Hogy kerültél ide?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
warez

Bazinga!

Ezt meg már mondták...<#nezze>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

A Sacred hez kellett segitség,és azután itt ragadtam.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Én TDU-ba megismerkedtem a mai eggyik legjobb haverommal Memphissel és õ mondta hogy nézegessem az SG-t.És így már ez a kezdõlapom =)

Gladiator
van már ilyen topik.

A közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei topik volt belinkelve már nem tudom melyik fórumra és így. 😊 Olvasgattam sokáig, aztán regeltem.

Prézli
Egyszer régen a MAFIA-hoz kellett volna valami, és idetaláltam.
Regisztráláskor mind a nyomi, morzsa, neo nevek foglaltak voltak, így beírtam valami hülyeséget, hogy egyáltalán mûködik-e... és így lettem Prézli

jaszy
Fegyveres <#gun> banditák kényszerítettek.
Egy pincébe<#falbav> voltam zárva, aztán megtörtem és regiztem 😊

Egyébként google. Valamit kerestem és itt kötöttem ki...... nem bántam meg
<#worship>

Kojiro
Én még akkoribban csak papíron leveleztem az SG-sekkel, késõbb, mikor feltalálták az internetet, már nem kellett várnom egy replyre egy hetet.
Na ezért regeltem.

<#vigyor2>

Amúgy asszem SoF2 miatt, és egy haveromtól hallotam errõl az oldalról ,aki megigérte a múltkor, hogy felhív és az egyik nap átjön, de baszik rá.

Kojiro ergo sum.

erieskrisz
Megmondom öszintén fogalmam sincs de szerintem valami jatékmiat keveredtem sg re szerintem google bár nem vagyok biztos benne<#fejvakaras><#conf><#wilting><#help>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Far Cry, hic.

http://thenamelessphoto.com/

NessieGraf
Én elgépeltem a címet amit kerestem, pontosabban a del helyett entert ütöttem.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

NeverwinterKING
én elõször egy másik fórumon voltam. de az sgs motorra épült és lehetett körlevelet kérni felíratkoztam. és ide tévedtem 😄
az a lényeg h egy másik fórumból jöttem, mint egy alien XD

\"You are fucking crazy people!\"

gugliból idetévedtem, aztán rájöttem, hogy sok okosság van itt, egy évig kb csak olvasgattam, aztán egy év után reggeltem de nem nagyon írogattam, és rá egy évre pedig elkezdtem aktívan fórumozni, vagy valami ilyesmi
eloszor amikor ide tevedtem de meg nem regeltem az ezrt volt mert atbaszott egy gyerek es azt mondta mennyek fel a supergamez.hu ra es onnan minden jatekot letok tolteni ingyen meg programot 😄
felkeltem es valami azt sugta hogy irjam be hogy www.sg.hu mert az joh 😄
GregSB
Detto. Valami játékot kerestem 😄

Dark Angel 666
én a Startlapról ismertem meg az oldalt kb 7 éve , akkor még nem regeltem , mert nem láttam értelmét

biztos linkeltél neki valami szépet<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Lunatic83
kaptam egy diecast modellautót, ami felesleges volt számomra, mivel nem láttam értelmét megtartani egy "játékautót", így el akartam adni, s ezt dobta ki a barátom,a google, beregisztráltam, felraktam egy hirdetést a Modellautók témában, az autó elkelt, de az a sok "idióta" modellautó gyûjtõ megfertõzött a gyûjtés szenvedélyével és azóta ott szívom a vérüket... <#ravasz1>

Xbox Live: Lunatic HUN

Dying Soul
fogalmam sincs. kicsi voltam még, évekig csak hírt olvastam, semmi fórum.

gameplusz
Rég volt már, elõzõ nickemmel. Nem emlékszem.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

1ik haverom linkelt egy jó sg topikot vmien témába ennek hatására regiztem.<#email>

utgyuru
nagybátyám ajánlotta.

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

DanielT
Superwarez.
Botond
Szintén mmo-s community miatt. 😊
FZoleee
Google... Mindig kiadott pár találatot innen az sg-rõl is, gondoltam, hogy benézek, aztán beregeltem, bár nem vagyok valami aktív <#wave>
Attila8805
A haverom segített!
(Thx Google)<#worship><#worship>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

MerlinW
Fórumra volt szüksége egy kedves ismerõsömnek és emlékeztem a pár oldal által használt sg - saját fórum szolgáltatásra. Hát ekkor mélyedtem el benne elõször (még az unreg idõkben volt valamikor).

[merlinw.org]

Haver mutatta Warrior Within miatt talán.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
én is, ráadásul ugyanaz a játék 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Shiwo
haver ajánlott egy mmorpg-t (nem, nem a wowot 😊 és annak a játékosai írkálnak ide a fórumra, így keveredtem az sg-re

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

szerintem hülyült mert ha igaz lenne akkor tette volna a linket is 😄

na azé mert most wanted-be nem lehet elakadni 😄

n3whous3
linket esetleg?

púúúúú

Hecker007
googlin keresztül, photoshophoz kerestem valamit még anno 😊 😊

Rage47
van ilyen topik :p más címmel
PJack
jóvan rosszul mondtam.
egészen konkrétan most wantedes betütipust kerestem 😄
vagy vmi ilyesmi, de biztos h mostwanteddel volt kapcsolatban xD

Pain is inevitable. Suffering is optional.

schrank
BB eltanácsolt a batlefild.hu-ról <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

hunbasser
googleban elég sok sg-s hírre találtam rá meg más oldalakon is voltak sg-s cikkek,aztán mindig olvasgattam az sg-s cikkeket folyamatosan,és rájöttem,hogy van fórum is 😊 eleinte csak a veszett jó hangszerek topikba írtam azt hiszem.

ReaL MaDRid x siempre

Zomil
én anno 2005-ben mikor elkezdtem guild wars-ozni, a pcdome-on forumoztam, aztán valakitöl hallottam, h itt elég sokan irkálnak a forumba, igy beregeltem és azota itt vagyok 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

bár vagy 2 hónapig unreg voltam 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

2003-ban meg akartam vásárolni a Final Fantasy VII-et, és itt is megkérdeztem 😛

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

VRSDM
még nagyon régen az oldal kezdetén, volt egy elõzetes cikk az ofp-rõl. na annak a nyomtatott verzióját láttam egy magazinban. és ott volt a forrás.
azóta vagyok 😊

u dont have to listen anybody else but me

setuh
en is anno vmi jatekrol kerestem vmit es ezt dobta ki,aztan maskor megint ezt es gondoltam ez eleg nepszeru forum ide erdemes lenne regelni😊.kb igy volt.engem az erdekelne h az sg miota fut?mert en ahoz kepest aszem keson talatam meg...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

joebacsi
itt születtem

(#52)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

BiG G
még annó egy zenekarnak regeltem itt ingyen fórumot, aztán valamiért ebbe a fórumba is beregeltem, és a sok állatság láttán itt maradtam 😄

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

n3whous3
Meg nem értem miért kell eme hozzászólást megosztanod velünk.

Egyébként pedig érdekes olvasni az ilyeneket (ja és te is befoghatod, elnézve a nyitott topikjaid némelyikét)

púúúúú

GregSB
Kényszerítettek 😄

desigo
haver mondta,hogy Index,ProH,meg sg a legjobb

persze nem ebben a sorrendben xD