Ötvös Tibor

Új Amerika kapitány jelöltek

Úgy tűnik Matthew McConaughey helyett a Marvel valódi szupersztárokat kíván megnyerni magának a tervezett Amerika kapitány mozifilmbe.

A Marvel nem sokat teketóriázik mióta saját kezébe vette képregényeinek filmes sorsát. A Vasemberrel bebizonyították, hogy mire is képesek, jelenleg pedig A hihetetlen Hulk próbálja megnyerni magának a nézőket.

Jelenleg több szuperhősfilm is az előkészületi fázisban van, ám mindezek közül valószínű a Bosszú angyalai sorozatot is felvezető Amerika kapitány film élvez abszolút elsőbbséget.

Korábban beszámoltunk róla, miszerint a stúdió újra egy igazi szupersztárt akar meggyőzni eme nem kis szerepre és elsőnek Matthew McConaughey neve merült fel. Ám a Marvel azóta kijelentette, hogy a legszívesebben Leonardo DiCaprio vagy Brad Pitt prezentálásában indítanák útjára Amerika hősének kalandjait.

A két színésztől még nem érkezett visszajelzés, de a pletykák szerint a Marvel minden követ meg akar mozgatni Leo megnyeréséhez. Reméljük sikerül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kev #23
    Én nem tudom mi a baj Matthew McConaughey-vel. Kisportolt, jó drámai és vígjáték szinész. Caprio egy kis gizda mellette, akkor is ha "felfujatja" magát.
  • rolinev92 #22
    hát nem tudom de nem hinném hogy jó ötlet lenne ilyen ismert színészeket felkérni inkább egy kevésbé ismerteket de akik jobban hasonlítanak a karakterre
  • Yutani #21
    Viszont ha összehozzák Batmant Amerika Kapitánnyal a Bosszúálló Angyalokban, lehet trükközni a megjelenítéssel, mint anno Jean Claude Van Damme-mal a Dupla dinamitban. :))))
  • Yutani #20
    Legyen Christian Bale Amerika Kapitány. Ő jó színész, és a fizikuma is megvan hozzá.
  • onimusha #19
    *szétkoxolt
  • onimusha #18
    uhh, mettyú mekkánehéj nagyon nem kéne ide, ha vigyorog pont olyan ronda feje van mint a sex és new yorkből a göndör hajú szöszi csajnak :D, ide minimum egy szétkocolt idióta izomagy kéne mondjuk Hulk Hogan :D
  • Chocho #17
    Többen írjátok itt, hogy "jó színész". Igen, DeCaprio zseniális színész, de azt elfelejtitek, hogy ez a szerep nem kíván ilyen embert.
  • Chocho #16
    Egyetértek... Amerika kapitány azért ennél jóval termetesebb alak.
  • Loverman #15
    1 indok amiért DiCaprio nem lenne jó: ő ehhez alacsony.
  • Nethyrrea #14
    jó színész, ez tény (kapj el ha tudsz, new york bandái, véres gyémánt, stb), de ehhez a filmhez valahogy nem. mcconaughey feje valahogy jobban "amerikakapitányos". dicaprio valahogy komolytalanul gyerekes arcot kölcsönözne neki.