Hogy kerültél ide?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toca 3 ban nem találtam egy értelmes magyar szervert se, de láttam googleval, hogy van itt egy Toca 3-as topik, ahol jó kis versenyeket csinálnak 😊)

pár hónappal késõbb megalakult az SG-s Hungarian Racing Club 😄D

Dynamic
Na most azért tegyük hozzá, ez nem az idegenlégió.Az a gyanúm, hogy igazán izgalmas és fordulatos történeteket itt senkitõl sem fogunk hallani.Lényeg, hogy mindenki keresett végigjátszást, letöltést, vagy warezt és ezt dobta ki a keresõ.Kb. ennyi.
Fülüke
Én a csillagkapu oldalát kerestem aminek az angol címe STARGATE, vagyis rövidítve SG és ezt az oldalt dobta ki elõször! 😊 Tiszta véletlen...<#circling>

De k*rvajó géped van istenem....

[HUN]FaTaL
Hm él még mind a 3 domain😄

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Elõször állítólag superwarez.hu volt de akkor én még nem voltam itt😄

Utána párhuzamosan futott 3 domainel (www.sg.hu, www.supergames.hu, www.supergamez.hu). Már az sg-t írom mert az a legrövidebb nem tudom hogy a másik kettõ él e még😄

Benny04
supergamez.hu? :S
szóval akkor ezért sg 😄
eddig el nem tudtam képzelni, hogy mi a rossebért sg a neve 😄

raven87
Anno valami játékban elakadtam és se végigjátszás se semmit nem találtam így elkezdtem keresgélni a guglival és ezt dobta ki. 😊 Kb. ennyi.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Dynamic
F*sse tudja már.Már több, mint 7 éve volt, amikor supergamez néven futott.De asszem warez FTP címek miatt jártam elõször ide<#hehe><#hehe><#hehe>
[HUN]FaTaL
Én még az elõzõ nickemmel, 2000ben kerültem ide, voltam 12 éves😄 Akkor még nem volt regisztráció. Valamit kerestem és a google az SG-t dobta ki (még supergamez.hu-ként). Nem is bánom, best fórum😊

Roger6
Miért? Hol vagyok egyáltalán? :-)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

12346
anno még alexease által kreált street legal-al foglalkozó oldalon volt egy link az ezzel foglalkozó sg-s topikra 2002-2003 környékén. néha benézegettem, aztán mikor kötelezõvé vált a regisztráció, elkövettem.

Minstrel
véletlenül beírtam a címsorba az s meg a g betûket

http://topgearhungary.blogspot.com/

Máté94
Hát nem is tudom már,hogy?Azt hiszem úgy,hogy kerestem valamit és ugye ide is regelni kellet.Utána nem nagyon írtam a fórumba sõt semmit mert inkább olvastam.Azt hiszem a Crashday-t kerestem és megtaláltam itt.😊
Azután meg el kezdtem írni és még most is írok!<#vigyor3>
Hû, de rég volt. Keresõn keresztül, az tuti, de hogy milyen témában...

A lényeg, hogy unatkoztam a munkahelyemen, és elkezdtem mindenféle hülyeséget keresni, és miután 10 találatból 4-5 SG-s link volt, elkezdett érdekelni a dolog.

"volt már ilyen topik, sztem zárták is"

Miért kellett zárni? Mi ezzel a baj?

Vihar a fejemben: http://agyvihar.blog.hu/

Benny04
már én is gondolkodtam ilyen topikon...de már megelõztél... 😄
nos én úgy kerültem ide, hogy egy torrnetoldalon feltöltöttek egy olyan pakkot, amiben userballok voltak, én meg azt se tudtam, mik azok, rákerestem a gugliban, és egy sg-s fórumot kikeresett, aztát láttam, hogy milyen szupi ez az oldal, regiztem is egybõl, és immár kezdõlap is.. 😄D

kulabácsi
volt már ilyen topik, sztem zárták is

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Pluskast
Hm annak idején mikor megjelent a Medal of Honor Allied Assault beléptem az egyik magyar klánba és ott hívták fel a figyelmemet, hogy itt nyílt egy Mohha-s topik. Ha jól emlékszem azóta az a gumiszobába került a sok flém miatt<#hehe>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

akkoriban nem volt más, csak supergamez és internetto, utóbbira csak nyugdíjasok jártak, szal nem volt kérdés

BaliBoy
Mármint az enyém?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

zvaragabor
Régen valamilyen játék demót kerestem, és az sg letöltõ részlegéhez kerültem talán gugli segítségével. Regeltem, mert csak úgy tudtam letölteni a játékot. Aztán késõbb a fórum részhez hogyan kerültem, azt nem tudom. Szerintem az NFSU2 mánia miatt kerestem fórumokat.

