494
The Lord of the Rings: Conquest
-
Csavez #413 Gondolom,mert nem ment szerver!
Te szobákhoz csatlakoztál nem szerverekhez,és a szobákból tudsz szerverekhez csatlakozni!(ha megy)
amúgy elég gyenge kis játék -
Pio #412 Keress jó crackfixet :)
Eddig az emberek 100%ánál ezt a gondot az okozta, hogy az eredeti crack nem jó és az emberek 100%ánál megoldotta a külön beszerezhető crackfix. Szerintem Nálad se lesz ez másképp. -
Rufios #411 igen de ez már crackfix-es
más megoldás? -
#410 crACKFIX -
Rufios #409 hali
nekem az lenne a kérdésem hogy a móriás küldetésnél egyszerűen nem tudok bemenni a bányába látom mi történik bent de egszerűen nem tudok átmenni a boltív alatt
tud erre valaki egy megoldást?
előre is köszi
-
Brightassin #408 Szevasztok!
A hamachim verziója 1.0.1.5. . Windows XP professional sp3-on futtatom a Conquestet is. Csatlakozva vagyok a Torkos Conquest szerverhez meg a lotr conquest szerverhez is. Mikor a játékban keresem a local gamet nem találok szervert. Miért van ez? Hogyan tudom láthatóvá tenni őket? o.O -
Samanosuke #407 Sztem vagy a procid,vagy a videókarid kevés.
De van amikor egy ujratelepítés megoldja ha mégis jó a vasad.
-
Thorunn #406 Nekem is ugyanez a problémám, de még semmi megoldást nem találtam, ha más nem te szólj, ha rájöttél valamire :D -
#405 Hi all!
olyan kérdésem lenne,h amikor elindítom a játékot a monitor bal sarkában egy fehér négyzet jelenik meg és egy idő után kiírja a gép a tálcán,h lord of the rings conquest (nem válaszol).
már több cracket is próbáltam.
mi lehet a baj???
előre is thx a helpet! -
GCsab #404 Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hogy az instant actions módban hogy lehet több botot berakni? Vagy hogy lehet-e egyáltalán?
Előre is kösz! -
#403 Jó játék volt de az irányítása botrányos, pár hónapja amikor újra elővettem, nem tudtam elképzelni, hogy hogyan sikerült ezt anno kijátszanom. :S -
Cat 02 #402 Az mekkora game volt :D Volt jó kis xp rendszer :P -
NiGhTM4R3 #401 Lord of the Rings: The Return of the King pl. :)
Van vagy 5-6 éves játék, de szerintem egy szinten van ezzel :D
Valójában sajnálom, mert eddig nem igazán van jó Gyűrűk Urás játék [de nekem pl. a BfME nagyon bejött] és ez is szépen megbukott.
Én már nem is játszok vele, ronda és unalmas, de legfőképpen: ÖTLETTELEN.
Talán ha egy jó fejlesztő csapatra bíznák a dolgot, lenne egy remek Gyűrűk Urás játék. -
#400 - fav
úgy gondolom ez egy ilyen átlagos játék lett. xfire szerint 9 órát játszottam vele, de csak szigorúan multiba. Coopba jó volt meg minden, végigvittem mind a két hadjáratot kb 1 hete. Az első három hadjáratot (jó) egyedül vittem. S az utolsó (rossz) hadjárat legvégét vittem magamba. a többi pályát coopba toltuk. Egyszer elmegy. Egy-két havi időtöltésre megfelelt a gém. Már le is töröltem. -
Thorunn #399 Szevasztok!
Akadt egy kis problémám a játékkal. Leszedtem, felraktam, crack-eltem. Indítás után megnyit egy keretet neki és itt meg is áll, nem jut tovább, futtattam rendszergazdaként, az sem jött be. Szedtem le másik crackfix-et is, de nem lett jobb. A gép egy Dell Inspiron 1720 Vista-val.
Ha bárki tudja mi a megoldás kérem segítsen. -
Samanosuke #398 Bár azt hozzáfűzném,hogy azért Tolkiennek volt több könyve is azokból is lehetne játék.
