Stereogram
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs a tripla hozzászólásért, de az bezavarhat, hogy szemüveges vagyok?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Engem is idegesít. Bambulok mint a hülye gyerek, már homályosodik is el egy picit, de semmi:S.
NA JÓVAN MÁR A FA*OM KIVAN AZ EGÉSSZEL EZ CSAK IDEGESÍT
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
hmmm egyszerüen nem tom megérteni mértnem vagyok képes a monitor mögé fókuszálni... pert az ujjamal megy de a monitorral képtelen vagyok.... és nem értem miért de marhára idegesít a dolog hogy nem megy.
és most engem az szomorít el hogy ugyan látom a körvonalát annak ami a képben van, de vajon milyen lehet akkor ha jól láthatnám...
De ami tényleg érdekes hogy mikor 2 kép van 1 tárgyról különbözõ szögben, akkor azt tényleg 3D ben jól domborúnak látom. De ezek mint példáúl a #420 as azt nem
és most engem az szomorít el hogy ugyan látom a körvonalát annak ami a képben van, de vajon milyen lehet akkor ha jól láthatnám...
De ami tényleg érdekes hogy mikor 2 kép van 1 tárgyról különbözõ szögben, akkor azt tényleg 3D ben jól domborúnak látom. De ezek mint példáúl a #420 as azt nem
nem tom neked beteg a szemed vagy csak MÉG, nem fejlõdött ki az agy irányítása a szemedre vagy csõlátásodvan... vagy szimplán béna 😄 remélem segítettem <#hehe>#hehe> <#gonosz1>#gonosz1>
próbálj úgy nézni mint ez a smiley hátha sikerül meglátnod valamit <#circling>#circling>
na sok sikert
próbálj úgy nézni mint ez a smiley hátha sikerül meglátnod valamit <#circling>#circling>
na sok sikert
de én nem értem, próbáld azt a billentyûs technikát, sztem az könnyû, vagyis át kell nézned az újjadon és a képre sem szabad koncentrálni, hanem nézz át bután rajta, mint a hülyegyerek 😄DDDDDDDDD
What about the forests?
Nekem ha közelrõl nézem, egy idõ után, elkezd menni a kép. Mintha egy tenger lenne és így hullámzik😄.
Tegnap este gyakoroltam még a buszon is,persze ott nem mutogattam,már rosszul voltam😄 De szerintem az én tippem fog segíteni,nekem is segített valamit.
ujad a bill. felé rakod,és a bill-re fókuszálsz úgy,hogy közben az ujjad nézed.
na ez egy jó taktika,vagyis akkor 2 (homályos ,átlátszó) újjat látsz, ami már fél siker😊
na ez egy jó taktika,vagyis akkor 2 (homályos ,átlátszó) újjat látsz, ami már fél siker😊
What about the forests?
Nézd közelrõl,és egyszercsak látni fogod.Még gyakorolhatod úgy is az érzést,hogy az ujad a bill. felé rakod,és a bill-re fókuszálsz úgy,hogy közben az ujjad nézed.
nézz vmi távolabb képet, aztán ne változtasd a "nézésed" és nézz a képernyõre, vagy csak szimplán képzeld azt hogy a kép a képernyõ mögött van😊 sok sikert
Én azt nem értem, Hogy hogy kéne nézni, Mert próbáltam úgy, hogy nézem a képet és nem pislogok, de semmi. Kancsalítani akartam, de az nekem nem megy:S. Próbáltam valahogy mozgatni, mert ez gondolom olyan képek lennének mint az ilyen 3D-s hûtõmágnesek, hogy azt látod hogy ül a kutya, ha megdöntöd azt látod hogy fut(ha nem így van javítsatok ki).
Úgy is próbáltam ahogy az elsõ hsz.-ben van, hogy egyenesen nézem a képet, de akkor sincs semmi.
Amikor meg már azt érzem, hogy látok valamit, mindig pislogok, vagy elmozdítom a szemem:S.
Úgy is próbáltam ahogy az elsõ hsz.-ben van, hogy egyenesen nézem a képet, de akkor sincs semmi.
Amikor meg már azt érzem, hogy látok valamit, mindig pislogok, vagy elmozdítom a szemem:S.
dehogynem ez is 3d-s😊 csak nem sztereogram😊
Jah, elnéztem mert ezt STEREOVISION-nak hívják😊
Ezért az a kép nem idevaló...
Ezért az a kép nem idevaló...
What about the forests?
a wikipedián is van egy ien

kösz😊
What about the forests?
linked van hozza?
Elvileg ezt is stereogram-nak hívják, de itt nem kell semmit bandzsítani.

What about the forests?
kaptam még egy mozgóst😊 xsak ide nem tom betenni
http://rdc.untamed.co.uk/visualisations/magicEye/applet.htm
http://rdc.untamed.co.uk/visualisations/magicEye/applet.htm
talán ha inkább arra koncentrálsz h a tárgy a kép elõtt van, higgy benne😊
Azt nem tudom, de már nekem is sikerült és rohadt idegesítõ, mert utánna igy szokod meg, vagy az agyad és elég nehéz visszaállni😊
What about the forests?