Chaos Anno Domini

passatgt
én idejöttem meg minden

szucsy89
hú már asszem beírta valaki valahol, tényleg valami autós játékhoz volt segélykérés vagy mi😄
Aquir
tesóm nézegette néha a humoros aranyos képek topicot, én is, aztán egyszercsak belevetettem magam a fórumba <#buck>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

szucsy89
de tényleg általában a gugli elsõk között az sg-t dobja ki😄
BaliBoy
Nem nagyon emlékszem. Az oldalt sztem úgy 2000 táján találtam - akkor még supergamez.hu néven futott. Valszeg valami játékot, vagy játék leírásokat kereshettem. Érdekes lenne egyébként megkeresni a legelsõ postot. (tuti vmi segély kérés volt 😄)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

w77d
elõször azért regeltem, hogy segítséget kérjek pár játékban. Aztán itt ragadtam mert magasan a legjobb magyar fórum XD

REALista
Beírtam a keresõbe hogy Real Madrid és kidobta a keresõ a Real topic-ot...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

czky
Google-ben kerestem valamit...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

szucsy89
haver + gugli

de már nemtom pontosan hogy hogy mi merre, arra emlékszem hogy elõször még csak olvagattam,uána regeltem, asszem elõször 1 vagy 2 topic volt +fav😄 de nem írtam😄 aztán meg adiiiiiiiiiiiiict<#idiota>
én még anno hardware-es problémákra kértem itt választ aztán ittragadtam

Drephis
volt osztálytárs ajánlotta

help

Atti12
Huh jó régen volt, de ha jól emléxek cikkeket olvasgattam, aztán rájöttem hogy jéé van egy forum is 😄 Azóta itt vagyok 😊

keresztfaterom mutatta meg ezt a fórumot, mert unta, hogy ha kell valami valamilyen játékhoz akkor állandóan õt hívtam fel 😛

mondjuk mostmár szinte csak a Sport részlegen vagyok 2 hg joggal 😛

milk41
régebben innen szedtem le a ETCW-t😄

de aktiv igazán ebben az évben lettem csak

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

n3whous3
Na ez velem is így volt, talán 1-2 topikot olvastam, meg híreket és tavaly szeptember óta vagyok aktív fórumos

púúúúú

Beast Machine
Nintendo DS-rõl kerestem infókat, megleltem itt a topikot, s ittragadtam 😊

...vágod?

immovable
asszem gugli<#vigyor3>
Vaxi
én sem emlékszem már 😞
rég volt 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

tugyiti
Egyetemi gépen valamelyik kocka beállitotta kezdõnek én meg böngésztem kicsit rajta ,azóta addict....
Gyocsika
KB ugyanez, haver mutatta, aztán lett netem reggeltem, és azóta kedvenc oldal, nincs olyan h ne nézzek fel, mindig meg van nyitva nálam 😊

tigeroo
fú már nemis tudom...gurugamer fórumon voltam aktív egy ideig, elõtte a gamestar online-on voltam (5 legaktívabb tag között szerintem bennevoltam) csak nem tudtam regelni a GS fórumra és jöttem ide 😄
meg azelõtt demokat töltöttem innen (Gamestar lokálja lassabb volt...)
Haverom mutatta az SG-t, és miután lett netem, elkezdtem a cikkeket olvasni, hónapokig bele sem néztem a fórumba, azóta meg már inkább csak fórum. Igaz régen sokkal jobb és több játékokról szóló cikk volt :S .

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

n3whous3

púúúúú

n3whous3
Praise for the gugli, he made us to an addictive maniac <#idiota>

púúúúú

engem is a gugli hozott ide 😊
bertino
😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Fabio Capello
még anno a Championship Managerrel játszottam, és valamit nem értettem, ezért kerestem egy jó fórumot, elsõ helyen dobta ki az sg CM/FM topikját. Azóta sok víz lefolyt a dunán, és mostmár én vagyok a topik hg-ja 😊

bardocz
Még régebben aszem mmorpg-t kerestem,amit azóta nem játszok,de sg-t látogatom a legtöbbet😊
Muki100
Családon belül van nagy SGs, na meg ha googleban valamit magyarul kerestem ide jutottam de nem regeltem egy ideig mert általában csak a rosszabbik felét látam az SG-nek, végül rszántam magam ^^

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"