Továbbá ott van a Van Helsing-Drakula páros,egy kis vérfarkassal,
és ne feledjük az Alien témakört se.
A mai technikával(meg persze idővel és pénzel) ezekből listavezető játékokat lehetne csinálni.Csak az kellene hogy valaki rendesen megcsinálja.Ismétlem: RENDESEN.Nem kell mindig új és eddig nem láthatott dolgokat kifejleszteni.Elég ha a nagy neveket felmelegítjük.Feltéve ha az elvárásoknak megfelelően nem osszedobunkvalamiszartahülyékugyismegveszik lélekkel állnak hozzá. -
#397 Így van! -
Samanosuke #396 Nagyjából igazad van,But tudsz ezen kívül olyan játékot ami a Lotr-ban
játszódik,és nem stratégia mint a Bfme?
Ezt adták,ezt kell szeretni.Nem egy nagy sztory-orientált az tuti.
Viszont a S.W.battlefield se volt különb.(szerintem)Annyiban volt másabb,hogy azzal 10 percet se tudtam játszani,míg a Conquestel folyamatosan játszom.Miért?Mert sima hent.Nem több,nem akar
gothic,és Oblivioni magasságokba emelkedni RPG-ben,sem Mindent megteheccGTA.Sima egyszerű hent,ha pihenni akarsz és öldösni egy két orkot akkor tökéletes.
-
#395 Nekem tetszik, egyszerű hentelés multira készítve, Gyűrűk Ura köntösben. -
NiGhTM4R3 #394 Ekkora förtelmes játékot, fújj.
Grafikára egy nulla a játék, történetről nem beszélhetünk, hisz csak a filmből lopták az átvezetőket, így azt visszük végig. Harcrendszer is eszméletlen bugyuta, ez a pár kombó,,, aztán a hősökkel próbálhatnák feldobni a játékot, de azzal sem sikerül hisz alig különböznek a többi 'kaszttól'
Hát még a letöltést sem érdemelte meg :D Ezen véleményemet alátámasztják az 'újságok' is:
ActionTrip 4.9 / 10 Jan 27, 2009
Cheat Code Central 2.7 / 5 Jan 23, 2009
GameSpy 2.5 / 5 Jan 20, 2009
VideoGamer 6 / 10 Jan 16, 2009
Total Video Games 4 / 10 Jan 16, 2009
Computer & Video Games UK 4 / 10 Jan 15, 2009
Néhol még a közepesnél is gyengébben teljesít :S
Várom a BfMe 3-at :D -
#393 Tudtál, kösz! -
Samanosuke #392 Nos:
Beállításaim: shift-ugrás
del-speckó
end-célzás,dobás
Ctrl-védekezés
Minden karakter az alábbi módon irányitható:
Van egér bal,egér közép,egér jobb.ezek az ütések.Védekezés
Van még egy speciális gomb(Harcos) amely a tüzes fegyverekért felelős.A tüzes fegyvereket a kombók végén érdemes előcsalni,tehát egy optimális kombó: Bal,bal,közép,közép,jobb,Del+jobb.
Persze ezeket lehet kombinálni.A mágusnál a Del a gyógyítás,bal+jobb tüzgyűrű,közép+jobb lecsapás.
Tehát ha a harcos védekezik,akkor ráküldöd a kombót,és a végén a tűzes fegyvert 85%-ban nem tudja védeni.Ha a földre került akkor meg üsd amíg mozog.Persze hátulról addig legyaknak,főleg Legendary fokozaton.
De sztem így a legnagyobb az esélyed.
Speciális karaktereknél(Ent,troll) Shift-el tudsz gyógyítani,magadat is meg másokat is.
Ha csak magában csinálod a tüzes fegyót,akkor jó eséllyel kivédik.
