbáltam már crackfix-el és nélküle is, de állandóan ezt csinálja.
Gépem: MSI alaplap, Athlon64 3700+, X1800XT 256MB, 1GB DDR2 RAM
Vidikari driver: legújabb, Catalyst: 08.12
Valaki tud valami okosságot, hogy ez miért lehet?
Mindegy...
Pedig az elsõ rész nekem nagyon tetszett, aaaaa Return of the King!
. : Z E L L E R : .