203
Nem az érdekel, hogy ki vagy, hanem, hogy hogyan találtál az oldalra :)
-
#83 kerestem valamit.google.sg.
sziasztok -
#82 Voltam zárás előtt...Sok értelme nincs a témának. -
#81 kocsival jöttem .......... -
#80 google :> -
#79 Végig olvastam azt a topikot, meg a linkeket megnézegettem. És én még azt hittem, hogy elég régi motoros vagyok itt. Hát tévedtem. :DD -
#78 haverom mindig irgalmatlan szar vicceket mesélt és mindig mondta hogy az sg-ről van.. aztán beregeltem de nem nagyon forumoztam csak olvasgattam a vicc topikot... aztán elkeztem terjeszkedni meg többet írogatni :D -
zoolee #77 Aznap lett net, és elÍrtam a webcÍmet. -
#76 nyomkodtam a gomboka:DD: pl sdcxv.hu mzdfgmz.hu sg.hu ef.hu meg ilyenek :Dunatkoztam xD -
#75 játékosok foruma elég látogatott volt egyidőben... -
#74 beírtam anno még suliban googleba hogy Inter és kidobta Inter topikot:D azt olvasgattam prá évig, aztán miko lett net beregeltem:D -
Neoncsoves #73 én ide születtem
Viccet félretéve énis guglival kerültem ide... vmi szutykot kerestem, kiadta ezt, megtaláltam a megoldást meg minden... megint keresegéltem emgint itt találtam, aztán meg cikkeket olvastam és ugy voltam hogy reggelek -
tpeterr #72 Ha jól emlékszem (a változatosság kedvéért) google-n találtam rá az oldalra, aztán olvasgattam a tudományos cikkeket, és láttam, hogy milyen jól el vannak egymással a fórumozók, így egyszer én is regeltem és elkezdtem írogatni. Kb. ennyi a történet. -
#71 én is google... hogy mit kerestem már nemtudom de hogy google által az biztos -
#70 Google-n kerestem valami játékhoz magyarosítást stb. azt mindíg SG-n találtam 1-2 linket azt beregisztráltam:) -
#69 volt osztálytársam (seAke) által -
#68 regisztráltam -
#67 Én az idegenlégió honlapján leltem rá az oldalra!!! -
#66 Newhouse unatkozott :D -
#65 engem az SG talalt meg
[] -
#64 köszi :) -
#63 + nem értem hogy miért jobb valakinek hogy tudja h egy másik ember hogy került ide -
#62 + nem értem hogy miért jobb valakinek hogy egy másik ember hogy került ide -
Vegas #61 fránya google :( -
blackgamer #60 itt több infót is találsz -
#59 bátyám itt olvasgatta a hireket nagyon nagyon régen,aztán énis,végül a forumon kötöttem ki... -
#58 Én meg nem is tudom...Google mutatta először nekem is, aztán mikor itthon is lett netem, beregeltem. Hú, de furcsa volt, még az első favtopikra is emlékszem :) aztán sokáig csak kb 6 topik volt favba, most meg van vagy 77 :O
jah és nekem is kezdőoldalam :) -
#57 ... a humoros és aranyos képek topik :D -
K0CKA #56 googléztam GRiD-re és rátaláltam az SG-re és regisztráltam hogy tudjak írni!
(eléggé friss tag vok)
SG a király!Nagyon tetszik ez a fórum! -
#55 Szomszéd ajánlotta.;-) -
#54 google... -
Szabi1991 #53 Toca 3 ban nem találtam egy értelmes magyar szervert se, de láttam googleval, hogy van itt egy Toca 3-as topik, ahol jó kis versenyeket csinálnak :))
pár hónappal később megalakult az SG-s Hungarian Racing Club :DD -
#52 Na most azért tegyük hozzá, ez nem az idegenlégió.Az a gyanúm, hogy igazán izgalmas és fordulatos történeteket itt senkitől sem fogunk hallani.Lényeg, hogy mindenki keresett végigjátszást, letöltést, vagy warezt és ezt dobta ki a kereső.Kb. ennyi. -
#51 Én a csillagkapu oldalát kerestem aminek az angol címe STARGATE, vagyis rövidítve SG és ezt az oldalt dobta ki először! :) Tiszta véletlen... -
#50 Hm él még mind a 3 domain:D -
#49 Először állítólag superwarez.hu volt de akkor én még nem voltam itt:D
Utána párhuzamosan futott 3 domainel (www.sg.hu, www.supergames.hu, www.supergamez.hu). Már az sg-t írom mert az a legrövidebb nem tudom hogy a másik kettő él e még:D -
#48 supergamez.hu? :S
szóval akkor ezért sg :D
eddig el nem tudtam képzelni, hogy mi a rossebért sg a neve :D -
#47 Anno valami játékban elakadtam és se végigjátszás se semmit nem találtam így elkezdtem keresgélni a guglival és ezt dobta ki. :) Kb. ennyi. -
#46 F*sse tudja már.Már több, mint 7 éve volt, amikor supergamez néven futott.De asszem warez FTP címek miatt jártam először ide -
#45 Én még az előző nickemmel, 2000ben kerültem ide, voltam 12 éves:D Akkor még nem volt regisztráció. Valamit kerestem és a google az SG-t dobta ki (még supergamez.hu-ként). Nem is bánom, best fórum:) -
#44 Miért? Hol vagyok egyáltalán? :-)