LOTR: Conquest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beállításaim: shift-ugrás
del-speckó
end-célzás,dobás
Ctrl-védekezés
Minden karakter az alábbi módon irányitható:
Van egér bal,egér közép,egér jobb.ezek az ütések.Védekezés
Van még egy speciális gomb(Harcos) amely a tüzes fegyverekért felelõs.A tüzes fegyvereket a kombók végén érdemes elõcsalni,tehát egy optimális kombó: Bal,bal,közép,közép,jobb,Del+jobb.
Persze ezeket lehet kombinálni.A mágusnál a Del a gyógyítás,bal+jobb tüzgyûrû,közép+jobb lecsapás.
Tehát ha a harcos védekezik,akkor ráküldöd a kombót,és a végén a tûzes fegyvert 85%-ban nem tudja védeni.Ha a földre került akkor meg üsd amíg mozog.Persze hátulról addig legyaknak,fõleg Legendary fokozaton.
De sztem így a legnagyobb az esélyed.
Speciális karaktereknél(Ent,troll) Shift-el tudsz gyógyítani,magadat is meg másokat is.
Ha csak magában csinálod a tüzes fegyót,akkor jó eséllyel kivédik.
Az a technika is jó hogy elõször földre küldöd az eldobható fegyvereddel
és utána neveled meg,de ezt erõsebb fokozatokon védik az ellenek.
remélem tudtam segíteni.
\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Am. nem tudjátok mivel kell gyógyítani? A mágusoknál... és, hogyan lehet kinyírni közelharcban az uruk-hai harcosokat? Mindig védekeznek ha rájuk csapok karddal. Mondjuk nem gond mert íjásszal, mágussal kinyírom õket.
Ja még az zavar, hogy pályánként van mentés, ez szemétség. A grafika sztem elfogadható, bár vannak érdekes megoldások. Lehet megveszem ezt a gamét mert a multija érdekesnek ígérkezik.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Csináltam két videót a játékból, kis kedvcsinálónak!
Helms's Deep 1 részHelm's Deep 2. rész
Amúgy biztos írták már, de a játék gyakorlatilag egy réggebbi Gyûrûk Ura játék kicsit továbbfejlesztett része, de ez is tetszik 😄
Köszönöm a tippeket, úgy látszik nem fogok tudni játszani ezzel a játékkal. 😞
..ki ez a szörny a tükörben..
\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit
De tényleg, sajnos ez a jelenség sose fog megszûnni, szóval nem érdemes miatta idegeskedni 😊
ne irhass hsz-t.
Hányszor mondták el hogy Mória gyógyszere a CRACKFIX??????
Basszus komoly 2 db hsz-t kellett volna visszafelé lépned!
Én se szeretek olvasni,de ha kérdésed van legalább az utcsó 5 oldalt illik átnézni,tudod van CTRL+F keresés,és beirod hogy bug v. mória....
Nem egy atomfizika sztem.
<#violent>#violent><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#conf>#conf>
de valt ilyenem a helms deepnel is... van rá megoldás?
Nekem is ez volt a bajom.Aztán újratettem a Vga drivert,és újrainditottam a gépemet.Nem javult meg.Másnap bekapcsoltam és tökéletesen ment.
Mai napig nem tudom miért.A számítástechnika és különösen a gépem egy rossz k*rva.
Már láttam pár helyen, hogy írták azt a hibát, amit én is észleltem, de még nem találtam választ sehol a megoldásra. Szóval bejön a játék menüje, kiválasztom, a single mode-ot, kiválasztom a pályát, és a loadingolásnál elkezdi betölteni a feléig a csíkot és ott megáll. És onnan sehova tovább, csak Ctrl+Alt+Del. Frissítettem Direct x-et is meg vga Driver-t is, K-lite Codec packom van, de maradt a probléma. Lécci, ha vki tud vmi megoldást, akkor ossza meg velem. Köszönöm.
A premiumra is van trükk,ki lehet cselezni,de 30 naponta meg kell csinálni!
elfizette!kb 1000 ft havonta
ürítettem a szobát.
Nem tudom akkor miért irták hogy 256?
Most ezt nem értem
Név: sauron rising
kód: conquest
rányomsz az eggyikre egy combót.Miután feltöltõdött a powered a "szélmalom" vágásokkal szépen lehet darálni közöttük.
Jó lenne,ha minnél többen jönnétek játszani Multiban.
Azon kívül, hogy az alaptörténet kipörgetése is élvezetesebb
ha többen játszotok, jó lenne igazi csapatjátékokat játszani,
amihez bizony "létszám" köllene.
Íme 2 hamachi-s szeró:
Név: lotr conquest
jelszó: lotr
Név: Torkos Conquest
Jelszó: Conquest
A Hamachi az egy virtuális netkártya egyszerûsitve,a lényege hogy több
netes gépet összeköt,mintha csak "Lanban" azaz egy sima kábellel lenne kapcsolva a két gép.
Számít,a verziószáma is(1.0.1.5 szükséges mert a legtöbbünknek ez van meg)!!!
Töltsd le innen
A játék fikázóinak: Igen,nem egy nagy dobás.
Lehetett volna szebb,jobb,és több.Kicsinosított "Returnking" keverve "battlefront"-al.Viszont hangulatban odaver elég sok játékot.
Tudod milyen megtartani egy pozíciót,amikor halomra hever az ellen,
és csak a bajtársad pengéje,villáma,nyila,tõre véd meg attól,hogy te is holtan heverj?Kitartani mindhalálig?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Be kell védeni a kaput de jönnek hegyekbe képtelen vagyok megfékezi õket.
Next PC upgrade: 2022
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Egy játékba úgyis annyian tudnak max belépni, amennyit a játék maga enged függetlenül a hamachitól.
Szerintem ez a hamachi egy az egyben egy LAN hálózatot emulál (majd valaki kijavít, ha tévedek, mert tényleg nem értek hozzá), tehát olyan ez, mintha 256 gép LANba lenne kötve switchen keresztül aztán ha valaki elindít egy játékban egy LAN szervert akkor azt mind a 256 ember látni fogja de ha mondjuk meghatározza, hogy a pálya legyen 6személyes akkor csak 6an fognak beférni rá.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Megjegyzem nekem már rég nincs fent a játék, szóval semmi közöm a dologhoz, csak inkább örülni kéne, hogy valaki csinált ilyen nagy befogadóképességû szobát (vagy mit 😄 ).
de hátha, a 256 az tényleg túlzás, elég lett volna egy 34 limites pl.