23
  • kev
    Én nem tudom mi a baj Matthew McConaughey-vel. Kisportolt, jó drámai és vígjáték szinész. Caprio egy kis gizda mellette, akkor is ha "felfujatja" magát.
  • rolinev92
    hát nem tudom de nem hinném hogy jó ötlet lenne ilyen ismert színészeket felkérni inkább egy kevésbé ismerteket de akik jobban hasonlítanak a karakterre
  • Yutani
    Viszont ha összehozzák Batmant Amerika Kapitánnyal a Bosszúálló Angyalokban, lehet trükközni a megjelenítéssel, mint anno Jean Claude Van Damme-mal a Dupla dinamitban. :))))
  • Yutani
    Legyen Christian Bale Amerika Kapitány. Ő jó színész, és a fizikuma is megvan hozzá.
  • onimusha
    *szétkoxolt
  • onimusha
    uhh, mettyú mekkánehéj nagyon nem kéne ide, ha vigyorog pont olyan ronda feje van mint a sex és new yorkből a göndör hajú szöszi csajnak :D, ide minimum egy szétkocolt idióta izomagy kéne mondjuk Hulk Hogan :D
  • Chocho
    Többen írjátok itt, hogy "jó színész". Igen, DeCaprio zseniális színész, de azt elfelejtitek, hogy ez a szerep nem kíván ilyen embert.
  • Chocho
    Egyetértek... Amerika kapitány azért ennél jóval termetesebb alak.
  • Loverman
    1 indok amiért DiCaprio nem lenne jó: ő ehhez alacsony.
  • Nethyrrea
    jó színész, ez tény (kapj el ha tudsz, new york bandái, véres gyémánt, stb), de ehhez a filmhez valahogy nem. mcconaughey feje valahogy jobban "amerikakapitányos". dicaprio valahogy komolytalanul gyerekes arcot kölcsönözne neki.
  • mad363
    ja meg egy kis anyag és kész is...
  • invidia
    testfelépítés?csak nézzétek meg bale-t az equilibriumban, a gépészben aztán a batmanben...gyenge 15 kiló izommal játszik fel-le...jó edző, kaja, fél év akár caprio játszhatja hulkot cg nélkül:)
  • CybeRick
    Matthew McConaughey szerintem jó választás lenne. A karaktere nagyjából stimmel is. DiCaprio valahogy nekem nem tetszene. Akkor már inkább Joe Flanigan, kb annyi köze lenne hozzá.
  • Szolnokboy1
    Sztem Matthew Fox lenne a legjobb. pont. test és arcfelépítése alapján simán adja magát, nem nagy sztár, de jó színész.
  • sugarman
    Én sem szeretem Capriot, de el ell ismerni, hoyg jó színész. Kapj el ha tudsz...
  • cobra64
    álarc alatt úgysem látszik :)
  • Risu Führer
    ott a pont.

különben mostanában nem is szépfiú eléggé pizzaképe lett :)
  • Mister
    1, Caprio szerintem is jó színész, csak épp beskatulyáztuk.
    2, Ha mégis ő lenne Amerika kapitány, az azért szerintem kedvezne a zenés táncos jeleneteknek, nem?
  • DonMaros
    Dicapriónak az a baja hogy egyszer elvállalta a szépfiú szerepet és azóta totál rá lett sütve. Bár nem tartanám megfelelőnek amerika kapitány szerepére de tény hogy jó színész, aki nem hiszi nézi meg a Véres Gyémánt, A Tégla vagy az Egy Kosaras Naplója című filmeket. Nem muszáj a Titaticból kiiindulni
  • Chris05
    Bocsi bitbandita, de én sem tartom sokra. Szerintem is kicsit "géj gáj". Semmi kiemelkedőt nem láttam a színészi munkájában, max azt, hogy okosan tud nézni.
  • bitbandita
    Faarcú b.gyerek (gondolom DiCapriora gondoltál)???? Ez a fiúk sorsa, Egy kosaras naplója, Gilbert Grape, Teljes napfogyatkozás... ugye nem láttad egyiket sem? Én meg azt remélem, hogy egy ilyen tehetség nem alacsonyítja le magát egy ilyen címmel!
  • Chris05
    Nézzük a jó oldalát. Ha Leo lesz Captain America, akkor legalább megtudhatjuk, hogy nem szabad izomzatilag kinéznie egy új szuperhősnek. Ellenben Brad Pitt és Matthew McConaughey segítségével még meg is tudhatjuk az ellenkezőét is.
  • Aram95
    Remélem nem. Nem akarom hogy egy faarcú b@zigyerek legyen Amerika Kapitány.