Hogy kerültél ide?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azóta eltelt egy kis idõ
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Fákjúal!
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
am nem tom hogy kerültem ide talán google mikor keresetlem játékhoz dolgokat egybõl ezeket a fórumokat dobta be
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ráadásul már nem egy barátot szereztem innen. SG FTW! 😉
De leginkább a PTTM miatt.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Yo, Bitch!
Viccet félretéve énis guglival kerültem ide... vmi szutykot kerestem, kiadta ezt, megtaláltam a megoldást meg minden... megint keresegéltem emgint itt találtam, aztán meg cikkeket olvastam és ugy voltam hogy reggelek <#nezze>#nezze>
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
[<#hawaii>#hawaii>]
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
leszarom a konfigod...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
jah és nekem is kezdõoldalam 😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
(eléggé friss tag vok<#nyes>#nyes>)
SG a király!Nagyon tetszik ez a fórum!