Az a technika is jó hogy először földre küldöd az eldobható fegyvereddel
és utána neveled meg,de ezt erősebb fokozatokon védik az ellenek.
remélem tudtam segíteni. -
#391 thx -
#390 Shiftel gyógyit. A harcosokat meg legegyxszerűbben úgy győzöd le hogy: nyomod a shiftet, ami ilyen combo szerű dolog(lángoló kard, pörgő tőrök, stb). És nyomod összevvisza aztán a gombokat, bár szerintem a görgőt ha nyomod az a legbiztosabb. Vagy becélzod, nyomsz egy F-et, nekihjít a harcosnak a karaktered bombát/kést, az kifekszik, és püfölheted. Biztos megoldást eddig még nem találtam rá. -
#389 Én éjszaka tudtam kipróbálni, szerintem baromi jó lett, Star Wars-ban is volt ilyen battlefield szerű, igaz az összetettebb volt, de nekem tetszik ez is. Gyűrűk Ura rajongóként bármikor benne vagyok egy kis ork hentben. :D
Am. nem tudjátok mivel kell gyógyítani? A mágusoknál... és, hogyan lehet kinyírni közelharcban az uruk-hai harcosokat? Mindig védekeznek ha rájuk csapok karddal. Mondjuk nem gond mert íjásszal, mágussal kinyírom őket.
Ja még az zavar, hogy pályánként van mentés, ez szemétség. A grafika sztem elfogadható, bár vannak érdekes megoldások. Lehet megveszem ezt a gamét mert a multija érdekesnek ígérkezik. -
Rusy #388 igen halálra leegyszerűsített hent lett sajna, egyébként hangulatos, csak már elfáradt az ujjam a sok kattintgatásba :d -
Cat 02 #387 Régebbi jobb volt sztem. Igaz nem volt co-op, de lehetett fejleszteni a karaktert ^.^ -
Brightassin #386 Írjatok ha van igény arra h indítsak egy szervert Vistásoknak! :DDD -
Darth10 #385 Hello!
Csináltam két videót a játékból, kis kedvcsinálónak!
Helms's Deep 1 részHelm's Deep 2. rész
Amúgy biztos írták már, de a játék gyakorlatilag egy réggebbi Gyűrűk Ura játék kicsit továbbfejlesztett része, de ez is tetszik :D -
Okisz #384 Hát most már tényleg tanácstalan vagyok. A játékot is újra raktam, egy másik VGA drivert is felraktam, de így is ugyanúgy megáll a betöltésnél.
Köszönöm a tippeket, úgy látszik nem fogok tudni játszani ezzel a játékkal. :( -
Samanosuke #383 Rakd újra a játékot,az is segít.(Elvileg persze ha naccsága is akarja) -
Pio #382 Velkám tu SG fórum. Kezdd el mielőbb szoktatni a szervezeted a jelenséghez, mert ez mindig így megy. Láttam én itt már extrémebbet is, amikor egy hozzászólásban benne van, hogy "az X pályán úgy ölheted meg Y bosst, hogy Z-t csinálod" majd rögtön a következő post "help, hogy kell megölni X pályán Y bosst!!!??" :D
De tényleg, sajnos ez a jelenség sose fog megszűnni, szóval nem érdemes miatta idegeskedni :) -
Samanosuke #381 Én bevezetném,hogy ha nem olvastad el az utolsó 5 oldalt,akkor
ne irhass hsz-t.
Hányszor mondták el hogy Mória gyógyszere a CRACKFIX??????
Basszus komoly 2 db hsz-t kellett volna visszafelé lépned!
Én se szeretek olvasni,de ha kérdésed van legalább az utcsó 5 oldalt illik átnézni,tudod van CTRL+F keresés,és beirod hogy bug v. mória....
Nem egy atomfizika sztem.
-
Okisz #380 Hát, sajnos nekem másnapra se javult meg... :( Köszi azért. -
pongi10 #379 ja és pc-n lehet egy gépen ketten játszani mondjuk gamepaddal meg keyboarddal?
-
waible #378 Hi all! A 3. pályánl moriában merre kell mennem?? Mert egyenesen nem enged lemenni a kapun!!! -
pongi10 #377 és nem havidíjas ugye? -
pongi10 #376 Hali! Ha megveszem az eredetit ahhoz hány accountot tudok csinálni? -
#375 crackfix -
gadamka #374 hé vki plz segitsen van 1 kis bugom... pl a 3. pályán nem tudok átmenni a kapun rögtön az elején már... egy láthatatlan fal nem enged :D
de valt ilyenem a helms deepnel is... van rá megoldás?