Új Amerika kapitány jelöltek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem tudom mi a baj Matthew McConaughey-vel. Kisportolt, jó drámai és vígjáték szinész. Caprio egy kis gizda mellette, akkor is ha "felfujatja" magát.
hát nem tudom de nem hinném hogy jó ötlet lenne ilyen ismert színészeket felkérni inkább egy kevésbé ismerteket de akik jobban hasonlítanak a karakterre
Viszont ha összehozzák Batmant Amerika Kapitánnyal a Bosszúálló Angyalokban, lehet trükközni a megjelenítéssel, mint anno Jean Claude Van Damme-mal a Dupla dinamitban. 😊)))
Nothing to say
Legyen Christian Bale Amerika Kapitány. Õ jó színész, és a fizikuma is megvan hozzá.
Nothing to say
*szétkoxolt
xbox360+komputer
uhh, mettyú mekkánehéj nagyon nem kéne ide, ha vigyorog pont olyan ronda feje van mint a sex és new yorkbõl a göndör hajú szöszi csajnak 😄, ide minimum egy szétkocolt idióta izomagy kéne mondjuk Hulk Hogan 😄
xbox360+komputer
Többen írjátok itt, hogy "jó színész". Igen, DeCaprio zseniális színész, de azt elfelejtitek, hogy ez a szerep nem kíván ilyen embert.
Gaming is believing.
1 indok amiért DiCaprio nem lenne jó: õ ehhez alacsony.
jó színész, ez tény (kapj el ha tudsz, new york bandái, véres gyémánt, stb), de ehhez a filmhez valahogy nem. mcconaughey feje valahogy jobban "amerikakapitányos". dicaprio valahogy komolytalanul gyerekes arcot kölcsönözne neki.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
ja meg egy kis anyag és kész is...
testfelépítés?csak nézzétek meg bale-t az equilibriumban, a gépészben aztán a batmanben...gyenge 15 kiló izommal játszik fel-le...jó edzõ, kaja, fél év akár caprio játszhatja hulkot cg nélkül😊
Matthew McConaughey szerintem jó választás lenne. A karaktere nagyjából stimmel is. DiCaprio valahogy nekem nem tetszene. Akkor már inkább Joe Flanigan, kb annyi köze lenne hozzá.
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Sztem Matthew Fox lenne a legjobb. pont. test és arcfelépítése alapján simán adja magát, nem nagy sztár, de jó színész.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Én sem szeretem Capriot, de el ell ismerni, hoyg jó színész. Kapj el ha tudsz...
álarc alatt úgysem látszik 😊
ott a pont.
különben mostanában nem is szépfiú eléggé pizzaképe lett 😊
különben mostanában nem is szépfiú eléggé pizzaképe lett 😊
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
1, Caprio szerintem is jó színész, csak épp beskatulyáztuk.
2, Ha mégis õ lenne Amerika kapitány, az azért szerintem kedvezne a zenés táncos jeleneteknek, nem? <#idiota>#idiota>
2, Ha mégis õ lenne Amerika kapitány, az azért szerintem kedvezne a zenés táncos jeleneteknek, nem? <#idiota>#idiota>
Dicapriónak az a baja hogy egyszer elvállalta a szépfiú szerepet és azóta totál rá lett sütve. Bár nem tartanám megfelelõnek amerika kapitány szerepére de tény hogy jó színész, aki nem hiszi nézi meg a Véres Gyémánt, A Tégla vagy az Egy Kosaras Naplója címû filmeket. Nem muszáj a Titaticból kiiindulni<#vigyor3>#vigyor3>
Bocsi bitbandita, de én sem tartom sokra. Szerintem is kicsit "géj gáj". Semmi kiemelkedõt nem láttam a színészi munkájában, max azt, hogy okosan tud nézni.
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
Faarcú b.gyerek (gondolom DiCapriora gondoltál)???? Ez a fiúk sorsa, Egy kosaras naplója, Gilbert Grape, Teljes napfogyatkozás... ugye nem láttad egyiket sem? Én meg azt remélem, hogy egy ilyen tehetség nem alacsonyítja le magát egy ilyen címmel!
Nézzük a jó oldalát. Ha Leo lesz Captain America, akkor legalább megtudhatjuk, hogy nem szabad izomzatilag kinéznie egy új szuperhõsnek. Ellenben Brad Pitt és Matthew McConaughey segítségével még meg is tudhatjuk az ellenkezõét is.
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
Remélem nem. Nem akarom hogy egy faarcú b@zigyerek legyen Amerika Kapitány.