Hogy kerültél ide?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ScarY MAN
régvolt 😄 nemtom 😊

...

Pistike 007
Én sosem regisztráltam az SG-re, én nem is fogok. Még egy hsz-t sem írtam egyik topikba sem. Persze majd SG...<#szomoru2>

PíszLávJuniti
'99 ben láttam meg akkori számtek órán az oldalt játékok híreivel, aztán végigkattingatva jé van fórum is, ahol kezdtem olvasgatni, és sok furcsa beírást olvasva én is elkezdtem irkálni, akkor még reg nélkül..
azóta eltelt egy kis idõ

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Doog
Google-be kerestem valamit és ide jutottam. 😊

...::::::...

Sanyix
A zinternettel.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

ronihun
régen sok forumra regeltem aztán csak ez tetszett annnyira h itt maradjak

...

Bandee1987
Nem is tom...anno asszem még joebacsi mutatta ezt a fórumot, aztán végül amikor bejött az adsl net hozzám is, akkor feljöttem, és ittragadtam 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

[HUN]FaTaL
supergamerznek sosem hívták csak supergameznek😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Pff már jó régen google által.
ffxi
56k-s modem idején warezolni akartam (hogy képzelhettem ezt...? O_o) és a gamerz szóra kidobta (a yahoo vagy az altavizsla? nem emléxem) supergamerz(így hívták anno). És így leltem rá.

Fákjúal!

Játékfejlesztõ csapatba kerültem, ott mindenki ezt nézte, meg SG segített is a bandának, mert elõre pakolta a topicunkat stb. Aztán a project elsüllyedt (nem pusztult, még szuszog), én is el-elmaradtam onnan, de SG maradt.

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

Pepsi Twist
én asszem 2004be kezdtem ide járni aztán csak most 1 éve reggeltem mert sosem találtam a "regisztráció" gombot 😛

am nem tom hogy kerültem ide talán google mikor keresetlem játékhoz dolgokat egybõl ezeket a fórumokat dobta be

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

kemszi2
én asszem különbözõ játékok kapcsán kerültem ide..vagy a world racing 2,vagy a street legal miatt.már nem emléxem.aztán ide szoktam
Mit nem lehet a mostwanted-be tudni? lol 😄

Én már 2003 óta itt vagyok, html-t akartam megtanulni, az sg-t is kidobta a google, elkezdtem olvasgatni, és beregeltem. VOlt 1 év szünetem, a régi nickemet meg az emailcímet is elfejetettem, és újra kellett regelnem.

mucsácsó
Nekem is haverom mutatta még, aztán emléksze...anno a Half-Life 2 nálam mindig kifagyott, majd beregeltem ide, hogy segítséget kérjek...aztán azóta itt vagyok. Nem bántam meg, legjobb fórum, sok jó arccal együtt. 😉
Ráadásul már nem egy barátot szereztem innen. SG FTW! 😉
Willi Betz
Én a hülye haverom miatt regeltem.
De leginkább a PTTM miatt.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

PJack
én régen imádtam a mostwantedet, de nemtudtam végigvinni és kerestem egy fórumot ahol leírják hogykell, ami egy saját sg fórum volt. ott voltam jó fél évig aztán megtaláltam az esgét és voilá.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Szintén: beírtam a keresõbe, hogy fórum, és ezt is kidobta többek közt. Mindenképp olyan helyre akartam jönni, ahol nem találkozok régi ismerõsökkel (régebben más helyeken fórumoztam-->zenei), és mindenféle általános téma is van egy fórumon belül, hát ez olyannak tûnt. Aztán regisztráltam és mérgelõdtem, hogy nem tudok 3 hónapig gumiszobába írni. Már nagyon kíváncsi voltam, mi van ott, aztán másokat kérdezgettem, de végül letelt a 3 hónap és éjjen. 😄D

Beírtam a gúgliba,hogy sok n00b,és ez az oldal jött elõ:o

Dragooon
kerestem valamit.google.sg.
sziasztok

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Olcsy
Voltam zárás elõtt...Sok értelme nincs a témának.<#banplz><#vigyor>

RIZLA
kocsival jöttem ..........

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Laky
google :>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

BaliBoy
Végig olvastam azt a topikot, meg a linkeket megnézegettem. És én még azt hittem, hogy elég régi motoros vagyok itt. Hát tévedtem. 😄D

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Rockynhooo
haverom mindig irgalmatlan szar vicceket mesélt és mindig mondta hogy az sg-rõl van.. aztán beregeltem de nem nagyon forumoztam csak olvasgattam a vicc topikot... aztán elkeztem terjeszkedni meg többet írogatni 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Aznap lett net, és elÍrtam a webcÍmet.<#vigyor5>

Super Saiyan
nyomkodtam a gomboka😄D: pl sdcxv.hu mzdfgmz.hu sg.hu ef.hu meg ilyenek 😄unatkoztam xD

>:C

motyodlee
játékosok foruma elég látogatott volt egyidõben...

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

ForzaInter
beírtam anno még suliban googleba hogy Inter és kidobta Inter topikot😄 azt olvasgattam prá évig, aztán miko lett net beregeltem😄

Yo, Bitch!

én ide születtem <#idiota>
Viccet félretéve énis guglival kerültem ide... vmi szutykot kerestem, kiadta ezt, megtaláltam a megoldást meg minden... megint keresegéltem emgint itt találtam, aztán meg cikkeket olvastam és ugy voltam hogy reggelek <#nezze>

Ha jól emlékszem (a változatosság kedvéért) google-n találtam rá az oldalra, aztán olvasgattam a tudományos cikkeket, és láttam, hogy milyen jól el vannak egymással a fórumozók, így egyszer én is regeltem és elkezdtem írogatni. Kb. ennyi a történet.

Palinko
én is google... hogy mit kerestem már nemtudom de hogy google által az biztos
John Cena
Google-n kerestem valami játékhoz magyarosítást stb. azt mindíg SG-n találtam 1-2 linket azt beregisztráltam😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

DJ Skyline
volt osztálytársam (seAke) által

fanka93
regisztráltam<#wow2>

Pluskast
Én az idegenlégió honlapján leltem rá az oldalra!!!<#idiota><#idiota>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

zeli
Newhouse unatkozott 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

OrioN the S
engem az SG talalt meg <#vigyor3>

[<#hawaii>]

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Benny04
köszi 😊

zmeor
+ nem értem hogy miért jobb valakinek hogy tudja h egy másik ember hogy került ide

leszarom a konfigod...

zmeor
+ nem értem hogy miért jobb valakinek hogy egy másik ember hogy került ide

leszarom a konfigod...

fránya google 😞

Doomista
bátyám itt olvasgatta a hireket nagyon nagyon régen,aztán énis,végül a forumon kötöttem ki...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

zeli
Én meg nem is tudom...Google mutatta elõször nekem is, aztán mikor itthon is lett netem, beregeltem. Hú, de furcsa volt, még az elsõ favtopikra is emlékszem 😊 aztán sokáig csak kb 6 topik volt favba, most meg van vagy 77 😮
jah és nekem is kezdõoldalam 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

kuci06
... a humoros és aranyos képek topik 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

googléztam GRiD-re és rátaláltam az SG-re és regisztráltam hogy tudjak írni!
(eléggé friss tag vok<#nyes>)

SG a király!Nagyon tetszik ez a fórum!

dragon11
Szomszéd ajánlotta.;-)

mama2
google...

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.