Belenéznek a laptopokba az amerikai vámosok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Ismerõsöm mesélte... , na igen Õ is hallotta valahol... Valami konkrétabb ? És a mobilodat se merészeld magaddal hurcolni, ha nincs nálad az összes Java játékról a névre szóló Áfás számla A4-es méretben , mert még fejbelõhetnek...
Ez itt a REKLAM helye: http://index.hu/politika/belfold/schiffer9008/
Régebbi verzióban nem volt ilyen. Végre!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Internetre feltöltve milliónyi tárhely áll rendelkezésre, ahol a titkosított cuccaimat tárolhatom, a Világ bármely pontján letölthetem...
Basszus, most nem értem : most vagy nekem túl magas az IQ-m, vagy az USA hatóságok embereinek túl alacsony?...
Van még egyáltalán valaki, aki az USA-ba vágyik?!
Én már évek óta NEM!
Nálam már az is kiverte a biztosítékot, hogy le akarják venni az ujjlenyomatomat, holott nem vagyok bûnözõ!
Úgy gondolom, hogy nem vagyok hajlandó megadni a bankszámla számaimat, email-címemet, munkáltatóm adatait, ingatlanom telekkönyvi adatait az USA hatóságainak egy rühes vízum miatt!!! Az meg végképp felháborít, minek kellene a munkáltatóm ill a gyerekeim iskolájának igazgatójától beleegyezési nyilatkozatot kérnem, ha bárhova utazom?! (USA vízum feltétele ez is!)
Azt sem értem, hogy Európa országai miért nem követelnek hasonló adatokat az USA állampolgáraitól?! (Ujjlenyomat, vérvétel, notebook-vizsgálat, bankszámlaszám, ingatlan-adatok, munkáltató nyilatkozatai, stb.)
Ja, és a beutazás elõtt 3 nappal internetes regisztrációt kellene elõírni!
Lehet, elgondolkoznának kicsit, vajon kell-e nekik ez a csesztetés?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
Ki nem szarja le a Visztát?
Tegye fel a kezet ki az aki onszantabol, mondjuk nyaralas celjabol (tehat nem hivatalbol) utazna az Egyesult Allamokba?
Ha titkosítva van valami, az nem gyanús? Fõleg ha a balfasz vámos észre se veszi a rejtett dolgokat. Esetleg nem rejted meg nem is titkosítod, csak átnevezed kiterjesztéssel együtt, mit tud csinálni?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"The voices are back... Excellent.\"
\"The voices are back... Excellent.\"
Masik dolog, hogy neten keresztul erem el a dolgaimat, ergo olyat nem viszek, amit ott ne tudnek konnyeden beszerezni. Ilyenforman egy idiota allat, aki illegalis filmet visz a laptopjan az USA-ba. Zenet itthonrol is tudom streameltetni, vagy akar VPN, egyszeru megoldasokkal lehet bohockodni. Jo upload kell hozza, nem ilyen sittes ~25k, amit T-teso dobal. Vagy csak egyszeruen vesz az ember egy kulso vinyot, azt meg nezegethetik, hogy milyen frankon csillog a boritas.
iPod-ot is atnezik remelem lassan, aztan johetnek a nyomorek jogvedok, hogy ticcsakbejazipodot, mert tamogatja a zenemasolast.
B*zi egy vilagban elunk.
A jogvedoknel szanalmasabb nincs ezen a vilagon. RIAA, MPAA, pfff
Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehûti a lábamat.
https://twitter.com/foodlfg
<#mf1>#mf1><#eplus2>#eplus2><#duhos2>#duhos2>
Biztos nem lesz jó érzés ha a nyaralás az usában -300 ezer forint- uszott, de legalábbis a repülöjegy tuti kidobás volt, plusz még a laptopod is elkobozzák. Akkor aztán tiszta haszon lett az utazás, és a hajadra kenheted a tizenszázanezer bájtos kulcsodat.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Szóval feltételezhetjük hogy a legtöbb ember ismeri a jelszót a saját adataihoz :)
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Vámos: - "Mi a kód?"
Én: - "Miféle kód?"
MUHAHHAHHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAA
Egyébként tényleg röhely, 10MB-on Shakespeare összesnyi tenorista tervet lehet írni. Az pedig nem kevés, sok ármánnyal és cselszövéssel :).
Céges szinten ez gáz, gondolom így akarják a titkosító piacot fellendíteni. Clinton ugye feloldotta a legtöbb titkosítási export-korlátozást (akkor 56 bit-nyi szimmetrikus kulcs volt a limit) kivéve a "gonosz" országokba. Igaz, cserébe aláírta a DMCA-t.
Hmm... most hogy belegondolok, a zsaroló vírus feltörése is illegális, a vírusirtó cég felhívása a "közös, elosztott" törésre pedig felbujtás... A "mozis" törvény védi a vírust, beteg világ...
Na most: ha a merevlemezt ideigelenesen, az átvizsgálás alatti idõre kiveszem a laptop-bõl, akkor ugye magát a laptopot átkutathatják, mert az koffer (bár a merevlemez nélkül nem érnek vele semmit), de a merevlemezt magát nem, mivel az már önállóan nem számít "koffernek", nem? A vinyót egyszerûen beteszem valamelyik hátizsákomba és ennyi...
na most ha te egy átlagember vagy akkor vszinü nagyobb szopás hogy mondjuk a 200 ezres laptopod soha nem kapod vissza, ha meg biznisz men, akkor hogy nem tudod a céges ügyeket intézni az usában.
Ezután mit fogsz tenni?
Szerintem megadod a kulcsot.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Ez hihetetlen pofatlansag. Mondjuk ha lenne notebookom azt sokaig nem kellene nezni. Valoszinu egy default winfos meg egy Guild Wars kliensen kivul semmit se talalnanak :)
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Tiszta 1984 lesz lassan..... <#banplz>#banplz>
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Starcraft + Diablo III - esemve
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png