216
James Bond 007: Quantum of Solace
-
#176 sZIASZTOK
A toronyban verekedős jelenetet ,hogy kell megcsinálni.Amikor le van lassítva minden és 1 célkereszt mozgatható.van mikor zöld lesz és előnyt szerzek de mikor leesünk az álványra a csővel mindig elkalapál. -
strebacom #175 nekem is ez a véleményem!! -
#174 Végigvittem én is. 7/10. Szerintem nem volt unalmas. Grafika közepes.
-
strebacom #173 Na bammeg dobj egy mailcimet.... -
#172 Azért mert csórikám nem csinált profilt , anélkül meg nem ment. -
zsotesz #171 Végignyomtam, egynek jó volt de semmi több. Nem értem néhány emberkénél mi ez a nem menti el játékot hiba. Nálam nem volt ilyen gond. -
#170 ezta kurva geci játékot hogy nem mentet el semmit valaki adjon egy mnetést nekem légyszives mert nem kezdem elöről megint -
#169 nem rossz, de az előző film sokkal jobb volt(sztem), az új Bond-zene meg iszonyú gáz -
strebacom #168 A film nagyon jó nézzétek meg!!! -
strebacom #167 Fel kell törni..tarts lenyomva az F gombot a többire rájösz!! -
The Best #166 A csonakházhoz hogy lehet bejutni a kodod nem tudom beutni -
#165 senkinek sem akad be a játék? lefagy meg minden -
#164 ez is tetszett a játékban -
#163 azért végigjátszottam és nem bántam meg, mert a vonatos rész meg a mérgezéses rész pl. tetszett....de a #152-es hsz-omat tartom -
#162 -
#161 paint powa -
#160 Gondoltam csinálok egy fejlécet a topic-nak. Ha tetszik akkor rakja be egy illetékes. -
#159 Topik fejléc -
#158 Csak nálam akad be minden ok nélkül a játék? Simán megy aztán meghal. -
#157 bolt polcáról b+ -
#156 azt még nem próbáltam, de már más is említette....
...pedig a cod4 szuper volt, imádtam -
#155 ahogy a Treyarch másik munkája a cod 5 is az -
gruber trans #154 üdv mindenkinek
ezt a 007es játékot honnan lehet leszedni?
ha vki tudna egy linket megköszönném!!
elöre is kösszz -
#153 Hát másabb mint azok, de nem mondanám, hogy rossz, legalábbis nekem tetszett. A hossza is pont jó, voltak jó és izgalmas lövöldözések szép helyeken, pusztakezes likvidálás (mondjuk a Dead to Rights szintet nem üti meg). Bár a történetet elég érdekesen vezették, nyilván arra alapoztak ,hogy megnézed/megnézted a filmeket. Kétségtelen, hogy nem egy GoW, de azért jól el lehet vele szórakozni. -
#152 3-4 részen vagyok túl, nagy csalódás ez a játék a Nolf1-2 és 007Nightfire játékok után.... -
#151 4 max 5 órás az egész! -
#150 Császtok valaki tudna nekem küldeni 1 gyors torrentet amivel vagy 10-14 óra alatt lent lenne a game? köszi császtok -
#149 Na ez jó hír. Kösz. -
#148 az még nagyon az eleje,még van csomó pálya onnan -
#147 Legalább három pályán kifejezeten mondják hogy lopakodni célszerü.
-
#146 Jól sejtem, hogy ez a játék marha rövid? A Boliviás barlangos lövölde után azért ugye van még vagy 5-6 pálya? -
#145 Milyen lopakodás, ebbe az új Bond stílusba az már nem fér bele. Ez az én vagyok a Jani, csúnyán nézek és mindenkit ledarálok Bond. Nem pedig a régi sármos, nőcsábász, poénos kissé szélhámos angol úr, aki először az eszével operál aztán ha az nem jött be marad az erőszak. Persze lehet csak én látom így :)
A játék nekem amúgy tetszik (elején tartok még) -
#144 ott elöször én sem tudtam mit kell,igaz kb éjfél volt :D -
#143 a W,A,S,D gombokat kell nyomkodni, vagyis épp azt, amelyiknél majd zölden fog jelezni.(gyors reflex kell hozzá xd)Tehát mondjuk ha a jobb nyílnál fog bevillani zöldre akkor az A gombot nyomod meg gyorsan, stb. 5-ször kell jól csinálnod és akkor kinyílik az ajtó. Max. 3-szor ronthatsz,ennyi. -
#142 Hihetetlenül bonyolult dolog xD -
gabika110 #141 sziasztok! tudja valaki hogy az első pályán hogy kell kinyitni a kodos kaput? elöre is köszi. -
#140 Szevasztok!! Megmondanátok h hol lehet felbontást állítani? Mert nekem el van csúszva a kép és jobb oldalt egy nagy feketeség van... Lehet vele játszani de szem tudjátok h milyen:D -
#139 moobs-on nincs most meghívó (user limit miatt) pedig én 10-et tudnék küldeni xD -
strebacom #138 Na azt én is megköszönném......a 404 hibát vedd úgy hogy nincs free reg.... -
#137 Hellósztok
naon megkösszönném ha a moobs-ra vagy a majomparádéra valaki küldene nekem meghívót már régóta ácsingózok utánna de a moobs-on elvileg szabad reg van de amikor elfogadom a szerződést 404-es hibát ir ki a köv oldalon..... hát na a faxomat ..... piratebayen meg ami van fent alig seedelik a cuccokat és kurva lassan jön.....pls....