Stereogram
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(sorry leállt:D)
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Kirajzoltam hol kell látni a lovat.
What about the forests?
What about the forests?
két lábon áll ,mint egy õskori állat, van két kisseb elõl,viszont a feje az nem hasonlít valami vérszomjas vadállatra.
What about the forests?
én is látom az összes feltett képet 3Dben a szemem segítségében. Közben színtévesztõ vagyok és a szemem is rossz! nagyon jó képek , folytasd a topicot! <#worship>#worship>
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Hajolj full közel a monitorhoz, hogy majdnem hozzáérjen az orrod. Próbáld meg "ellazítani" a szemedet, hogy ne akarjon fókuszálni a monitorra, hanem nyugodtan nézz mögé, lásd homályosan a képet. Aztán kezdj el szépen lassan távolítani, és közben ne hagyd, hogy a szemed fókuszálni akarjon, próbáld meg nyugodtan, lazán, ebben a "távolra nézõ" állásban hagyni. Lassan távolítsd a fejedet, elõbb-utóbb elõ fog jönni a kép. Ha kezd megjelenni valami térbeli dolog, várj, ne mozdulj elõrébb, vagy hátrább, ezen a ponton a szemed már jó eséllyel rákattan a hamis, 3D-s képre.
Mindenesetre a lényeg, hogy laza, nyugodt szemmel nézz, és nem próbald meg erõltetni a valahova fókuszálást... nekem úgy mûködik a legjobban, és miután megláttam a képet, már olyan 20 centire is hátra tudok hajolni a monitortól, és még mindig térben látom a képet. Mármint a monitor síkja mögött, de ott térben.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.