203
Nem az érdekel, hogy ki vagy, hanem, hogy hogyan találtál az oldalra :)
-
#43 anno még alexease által kreált street legal-al foglalkozó oldalon volt egy link az ezzel foglalkozó sg-s topikra 2002-2003 környékén. néha benézegettem, aztán mikor kötelezővé vált a regisztráció, elkövettem. -
#42 véletlenül beírtam a címsorba az s meg a g betűket -
#41 Hát nem is tudom már,hogy?Azt hiszem úgy,hogy kerestem valamit és ugye ide is regelni kellet.Utána nem nagyon írtam a fórumba sőt semmit mert inkább olvastam.Azt hiszem a Crashday-t kerestem és megtaláltam itt.:)
Azután meg el kezdtem írni és még most is írok! -
Vlala #40 Hű, de rég volt. Keresőn keresztül, az tuti, de hogy milyen témában...
A lényeg, hogy unatkoztam a munkahelyemen, és elkezdtem mindenféle hülyeséget keresni, és miután 10 találatból 4-5 SG-s link volt, elkezdett érdekelni a dolog. -
reader #39 "volt már ilyen topik, sztem zárták is"
Miért kellett zárni? Mi ezzel a baj? -
#38 már én is gondolkodtam ilyen topikon...de már megelőztél... :D
nos én úgy kerültem ide, hogy egy torrnetoldalon feltöltöttek egy olyan pakkot, amiben userballok voltak, én meg azt se tudtam, mik azok, rákerestem a gugliban, és egy sg-s fórumot kikeresett, aztát láttam, hogy milyen szupi ez az oldal, regiztem is egyből, és immár kezdőlap is.. :DD -
#37 volt már ilyen topik, sztem zárták is -
#36 Hm annak idején mikor megjelent a Medal of Honor Allied Assault beléptem az egyik magyar klánba és ott hívták fel a figyelmemet, hogy itt nyílt egy Mohha-s topik. Ha jól emlékszem azóta az a gumiszobába került a sok flém miatt -
blackgamer #35 akkoriban nem volt más, csak supergamez és internetto, utóbbira csak nyugdíjasok jártak, szal nem volt kérdés -
#34 Mármint az enyém? -
#33 Régen valamilyen játék demót kerestem, és az sg letöltő részlegéhez kerültem talán gugli segítségével. Regeltem, mert csak úgy tudtam letölteni a játékot. Aztán később a fórum részhez hogyan kerültem, azt nem tudom. Szerintem az NFSU2 mánia miatt kerestem fórumokat. -
#32 én idejöttem meg minden -
#31 hú már asszem beírta valaki valahol, tényleg valami autós játékhoz volt segélykérés vagy mi:D -
#30 tesóm nézegette néha a humoros aranyos képek topicot, én is, aztán egyszercsak belevetettem magam a fórumba -
#29 de tényleg általában a gugli elsők között az sg-t dobja ki:D -
#28 Nem nagyon emlékszem. Az oldalt sztem úgy 2000 táján találtam - akkor még supergamez.hu néven futott. Valszeg valami játékot, vagy játék leírásokat kereshettem. Érdekes lenne egyébként megkeresni a legelső postot. (tuti vmi segély kérés volt :D) -
#27 először azért regeltem, hogy segítséget kérjek pár játékban. Aztán itt ragadtam mert magasan a legjobb magyar fórum XD -
#26 Beírtam a keresőbe hogy Real Madrid és kidobta a kereső a Real topic-ot... -
#25 Google-ben kerestem valamit... -
#24 haver + gugli
de már nemtom pontosan hogy hogy mi merre, arra emlékszem hogy először még csak olvagattam,uána regeltem, asszem először 1 vagy 2 topic volt +fav:D de nem írtam:D aztán meg adiiiiiiiiiiiiict -
ba32107 #23 én még anno hardware-es problémákra kértem itt választ aztán ittragadtam -
#22 volt osztálytárs ajánlotta -
#21 Huh jó régen volt, de ha jól emléxek cikkeket olvasgattam, aztán rájöttem hogy jéé van egy forum is :D Azóta itt vagyok :) -
Csesza #20 keresztfaterom mutatta meg ezt a fórumot, mert unta, hogy ha kell valami valamilyen játékhoz akkor állandóan őt hívtam fel :P
mondjuk mostmár szinte csak a Sport részlegen vagyok 2 hg joggal :P -
#19 régebben innen szedtem le a ETCW-t:D
de aktiv igazán ebben az évben lettem csak -
n3whous3 #18 Na ez velem is így volt, talán 1-2 topikot olvastam, meg híreket és tavaly szeptember óta vagyok aktív fórumos -
#17 Nintendo DS-ről kerestem infókat, megleltem itt a topikot, s ittragadtam :) -
#16 asszem gugli -
#15 én sem emlékszem már :(
rég volt :) -
#14 Egyetemi gépen valamelyik kocka beállitotta kezdőnek én meg böngésztem kicsit rajta ,azóta addict.... -
#13 KB ugyanez, haver mutatta, aztán lett netem reggeltem, és azóta kedvenc oldal, nincs olyan h ne nézzek fel, mindig meg van nyitva nálam :) -
#12 fú már nemis tudom...gurugamer fórumon voltam aktív egy ideig, előtte a gamestar online-on voltam (5 legaktívabb tag között szerintem bennevoltam) csak nem tudtam regelni a GS fórumra és jöttem ide :D
meg azelőtt demokat töltöttem innen (Gamestar lokálja lassabb volt...) -
szurop #11 Haverom mutatta az SG-t, és miután lett netem, elkezdtem a cikkeket olvasni, hónapokig bele sem néztem a fórumba, azóta meg már inkább csak fórum. Igaz régen sokkal jobb és több játékokról szóló cikk volt :S . -
n3whous3 #10 [ja és kerestem, hogy létezik-e hasonló topik, de max bemutatkozó topikot találtam, abban meg más a téma.] -
n3whous3 #9 Praise for the gugli, he made us to an addictive maniac -
ldavid #8 engem is a gugli hozott ide :) -
#7 [már nem emlékszik] :( -
#6 még anno a Championship Managerrel játszottam, és valamit nem értettem, ezért kerestem egy jó fórumot, első helyen dobta ki az sg CM/FM topikját. Azóta sok víz lefolyt a dunán, és mostmár én vagyok a topik hg-ja :) -
#5 Még régebben aszem mmorpg-t kerestem,amit azóta nem játszok,de sg-t látogatom a legtöbbet:) -
#4 Családon belül van nagy SGs, na meg ha googleban valamit magyarul kerestem ide jutottam de nem regeltem egy ideig mert általában csak a rosszabbik felét látam az SG-nek, végül rszántam magam ^^